Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2008 12:05

Mam dotaz na milovníky tohoto plemene,zahlédla jsem da hřebce od mullera,ale jaksi se v původu moc nevyznám.
1.Obvod po východěc po Chrip
z m. po Osadok po Ossian
2.Cherson po Eol po Ostrjak
z m. po Chrizolit po Chitres

Jsou to starší koníci,ročník 1970 a 1978. Díky moc

12.3.2008 13:08

shantal88 napsal(a):
Mam dotaz na milovníky tohoto plemene,zahlédla jsem da hřebce od mullera,ale jaksi se v původu moc nevyznám.
z m. po Osadok po Ossian

A čo by si chcela vedieť ? Cherson mi nič nehovorí,ale zato Eol áno.
Obvod je kategoria sama o sebe

12.3.2008 13:44

shantal88 napsal(a):
z m. po Osadok po Ossian

Obvod - sam o sobe dobry kun, potomstvo vykonnostne nevyrovnane
Cherson - vyborny puvod, jeden z mala nositelu krve skveleho Eola u nas, udajne tvrdy, vykonny kun, o potomstvu nic nevim

12.3.2008 21:44

svatka napsal(a):
Obvod - sam o sobe dobry kun, potomstvo vykonnostne nevyrovnane
Cherson - vyborny puvod, jeden z mala nositelu krve skveleho Eola u nas, udajne tvrdy, vykonny kun, o potomstvu nic nevim

No já se v původech trakenu absolutně nevyznám,taže by mi pomohlo cokoli,výkonnost,povaha,původově jak na tom jsou,potomci,atd...prostě všechno.Díky.

12.3.2008 22:12

shantal88 napsal(a):
No já se v původech trakenu absolutně nevyznám,taže by mi pomohlo cokoli,výkonnost,povaha,původově jak na tom jsou,potomci,atd...prostě všechno.Díky.

O Obvodovi som už čosi písala v téme Ruský trakén Obvod..Po Eolovi je (alebo bol ) v SR plemenný žrebec Pompey,parkúr. výkonnosť T myslím,tiež poznám kobylu po Ostrjak,z plnokrvnej matky,tá ma nijako neoslnila,u Mullera je na predaj jej dcéra,Saturejka.
Všeobecne,Obvodi,čo poznám sú pozdné,tvrdé ,vytrvalé kone,naviazané zvyčajne na jedného človeka.
Sergej po Obvod

Přidejte reakci

Přidat smajlík