zvířátková

zvířátková

zvířátková
napsal(a):
No mě taky, poslední dobou tu ale místo do tří trčím furt do čtyř. Jelikož řidič slečny Daisy jaksi zdržuje u sebe v práci.
No je to fakt fešák, nese se krásně. Kozy nestačí ani uhýbat
sadzi saj

lucky
napsal(a):
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
No mě taky, poslední dobou tu ale místo do tří trčím furt do čtyř. Jelikož řidič slečny Daisy jaksi zdržuje u sebe v práci.
No je to fakt fešák, nese se krásně. Kozy nestačí ani uhýbat
To já k prvnímu hodím vždycky jenom rychle smajlíka, aby bylo téma co najdřív na světě a neměly jsme jich víc.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
To já k prvnímu hodím vždycky jenom rychle smajlíka, aby bylo téma co najdřív na světě a neměly jsme jich víc.
Já už pro jistotu čekám, ať někdo založí
Čipo úžasný, ten ocas, jak nosí, je roztomilej
sadzi saj
napsal(a):
Já už pro jistotu čekám, ať někdo založí
Čipo úžasný, ten ocas, jak nosí, je roztomilej
NO jo, on se krásně nosí. Ty kozy někdy fakt nestíhají a ještě je sem tam prožene buď on nebo Usa..prohání je oba dva. S Čipem mají tělocvik 100x za den. Čipo je hrozný exhibouš a když vyburcuje i Usu, tak to stojí za to. Fakt mě mrzí, že nemám lešpší kameru, protože co oni dva vyvádějí, to je sranda
lucky
napsal(a):
NO jo, on se krásně nosí. Ty kozy někdy fakt nestíhají a ještě je sem tam prožene buď on nebo Usa..prohání je oba dva. S Čipem mají tělocvik 100x za den. Čipo je hrozný exhibouš a když vyburcuje i Usu, tak to stojí za to. Fakt mě mrzí, že nemám lešpší kameru, protože co oni dva vyvádějí, to je sranda
sadzi saj

lucky
napsal(a):
tady Usa prohání kozy
Pěkný fotečky
Tak se loučím, razím za Elí
lucky
napsal(a):
JJ, pá, užij si to
Já tady makám a pak skočím pro holčí a projedeme se bez sedla
Tak už jsem přijela od babičky a od švadleny a ještě za chvilku pojedu s maminou koupit stůl s židlema!!!!
Jo eště k tomu praní, vzhledem k tomu, že nemám žádnou starou pračku, která by mi byla u pr............., tak to peru u koní pod hadicí, dycky to ostříkám vodou, hodím na to trochu pracího prášku, vydrbu a zase vystříkám. Ono tím proudem z hadice se ta špína dobře odstraní!!!!!
A takhle peru všechno koňskýho, sice u nás každej podzim vozej koňský deky někam za 300,- na vyprání, ale to raději koupím za ty prachy něco koním a udělám si takovouhle ruční brigádku
Na videa se juknu večer až budu mít po lítání
naftalinka
napsal(a):
Tak už jsem přijela od babičky a od švadleny a ještě za chvilku pojedu s maminou koupit stůl s židlema!!!!
Jo eště k tomu praní, vzhledem k tomu, že nemám žádnou starou pračku, která by mi byla u pr............., tak to peru u koní pod hadicí, dycky to ostříkám vodou, hodím na to trochu pracího prášku, vydrbu a zase vystříkám. Ono tím proudem z hadice se ta špína dobře odstraní!!!!!
A takhle peru všechno koňskýho, sice u nás každej podzim vozej koňský deky někam za 300,- na vyprání, ale to raději koupím za ty prachy něco koním a udělám si takovouhle ruční brigádku
Na videa se juknu večer až budu mít po lítání
JJ, jukni....
Já taky se chystám vyprat deku pod sedlo a měla bych až bude hezky vyprat nějak i odpocku
Vyřezala jsem šablonky, ještě něco málo pak večer dodělám a možná , že se už dneska večer pustím do stříkání té přilby...
Letím nyní pro holčí, ještě musím teda do seníku nachystat seno a shodit na véču. Přihodím ji ještě pytel hoblin..brzy budu muset se psy na pilu, už mám asi jen 5 pytlů
Tak taky letím
kůň zlatohřívák
lucky
napsal(a):
JJ, jukni....
Já taky se chystám vyprat deku pod sedlo a měla bych až bude hezky vyprat nějak i odpocku
Vyřezala jsem šablonky, ještě něco málo pak večer dodělám a možná , že se už dneska večer pustím do stříkání té přilby...
Letím nyní pro holčí, ještě musím teda do seníku nachystat seno a shodit na véču. Přihodím ji ještě pytel hoblin..brzy budu muset se psy na pilu, už mám asi jen 5 pytlů
Tak taky letím
kůň zlatohřívák
No holky kde jste??? Co děláte???
naftalinka
napsal(a):
No holky kde jste??? Co děláte???
Já jsem tady! Zrovna jsem si na chvíli jukla na net a jinak makám a řežu šablonky. Byla jsem za holčí, ael vypadá, že už sebou praští a bude chrupkat
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Já jsem tady! Zrovna jsem si na chvíli jukla na net a jinak makám a řežu šablonky. Byla jsem za holčí, ael vypadá, že už sebou praští a bude chrupkat
Já jsem tu taky, akorát jsem vylezla z vany
Dneska jsme se s Elčí prošli a pak jsme se na poli vyblbli na lonži, to byli prďany a kozelce , ale byla poslušná holčina moje a ve stáji taktéž, potom jsem ji šla pustit ještě ven a stála najednou u mě a nechtěla se hnout, ale mazlinkat
až jsem ji potom musela poslat, ať pádí za Lumpíkem
sadzi saj
napsal(a):
Já jsem tu taky, akorát jsem vylezla z vany
Dneska jsme se s Elčí prošli a pak jsme se na poli vyblbli na lonži, to byli prďany a kozelce , ale byla poslušná holčina moje a ve stáji taktéž, potom jsem ji šla pustit ještě ven a stála najednou u mě a nechtěla se hnout, ale mazlinkat
až jsem ji potom musela poslat, ať pádí za Lumpíkem
Tohle snad nejsou aktuální fotky, že ne? Nebo tam máte sníh? Já koukala na zprávy, že někde mají ještě sníh! Tady je -2!!! Brrr...zima jako v márnici
tady krasavec Čipo
lucky
napsal(a):
Hojík holčiny!!
No tak já zase po dlouhej době! Nešl nám net atd.. atd.. a dlouho se tady zase neobjevim!
Dostala jsem 4 z češtiny no a maminka nemůže pochopit že to měla celá třída a ani náš pan třídní učitel kterej nám tu písemku dával si nebyl jistej jestli to má být tak či onak.. takže čekám na opravku a pak až sem zase přivalim!!
Tak já zase jdu.. ještě že mámu nenapadne mě dát zaracha ke konim.. to bych ji asi přizabila!!
Jedna fotka pro zasmátí z léta.. už aby to tady bylo viďte holky!!
misulicek
napsal(a):
Hojík holčiny!!
No tak já zase po dlouhej době! Nešl nám net atd.. atd.. a dlouho se tady zase neobjevim!
Dostala jsem 4 z češtiny no a maminka nemůže pochopit že to měla celá třída a ani náš pan třídní učitel kterej nám tu písemku dával si nebyl jistej jestli to má být tak či onak.. takže čekám na opravku a pak až sem zase přivalim!!
Tak já zase jdu.. ještě že mámu nenapadne mě dát zaracha ke konim.. to bych ji asi přizabila!!
Jedna fotka pro zasmátí z léta.. už aby to tady bylo viďte holky!!
to já si tady pořád dávám na odreagování testy do autoškoly...včera jsem podle nich udělala řidičák ..teda hlavně aby to tak šlo i v reálu pak u zkoušky, že jo....
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Tohle snad nejsou aktuální fotky, že ne? Nebo tam máte sníh? Já koukala na zprávy, že někde mají ještě sníh! Tady je -2!!! Brrr...zima jako v márnici
tady krasavec Čipo
JJ, aktuální teď ne, ale jsou to letošní z ledna/února, ale doufám, že ten sníh už si nechají na horách, už žádný nechci fůůj stačí ta kosa venku, já už chci jaróó
sadzi saj

