Přišel čtvrtek... S mrazíkem všude kolem,ale bude kráásný....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2008 06:36

Holky,já ho budu sledovat z poza výlohy našeho obchodu Tak mějte prima den!papa

6.3.2008 07:07

molly napsal(a):

tiše lituju Zuzajdali, páč to vypadá, že dneska bude fakticky krásně....:) a jinak holky, písala jsem ***...

6.3.2008 07:35

kukinatost napsal(a):
tiše lituju Zuzajdali, páč to vypadá, že dneska bude fakticky krásně....:) a jinak holky, písala jsem ***...

Zuzíku zdar včera ani vzkázek, tak to tam přežij! já budu taky čumět zkrz okno

6.3.2008 07:36

kukinatost napsal(a):

Hezké ránko, děuchy, hlásím jasno, slunečno mínus 6 - na sluníčku podotýkám ...
jinak opět bloklá záda - koňouch má tedy dnes volný den

6.3.2008 07:37

kukinatost napsal(a):

Nazdárek holky,
tak jsem včerejší vínový dýchámek přežila bez újmy na zdraví, blava nebolí tak je to dobrý...
Pepíček se naučil sedat na monitor...to se mám při uklízení na co těšit...

6.3.2008 07:39

luciusl napsal(a):
Hezké ránko, děuchy, hlásím jasno, slunečno mínus 6 - na sluníčku podotýkám ...
jinak opět bloklá záda - koňouch má tedy dnes volný den

Zdar Luciášku, jak se mají ořové!

6.3.2008 07:44

haisovad napsal(a):
Nazdárek holky,
tak jsem včerejší vínový dýchámek přežila bez újmy na zdraví, blava nebolí tak je to dobrý...
Pepíček se naučil sedat na monitor...to se mám při uklízení na co těšit...

Ahojík, já je včera ani neviděla Byla jsem v Pze u psycholožky, pak následovala návštěva Equiservisu ( jsem o 4 tis. lehčí ), pak Ikea, bageta na pumpě a návrat večer (dost pozdě) na to, abych ještě mazala ke koním. Ale měla jsem tam holky, tak prý všechno OK. Dnes ráno tradiční bolest zad, nechuť k životu a tak .... takže jsem zůstala doma, uklidím, uvařím a upeču - snad. Chudák Karel, už by si zasloužil, abych se začala normálně starat. A po obídku ke koníkům - dovézt jim nakoupené dárečky Holky, to je jediný, co mě fakt bere .... život je divnej ...

6.3.2008 07:46

luciusl napsal(a):
Ahojík, já je včera ani neviděla Byla jsem v Pze u psycholožky, pak následovala návštěva Equiservisu ( jsem o 4 tis. lehčí ), pak Ikea, bageta na pumpě a návrat večer (dost pozdě) na to, abych ještě mazala ke koním. Ale měla jsem tam holky, tak prý všechno OK. Dnes ráno tradiční bolest zad, nechuť k životu a tak .... takže jsem zůstala doma, uklidím, uvařím a upeču - snad. Chudák Karel, už by si zasloužil, abych se začala normálně starat. A po obídku ke koníkům - dovézt jim nakoupené dárečky Holky, to je jediný, co mě fakt bere .... život je divnej ...

Kam ta Zuza chodí na ty fotky ????????????? Jsou uúžasný :-)

6.3.2008 07:47

luciusl napsal(a):
Kam ta Zuza chodí na ty fotky ????????????? Jsou uúžasný :-)

Taky si říkám? a copak hezkého jsi nakoupila...

6.3.2008 07:47

luciusl napsal(a):

Lucí a to nějakého maséra? Nějak to rozmasírovat, bolení zda je nesnesitelné...chápu tvé rozpoložení.
CO jsi koupila pěkného? Se pochlub

6.3.2008 07:52

haisovad napsal(a):
Lucí a to nějakého maséra? Nějak to rozmasírovat, bolení zda je nesnesitelné...chápu tvé rozpoložení.
CO jsi koupila pěkného? Se pochlub

Tem Tvuj papouch nemá chybu !!! :-)
koupila jsem Bubáčkovi granulky pro hříbátka, oběma minerální doplňky - vitamínky, pak pamlsky, Rozletkovi zas něco na klouby, kopýtka a hořčík na srdíčko a novou dečku pod sedlo a sobě rajtky - HKM Panthalony :-) Dětskou velikost 164 - skoro o 500,- levnější než dámská - stejný střih a kvalita

