Pondělí...Pěkný den všem :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2008 07:27

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

Byla jsem včera odpoledne ještě v býv. zaměstnání.. Tak jsem vzpomínala.....

10.3.2008 07:29

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

Ahojda Zuzíku,
já jsem včera totál vytuhla...probudila jsem se v půl desáté, tak jsem vypla PC a telku a šla chrnět do ložnice...chybějí mi ty nenaspané hodiny...
Tak holky, kterou začneme...
Tak já asi tímhle...kdesi u Bousova se rvali dva bažanti...

10.3.2008 07:36

haisovad napsal(a):
Ahojda Zuzíku,
já jsem včera totál vytuhla...probudila jsem se v půl desáté, tak jsem vypla PC a telku a šla chrnět do ložnice...chybějí mi ty nenaspané hodiny...
Tak holky, kterou začneme...
Tak já asi tímhle...kdesi u Bousova se rvali dva bažanti...

A pak už to frčelo...morčoida jsem zabrala a tradá za váma do HK...cesta v pohodě, Šemík mě nesklamal...frčela jsem si to i neuvěřitelných 90Km za hodinu...
První z návštěv byl areál JK HK...hříboušové

10.3.2008 07:43

haisovad napsal(a):
A pak už to frčelo...morčoida jsem zabrala a tradá za váma do HK...cesta v pohodě, Šemík mě nesklamal...frčela jsem si to i neuvěřitelných 90Km za hodinu...
První z návštěv byl areál JK HK...hříboušové

Hezké ránko holky Tak jak?????? Povídejte, přehánějte, a fotečky dodejte Jsem netrpělivááááááááá

10.3.2008 07:48

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky Tak jak?????? Povídejte, přehánějte, a fotečky dodejte Jsem netrpělivááááááááá

Teda leni jsem úplně vyřízená...musím říct že to bylo vyvedené a náročné, fotáku jsme měli požehnaně a fotili a fotili aby jste o nic nepřišli, máme nové živé smailíky, ty publikovatelné ukážu zde, zbytek jinde, žíbátka mám taky

10.3.2008 07:51

klawdie napsal(a):
Teda leni jsem úplně vyřízená...musím říct že to bylo vyvedené a náročné, fotáku jsme měli požehnaně a fotili a fotili aby jste o nic nepřišli, máme nové živé smailíky, ty publikovatelné ukážu zde, zbytek jinde, žíbátka mám taky

jednookovýškednookoníž

mám takový pocit že fota budem ukazovat a celý tyden, tipujem tak na 1000 fotos!

10.3.2008 07:53

klawdie napsal(a):

Ti jsou úžasnííííííí Hned bych si jednoho sebou odvezla domů Jak jsi Dany trefila k holkám, vpoohodě???? Zvládla jsi kruháče z te správné strany ???

10.3.2008 08:00

lanika napsal(a):
Ti jsou úžasnííííííí Hned bych si jednoho sebou odvezla domů Jak jsi Dany trefila k holkám, vpoohodě???? Zvládla jsi kruháče z te správné strany ???

Leni, napoprvé jsem třefila až ke Klárce...ta by byla radši kdybych přijela později protože flámovala už v pátek...že
Leníku, bylo to super, ikdyž jsem si přivezla z HK nějakého silného bacila...
Tak teď Evik a Hardouš

10.3.2008 08:01

lanika napsal(a):

Dobrééé ráno, já nemám co házet, mám jen video:)
TAk holky šup šup házejte vy. Danny dobře že jsi dojela vpořádku, já po cestě domů už z lehka klimbala a pak padla za vlast!!! Počítač mi doma nějak stávkoval, tak jsem ani video nepřetáhla, nakrmila psiky a trada pod peřinu. Fakt náááročný víííkend!!!!!!!!!

10.3.2008 08:04

rocky napsal(a):
TAk holky šup šup házejte vy. Danny dobře že jsi dojela vpořádku, já po cestě domů už z lehka klimbala a pak padla za vlast!!! Počítač mi doma nějak stávkoval, tak jsem ani video nepřetáhla, nakrmila psiky a trada pod peřinu. Fakt náááročný víííkend!!!!!!!!!

JJ, já jsem dozarila po páté hodině a nikoho jsem vůbec nevnímala...ségra se mě na něco ptala a já jí ignorovala.

10.3.2008 08:05

haisovad napsal(a):
JJ, já jsem dozarila po páté hodině a nikoho jsem vůbec nevnímala...ségra se mě na něco ptala a já jí ignorovala.

10.3.2008 08:06

rocky napsal(a):

DAnulí houby flámovala moc dobře víš že jsem gruntovala, abych si mohla pospat, takže jsem šla chrnět v pul čtvrté..hehe a Danísek a její šemík byli sakra rychlí, takže v pul osmé mi psal že má morčoida a jede ke mě, já počítala že dorazí jak říkála po té deváte, a ejhle v 8,15 mě prozvání že vjíždí do hk, tak jsem vystartovala a letěla abych jí navedla a paní suveréně zajela před barák a zaparkovala ani si mě na tý křižovatce nevšimla, takže Danny má 1 s * ...
TAdy návštěva u Evíka...