lucky
napsal(a):
to já si tady pořád dávám na odreagování testy do autoškoly...včera jsem podle nich udělala řidičák ..teda hlavně aby to tak šlo i v reálu pak u zkoušky, že jo....
Jj a kdy děláš zkoušky??
sadzi saj
napsal(a):
Jj a kdy děláš zkoušky??
No to právě ještě nevím. Instruktor mě nyní nahlásil, říkal, že to bývá tak kolem 14-ti dnů..než může komisař. Ale stejně mi ještě chybí údržba, takže tu musím ještě absolvovat
zvířátková

lucky
napsal(a):
No to právě ještě nevím. Instruktor mě nyní nahlásil, říkal, že to bývá tak kolem 14-ti dnů..než může komisař. Ale stejně mi ještě chybí údržba, takže tu musím ještě absolvovat
Já jsem tu taky, peru se s tím mizerným puzzlem, za 2 hodinky se hnu tak s místem 10x10cenťáků, no fakt na pepku.
Teda, jak já vám to učení nezávidim, měla jsem vždycky z toho hlavu jak pátrací balon
zvířátková
napsal(a):
Já jsem tu taky, peru se s tím mizerným puzzlem, za 2 hodinky se hnu tak s místem 10x10cenťáků, no fakt na pepku.
Teda, jak já vám to učení nezávidim, měla jsem vždycky z toho hlavu jak pátrací balon
Tak jsem byla za holčí, myslela jsem, že spí a ona nikde! Flákala se vzadu u hráze..že se ji chce vylízat do té zzzimy
Tak se přišla pomuchlovat nejdřív se mnou a pak ožužlala celého Fabbyho
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
No já si odběhla za kolegama a vy jste se tu takhle hezky vylíhli
Dobré ránko!
Nevím teda jak vy, ale já se probudila do bílého rána, všude bílý poprašek, no nářez, fakt jak na Apríla...
No, aspoň, že se nám už ten týden půlí.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
Nevím teda jak vy, ale já se probudila do bílého rána, všude bílý poprašek, no nářez, fakt jak na Apríla...
No, aspoň, že se nám už ten týden půlí.
Jo a o té klendře ani mluvě, zima jak Rusku .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Jo a o té klendře ani mluvě, zima jak Rusku .
Dobré ranko,
u nás Leo podobně, když jsem vylezla z pelechu a koukám střešním oknem ven a viděla jsem to, málem mě kleplo, já už nechcííííí, takže dneska jsem se vybavila zimní bundou, rukavice a pěkně šálu, to počasí je fakt šílený
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
To jo, nestojí to za nic, ale aspoň teď venku svítí sluníčko
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
To jo, nestojí to za nic, ale aspoň teď venku svítí sluníčko
Jo u nás taky, azuro a slunečno, ale fouká tam, tak snad to nebude tak hrozný a doufám, že to pěkný počasí vydrží do odpoledne, ráda bych dneska po dlouhé době na vyjížďku
sadzi saj
napsal(a):
Jo u nás taky, azuro a slunečno, ale fouká tam, tak snad to nebude tak hrozný a doufám, že to pěkný počasí vydrží do odpoledne, ráda bych dneska po dlouhé době na vyjížďku
Dobré ránko!!!
U nás nápodobně Jsem se hezky vychrupla, vstala, v klidu se nasnídala a ted budu relaxovat!!!!!! A po obědě jedu ke koním a hádejte kam jdu večer!!!!!!!
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Dobré ránko!!!
U nás nápodobně Jsem se hezky vychrupla, vstala, v klidu se nasnídala a ted budu relaxovat!!!!!! A po obědě jedu ke koním a hádejte kam jdu večer!!!!!!!
Že by nás vystřídat?
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Že by nás vystřídat?
Bo na rande co?? Ale asi ta práce to jistí co a Blanka se nám tu ani neukázala, dneska by měla být v práci, ale že by zase noční
No já se dneska celkem vyspala, ale musela vstávat zbytečně brzo, pač jsem měla auto zaparkovaný před přítelovým a ten musel jet do práce na 7 hod. a já se těšila, že budu spinkat
sadzi saj
napsal(a):
Bo na rande co?? Ale asi ta práce to jistí co a Blanka se nám tu ani neukázala, dneska by měla být v práci, ale že by zase noční
No já se dneska celkem vyspala, ale musela vstávat zbytečně brzo, pač jsem měla auto zaparkovaný před přítelovým a ten musel jet do práce na 7 hod. a já se těšila, že budu spinkat
Ne rande ne to mám až v sobotu, dnes jen ta práce!!!!!!!!! A Blanka by měla být dneska v práci, má stejně šichty jako já, ale jestli má dení nebo noční to už nevim.....??????
