memmory
napsal(a):
Kačenko mě nefunduje net tak co jsi potřebovala ve vodě - jo chystám se tam teď někdy asi zítra
Potřebovala bych zjistit, jestli je u Radosti tahle kobyla.
strelish
napsal(a):
Potřebovala bych zjistit, jestli je u Radosti tahle kobyla.
Díky
strelish
napsal(a):
Díky, má tu lysinu takovou strašně zvláštní, určitěs ji tam už viděla, stála ve Vodě min. rok, byla hubená.
Jo jasně znám ji , a proč by tam měla být , však Andy už má všechny koníky s sebou ne ??
Tady vypadá jak ......... byla zmoklá až na kost tak se tvářila jak mula
memmory
napsal(a):
Jo pojedu tam asi zítra , nebo ve čtvrtek , pojedu nafotit MANDY - to černé hříbátko .
Aha, ja se jeste zkusim zeptat primo Andrey, ale kdyby tam byla, nafot ji taky prosim. Pokud teda u Radosti nestoji jen Hrubovi kone (pry tam bylo cosi rezateho a hnedaci a jeste neco naproti pres cestu u Radosti)
strelish
napsal(a):
Aha, ja se jeste zkusim zeptat primo Andrey, ale kdyby tam byla, nafot ji taky prosim. Pokud teda u Radosti nestoji jen Hrubovi kone (pry tam bylo cosi rezateho a hnedaci a jeste neco naproti pres cestu u Radosti)
No ještě před nějakou dobou tam koníky měla , lae jestli by je tam nechala na pospas Radimovy přímo před hubou to si netipnu říct , ale každopádně pojedu tam a kouknu
strelish
napsal(a):
No mám, ale poňoucha a mladou ponici, tu budu obsedat letos a kladruba je přítele a stejně to chce ještě jednoho koně, tři je fakt pitomý počet :))
Jo já vím , co máš za koníky právě proto jsem se tak divila , protože vím , že je hodné máš . No zítra nebo pozítří se to všechno vyřeší a uvidíme jestli tam je nebo nejni .
memmory
napsal(a):
Jo já vím , co máš za koníky právě proto jsem se tak divila , protože vím , že je hodné máš . No zítra nebo pozítří se to všechno vyřeší a uvidíme jestli tam je nebo nejni .
No, Katka je ted offline, tak si dovolim odpovedet za ni ..volala Andrey a zjistila, ze tu kobylu uz nema...