10.3.2008 08:08

klawdie napsal(a):
DAnulí houby flámovala moc dobře víš že jsem gruntovala, abych si mohla pospat, takže jsem šla chrnět v pul čtvrté..hehe a Danísek a její šemík byli sakra rychlí, takže v pul osmé mi psal že má morčoida a jede ke mě, já počítala že dorazí jak říkála po té deváte, a ejhle v 8,15 mě prozvání že vjíždí do hk, tak jsem vystartovala a letěla abych jí navedla a paní suveréně zajela před barák a zaparkovala ani si mě na tý křižovatce nevšimla, takže Danny má 1 s * ...
TAdy návštěva u Evíka...

hehe mi povídej, jsem si jela pro pejsky a když jsem parkovala u baráku, tak jsem se načapala jak při couvání usínám... Holky hadraplán nás povozil, smekám před Evičkou a Lukášem, jedzit na něj je celkem makačka...

10.3.2008 08:08

klawdie napsal(a):
TAdy návštěva u Evíka...

JJ, máš pravdu...
Já a Hardouš... ten si nás užil...čtyři ženský mít na sobě za hodinu...

10.3.2008 08:09

klawdie napsal(a):
hehe mi povídej, jsem si jela pro pejsky a když jsem parkovala u baráku, tak jsem se načapala jak při couvání usínám... Holky hadraplán nás povozil, smekám před Evičkou a Lukášem, jedzit na něj je celkem makačka...

jeden svobodný koník na štontu, Ukínek to tam má prostrě na starosti...

10.3.2008 08:09

haisovad napsal(a):
JJ, máš pravdu...
Já a Hardouš... ten si nás užil...čtyři ženský mít na sobě za hodinu...

hehe, jsme se pěkně sešli...
tak teď Peťule...

10.3.2008 08:11

haisovad napsal(a):
hehe, jsme se pěkně sešli...
tak teď Peťule...

a Klárka...ty jo bez těch rajtek je to mazec, že? mě furt klouzaly nohy ze třmenů

10.3.2008 08:13

haisovad napsal(a):
a Klárka...ty jo bez těch rajtek je to mazec, že? mě furt klouzaly nohy ze třmenů

Já si myslím že Evík tam vypadal nejlépe, takže přispěju ještě jí!!!

10.3.2008 08:14

klawdie napsal(a):
Já si myslím že Evík tam vypadal nejlépe, takže přispěju ještě jí!!!

Jinak já mám zas malý fotodokument, alá parelování Sahibka...bylo to zajímavý je pozorovat a fotit...

10.3.2008 08:14

klawdie napsal(a):
Jinak já mám zas malý fotodokument, alá parelování Sahibka...bylo to zajímavý je pozorovat a fotit...

kuk

10.3.2008 08:15

klawdie napsal(a):
kuk

"no tak si pro mě pojd..."

10.3.2008 08:17

klawdie napsal(a):

Heh, každopádně musíme dát do kopy nějakej ten květnovej termín srazíku u mě...máte všichni volný celý květen?
Tak já začnu se soustředěním ze včerejška...paní Jeřábková byla velmi příjemná paní...
Tady Zuzík promlouvá s Grace

10.3.2008 08:18

klawdie napsal(a):
dej tu hlavu dolůůů

tohle jsem nepochopila, že sabulak stravil....

10.3.2008 08:19

klawdie napsal(a):
tohle jsem nepochopila, že sabulak stravil....

Hehe jen počkej si myslíš že přeskočím večer:)))) jen malá upoutávka:)

10.3.2008 08:20

klawdie napsal(a):
Hehe jen počkej si myslíš že přeskočím večer:)))) jen malá upoutávka:)

No a ještě jsem chtěla hodit Hrdíkuv sobotní protiklad...tyrali jsme Jeríka!

10.3.2008 08:21

haisovad napsal(a):
Heh, každopádně musíme dát do kopy nějakej ten květnovej termín srazíku u mě...máte všichni volný celý květen?
Tak já začnu se soustředěním ze včerejška...paní Jeřábková byla velmi příjemná paní...
Tady Zuzík promlouvá s Grace

Sakra...slepě jsem doufala že to tady vytahovat nebudeš...Já sem ještě hodím jak řídím Jerýýka ušima...

10.3.2008 08:21

klawdie napsal(a):
No a ještě jsem chtěla hodit Hrdíkuv sobotní protiklad...tyrali jsme Jeríka!

DAnny si z něho dělala nehezkou srandu...: "je já řídím ušima!"

10.3.2008 08:22

haisovad napsal(a):
Sakra...slepě jsem doufala že to tady vytahovat nebudeš...Já sem ještě hodím jak řídím Jerýýka ušima...

ZAse jsme se trefili, že:)
Napotřetí se to povedlo....