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Ne rande ne to mám až v sobotu, dnes jen ta práce!!!!!!!!! A Blanka by měla být dneska v práci, má stejně šichty jako já, ale jestli má dení nebo noční to už nevim.....??????
NO já opět nic moc, první budík na 5:15, pomalu jsem ho přesunula až na 5:45, pak teda nestíhám, ale nemůžu si pomoct .
zvířátková
napsal(a):
NO já opět nic moc, první budík na 5:15, pomalu jsem ho přesunula až na 5:45, pak teda nestíhám, ale nemůžu si pomoct .
tak todle bych nemohla udělat, páč bych zaspala, už se mi to párkrát stalo a to díky bohu ještě se mnou bydlela mamča a ta dycky přišla a řekla: Zuzanko ty dneska nejdeš do práce???? A to pak byly šoky a fofry!!!!!
Takže ted když mi zazvoní budík, hned vstanu a pak ho teprve vypínám.
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
tak todle bych nemohla udělat, páč bych zaspala, už se mi to párkrát stalo a to díky bohu ještě se mnou bydlela mamča a ta dycky přišla a řekla: Zuzanko ty dneska nejdeš do práce???? A to pak byly šoky a fofry!!!!!
Takže ted když mi zazvoní budík, hned vstanu a pak ho teprve vypínám.
No já ho přeřizuju tak 4x
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Ó takže chlap na obzoru jo Jj, já myslela, že bude mít denní a bude tu s námi a ono nic
dostane asi na zadek, že nás takhle zanedbává
zvířátková
napsal(a):
Ahojky,
tak se tu hlásím takééééé
Zase denní, ale to bylo zase ráno - po 14 dnech zase vstávat ...
Musím se tu nějak aklimatizovat ...
Zatím moc nestííííhááááám
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
Jste Blanču přivolaly
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Ahojky,
Ahojky,
no už jsme si říkali, kam si se nám zatoulala
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
no už jsme si říkali, kam si se nám zatoulala
Ha tak už jí tu máme, my o vlku a ......................
Joo chlap na obzoru je už dávno!!!!!!!!!! Jen jsem se ještě nepochlubila, dá se říct, že už spolu asi měsíc něco máme
Jo a taky jsem vám asi neřekla, že jsem udělala psychotesty k policajtům a chci podat žádost o přestup od celníků k policajtům. To jsou změny, co???? Já se tomu taky divim, ale už jsem se asi rozhodla.
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Ha tak už jí tu máme, my o vlku a ......................
Joo chlap na obzoru je už dávno!!!!!!!!!! Jen jsem se ještě nepochlubila, dá se říct, že už spolu asi měsíc něco máme
Jo a taky jsem vám asi neřekla, že jsem udělala psychotesty k policajtům a chci podat žádost o přestup od celníků k policajtům. To jsou změny, co???? Já se tomu taky divim, ale už jsem se asi rozhodla.
Sakriš, takový důležitý změny - chlap a práce a Ty se ani nepochlubíš. Máš štěstí, že jsi to napravila .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Sakriš, takový důležitý změny - chlap a práce a Ty se ani nepochlubíš. Máš štěstí, že jsi to napravila .
tak tak Leo má pravdu, tak ať to s chlapem klapne a hlavně s tou prací taky, seš teda dobrá
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
tak tak Leo má pravdu, tak ať to s chlapem klapne a hlavně s tou prací taky, seš teda dobrá
Za trest nám musí občas něco prásknout .
Já si dělám pořádek v mailu, to by člověk neřekl, práce na několik hodin...
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Jj, to znám, taky když se na to vykašlu a potom se mi to tam nahromadí, tak kolikrát až zírám, co že to tam ještě všechno nemám
zvířátková
napsal(a):
Ahoj! Si děláte srandu, ne? S tím sluníčkem! Tady chumelí!!!!!!! J8 myslela, že mě trefí, jak jsem to ráno uviděla!!!!
zvířátková
napsal(a):
Jako napsala, bych vám to určo dřív, ale nechtěla jsem předbíhat, já jsem tu změnu práce začala řešit už někdy ke konci roku, ale nejdřív jsem musela zjistit jak to je když chci přejít od jedný státní složky ke druhý, oběhat to a pak jsem se dověděla, že tedy musim udělat psychotesty a jejich výsledek mi volali teprv předevčírem. Takže do tý doby jsem byla tajná a v práci se to dovědí teprv až zejtra, to hodlám přinést řediteli na stůl žádost o přestup
A o chlapovi??? No tak je to kolega a prostě jsme se chtěli, no tak jsme asi spolu
Takže te´d víte vše!!!!!!!! A sponzorku na Heryho stále nemám!!!!!
zvířátková