6.3.2008 07:52

luciusl napsal(a):
Tem Tvuj papouch nemá chybu !!! :-)
koupila jsem Bubáčkovi granulky pro hříbátka, oběma minerální doplňky - vitamínky, pak pamlsky, Rozletkovi zas něco na klouby, kopýtka a hořčík na srdíčko a novou dečku pod sedlo a sobě rajtky - HKM Panthalony :-) Dětskou velikost 164 - skoro o 500,- levnější než dámská - stejný střih a kvalita

No a na záda masér bohužel nepomůže - 2 plotny o 4 mm posunuté tlačí do míšního kanálu ... mrchy

6.3.2008 08:05

luciusl napsal(a):
No a na záda masér bohužel nepomůže - 2 plotny o 4 mm posunuté tlačí do míšního kanálu ... mrchy

A cvičení? Vždyť musí být nějaká šance to trošičku napravit...
Jo Pepíček je dobrej...ale už trochu otravnej...jsou situace, kdy ho opravdu musíme zavírat...
Takový jsem měla dneska pohled z baráku...brrrrr zimááá

6.3.2008 08:08

haisovad napsal(a):
Jo Pepíček je dobrej...ale už trochu otravnej...jsou situace, kdy ho opravdu musíme zavírat...

cvičím cvičím - pak stačí jedno ježdění na velké černé věci - blbá nálada, párkrát se mnou cukne, nebo si vyhodí a je v na několik dní v pr...

6.3.2008 08:08

haisovad napsal(a):

Danny tak ted jsem měla výbuch smíchu, Pepíček je dokonalej, už se těším až ho potkám osobně!!!!

6.3.2008 08:12

klawdie napsal(a):
Danny tak ted jsem měla výbuch smíchu, Pepíček je dokonalej, už se těším až ho potkám osobně!!!!

Hele, holky, jestli si ještě někdy troufnete udělat sraz beze mě, tak uvidíte to tóčo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6.3.2008 08:12

klawdie napsal(a):

Jen bacha na ponožky, je to fetyšista...
holky, musím jít na chvíli něco dělat...

6.3.2008 08:17

haisovad napsal(a):

Lucii tak v sobotu taky doraz, sice to není sraz, jen se razíme na soutředko do kladrub...

bohužel ostravandy to mají tuze daleko, ale ted už se moc těším na květen a srazík u Danny, to musíme sejít uplně všici....!!!!

6.3.2008 08:18

haisovad napsal(a):

Zdravím,páni tady se to dnes rozjelo po ránu
Včera večer jsme měli hromadný skypování, přidal se další člověk(Danny) tak to je hned veselejší
Teda Luci to se krásně utrácí viď pro koníky..taky bych jim koupila první poslední, jenže v dnešní době, to je mazec s těma cenama..

6.3.2008 08:19

klawdie napsal(a):
Lucii tak v sobotu taky doraz, sice to není sraz, jen se razíme na soutředko do kladrub...

bohužel ostravandy to mají tuze daleko, ale ted už se moc těším na květen a srazík u Danny, to musíme sejít uplně všici....!!!!

Já v sobotu nemůžu .... už něco mám. V nedělí dělám ráno celou stáj sama a přijdou mi děti .... Jinak bych jela ráda. Aspoň bych na vlastní voči viděla to, jak týráš svého voře

6.3.2008 08:21

rocky napsal(a):
Zdravím,páni tady se to dnes rozjelo po ránu
Včera večer jsme měli hromadný skypování, přidal se další člověk(Danny) tak to je hned veselejší
Teda Luci to se krásně utrácí viď pro koníky..taky bych jim koupila první poslední, jenže v dnešní době, to je mazec s těma cenama..

Jo jo, já nejsem schopná koupit si n ic na sebe nebo ro sebe, to jdu raději k vietnamcům a koupím si kalhoty za 150 korun, al ekoním ... to bych utrácela jako nemocná !!! Včera to dobře vystihl můj taťka. Seděla jsem u nich na kafi a byla tam ještě moje kámoška. Ona koukala do kalatogu z IKEI, já z EQUISERVISU a mamča ze STARKLA. Tak jen seděl a kroutil hlavou, že prej jsme úchylný, jen on normální

6.3.2008 08:27

luciusl napsal(a):
Jo jo, já nejsem schopná koupit si n ic na sebe nebo ro sebe, to jdu raději k vietnamcům a koupím si kalhoty za 150 korun, al ekoním ... to bych utrácela jako nemocná !!! Včera to dobře vystihl můj taťka. Seděla jsem u nich na kafi a byla tam ještě moje kámoška. Ona koukala do kalatogu z IKEI, já z EQUISERVISU a mamča ze STARKLA. Tak jen seděl a kroutil hlavou, že prej jsme úchylný, jen on normální

hehe to je dobrý
U mě je to stejné, nepamatuju si kdy jsem si naposled něco koupila pro sebe ale co jsem koupila koni vím přesně..Taky si pořád říkám kolik měsíčně vrazím do koní jen za ustajení a krmeni a stejne jim pak zas neco noveho poridim:)

