Holky,já ho budu sledovat z poza výlohy našeho obchodu Tak mějte prima den!papa
molly
napsal(a):
tiše lituju Zuzajdali, páč to vypadá, že dneska bude fakticky krásně....:) a jinak holky, písala jsem ***...
kukinatost
napsal(a):
tiše lituju Zuzajdali, páč to vypadá, že dneska bude fakticky krásně....:) a jinak holky, písala jsem ***...
Nazdárek holky,
tak jsem včerejší vínový dýchámek přežila bez újmy na zdraví, blava nebolí tak je to dobrý...
Pepíček se naučil sedat na monitor...to se mám při uklízení na co těšit...
haisovad
napsal(a):
Nazdárek holky,
tak jsem včerejší vínový dýchámek přežila bez újmy na zdraví, blava nebolí tak je to dobrý...
Pepíček se naučil sedat na monitor...to se mám při uklízení na co těšit...
Ahojík, já je včera ani neviděla Byla jsem v Pze u psycholožky, pak následovala návštěva Equiservisu ( jsem o 4 tis. lehčí ), pak Ikea, bageta na pumpě a návrat večer (dost pozdě) na to, abych ještě mazala ke koním. Ale měla jsem tam holky, tak prý všechno OK. Dnes ráno tradiční bolest zad, nechuť k životu a tak .... takže jsem zůstala doma, uklidím, uvařím a upeču - snad. Chudák Karel, už by si zasloužil, abych se začala normálně starat. A po obídku ke koníkům - dovézt jim nakoupené dárečky
Holky, to je jediný, co mě fakt bere .... život je divnej ...
luciusl
napsal(a):
Ahojík, já je včera ani neviděla Byla jsem v Pze u psycholožky, pak následovala návštěva Equiservisu ( jsem o 4 tis. lehčí ), pak Ikea, bageta na pumpě a návrat večer (dost pozdě) na to, abych ještě mazala ke koním. Ale měla jsem tam holky, tak prý všechno OK. Dnes ráno tradiční bolest zad, nechuť k životu a tak .... takže jsem zůstala doma, uklidím, uvařím a upeču - snad. Chudák Karel, už by si zasloužil, abych se začala normálně starat. A po obídku ke koníkům - dovézt jim nakoupené dárečky
Kam ta Zuza chodí na ty fotky ????????????? Jsou uúžasný :-)
luciusl
napsal(a):
Lucí a to nějakého maséra? Nějak to rozmasírovat, bolení zda je nesnesitelné...chápu tvé rozpoložení.
CO jsi koupila pěkného? Se pochlub
haisovad
napsal(a):
Lucí a to nějakého maséra? Nějak to rozmasírovat, bolení zda je nesnesitelné...chápu tvé rozpoložení.
CO jsi koupila pěkného? Se pochlub
Tem Tvuj papouch nemá chybu !!! :-)
koupila jsem Bubáčkovi granulky pro hříbátka, oběma minerální doplňky - vitamínky, pak pamlsky, Rozletkovi zas něco na klouby, kopýtka a hořčík na srdíčko a novou dečku pod sedlo a sobě rajtky - HKM Panthalony :-) Dětskou velikost 164 - skoro o 500,- levnější než dámská - stejný střih a kvalita
luciusl
napsal(a):
Tem Tvuj papouch nemá chybu !!! :-)
koupila jsem Bubáčkovi granulky pro hříbátka, oběma minerální doplňky - vitamínky, pak pamlsky, Rozletkovi zas něco na klouby, kopýtka a hořčík na srdíčko a novou dečku pod sedlo a sobě rajtky - HKM Panthalony :-) Dětskou velikost 164 - skoro o 500,- levnější než dámská - stejný střih a kvalita
No a na záda masér bohužel nepomůže - 2 plotny o 4 mm posunuté tlačí do míšního kanálu ... mrchy
luciusl
napsal(a):
No a na záda masér bohužel nepomůže - 2 plotny o 4 mm posunuté tlačí do míšního kanálu ... mrchy
A cvičení? Vždyť musí být nějaká šance to trošičku napravit...
Jo Pepíček je dobrej...ale už trochu otravnej...jsou situace, kdy ho opravdu musíme zavírat...