lucky
napsal(a):
Ahoj! Si děláte srandu, ne? S tím sluníčkem! Tady chumelí!!!!!!! J8 myslela, že mě trefí, jak jsem to ráno uviděla!!!!
No já mám právě jeden současně soukromý a současně pracovní a ty pracovní věci vymazat ani z doručených ani z odeslaných nemůžu, takže to vždycky jak kretén musím půl dne přebírat .
Hi hi, tady slunko, azuro a na tom pár bílých mráčků, jak malované...
naftalinka
napsal(a):
Jako napsala, bych vám to určo dřív, ale nechtěla jsem předbíhat, já jsem tu změnu práce začala řešit už někdy ke konci roku, ale nejdřív jsem musela zjistit jak to je když chci přejít od jedný státní složky ke druhý, oběhat to a pak jsem se dověděla, že tedy musim udělat psychotesty a jejich výsledek mi volali teprv předevčírem. Takže do tý doby jsem byla tajná a v práci se to dovědí teprv až zejtra, to hodlám přinést řediteli na stůl žádost o přestup
A o chlapovi??? No tak je to kolega a prostě jsme se chtěli, no tak jsme asi spolu
JJ, jsem tu ... Vlk se ozval
No, zatím jsem tu měla docela dost práce
Máme tu kousek od nás výstavu, tak tu máme docela frmol ...
Tak Zuzce gratuluji a držím pěsti, ať Ti vše vyjde
Jsem tu nebyla docela dlouho, to než přelouskám, to zase bude
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
No fuj Lucky, jen si to tam hezky nech, mě stačil ráno ten poprašek co byl u nás teď je tu u nás jako u Leo
Zuziku, se fakt divím, přitom jste kousek od Prahy, ale tady je to stejná bída
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No fuj Lucky, jen si to tam hezky nech, mě stačil ráno ten poprašek co byl u nás teď je tu u nás jako u Leo
Tak to taky držím palce, zní to, že se Ti vede, toho se drž
sadzi saj
napsal(a):
Zuzi gratuluji...k práci i chlapovi.
Tak sněžit zrovna přestalo, ale je hnusně...fůůůj
No nic..dopíjím kafe a jdu makat do ateliéru...přilba čeká
zvířátková
napsal(a):
Tak to taky držím palce, zní to, že se Ti vede, toho se drž
oooooooo děkuji!!!! Snad to vše vyjde!!! Ale co mě na tom nejvíc štve tak budu muset jít na rok na policejní školu do Brna a doma jen o víkendu A co ty moje koně????????????
No tady počasí super, sice jsem ještě dnes nevytáhla paty, ale za oknem to vypadá hezky, ale myslim, že tam je zima
naftalinka
napsal(a):
oooooooo děkuji!!!! Snad to vše vyjde!!! Ale co mě na tom nejvíc štve tak budu muset jít na rok na policejní školu do Brna a doma jen o víkendu A co ty moje koně????????????
No tady počasí super, sice jsem ještě dnes nevytáhla paty, ale za oknem to vypadá hezky, ale myslim, že tam je zima
NO tak to je teda síla! No to bude hodně blbé! Jedině vzít sebou koně do Brtna a někde ustájit.
lucky
napsal(a):
NO tak to je teda síla! No to bude hodně blbé! Jedině vzít sebou koně do Brtna a někde ustájit.
To ne!!! To bych jim neudělala, doma je doma!!!! No do tý doby doufám, že bude sponzorka na Heryho a přes všední dny se o něj postará a Atreje mi dycky někdo jednou v týdnu vylonžuje, rok uteče a bude nám všem fajn
Já bych je jinam nedala, u nás je jim skvěle a je o ně bomba postaráno
lucky
napsal(a):
Zuzi gratuluji...k práci i chlapovi.
Tak sněžit zrovna přestalo, ale je hnusně...fůůůj
No nic..dopíjím kafe a jdu makat do ateliéru...přilba čeká
Pěkná prdelka tak mi sem hodíme tu naší
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
To ne!!! To bych jim neudělala, doma je doma!!!! No do tý doby doufám, že bude sponzorka na Heryho a přes všední dny se o něj postará a Atreje mi dycky někdo jednou v týdnu vylonžuje, rok uteče a bude nám všem fajn
Já bych je jinam nedala, u nás je jim skvěle a je o ně bomba postaráno
Zuziku do Brna??? Kámoš respektive přítel mé kámošky ze střední je policajt, hlásil se tam po nástavbě, bydlí kousek ode mě a chodil taky rok do školy, ale v PRAZE!!???
naftalinka
napsal(a):
Pěkná prdelka tak mi sem hodíme tu naší
Taky pěkná prdelka Mě se líbí, jak oni nosí ty ocásky..až na to, že se mě věčně lidi ptají, kdy bude koníček kakat
No, bude jim rok smutno...
zvířátková