6.3.2008 08:32

rocky napsal(a):
hehe to je dobrý
U mě je to stejné, nepamatuju si kdy jsem si naposled něco koupila pro sebe ale co jsem koupila koni vím přesně..Taky si pořád říkám kolik měsíčně vrazím do koní jen za ustajení a krmeni a stejne jim pak zas neco noveho poridim:)

No, já jsem to trochu vyřešila tím, že jako Rozletka pronajímám ... ono nejde takový pako úplně pronajmout začátečníkovi, ale když se tam tak nějak s nimi kolem plácám tak to taky nějakou pětku hodí - alespoň na ty vitamíny

sadzi saj

6.3.2008 08:48
sadzi saj

kukinatost napsal(a):

Jani, tady ta Gasule ukrutně sekne, fakt fešanda

6.3.2008 08:51

luciusl napsal(a):
No, já jsem to trochu vyřešila tím, že jako Rozletka pronajímám ... ono nejde takový pako úplně pronajmout začátečníkovi, ale když se tam tak nějak s nimi kolem plácám tak to taky nějakou pětku hodí - alespoň na ty vitamíny

Ahojky holčiny dneska je sice zmrzlo , ale svítí , svítí
Včera jak strašily , ž má být zimice tak jsem se děsila , dneska jedu fotit kámošce koníky - kobča začátek 11 měsíce a valach jde v sobotu pá pá - no prostě se prodal :-(
Navíc ještě jedno hříbo a tak mám radost , že i když budu musel vytáhnout zimní bundu tak aspoň to sluníčko mi přeje . Jinak tady ukázka toho valacha . Hádanka co je to za plemeno ??? Typuju že nikdo neuhádne - mimochodem je čistokrevný .........
d´Artagnan

6.3.2008 08:56

memmory napsal(a):
Ahojky holčiny dneska je sice zmrzlo , ale svítí , svítí
Včera jak strašily , ž má být zimice tak jsem se děsila , dneska jedu fotit kámošce koníky - kobča začátek 11 měsíce a valach jde v sobotu pá pá - no prostě se prodal :-(
Navíc ještě jedno hříbo a tak mám radost , že i když budu musel vytáhnout zimní bundu tak aspoň to sluníčko mi přeje . Jinak tady ukázka toho valacha . Hádanka co je to za plemeno ??? Typuju že nikdo neuhádne - mimochodem je čistokrevný .........
d´Artagnan

A jak je tebn dartanan velký, většinou když se nás tu někdo ptal, byl to klusák..tady podle hlavy težko hádat...

jinak já to dnes tipuju na teplo...

6.3.2008 08:57

molly napsal(a):

Čus babuchy, hlásím příchod a umytý vlasy až teď ráno (to pro včerejší spoludiskutovatele )
Začíná fotoseriál "Teta Emma na návštěvě v Hradci"
Že by přišla tunelem, který si vykopala?

6.3.2008 08:58

cheyenne napsal(a):
Čus babuchy, hlásím příchod a umytý vlasy až teď ráno (to pro včerejší spoludiskutovatele )
Začíná fotoseriál "Teta Emma na návštěvě v Hradci"
Že by přišla tunelem, který si vykopala?

Kontrola, jestli tamtudy odešla nebo ne....

6.3.2008 08:59

cheyenne napsal(a):
Kontrola, jestli tamtudy odešla nebo ne....

Potvora nás nechce pustit na jednu z našich nejoblíbenějších cest.... kudy dál???

6.3.2008 08:59

cheyenne napsal(a):
Potvora nás nechce pustit na jednu z našich nejoblíbenějších cest.... kudy dál???

Ale nechává nás se vzdělávat, copak bysme jinak věděli, co se normálně skrývá pod břízou???

6.3.2008 09:00

cheyenne napsal(a):
Ale nechává nás se vzdělávat, copak bysme jinak věděli, co se normálně skrývá pod břízou???

Někdo jí zrušil novou závoru v lese....

6.3.2008 09:01

cheyenne napsal(a):
Někdo jí zrušil novou závoru v lese....

A ještě k tomu píšou komentáře....

6.3.2008 09:01

cheyenne napsal(a):
A ještě k tomu píšou komentáře....

A na závěr seriálu vítěz včera vyhlášené ceny "Cigáro týdne"

6.3.2008 09:03

cheyenne napsal(a):

tak to je brutální, u nás v lese naštestí pohoda bez překážek!