Takový jsem měla dneska pohled z baráku...brrrrr zimááá
haisovad
napsal(a):
Jo Pepíček je dobrej...ale už trochu otravnej...jsou situace, kdy ho opravdu musíme zavírat...
cvičím cvičím - pak stačí jedno ježdění na velké černé věci - blbá nálada, párkrát se mnou cukne, nebo si vyhodí a je v na několik dní v pr...
haisovad
napsal(a):
Danny tak ted jsem měla výbuch smíchu, Pepíček je dokonalej, už se těším až ho potkám osobně!!!!
haisovad
napsal(a):
Jen bacha na ponožky, je to fetyšista...
holky, musím jít na chvíli něco dělat...
Lucii tak v sobotu taky doraz, sice to není sraz, jen se razíme na soutředko do kladrub...
bohužel ostravandy to mají tuze daleko, ale ted už se moc těším na květen a srazík u Danny, to musíme sejít uplně všici....!!!!
haisovad
napsal(a):
Jen bacha na ponožky, je to fetyšista...
holky, musím jít na chvíli něco dělat...
Zdravím,páni tady se to dnes rozjelo po ránu
Včera večer jsme měli hromadný skypování, přidal se další člověk(Danny) tak to je hned veselejší
Teda Luci to se krásně utrácí viď pro koníky..taky bych jim koupila první poslední, jenže v dnešní době, to je mazec s těma cenama..
klawdie
napsal(a):
Lucii tak v sobotu taky doraz, sice to není sraz, jen se razíme na soutředko do kladrub...
bohužel ostravandy to mají tuze daleko, ale ted už se moc těším na květen a srazík u Danny, to musíme sejít uplně všici....!!!!
Já v sobotu nemůžu .... už něco mám. V nedělí dělám ráno celou stáj sama a přijdou mi děti .... Jinak bych jela ráda. Aspoň bych na vlastní voči viděla to, jak týráš svého voře
rocky
napsal(a):
Zdravím,páni tady se to dnes rozjelo po ránu
Včera večer jsme měli hromadný skypování, přidal se další člověk(Danny) tak to je hned veselejší
Teda Luci to se krásně utrácí viď pro koníky..taky bych jim koupila první poslední, jenže v dnešní době, to je mazec s těma cenama..
Jo jo, já nejsem schopná koupit si n ic na sebe nebo ro sebe, to jdu raději k vietnamcům a koupím si kalhoty za 150 korun, al ekoním ... to bych utrácela jako nemocná !!! Včera to dobře vystihl můj taťka. Seděla jsem u nich na kafi a byla tam ještě moje kámoška. Ona koukala do kalatogu z IKEI, já z EQUISERVISU a mamča ze STARKLA. Tak jen seděl a kroutil hlavou, že prej jsme úchylný, jen on normální
luciusl
napsal(a):
Jo jo, já nejsem schopná koupit si n ic na sebe nebo ro sebe, to jdu raději k vietnamcům a koupím si kalhoty za 150 korun, al ekoním ... to bych utrácela jako nemocná !!! Včera to dobře vystihl můj taťka. Seděla jsem u nich na kafi a byla tam ještě moje kámoška. Ona koukala do kalatogu z IKEI, já z EQUISERVISU a mamča ze STARKLA. Tak jen seděl a kroutil hlavou, že prej jsme úchylný, jen on normální
hehe to je dobrý
U mě je to stejné, nepamatuju si kdy jsem si naposled něco koupila pro sebe ale co jsem koupila koni vím přesně..Taky si pořád říkám kolik měsíčně vrazím do koní jen za ustajení a krmeni a stejne jim pak zas neco noveho poridim:)
rocky
napsal(a):
hehe to je dobrý
U mě je to stejné, nepamatuju si kdy jsem si naposled něco koupila pro sebe ale co jsem koupila koni vím přesně..Taky si pořád říkám kolik měsíčně vrazím do koní jen za ustajení a krmeni a stejne jim pak zas neco noveho poridim:)
No, já jsem to trochu vyřešila tím, že jako Rozletka pronajímám ... ono nejde takový pako úplně pronajmout začátečníkovi, ale když se tam tak nějak s nimi kolem plácám tak to taky nějakou pětku hodí - alespoň na ty vitamíny
sadzi saj

kukinatost
napsal(a):
Jani, tady ta Gasule ukrutně sekne, fakt fešanda
luciusl
napsal(a):
No, já jsem to trochu vyřešila tím, že jako Rozletka pronajímám ... ono nejde takový pako úplně pronajmout začátečníkovi, ale když se tam tak nějak s nimi kolem plácám tak to taky nějakou pětku hodí - alespoň na ty vitamíny
Ahojky holčiny dneska je sice zmrzlo , ale svítí , svítí
Včera jak strašily , ž má být zimice tak jsem se děsila , dneska jedu fotit kámošce koníky - kobča začátek 11 měsíce a valach jde v sobotu pá pá - no prostě se prodal :-(
Navíc ještě jedno hříbo a tak mám radost , že i když budu musel vytáhnout zimní bundu tak aspoň to sluníčko mi přeje . Jinak tady ukázka toho valacha . Hádanka co je to za plemeno ??? Typuju že nikdo neuhádne - mimochodem je čistokrevný .........
