Potomci po 281 Admetos Sultanliebe

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2006 11:57

Ahoj,hledám potomky po 281 Admetos Suatnliebe,zadávejte i matky prosím třeba má někdo pravé sourozence.Zadávejte jestli mají třeba nějaké zdravotní problémy které zdědily po rodičích..Mám 15 letého valacha jménem Grafit m:446 Gradina o:281 Admetos Sultanliebe.Je naprosto zdravý.

6.2.2006 14:38

kviddo napsal(a):
Ahoj,hledám potomky po 281 Admetos Suatnliebe,zadávejte i matky prosím třeba má někdo pravé sourozence.Zadávejte jestli mají třeba nějaké zdravotní problémy které zdědily po rodičích..Mám 15 letého valacha jménem Grafit m:446 Gradina o:281 Admetos Sultanliebe.Je naprosto zdravý.

Máme hříbě hřebečka z matky po Admetos Sult.. ( jmenuje se Šifra o: Admetos S. m: Šance po Q - II 69 ) matka je tmavá hnědka s hvězdičkou. Moc šikovná skokanka má výbornou povahu.
Hřebeček je po Faraday, ryzák s odznaky povahu zdědil po mamině je naprosto úžasný ..

7.2.2006 08:47

kviddo napsal(a):

Já jednoho taky znala a vypadal podobně jako Grafit
Geret (o: Admentos Sultanliebe, m: 1-63 Gajané po Metrans)
Fotku bohužel nemám:(

8.2.2006 06:48

lili napsal(a):
Já jednoho taky znala a vypadal podobně jako Grafit
Geret (o: Admentos Sultanliebe, m: 1-63 Gajané po Metrans)
Fotku bohužel nemám:(

Mela jsem klisnu po Admetos .... Ambru 1999. Inspektor chovu o ni rekl, ze je to zatim nej klisna, kterou po nem videl. Byla od p.Cmejli z Chodoun to kdyz, Admetos .... stal u nej. Ambra byla po jeho klisne Zuzana (Roma). Prodala jsem ji, ale jak uz to chodi uz nezije. Byla hnedka s hvezdickou a snupkou, dve bile nohy. Povahove charakterni. Fotek hodne, ale klasicky rozhazene v supliku.

8.2.2006 10:17

farao napsal(a):
Máme hříbě hřebečka z matky po Admetos Sult.. ( jmenuje se Šifra o: Admetos S. m: Šance po Q - II 69 ) matka je tmavá hnědka s hvězdičkou. Moc šikovná skokanka má výbornou povahu.
Hřebeček je po Faraday, ryzák s odznaky povahu zdědil po mamině je naprosto úžasný ..

Ahojky, a ještě jsi zapomněla, že roste do nebe:o))
Byly jste se teď někdy kouknout v Přeštěnicích? Já tam nebyla od té doby, kdy jsme se tam potkaly, a prcek už má určitě o půl metru víc:o) Prý jim tam přeskakuje ohrady,mrzák:o))

Zadavatelce: Mám malou sbírku fotek plemeníků a potomstva posbíranou povětšinou z netu, určitě najdu i něco po A.S. :o)

8.2.2006 10:20

svatka napsal(a):
Ahojky, a ještě jsi zapomněla, že roste do nebe:o))
Byly jste se teď někdy kouknout v Přeštěnicích? Já tam nebyla od té doby, kdy jsme se tam potkaly, a prcek už má určitě o půl metru víc:o) Prý jim tam přeskakuje ohrady,mrzák:o))

Zadavatelce: Mám malou sbírku fotek plemeníků a potomstva posbíranou povětšinou z netu, určitě najdu i něco po A.S. :o)

.. další...

8.2.2006 10:25

svatka napsal(a):
.. další...

.. a dokonce jsem v počítači našla i fotku Faraovy maminy s ním, když byl mimčo:o))

15.2.2006 17:01

svatka napsal(a):
.. a dokonce jsem v počítači našla i fotku Faraovy maminy s ním, když byl mimčo:o))

Pro Svapu .. Díky za foto Šifrušky už bohužel není mezi námi o to víc jsem vděčná za její fotku ahoj :-(

16.2.2006 11:57

farao napsal(a):
Pro Svapu .. Díky za foto Šifrušky už bohužel není mezi námi o to víc jsem vděčná za její fotku ahoj :-(

Vím, kamarádka mi to předevčírem říkala... je to hrozné, úplně to se mnou otřáslo... Loni jsem taky přišla o koně, vím, jak je to hrozné:.((

15.4.2006 16:44

rezi napsal(a):
Mela jsem klisnu po Admetos .... Ambru 1999. Inspektor chovu o ni rekl, ze je to zatim nej klisna, kterou po nem videl. Byla od p.Cmejli z Chodoun to kdyz, Admetos .... stal u nej. Ambra byla po jeho klisne Zuzana (Roma). Prodala jsem ji, ale jak uz to chodi uz nezije. Byla hnedka s hvezdickou a snupkou, dve bile nohy. Povahove charakterni. Fotek hodne, ale klasicky rozhazene v supliku.

Tady je fotečka Ambry... Jezdila jsem na ní rok. A viděla i její konec... Byla to fakt skvělá kobylka.

15.4.2006 16:47

skippka napsal(a):
Tady je fotečka Ambry... Jezdila jsem na ní rok. A viděla i její konec... Byla to fakt skvělá kobylka.

a ještě jedna

20.4.2006 15:00

farao napsal(a):

Ahoj, Šifru jsem znala ze Ptic a jenom krátce, ale stejně je mi líto, že už tu není .. =o( ale našla jsem v Pc jednu její fotku s Lyellem, tak snad tě alespoň trošku potěší..

20.4.2006 15:12

svatka napsal(a):
.. další...

jejda, co je tohle za konika?

21.7.2006 12:12

kviddo napsal(a):

Don Admetos (po Admetos Sultanliebe, z Démona)

21.7.2006 12:13

kviddo napsal(a):

Nota (po Amdetos Sultanliebe, z Nora)

21.7.2006 12:16

kviddo napsal(a):

Genus (po Admetos Sultanliebe, z Gloria win)

1.1.2015 21:37
favorygameta

XXX.XXX.168.12

Naše klisna Rybana z matky Rina, po otci Admetos Sultanliebe

1.1.2015 21:41
favorygameta

XXX.XXX.168.12

19ti letá Rybana po Admetos sultanliebe :)

1.1.2015 21:47
favorygameta

XXX.XXX.168.12

tahle kobyla vypadá úplně stejně jako naše Rybana

Přidejte reakci

Přidat smajlík