6.3.2008 09:04

cheyenne napsal(a):

Evíku pěkné tak ten můj "statečný hřebec" by to asi neprošel jen krokem
Nám se "teta Ema " vyhla - naštěstí

6.3.2008 09:07

klawdie napsal(a):
A jak je tebn dartanan velký, většinou když se nás tu někdo ptal, byl to klusák..tady podle hlavy težko hádat...

jinak já to dnes tipuju na teplo...

d´Artagnan má okolo 150KHV

6.3.2008 09:08

memmory napsal(a):
Evíku pěkné tak ten můj "statečný hřebec" by to asi neprošel jen krokem
Nám se "teta Ema " vyhla - naštěstí

A to jsme nešli za ty cedule, to nejhorší jsme asi neviděli.... ale koňouchové docela v pohodě, cestou domů jsme se proplejtali mezi odpočívajícíma stromama a zvládali to dobře, šikulové.... jednu military cestu jsme taky objevili, až sebou nebudeme mít černou, tak zaskáčem
My jsme v sobotu celý den trávili tak půl kilometříku od místa, kde jsem fotila a ani nám to nepřišlo tak šílený, dost mě to v lese překvapilo...
A někteří od nás ze stáje vyrazili v sobotu s koněm do lesa a ještě jsou za hrdiny, když vyprávěj, jak jsou statečný a přežili to....

6.3.2008 09:09

cheyenne napsal(a):
A to jsme nešli za ty cedule, to nejhorší jsme asi neviděli.... ale koňouchové docela v pohodě, cestou domů jsme se proplejtali mezi odpočívajícíma stromama a zvládali to dobře, šikulové.... jednu military cestu jsme taky objevili, až sebou nebudeme mít černou, tak zaskáčem
My jsme v sobotu celý den trávili tak půl kilometříku od místa, kde jsem fotila a ani nám to nepřišlo tak šílený, dost mě to v lese překvapilo...
A někteří od nás ze stáje vyrazili v sobotu s koněm do lesa a ještě jsou za hrdiny, když vyprávěj, jak jsou statečný a přežili to....

Soni, dartagnan má naprosto fešnou barvičku (celý je moc hezký), ale teda netipnu si, co by to mělo být....

6.3.2008 09:13

cheyenne napsal(a):
Soni, dartagnan má naprosto fešnou barvičku (celý je moc hezký), ale teda netipnu si, co by to mělo být....

Pro přiměření velikosti
Nechám vás v tom , ale není to moc známe plemeno a klusák to taky nejni .

6.3.2008 09:13

molly napsal(a):

Tak mám rpvního sviště za sebou...a jsem zcela uchvácena tím Mušketýrem jendím..akroát mě teda absolutně nenpadá, co by to mohlo být...neůže to bát třeba mérén? No, ono je to asi úplně blbost...fakt takhle z téhle fotky halvy a cvalové si netroufnu tipovat....

6.3.2008 09:14

memmory napsal(a):
Pro přiměření velikosti

co Marengo??

6.3.2008 09:15

memmory napsal(a):
Pro přiměření velikosti

Tak jsem na chvíli tady...
Soni...není to nějakej QH? Nebo mě ještě napadá Méran...ale fakt nevím
Holky, jak mě to tady nebaví sakra... bych šla domů když je venku tak krásně...

6.3.2008 09:15

kukinatost napsal(a):
Tak mám rpvního sviště za sebou...a jsem zcela uchvácena tím Mušketýrem jendím..akroát mě teda absolutně nenpadá, co by to mohlo být...neůže to bát třeba mérén? No, ono je to asi úplně blbost...fakt takhle z téhle fotky halvy a cvalové si netroufnu tipovat....

taky bych vsadila ještě na Meréna

6.3.2008 09:16

kukinatost napsal(a):

Včerejší překážková dráha pro morčoidy....

6.3.2008 09:27

cheyenne napsal(a):
Včerejší překážková dráha pro morčoidy....

Merén to není , ani to druhé , ale je to podobné velmi málo známé plemeno v ČR , ani nevím kolik jich tady v ČR je

6.3.2008 09:28

memmory napsal(a):
Merén to není , ani to druhé , ale je to podobné velmi málo známé plemeno v ČR , ani nevím kolik jich tady v ČR je

Jo a pro radu ať vás netrápím je odchycený z přírody a začátek plemene je K....... kůň

6.3.2008 09:29

memmory napsal(a):

Kabardinksý (nebo jak se to píše)

6.3.2008 09:31

rocky napsal(a):
Kabardinksý (nebo jak se to píše)