d´Artagnan
memmory
napsal(a):
Ahojky holčiny dneska je sice zmrzlo , ale svítí , svítí
Včera jak strašily , ž má být zimice tak jsem se děsila , dneska jedu fotit kámošce koníky - kobča začátek 11 měsíce a valach jde v sobotu pá pá - no prostě se prodal :-(
Navíc ještě jedno hříbo a tak mám radost , že i když budu musel vytáhnout zimní bundu tak aspoň to sluníčko mi přeje . Jinak tady ukázka toho valacha . Hádanka co je to za plemeno ??? Typuju že nikdo neuhádne - mimochodem je čistokrevný .........
d´Artagnan
A jak je tebn dartanan velký, většinou když se nás tu někdo ptal, byl to klusák..tady podle hlavy težko hádat...
jinak já to dnes tipuju na teplo...
molly
napsal(a):
Čus babuchy, hlásím příchod a umytý vlasy až teď ráno (to pro včerejší spoludiskutovatele )
Začíná fotoseriál "Teta Emma na návštěvě v Hradci"
Že by přišla tunelem, který si vykopala?
cheyenne
napsal(a):
Čus babuchy, hlásím příchod a umytý vlasy až teď ráno (to pro včerejší spoludiskutovatele )
Začíná fotoseriál "Teta Emma na návštěvě v Hradci"
Že by přišla tunelem, který si vykopala?
Kontrola, jestli tamtudy odešla nebo ne....
cheyenne
napsal(a):
Kontrola, jestli tamtudy odešla nebo ne....
Potvora nás nechce pustit na jednu z našich nejoblíbenějších cest.... kudy dál???
cheyenne
napsal(a):
Potvora nás nechce pustit na jednu z našich nejoblíbenějších cest.... kudy dál???
Ale nechává nás se vzdělávat, copak bysme jinak věděli, co se normálně skrývá pod břízou???
cheyenne
napsal(a):
Ale nechává nás se vzdělávat, copak bysme jinak věděli, co se normálně skrývá pod břízou???
Někdo jí zrušil novou závoru v lese....
cheyenne
napsal(a):
Někdo jí zrušil novou závoru v lese....
A ještě k tomu píšou komentáře....
cheyenne
napsal(a):
A ještě k tomu píšou komentáře....
A na závěr seriálu vítěz včera vyhlášené ceny "Cigáro týdne"
klawdie
napsal(a):
A jak je tebn dartanan velký, většinou když se nás tu někdo ptal, byl to klusák..tady podle hlavy težko hádat...
jinak já to dnes tipuju na teplo...
d´Artagnan má okolo 150KHV
memmory
napsal(a):
Evíku pěkné tak ten můj "statečný hřebec" by to asi neprošel jen krokem
Nám se "teta Ema " vyhla - naštěstí
A to jsme nešli za ty cedule, to nejhorší jsme asi neviděli.... ale koňouchové docela v pohodě, cestou domů jsme se proplejtali mezi odpočívajícíma stromama a zvládali to dobře, šikulové.... jednu military cestu jsme taky objevili, až sebou nebudeme mít černou, tak zaskáčem
My jsme v sobotu celý den trávili tak půl kilometříku od místa, kde jsem fotila a ani nám to nepřišlo tak šílený, dost mě to v lese překvapilo...
