shantal88
napsal(a):
Mam dotaz na milovníky tohoto plemene,zahlédla jsem da hřebce od mullera,ale jaksi se v původu moc nevyznám.
1.Obvod po východěc po Chrip
z m. po Osadok po Ossian
2.Cherson po Eol po Ostrjak
z m. po Chrizolit po Chitres
Jsou to starší koníci,ročník 1970 a 1978. Díky moc
A čo by si chcela vedieť ? Cherson mi nič nehovorí,ale zato Eol áno.
Obvod je kategoria sama o sebe
shantal88
napsal(a):
Mam dotaz na milovníky tohoto plemene,zahlédla jsem da hřebce od mullera,ale jaksi se v původu moc nevyznám.
1.Obvod po východěc po Chrip
z m. po Osadok po Ossian
2.Cherson po Eol po Ostrjak
z m. po Chrizolit po Chitres
Jsou to starší koníci,ročník 1970 a 1978. Díky moc
Obvod - sam o sobe dobry kun, potomstvo vykonnostne nevyrovnane
Cherson - vyborny puvod, jeden z mala nositelu krve skveleho Eola u nas, udajne tvrdy, vykonny kun, o potomstvu nic nevim
svatka
napsal(a):
Obvod - sam o sobe dobry kun, potomstvo vykonnostne nevyrovnane
Cherson - vyborny puvod, jeden z mala nositelu krve skveleho Eola u nas, udajne tvrdy, vykonny kun, o potomstvu nic nevim
No já se v původech trakenu absolutně nevyznám,taže by mi pomohlo cokoli,výkonnost,povaha,původově jak na tom jsou,potomci,atd...prostě všechno.Díky.
shantal88
napsal(a):
No já se v původech trakenu absolutně nevyznám,taže by mi pomohlo cokoli,výkonnost,povaha,původově jak na tom jsou,potomci,atd...prostě všechno.Díky.
O Obvodovi som už čosi písala v téme Ruský trakén Obvod..Po Eolovi je (alebo bol ) v SR plemenný žrebec Pompey,parkúr. výkonnosť T myslím,tiež poznám kobylu po Ostrjak,z plnokrvnej matky,tá ma nijako neoslnila,u Mullera je na predaj jej dcéra,Saturejka.
Všeobecne,Obvodi,čo poznám sú pozdné,tvrdé ,vytrvalé kone,naviazané zvyčajne na jedného človeka.
Sergej po Obvod