Kabardinský
Ano a máme tady vítěze

6.3.2008 09:33

memmory napsal(a):
Kabardinský
Ano a máme tady vítěze

Juchuuuuu, jupííííí

6.3.2008 09:34

memmory napsal(a):
Kabardinský
Ano a máme tady vítěze

jj, sakriš, Kabardinec mě nenapadnul, on ten Mérén je takový profláklejší....ale moc by se mi líbil, to vypadá taky jako odolnost sama...jsem si o nich kdysi něco studovala....
asi ale u snového koně zůstanu u arabáče:)))

6.3.2008 09:35

kukinatost napsal(a):
jj, sakriš, Kabardinec mě nenapadnul, on ten Mérén je takový profláklejší....ale moc by se mi líbil, to vypadá taky jako odolnost sama...jsem si o nich kdysi něco studovala....
asi ale u snového koně zůstanu u arabáče:)))

No on je právě zrovna prodaný tak ho za chvilku jedu naposledy nafotit :-( Rozlučková párty :-(

6.3.2008 09:36

memmory napsal(a):
Kabardinský
Ano a máme tady vítěze

Ješiši, tak toho jsem viděla naposledy ve dvanácti letech při čtení encyklopedie koňských plemen...
Pěknej uníček...
Hoď sem ještě nějaké fotky, jo mám novinu. Kelímek se bude kastrovat, už začíná být pohlavně zralý...bohužel jak hledáme tak hledáme kulky nikde...
Merlin je totál pozadu s pohlavní zralostí...je to takovej ňuňous...ještě že tak...
Holky, já se už tak těším na hříbouše, Marta říkala že žádná ještě nemá ani známky nějakého nalejvání velínka...takže zatím klídek...ale termosku jsem doma už vyhrabala, spacák připravenej, baterky do boťáku nabíté...

6.3.2008 09:38

haisovad napsal(a):
Ješiši, tak toho jsem viděla naposledy ve dvanácti letech při čtení encyklopedie koňských plemen...
Pěknej uníček...
Hoď sem ještě nějaké fotky, jo mám novinu. Kelímek se bude kastrovat, už začíná být pohlavně zralý...bohužel jak hledáme tak hledáme kulky nikde...
Merlin je totál pozadu s pohlavní zralostí...je to takovej ňuňous...ještě že tak...
Holky, já se už tak těším na hříbouše, Marta říkala že žádná ještě nemá ani známky nějakého nalejvání velínka...takže zatím klídek...ale termosku jsem doma už vyhrabala, spacák připravenej, baterky do boťáku nabíté...

Baterky do Boťáku
No já jich tady právě moc nemám , tak a ž přijedu tak vám sem něco přihodím taky "jeho" březí kobuchy a jejich vedleohradí kobyly hříbo

6.3.2008 09:40

haisovad napsal(a):
Pěknej uníček...

DAnny ještě mu je zima, tak je má schovaný aby mu neumrzli

Sonátko, to byl teda test, kabardince jsem viděla na živo v pardubkách, moc se mi vzhledově nelibíli, ale tohle je teda fešné konisko...tak at má príma páničky...

6.3.2008 09:43

klawdie napsal(a):

Sonátko, to byl teda test, kabardince jsem viděla na živo v pardubkách, moc se mi vzhledově nelibíli, ale tohle je teda fešné konisko...tak at má príma páničky...

Ach jo já už nevím co mám dělat...samé překlepy.
Boťák...jééé
JInak Kelímoš je má schovaný furt, já jsem ho ošahávala i po ránu, když byl doma a nikde nic...jen aby vůbec někdy vylezly
Uličník jeden
Kdepak máme Káťu vůbec?

6.3.2008 09:43

klawdie napsal(a):

Ten v pardubkách byl ale úplně jinej. Vysokej a měl klabonos..tenhle je teda hezčí

Danny do čeho že to ty baterky???????????

6.3.2008 09:44

rocky napsal(a):
Ten v pardubkách byl ale úplně jinej. Vysokej a měl klabonos..tenhle je teda hezčí

aha už jsem si přešlápla...do foťáku...

6.3.2008 09:46

rocky napsal(a):

Neser...
Pochopitelně jsem chtěla napsat foťák a vylezl z toho boťák...
Vám sem hodím Tomajse a jeho oblíbenou polohu... A tam vzadu je mé království...

6.3.2008 09:47

rocky napsal(a):
aha už jsem si přešlápla...do foťáku...

Danny, Saxulovi druhá kulka sjela těsně po druhých narozeninách, se možná máte na co těšit
Já se s vámi prozatím loučím, jedu mrknout na černou a vyvětrat Hadraplána, tak zatím čusík

6.3.2008 09:48

haisovad napsal(a):
Neser...
Pochopitelně jsem chtěla napsat foťák a vylezl z toho boťák...
Vám sem hodím Tomajse a jeho oblíbenou polohu... A tam vzadu je mé království...