lucky
napsal(a):
Taky pěkná prdelka Mě se líbí, jak oni nosí ty ocásky..až na to, že se mě věčně lidi ptají, kdy bude koníček kakat
No, bude jim rok smutno...
Takže vysloveně hledáš někoho, kdo si je jakoby pronajme, bude se o ně starat, než Ty zase budeš moct?
zvířátková
napsal(a):
Takže vysloveně hledáš někoho, kdo si je jakoby pronajme, bude se o ně starat, než Ty zase budeš moct?
neneneneneee, žádný pronajímání. Na Atreje už vůbec, ten je jenom můj!!! Jen hledám sponzorku na Heryho, to znamená, že bude platit určitej obnos každej měsíc a 2x - 3x v týdnu za nim přijede, vyčistího, namaže kopyta, umeje prdel a veme ho pod sedlo. prostě bude mít koně k dispozici.
Páč zvládat 2 koně, práci, chlapa, domácnost a někde si najít ještě volnou chvilku pro sebe neni jednoduchý!!!!
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
neneneneneee, žádný pronajímání. Na Atreje už vůbec, ten je jenom můj!!! Jen hledám sponzorku na Heryho, to znamená, že bude platit určitej obnos každej měsíc a 2x - 3x v týdnu za nim přijede, vyčistího, namaže kopyta, umeje prdel a veme ho pod sedlo. prostě bude mít koně k dispozici.
Páč zvládat 2 koně, práci, chlapa, domácnost a někde si najít ještě volnou chvilku pro sebe neni jednoduchý!!!!
No jo, ale kdo se bude starat, když tam přes týden nebudeš moct? To je jasný. A co Heryho majitelka, sestřenka to je? Já, že celou dobu se jí teď staráš, tak by bylo třeba fajn, kdyby ten rok, co by jsi byla na té škole, pomáhala ona Tobě.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
No jo, ale kdo se bude starat, když tam přes týden nebudeš moct? To je jasný. A co Heryho majitelka, sestřenka to je? Já, že celou dobu se jí teď staráš, tak by bylo třeba fajn, kdyby ten rok, co by jsi byla na té škole, pomáhala ona Tobě.
Sakriš, ta Lucky nám tu chumeldu sem snad poslala.
zvířátková
napsal(a):
Sakriš, ta Lucky nám tu chumeldu sem snad poslala.
NO jo..chumelit přestalo, ale už zase začalo..takže fujík počasííí
tak já mám vše nalepené a jdu stříkat do aťasu....pak vám tu přilbu vyfotím..no, stejně je budeme fotit obě dvě..bude na nich bělohlavý orel
zvířátková

lucky
napsal(a):
NO jo..chumelit přestalo, ale už zase začalo..takže fujík počasííí
tak já mám vše nalepené a jdu stříkat do aťasu....pak vám tu přilbu vyfotím..no, stejně je budeme fotit obě dvě..bude na nich bělohlavý orel
No tady to přestalo hned jak to začalo. Fakt Apríl, do toho sluníčko, vítr...
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, to má holka fakt pestré
Béééé, mě to tu neba
Jste se rozjeli
My měli poradu kvůli veletrhu, tak mi to dneska docela utíká a asi porazím do města se juknout a něco nakoupit domů
blanche
napsal(a):
No, teď tu máme nej bosse, tak je tu pozdvižení
Něco tu chtějí bourat atd ...
No, čekám na ségru a pak porazím snad taky
No a nemá lešpí toho koně prodat? Kdo ví, jestli tam třeba nezůstane, tak by se mu molh někdo plně věnovat.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Obdivuju tyhle "cestovatele", já bych se nehla ani z města .
U mě klídek, dneska akorát jeden telefon, osobně otrapa žádný, takže pohoda.
zvířátková
napsal(a):
Obdivuju tyhle "cestovatele", já bych se nehla ani z města .
U mě klídek, dneska akorát jeden telefon, osobně otrapa žádný, takže pohoda.
JJ, já taky nejsem cestovatel. Mě stačila Itálie, Franci a Španělsko a víc nemusím. Fakt nejsem zaprvé nadaná na jazyky a zadruhé mě to ani nebaví. Všude dobře, doma nejlíp a představa, že bych byla tři roky pryč v cizí zemi je pro mě naprosto šílená. Já trpěla 4 roky na intru v Brně...fakt nemusím.
Tak už mám rozmíchané všechny barvičky , nalepené šablonky atd.atd a jdu na to
sadzi saj

lucky
napsal(a):
JJ, já taky nejsem cestovatel. Mě stačila Itálie, Franci a Španělsko a víc nemusím. Fakt nejsem zaprvé nadaná na jazyky a zadruhé mě to ani nebaví. Všude dobře, doma nejlíp a představa, že bych byla tři roky pryč v cizí zemi je pro mě naprosto šílená. Já trpěla 4 roky na intru v Brně...fakt nemusím.
Já už dorazila z města a je venku teda pěkná kosa, fuuuuj to dneska venku pěkně vymrznu, ale myslím, že se při tom ježdění zahřeju
No nic, jdu si ohřát obídek
lucky
napsal(a):
Tady je hrůůza!!!! Fujavice největší! Příšerné! Není vidět na dva metry! Pomoooc!
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Tady je hrůůza!!!! Fujavice největší! Příšerné! Není vidět na dva metry! Pomoooc!
Hm, tak tady padá sníh a svítí sluníčko
naftalinka
napsal(a):
Já jsem si na chvilku schrupla a ted pádím za koňma.
Jo to já bych zase cestovala, ale kvůli Atrejovi nemůžu, jsme na sobě závislý, já bych ho tu nenechala!!!!
Tak se zatím mějte, paaaa
NO, to já bez Usy bych taky nikam nejela. Pro mě je hrozná představa dva dny být z domu...co chudinka moje malá holčí
zvířátková

lucky
napsal(a):
NO, to já bez Usy bych taky nikam nejela. Pro mě je hrozná představa dva dny být z domu...co chudinka moje malá holčí
Teda, dneska se to vleče.
V rádiu jde debata, od kolika let by děti měli dostávat kapesné. Dobrá sranda, nevim, jak vy, ale já nikdy doma nedostala ani korunu .
Tady slunko, ujde to.
zvířátková
napsal(a):
Teda, dneska se to vleče.
V rádiu jde debata, od kolika let by děti měli dostávat kapesné. Dobrá sranda, nevim, jak vy, ale já nikdy doma nedostala ani korunu .
Tady slunko, ujde to.
NO, já jo, ale minimálně...škudlila jsem kažrý padesátník. Když vidím dnešní spratky, jak mají mobily, v jedenácti to chodí zmalované jako štětka a kapesné dostávají někdy v tisících...to fakt jen čumím. Já byla vděčná za dvacetikorunu a do obchodu chodila koukat a slintat ...sem tam jsem uškudlila na malou Deli nebo Antiperle
u téhle fotky je mi moc líto, že nebylo sluníčko
zvířátková

