Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2008 12:32

Kačenko mě nefunduje net tak co jsi potřebovala ve vodě - jo chystám se tam teď někdy asi zítra

3.3.2008 12:41

memmory napsal(a):
Kačenko mě nefunduje net tak co jsi potřebovala ve vodě - jo chystám se tam teď někdy asi zítra

Potřebovala bych zjistit, jestli je u Radosti tahle kobyla.

3.3.2008 12:42

strelish napsal(a):
Potřebovala bych zjistit, jestli je u Radosti tahle kobyla.

Díky

3.3.2008 21:08

strelish napsal(a):
Díky

Jo kouknu se tam .

3.3.2008 21:10

memmory napsal(a):
Jo kouknu se tam .

Díky, má tu lysinu takovou strašně zvláštní, určitěs ji tam už viděla, stála ve Vodě min. rok, byla hubená.

4.3.2008 09:19

strelish napsal(a):
Díky, má tu lysinu takovou strašně zvláštní, určitěs ji tam už viděla, stála ve Vodě min. rok, byla hubená.

Jo jasně znám ji , a proč by tam měla být , však Andy už má všechny koníky s sebou ne ??
Tady vypadá jak ......... byla zmoklá až na kost tak se tvářila jak mula

4.3.2008 09:27

memmory napsal(a):
Jo jasně znám ji , a proč by tam měla být , však Andy už má všechny koníky s sebou ne ??
Tady vypadá jak ......... byla zmoklá až na kost tak se tvářila jak mula

Kámoška mi říkala, že snad pár koní tam mělo ještě zůstat...

4.3.2008 09:28

strelish napsal(a):
Kámoška mi říkala, že snad pár koní tam mělo ještě zůstat...

Jo pojedu tam asi zítra , nebo ve čtvrtek , pojedu nafotit MANDY - to černé hříbátko .

4.3.2008 09:29

memmory napsal(a):
Jo pojedu tam asi zítra , nebo ve čtvrtek , pojedu nafotit MANDY - to černé hříbátko .

Aha, ja se jeste zkusim zeptat primo Andrey, ale kdyby tam byla, nafot ji taky prosim. Pokud teda u Radosti nestoji jen Hrubovi kone (pry tam bylo cosi rezateho a hnedaci a jeste neco naproti pres cestu u Radosti)

4.3.2008 09:32

strelish napsal(a):
Aha, ja se jeste zkusim zeptat primo Andrey, ale kdyby tam byla, nafot ji taky prosim. Pokud teda u Radosti nestoji jen Hrubovi kone (pry tam bylo cosi rezateho a hnedaci a jeste neco naproti pres cestu u Radosti)

No ještě před nějakou dobou tam koníky měla , lae jestli by je tam nechala na pospas Radimovy přímo před hubou to si netipnu říct , ale každopádně pojedu tam a kouknu

4.3.2008 09:37

memmory napsal(a):
No ještě před nějakou dobou tam koníky měla , lae jestli by je tam nechala na pospas Radimovy přímo před hubou to si netipnu říct , ale každopádně pojedu tam a kouknu

Nějakou dobou to je jak dlouho? :))

4.3.2008 09:41

strelish napsal(a):
Nějakou dobou to je jak dlouho? :))

Nevím tak asi měsíc co já si tak pamatuju , ale možná tam jsou však to zjistíme .

4.3.2008 09:42

memmory napsal(a):
Nevím tak asi měsíc co já si tak pamatuju , ale možná tam jsou však to zjistíme .

...potřebuju nějakého hodného koníka a o téhle všichni mluvili nejlíp...z toho, co teď má. I když je hubená...

4.3.2008 09:42

memmory napsal(a):

Jo počkej ještě si tam myslím nějaký koníky nechávala Gába kvůli dotacím na počet koní .

4.3.2008 09:43

memmory napsal(a):
Jo počkej ještě si tam myslím nějaký koníky nechávala Gába kvůli dotacím na počet koní .

A ty nemáš doma hodný koníky ??? Na Kladrubě nejezdíš ???

4.3.2008 10:00

memmory napsal(a):
A ty nemáš doma hodný koníky ??? Na Kladrubě nejezdíš ???

No mám, ale poňoucha a mladou ponici, tu budu obsedat letos a kladruba je přítele a stejně to chce ještě jednoho koně, tři je fakt pitomý počet :))

4.3.2008 10:18

strelish napsal(a):
No mám, ale poňoucha a mladou ponici, tu budu obsedat letos a kladruba je přítele a stejně to chce ještě jednoho koně, tři je fakt pitomý počet :))

Mám takový pocit,že tato kobylka je v Jindřichově cca 25 km od Krnova,kde teď pí.Franková sídlí.

4.3.2008 10:25

alda napsal(a):
Mám takový pocit,že tato kobylka je v Jindřichově cca 25 km od Krnova,kde teď pí.Franková sídlí.

Není, tam jsem byla.

4.3.2008 10:28

strelish napsal(a):
Není, tam jsem byla.

Nevím,ale snad nějaké koníky už prodala a část koní má ještě v Janově.

4.3.2008 10:37

alda napsal(a):
Nevím,ale snad nějaké koníky už prodala a část koní má ještě v Janově.

šmarja, jsem tam v petrovicích o víkendu byla a mluvila s ní, akorát jsem chtěla pokud soňa pojede do čv, aby ji nafotila, pokud tam je

4.3.2008 10:48

strelish napsal(a):
šmarja, jsem tam v petrovicích o víkendu byla a mluvila s ní, akorát jsem chtěla pokud soňa pojede do čv, aby ji nafotila, pokud tam je

pardon

4.3.2008 12:10

strelish napsal(a):

Jo já vím , co máš za koníky právě proto jsem se tak divila , protože vím , že je hodné máš . No zítra nebo pozítří se to všechno vyřeší a uvidíme jestli tam je nebo nejni .

4.3.2008 12:14

memmory napsal(a):
Jo já vím , co máš za koníky právě proto jsem se tak divila , protože vím , že je hodné máš . No zítra nebo pozítří se to všechno vyřeší a uvidíme jestli tam je nebo nejni .

No, Katka je ted offline, tak si dovolim odpovedet za ni ..volala Andrey a zjistila, ze tu kobylu uz nema...

4.3.2008 12:16

haribo86 napsal(a):
No, Katka je ted offline, tak si dovolim odpovedet za ni ..volala Andrey a zjistila, ze tu kobylu uz nema...

Mno trak tedy dobrá no - škoda , ale zase aspoň nemusím trápit autíčko až k Radosti

4.3.2008 13:38

memmory napsal(a):
Mno trak tedy dobrá no - škoda , ale zase aspoň nemusím trápit autíčko až k Radosti

Ale myslis ze bys to tam mohla omrknout i tak??

Přidejte reakci

Přidat smajlík