Hehe on má stejnou polohu jako Honza včera

6.3.2008 09:52

rocky napsal(a):
Hehe on má stejnou polohu jako Honza včera

Prostě jsou všichni stejní...

6.3.2008 09:57

haisovad napsal(a):
Prostě jsou všichni stejní...

No mi povídejte Já ale ležící fotku nemám mno

6.3.2008 10:01

memmory napsal(a):
No mi povídejte Já ale ležící fotku nemám mno

takže pusinky, já v posl. době trávím večery v posteli s tím, že se čumím, jak 11 lulinů na každé straně běhá za kulatoou věcí po krásné zelené ploše - mmm, to by byla jízdárna:))...a ke své blbosti mám ještě i ČT 4 - sport...takže přepínáme permanentně ČT2 - ČT 4....no, pak usnu...miluju kluky, co hrajou fotbal závodně a myslí si, že nám všem tahle hra přijde nejzajímavější na světě..:))

6.3.2008 10:04

kukinatost napsal(a):
takže pusinky, já v posl. době trávím večery v posteli s tím, že se čumím, jak 11 lulinů na každé straně běhá za kulatoou věcí po krásné zelené ploše - mmm, to by byla jízdárna:))...a ke své blbosti mám ještě i ČT 4 - sport...takže přepínáme permanentně ČT2 - ČT 4....no, pak usnu...miluju kluky, co hrajou fotbal závodně a myslí si, že nám všem tahle hra přijde nejzajímavější na světě..:))

Vždy když vidím fotbal taky si představím jak by to tam na "zbytečně " zastavěné ploše mohlo být zasipané pískem a mohla by tam být hala nebo jízdárna

6.3.2008 10:05

memmory napsal(a):
Vždy když vidím fotbal taky si představím jak by to tam na "zbytečně " zastavěné ploše mohlo být zasipané pískem a mohla by tam být hala nebo jízdárna

No tak já tedy jedu fotit
Už tam není zima

6.3.2008 10:06

kukinatost napsal(a):

hehe to znám Jani, ale nastesti to neni az tak horky u nas. jen vetsinou kdyz chci mit flakaci den na gauci a zrovna jedou formule, hokej nebo fotbal. Vsichni muzi nachazejici se v dome jdou cucet na nasu plazmu!!!!A peta setre....

6.3.2008 10:06

memmory napsal(a):
d´Artagnan má okolo 150KHV

Je to kabardinec?

6.3.2008 10:11

rocky napsal(a):
hehe to znám Jani, ale nastesti to neni az tak horky u nas. jen vetsinou kdyz chci mit flakaci den na gauci a zrovna jedou formule, hokej nebo fotbal. Vsichni muzi nachazejici se v dome jdou cucet na nasu plazmu!!!!A peta setre....

Hehe, nevýhoda velkejch televizí...
já jsem tady měla sousedské koukání na fotbal, naaranžovali jsme dataprojektor a u stolu bylo cca 10chlapů...masakr...
Ještě že je doma teďka ten internet...že mám při fotbalu kam zdrhnout...

6.3.2008 10:17

stieberova napsal(a):
Je to kabardinec?

a koukám níž a vidím, že jsem přišla s křížkem po funuse

6.3.2008 10:18

molly napsal(a):

U nás je pěkně!

6.3.2008 11:16

stieberova napsal(a):
U nás je pěkně!

Zdravím všechny,věřte nebo ne,ale výjimečně se tento týden mohu zařadit mezi těžce pracující.. mám sice prázdniny,ale trávím je v kanclu za počítačem.takže tento týden s vámi h olky soucítím A venku je tak káááásně,to je fakt škoda sedět na zadeli :-(

6.3.2008 11:19

klafus napsal(a):
Zdravím všechny,věřte nebo ne,ale výjimečně se tento týden mohu zařadit mezi těžce pracující.. mám sice prázdniny,ale trávím je v kanclu za počítačem.takže tento týden s vámi h olky soucítím A venku je tak káááásně,to je fakt škoda sedět na zadeli :-(

Zdar brigádička, jo...hele písnu ti meila...