A někteří od nás ze stáje vyrazili v sobotu s koněm do lesa a ještě jsou za hrdiny, když vyprávěj, jak jsou statečný a přežili to....
cheyenne
napsal(a):
A to jsme nešli za ty cedule, to nejhorší jsme asi neviděli.... ale koňouchové docela v pohodě, cestou domů jsme se proplejtali mezi odpočívajícíma stromama a zvládali to dobře, šikulové.... jednu military cestu jsme taky objevili, až sebou nebudeme mít černou, tak zaskáčem
My jsme v sobotu celý den trávili tak půl kilometříku od místa, kde jsem fotila a ani nám to nepřišlo tak šílený, dost mě to v lese překvapilo...
A někteří od nás ze stáje vyrazili v sobotu s koněm do lesa a ještě jsou za hrdiny, když vyprávěj, jak jsou statečný a přežili to....
Soni, dartagnan má naprosto fešnou barvičku (celý je moc hezký), ale teda netipnu si, co by to mělo být....
cheyenne
napsal(a):
Soni, dartagnan má naprosto fešnou barvičku (celý je moc hezký), ale teda netipnu si, co by to mělo být....
Pro přiměření velikosti
Nechám vás v tom , ale není to moc známe plemeno a klusák to taky nejni .
molly
napsal(a):
Tak mám rpvního sviště za sebou...a jsem zcela uchvácena tím Mušketýrem jendím..akroát mě teda absolutně nenpadá, co by to mohlo být...neůže to bát třeba mérén? No, ono je to asi úplně blbost...fakt takhle z téhle fotky halvy a cvalové si netroufnu tipovat....
kukinatost
napsal(a):
Tak mám rpvního sviště za sebou...a jsem zcela uchvácena tím Mušketýrem jendím..akroát mě teda absolutně nenpadá, co by to mohlo být...neůže to bát třeba mérén? No, ono je to asi úplně blbost...fakt takhle z téhle fotky halvy a cvalové si netroufnu tipovat....
taky bych vsadila ještě na Meréna
kukinatost
napsal(a):
Včerejší překážková dráha pro morčoidy....
cheyenne
napsal(a):
Včerejší překážková dráha pro morčoidy....
Merén to není , ani to druhé , ale je to podobné velmi málo známé plemeno v ČR , ani nevím kolik jich tady v ČR je
memmory
napsal(a):
Kabardinský
Ano a máme tady vítěze
jj, sakriš, Kabardinec mě nenapadnul, on ten Mérén je takový profláklejší....ale moc by se mi líbil, to vypadá taky jako odolnost sama...jsem si o nich kdysi něco studovala....
asi ale u snového koně zůstanu u arabáče:)))
kukinatost
napsal(a):
jj, sakriš, Kabardinec mě nenapadnul, on ten Mérén je takový profláklejší....ale moc by se mi líbil, to vypadá taky jako odolnost sama...jsem si o nich kdysi něco studovala....
asi ale u snového koně zůstanu u arabáče:)))
No on je právě zrovna prodaný tak ho za chvilku jedu naposledy nafotit :-( Rozlučková párty :-(
memmory
napsal(a):
Kabardinský
Ano a máme tady vítěze
Ješiši, tak toho jsem viděla naposledy ve dvanácti letech při čtení encyklopedie koňských plemen...
Pěknej uníček...
Hoď sem ještě nějaké fotky, jo mám novinu. Kelímek se bude kastrovat, už začíná být pohlavně zralý...bohužel jak hledáme tak hledáme kulky nikde...
Merlin je totál pozadu s pohlavní zralostí...je to takovej ňuňous...ještě že tak...
Holky, já se už tak těším na hříbouše, Marta říkala že žádná ještě nemá ani známky nějakého nalejvání velínka...takže zatím klídek...ale termosku jsem doma už vyhrabala, spacák připravenej, baterky do boťáku nabíté...
haisovad
napsal(a):
Ješiši, tak toho jsem viděla naposledy ve dvanácti letech při čtení encyklopedie koňských plemen...
Pěknej uníček...
Hoď sem ještě nějaké fotky, jo mám novinu. Kelímek se bude kastrovat, už začíná být pohlavně zralý...bohužel jak hledáme tak hledáme kulky nikde...
Merlin je totál pozadu s pohlavní zralostí...je to takovej ňuňous...ještě že tak...
Holky, já se už tak těším na hříbouše, Marta říkala že žádná ještě nemá ani známky nějakého nalejvání velínka...takže zatím klídek...ale termosku jsem doma už vyhrabala, spacák připravenej, baterky do boťáku nabíté...