lucky
napsal(a):
NO, já jo, ale minimálně...škudlila jsem kažrý padesátník. Když vidím dnešní spratky, jak mají mobily, v jedenácti to chodí zmalované jako štětka a kapesné dostávají někdy v tisících...to fakt jen čumím. Já byla vděčná za dvacetikorunu a do obchodu chodila koukat a slintat ...sem tam jsem uškudlila na malou Deli nebo Antiperle
u téhle fotky je mi moc líto, že nebylo sluníčko
No mě vždycky do kapsy strčila něco teta, to byly časy.... Ale to byly peníze na to, že jsem si odjakživa živila anduly a králíky. A něco málo tak pro někoho z rodiny na dárek. Pro sebe vůbec.
zvířátková
napsal(a):
No mě vždycky do kapsy strčila něco teta, to byly časy.... Ale to byly peníze na to, že jsem si odjakživa živila anduly a králíky. A něco málo tak pro někoho z rodiny na dárek. Pro sebe vůbec.
JJ, dneska mají parchanti mobily, nejrůznější vymoženosti, každá chce počítač atd....podle mě si toho pak děcka stejně neváží, neumí udržet peníze, neumí si něco ušetřit, když něco zničí, tatínek koupí nové .... ..i když taky jak kde, ale všeobecně jde to dnes do háje.
No nic..zase tady sedím, místo abych dělala....jdu na chvíli stříkat
sadzi saj

lucky
napsal(a):
JJ, dneska mají parchanti mobily, nejrůznější vymoženosti, každá chce počítač atd....podle mě si toho pak děcka stejně neváží, neumí udržet peníze, neumí si něco ušetřit, když něco zničí, tatínek koupí nové .... ..i když taky jak kde, ale všeobecně jde to dnes do háje.
No nic..zase tady sedím, místo abych dělala....jdu na chvíli stříkat
No, tak klasika za hodinu jdu domů, zatáhlo se a sněží
sadzi saj
napsal(a):
No, tak klasika za hodinu jdu domů, zatáhlo se a sněží
NO jo, tak tady valí sněhem. Není vidět ani ven, v aťasu mi valí sníh na střešní okna, takže jsem musela všechno rozsvítit, abych vůbec viděla co dělám
povzbuzení
sadzi saj

lucky
napsal(a):
NO jo, tak tady valí sněhem. Není vidět ani ven, v aťasu mi valí sníh na střešní okna, takže jsem musela všechno rozsvítit, abych vůbec viděla co dělám
povzbuzení
váááánicééééééé, fůůůůůůůůůůůůůůj
sadzi saj
napsal(a):
váááánicééééééé, fůůůůůůůůůůůůůůj
Nestraš ...
Tady to zatím jde ... Neposílej nám to sem
Já byla v globu ... koupila něco kočkám, kytkám a Blaničce
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Nestraš ...
Tady to zatím jde ... Neposílej nám to sem
Já byla v globu ... koupila něco kočkám, kytkám a Blaničce
Jak o apríla, už je zase jasno a slunečno, doufám, že během té chvíle hnedka neběželi a koně nezavřeli
sadzi saj
napsal(a):
Jak o apríla, už je zase jasno a slunečno, doufám, že během té chvíle hnedka neběželi a koně nezavřeli
No, tak chumelenice je už u nás ... To byla rychlost ...
JJ, taky si říkám, jestli jsou koně venku - doufám v to, že jo !
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, tak chumelenice je už u nás ... To byla rychlost ...
JJ, taky si říkám, jestli jsou koně venku - doufám v to, že jo !
U nás ještě azuro, slunečno, ale předpokládám, že je to na cestě, jelikož tak za hodinku se odtud budu pakovat.
zvířátková
napsal(a):
U nás ještě azuro, slunečno, ale předpokládám, že je to na cestě, jelikož tak za hodinku se odtud budu pakovat.
Už azuro
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Už azuro
Tak já se loučím, razím za Elí ať Vám to uteče
sadzi saj
napsal(a):
Tak já se loučím, razím za Elí ať Vám to uteče
Holky to je jako na Apríla .
Tak mám volno...práce se mi posr*** ...nedrží mi barva na přilbě, je to nějaký debilní povrch, táta to poveze do lakovny, musí se na to dát speciální plnič, takže jsem sundala všechny folie a setřela barvu...táááák jsem měla rkásně udělanou krajinkůůů! Pomoooc! Sakra, bych do toho kopla
. Ale ještě že jsem na to celkem přišla včas. Přijít na to později, tak mě trefí totálně
. Budu nyní rozkreslovat šablony na druhou přilbu, ta bude v pohodě, byla broušená a lakovaná plničem v lakovně, takže tam problém snad nebude. Tahle pokažená bude zítra..já bych se picla, fakt že jo.
Normálně mám takové nutkání jet se s Usou uklidnit. Sice chvílemi je tady vánice a je tam dost kosa, ale na hodinku na louky bychom se mohly jet protáhnout
...vezmu chapsy a kabát a bude teplo..snad
Jo ta hlava s ksichtíkem nemá chybu!
zvířátková