6.3.2008 11:19

klafus napsal(a):

Teda evi,Malšovky jsou od nás přes silnici a vypadá to jak obrázek z druhý strany polokoule.u nás toho fakt moc nepopadalo,ale tohle je teda masakr jakože.To budou asi pěkně dlouho odklízet

6.3.2008 11:20

klafus napsal(a):
Teda evi,Malšovky jsou od nás přes silnici a vypadá to jak obrázek z druhý strany polokoule.u nás toho fakt moc nepopadalo,ale tohle je teda masakr jakože.To budou asi pěkně dlouho odklízet

Oki oki piš,dokud sem na PC,teď je to fakt svátek poslední dobou...asi sem zlobila bo co

6.3.2008 11:21

klawdie napsal(a):
Zdar brigádička, jo...hele písnu ti meila...

já jenom tiše doufám, že to tu dneska budu moct opustit dřív, aby se černá vc vyvětrala na laně...a na ryzoňovi se vyvětrám já....:)))
a zdravím tu nejšikovnější kočenu pod sluncem - Klafušku:))
ale pozor, Klaruša jí dohání, halvně s mým chambonem.:) I tohle bude pro Kerušáka určo pomoc...
Jinak baby je absolutně nádherně, já jenom doufám, že o weekendu aspoň nebude pršet, když už ne slunko...
tady ten oslí výraz miluju:)

6.3.2008 11:34

kukinatost napsal(a):
já jenom tiše doufám, že to tu dneska budu moct opustit dřív, aby se černá vc vyvětrala na laně...a na ryzoňovi se vyvětrám já....:)))
a zdravím tu nejšikovnější kočenu pod sluncem - Klafušku:))
ale pozor, Klaruša jí dohání, halvně s mým chambonem.:) I tohle bude pro Kerušáka určo pomoc...
Jinak baby je absolutně nádherně, já jenom doufám, že o weekendu aspoň nebude pršet, když už ne slunko...
tady ten oslí výraz miluju:)

ježiš Jani neblázni nebo se začnu červenat Tolik chvály...šetři na něco pořádnýho...Ale na to počasí dnes taky slintám :-)

6.3.2008 11:37

klafus napsal(a):
Oki oki piš,dokud sem na PC,teď je to fakt svátek poslední dobou...asi sem zlobila bo co

Danny prý nás v sobotu poctíš návštěvou,tak to si nesmím nechat ujít :-)

6.3.2008 11:38

klafus napsal(a):
Danny prý nás v sobotu poctíš návštěvou,tak to si nesmím nechat ujít :-)

Šmajra to sem to tady zase jednou zažlutila co tak něco dvoubarevného..

6.3.2008 12:01

klafus napsal(a):
Šmajra to sem to tady zase jednou zažlutila co tak něco dvoubarevného..

opožděně zdravím Klárku

6.3.2008 12:04

rocky napsal(a):
opožděně zdravím Klárku

opožděně zdravím Péťu

6.3.2008 12:26

klafus napsal(a):
opožděně zdravím Péťu

Klafuš, jasnačka...kdo nekalí s náma, kalí proti nám...
Jsem přijela z oběda...oblíbené téma? Jaký byl oběd...?
já jsem futrovala žížek kužecí, bez brambor...pouze obloha...
Včera jsem si dala zase pěkně do těla na balónech...se nemůžu smát, protože mám břicho totálka bolavé...a dneska aerobik nebo jak se to píše
Jsem vám asi neříkala že jsem chvilinku jezdila ve westernu...ale nějak jsem se v sedle nenašla a hned zase přešla na starou dobrou anglii,
všimněte si detailů uzdečky a poprsníku...

6.3.2008 12:31

haisovad napsal(a):
Klafuš, jasnačka...kdo nekalí s náma, kalí proti nám...
Jsem přijela z oběda...oblíbené téma? Jaký byl oběd...?
já jsem futrovala žížek kužecí, bez brambor...pouze obloha...
Včera jsem si dala zase pěkně do těla na balónech...se nemůžu smát, protože mám břicho totálka bolavé...a dneska aerobik nebo jak se to píše
Jsem vám asi neříkala že jsem chvilinku jezdila ve westernu...ale nějak jsem se v sedle nenašla a hned zase přešla na starou dobrou anglii,
všimněte si detailů uzdečky a poprsníku...

Tyk zdrhááám na oběd :-) Přeju brou chuť

6.3.2008 12:32

klafus napsal(a):
Tyk zdrhááám na oběd :-) Přeju brou chuť

Tak teď, teda...už je vše prodáno...jen deka mi nějak zůstala doma...

6.3.2008 12:50

haisovad napsal(a):
Tak teď, teda...už je vše prodáno...jen deka mi nějak zůstala doma...

hezká soupravička...no vidíš to a většina si parelisty spojuje s westernem...Hele Hradečačky taky musíme vymyslet kam pujdem večer popít...hehe že by přeplněná Kata??? viděla bych to na okolí Benešovky at to nemáme daleko dom,Zuzí jak ty? dej pak vědět...

6.3.2008 14:17

klawdie napsal(a):
hezká soupravička...no vidíš to a většina si parelisty spojuje s westernem...Hele Hradečačky taky musíme vymyslet kam pujdem večer popít...hehe že by přeplněná Kata??? viděla bych to na okolí Benešovky at to nemáme daleko dom,Zuzí jak ty? dej pak vědět...