Baterky do Boťáku
No já jich tady právě moc nemám , tak a ž přijedu tak vám sem něco přihodím taky "jeho" březí kobuchy a jejich vedleohradí kobyly hříbo
haisovad
napsal(a):
Pěknej uníček...
DAnny ještě mu je zima, tak je má schovaný aby mu neumrzli
Sonátko, to byl teda test, kabardince jsem viděla na živo v pardubkách, moc se mi vzhledově nelibíli, ale tohle je teda fešné konisko...tak at má príma páničky...
klawdie
napsal(a):
Sonátko, to byl teda test, kabardince jsem viděla na živo v pardubkách, moc se mi vzhledově nelibíli, ale tohle je teda fešné konisko...tak at má príma páničky...
Ach jo já už nevím co mám dělat...samé překlepy.
Boťák...jééé
JInak Kelímoš je má schovaný furt, já jsem ho ošahávala i po ránu, když byl doma a nikde nic...jen aby vůbec někdy vylezly
Uličník jeden
Kdepak máme Káťu vůbec?
klawdie
napsal(a):
Ten v pardubkách byl ale úplně jinej. Vysokej a měl klabonos..tenhle je teda hezčí
Danny do čeho že to ty baterky???????????
rocky
napsal(a):
Ten v pardubkách byl ale úplně jinej. Vysokej a měl klabonos..tenhle je teda hezčí
Danny do čeho že to ty baterky???????????
Neser...
Pochopitelně jsem chtěla napsat foťák a vylezl z toho boťák...
Vám sem hodím Tomajse a jeho oblíbenou polohu... A tam vzadu je mé království...
rocky
napsal(a):
aha už jsem si přešlápla...do foťáku...
Danny, Saxulovi druhá kulka sjela těsně po druhých narozeninách, se možná máte na co těšit
Já se s vámi prozatím loučím, jedu mrknout na černou a vyvětrat Hadraplána, tak zatím čusík
haisovad
napsal(a):
Prostě jsou všichni stejní...
No mi povídejte Já ale ležící fotku nemám mno
memmory
napsal(a):
No mi povídejte Já ale ležící fotku nemám mno
takže pusinky, já v posl. době trávím večery v posteli s tím, že se čumím, jak 11 lulinů na každé straně běhá za kulatoou věcí po krásné zelené ploše - mmm, to by byla jízdárna:))...a ke své blbosti mám ještě i ČT 4 - sport...takže přepínáme permanentně ČT2 - ČT 4....no, pak usnu...miluju kluky, co hrajou fotbal závodně a myslí si, že nám všem tahle hra přijde nejzajímavější na světě..:))
kukinatost
napsal(a):
takže pusinky, já v posl. době trávím večery v posteli s tím, že se čumím, jak 11 lulinů na každé straně běhá za kulatoou věcí po krásné zelené ploše - mmm, to by byla jízdárna:))...a ke své blbosti mám ještě i ČT 4 - sport...takže přepínáme permanentně ČT2 - ČT 4....no, pak usnu...miluju kluky, co hrajou fotbal závodně a myslí si, že nám všem tahle hra přijde nejzajímavější na světě..:))
Vždy když vidím fotbal taky si představím jak by to tam na "zbytečně " zastavěné ploše mohlo být zasipané pískem a mohla by tam být hala nebo jízdárna
kukinatost
napsal(a):
hehe to znám Jani, ale nastesti to neni az tak horky u nas. jen vetsinou kdyz chci mit flakaci den na gauci a zrovna jedou formule, hokej nebo fotbal. Vsichni muzi nachazejici se v dome jdou cucet na nasu plazmu!!!!A peta setre....
rocky
napsal(a):
hehe to znám Jani, ale nastesti to neni az tak horky u nas. jen vetsinou kdyz chci mit flakaci den na gauci a zrovna jedou formule, hokej nebo fotbal. Vsichni muzi nachazejici se v dome jdou cucet na nasu plazmu!!!!A peta setre....
Hehe, nevýhoda velkejch televizí...
já jsem tady měla sousedské koukání na fotbal, naaranžovali jsme dataprojektor a u stolu bylo cca 10chlapů...masakr...
Ještě že je doma teďka ten internet...že mám při fotbalu kam zdrhnout...
molly
napsal(a):
U nás je pěkně!
stieberova
napsal(a):
U nás je pěkně!
