Nepoužíváte to někdo?
Více info na http://www.bioveta.cz
je to přípravek proti komárům, klíšťatům ... speciálně i pro koně,
něco podobného se dává psům .
Tady u nás na jihu, okolí Třeboňska, kraj rybníků, je obtížného hmyzu fůra
...
Mechanismus účinku je založen na ovlivnění iontových kanálů nervových vláken parazitů. Působí proti ektoparazitům adulticidně. Je ektoparazitikem s velmi dobrou účinností. Vehikulum zajišťuje přípravku depotní účinek.
Jedna doporučená dávka přípravku TOP SPOT ON STRONGER zajišťuje ochranu proti napadení létajícím hmyzem po dobu až 14 dnů, proti napadení klíšťaty po dobu až 4 týdnů.
...
racina
napsal(a):
Nepoužíváte to někdo?
...
Mechanismus účinku je založen na ovlivnění iontových kanálů nervových vláken parazitů. Působí proti ektoparazitům adulticidně. Je ektoparazitikem s velmi dobrou účinností. Vehikulum zajišťuje přípravku depotní účinek.
Jedna doporučená dávka přípravku TOP SPOT ON STRONGER zajišťuje ochranu proti napadení létajícím hmyzem po dobu až 14 dnů, proti napadení klíšťaty po dobu až 4 týdnů.
...
no, já sjme to na koně měla....ale zcela jsem to zavrhla...pětikilo v řiti...nicméně luxusně mi to funguje na psovi proti klíšťatům...on je jakože tak prostorově náročnější, takže to aplikuju na něho...a na koně používám Endure od Farnamu, super věc, můžu doporučit:)
kukinatost
napsal(a):
no, já sjme to na koně měla....ale zcela jsem to zavrhla...pětikilo v řiti...nicméně luxusně mi to funguje na psovi proti klíšťatům...on je jakože tak prostorově náročnější, takže to aplikuju na něho...a na koně používám Endure od Farnamu, super věc, můžu doporučit:)
Díky za radu
racina
napsal(a):
Nepoužíváte to někdo?
...
...
Používám ho, ačkoli je dost drahý. Je to to jediné, co nám pomáhá. Potírám tím místa za ušina, slabiny , břicho , mezi předníma nohama a kořen ocasu.
Máme tu takový malý krvelačný mušky a proti těm to chrání určitě dýl než 14 dní. Odhadem asi 6 týdnů, ale nesmí se to smýt. Jedno balení mi na sezonu stačí.
bibina
napsal(a):
Používám ho, ačkoli je dost drahý. Je to to jediné, co nám pomáhá. Potírám tím místa za ušina, slabiny , břicho , mezi předníma nohama a kořen ocasu.
Máme tu takový malý krvelačný mušky a proti těm to chrání určitě dýl než 14 dní. Odhadem asi 6 týdnů, ale nesmí se to smýt. Jedno balení mi na sezonu stačí.
j, ono je možná rozdíl v prostředí - tím i v druzích hmyzu...moje koně tlačí česnek, měli na sobě tohle, ale fakt se mi zatím nejlíp osvědčil ten Endure..
kukinatost
napsal(a):
j, ono je možná rozdíl v prostředí - tím i v druzích hmyzu...moje koně tlačí česnek, měli na sobě tohle, ale fakt se mi zatím nejlíp osvědčil ten Endure..
Taky jsem vyzkousela spoustu vyrobku,a zatim muzu doporucit jen 2: Farnam Endure a Neostomosan.
racina
napsal(a):
Nepoužíváte to někdo?
...
...
My jsme vloni vyzkoušeli dobrý tip - spot pro krávy. Je nesrovnatelně levnější, cca 140 Kč za aplikaci a účinek byl taky dobrý.
aluska
napsal(a):
hm, nenašla jsi tam někde na stránkách Biovety ceník?
Ja jsem spot zkousela, ale nic moc, teda spis nic nez moc. Nahradila jsem Endurem od Farnamu (ten jediny je fakt super spica, i kdyz je dost drahy) a opravdu mi zabiral, kobyla nebyla dostipana, drzel i po zpoceni a byl uzasny pohled na meho vysmateho milacka vedle od muchnicek do krve dokousanych kamosu ve vybehu
zkousela jsem i dalsi repelenty od leovetu a ja nevim ceho jeste vcetne rpirodnich odpuzovacu, ale jedine endure fakt zabiral . kombinovala jsem to na hlave pro jistotu s maskou proti hmyzu, normalni muchy to moc odhanet nechtelo, ty hlyzi potvory si proste sednou kam chcou