Zdravím dnes podruhé, abych pozdravila i malou velkou Klárku.
Koníci vyvětraní, počasí je tam krááásné, trochu fouká, ale sluníčko hřeje . Hadraplán se pěkně vylítal na lonži, někdo mu v noci asi strčil do zadečku raketu, jsem měla co dělat, abych nevlála za ním
Morčátkům jsem donesla čerstvou travičku, marodovi vitamíny a půjdu kuchtit obídek... mám naloženo trochu vepřového, tak to hodím na pánev se vším, co najdu a k tomu rejžičku...
Sobotu bych viděla taky někde poblíž, ať to mám i já blízko domů , třeba zas budeme doprovázet barmanku

6.3.2008 14:24

cheyenne napsal(a):
Zdravím dnes podruhé, abych pozdravila i malou velkou Klárku.
Koníci vyvětraní, počasí je tam krááásné, trochu fouká, ale sluníčko hřeje . Hadraplán se pěkně vylítal na lonži, někdo mu v noci asi strčil do zadečku raketu, jsem měla co dělat, abych nevlála za ním
Morčátkům jsem donesla čerstvou travičku, marodovi vitamíny a půjdu kuchtit obídek... mám naloženo trochu vepřového, tak to hodím na pánev se vším, co najdu a k tomu rejžičku...
Sobotu bych viděla taky někde poblíž, ať to mám i já blízko domů , třeba zas budeme doprovázet barmanku

Mno tak jsme doma , některé fotky nemaj chybu třeba hřebečci na hříbárně se v jednu chvíly vyvalily na kopečku na sluníčku a byli jak mrtvoly

6.3.2008 14:27

memmory napsal(a):
Mno tak jsme doma , některé fotky nemaj chybu třeba hřebečci na hříbárně se v jednu chvíly vyvalily na kopečku na sluníčku a byli jak mrtvoly

Ach ta kvalita ifauny . Jo a tady ukázka největšího Kabardinského osla

6.3.2008 14:30

memmory napsal(a):

Ten černoušek je klásnej...máš ho ve stojící poloze?

6.3.2008 14:58

haisovad napsal(a):
Ten černoušek je klásnej...máš ho ve stojící poloze?

Evčo seš tady????????????????????????????????

6.3.2008 14:59

rocky napsal(a):

Děvušky moje,
za chvíli letím domů a tradá za Leuškou...zítra dodám photo
Papa Danny

6.3.2008 15:08

rocky napsal(a):

Jsem sem chvilku nekoukla
Danny asi zmizela dřív, než došel mailík , tak zítra...

6.3.2008 15:09

cheyenne napsal(a):
Jsem sem chvilku nekoukla
Danny asi zmizela dřív, než došel mailík , tak zítra...

Musíme to dotáhnout na 100, ať má Zuzík večer co číst na relax po prodřeném dni....

6.3.2008 15:10

cheyenne napsal(a):
Musíme to dotáhnout na 100, ať má Zuzík večer co číst na relax po prodřeném dni....

Tak se necháme trochu navnadit před blížící se sezónou...

6.3.2008 15:10

cheyenne napsal(a):

6.3.2008 15:11

cheyenne napsal(a):

na to asi budu sama
jeden strakatec

6.3.2008 15:11

cheyenne napsal(a):

Etě jsem tady...na chvíli...naivně jsem chtěla něco dodělat ale nedá mi to sem ještě na chvíli nekouknout... typický zívislák
teda ty morčouni jsou brutální...jsme se celá kancelář chuděrám smály...

6.3.2008 15:12

cheyenne napsal(a):
na to asi budu sama
jeden strakatec

Něco menšího.... tzv. malá bílá

6.3.2008 15:15

haisovad napsal(a):
Etě jsem tady...na chvíli...naivně jsem chtěla něco dodělat ale nedá mi to sem ještě na chvíli nekouknout... typický zívislák
teda ty morčouni jsou brutální...jsme se celá kancelář chuděrám smály...

http://www.renydestiny.com/f-vrh.jpg
a mimina ty jsou nejdrsnější

6.3.2008 15:16

cheyenne napsal(a):

Já se jdu najíst a mizím za Klárulí a Peťulí, tak přeji hezký den všem a zase se loučím.... tu stovku musí dotáhnout někdo jíný

6.3.2008 15:17

cheyenne napsal(a):

Týýýjo to jsou skoky jako blázen...

6.3.2008 15:18

rocky napsal(a):
Týýýjo to jsou skoky jako blázen...

A stooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6.3.2008 15:20

rocky napsal(a):
A stooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!