Zdravím všechny,věřte nebo ne,ale výjimečně se tento týden mohu zařadit mezi těžce pracující.. mám sice prázdniny,ale trávím je v kanclu za počítačem.takže tento týden s vámi h olky soucítím
A venku je tak káááásně,to je fakt škoda sedět na zadeli :-(
klafus
napsal(a):
Zdravím všechny,věřte nebo ne,ale výjimečně se tento týden mohu zařadit mezi těžce pracující.. mám sice prázdniny,ale trávím je v kanclu za počítačem.takže tento týden s vámi h olky soucítím
Zdar brigádička, jo...hele písnu ti meila...
klafus
napsal(a):
Teda evi,Malšovky jsou od nás přes silnici a vypadá to jak obrázek z druhý strany polokoule.u nás toho fakt moc nepopadalo,ale tohle je teda masakr jakože.To budou asi pěkně dlouho odklízet
klafus
napsal(a):
Teda evi,Malšovky jsou od nás přes silnici a vypadá to jak obrázek z druhý strany polokoule.u nás toho fakt moc nepopadalo,ale tohle je teda masakr jakože.To budou asi pěkně dlouho odklízet
Oki oki piš,dokud sem na PC,teď je to fakt svátek poslední dobou...asi sem zlobila bo co
klawdie
napsal(a):
Zdar brigádička, jo...hele písnu ti meila...
já jenom tiše doufám, že to tu dneska budu moct opustit dřív, aby se černá vc vyvětrala na laně...a na ryzoňovi se vyvětrám já....:)))
a zdravím tu nejšikovnější kočenu pod sluncem - Klafušku:))
ale pozor, Klaruša jí dohání, halvně s mým chambonem.:) I tohle bude pro Kerušáka určo pomoc...
Jinak baby je absolutně nádherně, já jenom doufám, že o weekendu aspoň nebude pršet, když už ne slunko...
tady ten oslí výraz miluju:)
kukinatost
napsal(a):
já jenom tiše doufám, že to tu dneska budu moct opustit dřív, aby se černá vc vyvětrala na laně...a na ryzoňovi se vyvětrám já....:)))
a zdravím tu nejšikovnější kočenu pod sluncem - Klafušku:))
ale pozor, Klaruša jí dohání, halvně s mým chambonem.:) I tohle bude pro Kerušáka určo pomoc...
Jinak baby je absolutně nádherně, já jenom doufám, že o weekendu aspoň nebude pršet, když už ne slunko...
tady ten oslí výraz miluju:)
ježiš Jani neblázni nebo se začnu červenat Tolik chvály...šetři na něco pořádnýho...Ale na to počasí dnes taky slintám :-)
klafus
napsal(a):
Oki oki piš,dokud sem na PC,teď je to fakt svátek poslední dobou...asi sem zlobila bo co
Danny prý nás v sobotu poctíš návštěvou,tak to si nesmím nechat ujít :-)
klafus
napsal(a):
Danny prý nás v sobotu poctíš návštěvou,tak to si nesmím nechat ujít :-)
Šmajra to sem to tady zase jednou zažlutila co
tak něco dvoubarevného..
klafus
napsal(a):
opožděně zdravím Péťu
Klafuš, jasnačka...kdo nekalí s náma, kalí proti nám...
Jsem přijela z oběda...oblíbené téma? Jaký byl oběd...?
já jsem futrovala žížek kužecí, bez brambor...pouze obloha...
Včera jsem si dala zase pěkně do těla na balónech...se nemůžu smát, protože mám břicho totálka bolavé...a dneska aerobik nebo jak se to píše
Jsem vám asi neříkala že jsem chvilinku jezdila ve westernu...ale nějak jsem se v sedle nenašla a hned zase přešla na starou dobrou anglii,
všimněte si detailů uzdečky a poprsníku...
haisovad
napsal(a):
Klafuš, jasnačka...kdo nekalí s náma, kalí proti nám...
Jsem přijela z oběda...oblíbené téma? Jaký byl oběd...?
já jsem futrovala žížek kužecí, bez brambor...pouze obloha...
Včera jsem si dala zase pěkně do těla na balónech...se nemůžu smát, protože mám břicho totálka bolavé...a dneska aerobik nebo jak se to píše
Jsem vám asi neříkala že jsem chvilinku jezdila ve westernu...ale nějak jsem se v sedle nenašla a hned zase přešla na starou dobrou anglii,
všimněte si detailů uzdečky a poprsníku...