lucky
napsal(a):
Holky to je jako na Apríla .
Tak mám volno...práce se mi posr*** ...nedrží mi barva na přilbě, je to nějaký debilní povrch, táta to poveze do lakovny, musí se na to dát speciální plnič, takže jsem sundala všechny folie a setřela barvu...táááák jsem měla rkásně udělanou krajinkůůů! Pomoooc! Sakra, bych do toho kopla
. Ale ještě že jsem na to celkem přišla včas. Přijít na to později, tak mě trefí totálně
. Budu nyní rozkreslovat šablony na druhou přilbu, ta bude v pohodě, byla broušená a lakovaná plničem v lakovně, takže tam problém snad nebude. Tahle pokažená bude zítra..já bych se picla, fakt že jo.
Normálně mám takové nutkání jet se s Usou uklidnit. Sice chvílemi je tady vánice a je tam dost kosa, ale na hodinku na louky bychom se mohly jet protáhnout
...vezmu chapsy a kabát a bude teplo..snad
Jo ta hlava s ksichtíkem nemá chybu!
Já to mám asi ještě na dlouho, už mě to tu ale faaakt nebaví.
Jinak u nás kombinace chumelenice a sluníčka. Fakt zajímavá podívaná.
zvířátková
napsal(a):
Já to mám asi ještě na dlouho, už mě to tu ale faaakt nebaví.
Jinak u nás kombinace chumelenice a sluníčka. Fakt zajímavá podívaná.
NO, já nevím...to ježdění asi nee......to byl blbý nápad
..asi by mě v tom povichru i odneslo
. Asi se navleču, vypucuji holčí, je samá hoblina, protože se od rána válí v pelechu
a vezmu ji na louku poběhat a popást
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak co, maká ještě někdo ?
Mě to tu už silně nebaví
Já už nemakám, ale akorát jsem dorazila domů od Elí Koně dle očekávání doma, ale prý byly venku, než začlo sněžit, ale bylo už pěkně azuro a slunečno, tak jsme si s Elí užili vyjížďku byla suprová, pěkně spolupracovala a vnímala
, tak mám radost, cestou domů jsme se popásli a potom jsem je s Bramborou hodila ještě ven a holky se šli spolu spokojeně pást
No jdu nakrmit zvířetnictvo Mánička se tu už hlásí, že má hlad
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Já už taky, udělala jsem 2 chody a už tu zase dřepim. Teda, řeknu vám, že venku fakt hnus. Byla jsem tak půl hodiny, všechno už bylo hotovo, tak jsem jenom pobyla ve výběhu. A fakt ukrutná zima, hučelo mi v tom uchu, co jsem měla zánět, ještě hodinu po tom.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Já už taky, udělala jsem 2 chody a už tu zase dřepim. Teda, řeknu vám, že venku fakt hnus. Byla jsem tak půl hodiny, všechno už bylo hotovo, tak jsem jenom pobyla ve výběhu. A fakt ukrutná zima, hučelo mi v tom uchu, co jsem měla zánět, ještě hodinu po tom.
chlapy
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
chlapy
a Sheila, dneska se mi nějak moc zvěnovala, to je vždycky o život, jelikož Grant si vyžaduje úplnou pozornost a jakmile se ona přiblíží, tak jí jde hned vyhnat. Tudíž když jí nahání a ona furt chodí za mnou, tak jsem docela vyplašená.
sadzi saj
napsal(a):
Já už nemakám, ale akorát jsem dorazila domů od Elí Koně dle očekávání doma, ale prý byly venku, než začlo sněžit, ale bylo už pěkně azuro a slunečno, tak jsme si s Elí užili vyjížďku byla suprová, pěkně spolupracovala a vnímala
, tak mám radost, cestou domů jsme se popásli a potom jsem je s Bramborou hodila ještě ven a holky se šli spolu spokojeně pást
No jdu nakrmit zvířetnictvo Mánička se tu už hlásí, že má hlad
Koukám, že ty naše holky jsou nějaké hodné, co?
Tak já byla hodinu a půl s holčí tady na loukách na Pržně. Mohla jsem ji nakonec vzít pod to sedlo, vítr ustal a dokonce i zasvítilo sluníčko, ale to nevadí..jindy. Šly jsme s lonží, trochu jsem si s ní hrála, byla moc šikovná, místy běhala na volno a honily jsme se, vytryskala se, vyhazovala, skotačila, chvílemi jsem ji připla na lonž a cvičily jsme. Umí teda slušně nacválat z kroku na povel, na lonži umí přeskok ve cvalu, trénovaly jsme změny chodů, obraty, zastavení, couvání ...odcouvá mi 9 metrů na lonži bez problémů jen na povel prstem...dlouho jsme to na celou délku nedělaly. Fakt byla dneska šikovná
. Ještě nyní je zpocená
, no jen mokrá, protože ta zimní srst pořád špatně schne, ale už ji má půlku dole
Taky se řádně napásla super travičky, takže chtěla sežrat celé pole
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Pěkná fotečka
Já už vše hotovo, tak už jenom čekám, až přijede přítel, jezdí ve středu většinou k babičce, tak doufám, že doveze něco dobrýho, nějak na mě jde hlad a zima, ta je venku teď solidní, u Elí mi to nepřišlo, to se vždycky zahřeju, ale chvíli jsem je pozorovala na pastvě a to mi stačilo
Mám tu puštěnou Máničku a pěkně zlobí
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Pěkná fotečka
Já už vše hotovo, tak už jenom čekám, až přijede přítel, jezdí ve středu většinou k babičce, tak doufám, že doveze něco dobrýho, nějak na mě jde hlad a zima, ta je venku teď solidní, u Elí mi to nepřišlo, to se vždycky zahřeju, ale chvíli jsem je pozorovala na pastvě a to mi stačilo
No, kobyle velí no, ale prckovi ne, na toho si netroufne. Někdy je to ale nepěkná situace, jelikož jak se ho Sheila bojí, tak je schopná mi vlítnout až na hlavu.
sadzi saj
napsal(a):
Pěkná fotečka
To Michalka mi dneska vlítla do ateliéru a trvalo mi ji dostat ven...je tam spousta hadiček a fakt je nepotřebuji mít prokousnuté..by mi nestříkaly pistole
sadzi saj