Tyk zdrhááám na oběd :-) Přeju brou chuť
klafus
napsal(a):
Tyk zdrhááám na oběd :-) Přeju brou chuť
Tak teď, teda...už je vše prodáno...jen deka mi nějak zůstala doma...
haisovad
napsal(a):
Tak teď, teda...už je vše prodáno...jen deka mi nějak zůstala doma...
hezká soupravička...no vidíš to a většina si parelisty spojuje s westernem...Hele Hradečačky taky musíme vymyslet kam pujdem večer popít...hehe že by přeplněná Kata??? viděla bych to na okolí Benešovky at to nemáme daleko dom,Zuzí jak ty? dej pak vědět...
klawdie
napsal(a):
hezká soupravička...no vidíš to a většina si parelisty spojuje s westernem...Hele Hradečačky taky musíme vymyslet kam pujdem večer popít...hehe že by přeplněná Kata??? viděla bych to na okolí Benešovky at to nemáme daleko dom,Zuzí jak ty? dej pak vědět...
Zdravím dnes podruhé, abych pozdravila i malou velkou Klárku.
Koníci vyvětraní, počasí je tam krááásné, trochu fouká, ale sluníčko hřeje . Hadraplán se pěkně vylítal na lonži, někdo mu v noci asi strčil do zadečku raketu, jsem měla co dělat, abych nevlála za ním
Morčátkům jsem donesla čerstvou travičku, marodovi vitamíny a půjdu kuchtit obídek... mám naloženo trochu vepřového, tak to hodím na pánev se vším, co najdu a k tomu rejžičku...
Sobotu bych viděla taky někde poblíž, ať to mám i já blízko domů , třeba zas budeme doprovázet barmanku
cheyenne
napsal(a):
Zdravím dnes podruhé, abych pozdravila i malou velkou Klárku.
Koníci vyvětraní, počasí je tam krááásné, trochu fouká, ale sluníčko hřeje . Hadraplán se pěkně vylítal na lonži, někdo mu v noci asi strčil do zadečku raketu, jsem měla co dělat, abych nevlála za ním
Morčátkům jsem donesla čerstvou travičku, marodovi vitamíny a půjdu kuchtit obídek... mám naloženo trochu vepřového, tak to hodím na pánev se vším, co najdu a k tomu rejžičku...
Sobotu bych viděla taky někde poblíž, ať to mám i já blízko domů , třeba zas budeme doprovázet barmanku
Mno tak jsme doma , některé fotky nemaj chybu třeba hřebečci na hříbárně se v jednu chvíly vyvalily na kopečku na sluníčku a byli jak mrtvoly
memmory
napsal(a):
Mno tak jsme doma , některé fotky nemaj chybu třeba hřebečci na hříbárně se v jednu chvíly vyvalily na kopečku na sluníčku a byli jak mrtvoly
Ach ta kvalita ifauny . Jo a tady ukázka největšího Kabardinského osla
cheyenne
napsal(a):
Jsem sem chvilku nekoukla
Danny asi zmizela dřív, než došel mailík , tak zítra...
Musíme to dotáhnout na 100, ať má Zuzík večer co číst na relax po prodřeném dni....
cheyenne
napsal(a):
Musíme to dotáhnout na 100, ať má Zuzík večer co číst na relax po prodřeném dni....
Tak se necháme trochu navnadit před blížící se sezónou...
cheyenne
napsal(a):
Tak se necháme trochu navnadit před blížící se sezónou...
cheyenne
napsal(a):
na to asi budu sama
jeden strakatec
Něco menšího.... tzv. malá bílá
haisovad
napsal(a):
Etě jsem tady...na chvíli...naivně jsem chtěla něco dodělat ale nedá mi to sem ještě na chvíli nekouknout... typický zívislák
teda ty morčouni jsou brutální...jsme se celá kancelář chuděrám smály...
http://www.renydestiny.com/f-vrh.jpg
a mimina ty jsou nejdrsnější
cheyenne
napsal(a):
http://www.renydestiny.com/f-vrh.jpg
a mimina ty jsou nejdrsnější
Já se jdu najíst a mizím za Klárulí a Peťulí, tak přeji hezký den všem a zase se loučím.... tu stovku musí dotáhnout někdo jíný
rocky
napsal(a):
Týýýjo to jsou skoky jako blázen...
A stooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!