lucky
napsal(a):
To Michalka mi dneska vlítla do ateliéru a trvalo mi ji dostat ven...je tam spousta hadiček a fakt je nepotřebuji mít prokousnuté..by mi nestříkaly pistole
Jo s ušákama je sranda
Teda, to si Usinka pěkně mákla na lonži, takhle cvičíte jo, já občas taky
Jinak Leo, taky máme u nás takovýho koníka, Lumpík je fakt Lumpík, hrozně zvědavej, takže člověk potom neví, co od něj čekat, když stojí na pastvě a okolo koně
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Jo s ušákama je sranda
Teda, to si Usinka pěkně mákla na lonži, takhle cvičíte jo, já občas taky
Jinak Leo, taky máme u nás takovýho koníka, Lumpík je fakt Lumpík, hrozně zvědavej, takže člověk potom neví, co od něj čekat, když stojí na pastvě a okolo koně
To je strašný, jak to zmenšuje a zhnusí to tu fotku tohle je tak pěkná fotka, jak stojí holky u sebe a pasou se a ono z toho vyleze tohle
zvířátková

lucky
napsal(a):
JJ, tady fotky stojí za prd určitě je jinak hezčí
No jo, občas si tak hrajeme
Dobré ránko, tak už tu zase trčim.
Jinak jsem se včera večer pěkně porejpala v stránkách, chtěla jsem knihu návštěv, teda silně pochybuju, že mi někdo bude psát, ale i tak jsem jí chtěla. No a přítel mi furt tvrdil, že to nejde, no a tak jsem si to zkusila sama. Byl stejně jenom línej.
Foto odtud ze včerejška, dostala jsem totiž sprďana, že nechávám foťák v autě, takže si ho teď mám brát do práce. No radost, z obalu smradu jak v Cařihradu
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko, tak už tu zase trčim.
Jinak jsem se včera večer pěkně porejpala v stránkách, chtěla jsem knihu návštěv, teda silně pochybuju, že mi někdo bude psát, ale i tak jsem jí chtěla. No a přítel mi furt tvrdil, že to nejde, no a tak jsem si to zkusila sama. Byl stejně jenom línej.
Foto odtud ze včerejška, dostala jsem totiž sprďana, že nechávám foťák v autě, takže si ho teď mám brát do práce. No radost, z obalu smradu jak v Cařihradu
Dobré ráno,
teda to máš dobrý takhle počítač, já mám taky foto, ale doma, že ti nikdo nemůže koukat do pc, když přijde, to já to mám přesně obráceně
U nás kosa jako blázen, ale krásně slunečno, tak doufám, že to vydrží a nebude to jako včera.
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
teda to máš dobrý takhle počítač, já mám taky foto, ale doma, že ti nikdo nemůže koukat do pc, když přijde, to já to mám přesně obráceně
U nás kosa jako blázen, ale krásně slunečno, tak doufám, že to vydrží a nebude to jako včera.
To jo, pokud se nanaklání za stolem, tak mi na pc nikdo nevidí. Šéf má teda takové ty nenápadné pokusy, že se jako rozejde a za rohem udělá otočku, jako že něco chtěl a vrací se, přitom se chce jenom podívat, co že dělám. No sranda s ním, je tak neskutečně průhlednej, ale zřejmě mu to nepřijde. Jinak to na fotce přijde útulnější, než v reálu. Nad sebou mám na stropu flek jak kráva a omítka na mě nepřetržitě padá, to fakt zbožňuju. Mám vcelku velkou místnost a prd v ní. Teď čekám, kdy konečně dostanu další skříň, jelikož už nemám kam papíry a šanony dávat.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
To jo, pokud se nanaklání za stolem, tak mi na pc nikdo nevidí. Šéf má teda takové ty nenápadné pokusy, že se jako rozejde a za rohem udělá otočku, jako že něco chtěl a vrací se, přitom se chce jenom podívat, co že dělám. No sranda s ním, je tak neskutečně průhlednej, ale zřejmě mu to nepřijde. Jinak to na fotce přijde útulnější, než v reálu. Nad sebou mám na stropu flek jak kráva a omítka na mě nepřetržitě padá, to fakt zbožňuju. Mám vcelku velkou místnost a prd v ní. Teď čekám, kdy konečně dostanu další skříň, jelikož už nemám kam papíry a šanony dávat.
Jo a u nás taky nádherně, azuro, sluníčko, ani dneska nebyla až tak příšerná zima jako včera. Kdyby nefoukal ten studený vítr, bylo by to fajn.
zvířátková
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu taky
Ráno nechuť ukrutná ... na kole kosa jak hovado
Byla pomalu ráda, že jsem v práci ...
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu taky
No názdár, dneska bude tady s náma válčit od rána, jo? Paráda.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu taky
Tak tady u nás je teda pěkná kosa, škrábala jsem autí, ale zase nefouká vítr, tak snad to vydrží
zvířátková

blanche
napsal(a):
JJ, je tam krásně, se už vidím s foťákem v ruce ...
Hlavně ne tady dřepět ... Chjo ...
Nám povídej...
zvířátková

blanche
napsal(a):
Bych to tady zabalila a šla někam hoooooooooooooooodně daleko ...
Zatím tu papíruju, musím něco vyfaktrurovat, vyfaktrurovaný předělat atd ... Bléééééééééééééééééé ééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Já mám v plánu nic nedělat. To je tak, když chce šéf utajit, že tu týden nebude, tak mi tu tím pádem ani nenechal jedinej bojovej úkol .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Já mám v plánu nic nedělat. To je tak, když chce šéf utajit, že tu týden nebude, tak mi tu tím pádem ani nenechal jedinej bojovej úkol .
Teda, jste se rozjeli, jsem se začetla do tématu o krmení a dělám tu objednávku zboží