10.3.2008 08:23

klawdie napsal(a):
DAnny si z něho dělala nehezkou srandu...: "je já řídím ušima!"

ale netvářil se až tak nasraně...

10.3.2008 08:23

klawdie napsal(a):

Leni tentokráté, byla KAta celkm plná....
sestřčika se Zuzkou

10.3.2008 08:25

klawdie napsal(a):

Škoda že jsem neměla foťák i na té večerní akci... teď ti normálně ty fotky závidím...
Tak šup...a zaměř se na někoho jiného, jo?
Leníku co ty? Co jsi páchala o víkendu?

klawdie napsal(a):

Babkýýýýýýýýýýýý, já chcu taky Ach jo.....Co Hadřík??? Jak se vám na něm jezdilo? Dany a Jeryk? A jakpak Sáhibek ve volnosti? Tuš babice, povykládejte některá

klawdie napsal(a):
Leni tentokráté, byla KAta celkm plná....
sestřčika se Zuzkou

A tady jsme spolu s Agnou mým berajtrem

10.3.2008 08:28

lanika napsal(a):
Babkýýýýýýýýýýýý, já chcu taky Ach jo.....Co Hadřík??? Jak se vám na něm jezdilo? Dany a Jeryk? A jakpak Sáhibek ve volnosti? Tuš babice, povykládejte některá

Jinak já měla víkend pracovní. Od rána do večera sobota a neděle v práci. Otrava. Jsem unavená. V sobotu jsem vzala koňuchy ven, Honzíka jsem pujčila te holčině co jezdí na oskárkovi a já malého vzala na ruku. A jeli jsme se projet. Lucka necítila nohy když zesedla

10.3.2008 08:28

lanika napsal(a):

Leníku los detailos někde inde***...ale ted ještě nhážu pár foteček a musím makat!

Tohle byl Willy..hral M.Jackson

10.3.2008 08:29

klawdie napsal(a):
Leníku los detailos někde inde***...ale ted ještě nhážu pár foteček a musím makat!

Tohle byl Willy..hral M.Jackson

A tady došlo i na zvedačku... no jo no hříšnák...

10.3.2008 08:30

klawdie napsal(a):
A tady došlo i na zvedačku... no jo no hříšnák...

Evka si to dávala!

10.3.2008 08:31

klawdie napsal(a):
DJ pozoor!

Holky a co takhle nějaký smailíky:)

10.3.2008 08:32

klawdie napsal(a):
Holky a co takhle nějaký smailíky:)

fuck off

10.3.2008 08:34

klawdie napsal(a):
Berany duc

Holky tech fotek je snad milion, zybtek naházým na nějaký fotoalbum, jinak to nepujde...

10.3.2008 08:34

klawdie napsal(a):
Holky tech fotek je snad milion, zybtek naházým na nějaký fotoalbum, jinak to nepujde...

Evča na tyči u stropu

10.3.2008 08:35

lanika napsal(a):

Leníku, mno sobotu jsme prostě večer museli zapít...nejenže jsme jezdili na hadroušovi všichni kromě Evule v normál. kalhotech a všichni si na něm připadali jak vosy na bonbůnu tak to dovršilo to, že jsme se s Hardym vrátili do stáje a Evička při odchodu domů zjistila, že nemá telefon...tak jsme prozváněli a prozváněli, naslouchali a nakonec našli...
Jerýk je na mě samozřejmě strašně mini a kraťoučkej, takže jsem měla pocit, že pokud přenesu váhu tak lehne semnou na bok... dlouho jsem ne neptápila
Mno a Sábula v kruhovce byl moc šikovnej...ten se panečku otáčel totálně na místě, ikdyž jsem chtěla aby se otočil pomalejí tak byl rychlejší než já...byl moc šikovnej...

10.3.2008 08:35

klawdie napsal(a):
Evča na tyči u stropu

BYlo to náročný..

10.3.2008 08:37

haisovad napsal(a):
Leníku, mno sobotu jsme prostě večer museli zapít...nejenže jsme jezdili na hadroušovi všichni kromě Evule v normál. kalhotech a všichni si na něm připadali jak vosy na bonbůnu tak to dovršilo to, že jsme se s Hardym vrátili do stáje a Evička při odchodu domů zjistila, že nemá telefon...tak jsme prozváněli a prozváněli, naslouchali a nakonec našli...
Jerýk je na mě samozřejmě strašně mini a kraťoučkej, takže jsem měla pocit, že pokud přenesu váhu tak lehne semnou na bok... dlouho jsem ne neptápila
Mno a Sábula v kruhovce byl moc šikovnej...ten se panečku otáčel totálně na místě, ikdyž jsem chtěla aby se otočil pomalejí tak byl rychlejší než já...byl moc šikovnej...

Jsem zvědavá na ty fotky od Evika při cestě domů...

10.3.2008 08:38

klawdie napsal(a):

A kdo nás zná ví že další kolo řádění probíhá po cestě domů, fotili jsdme se snad u každý výloh, já mám jen začátek pokračování z Evčinýho fotáku....pak už DAnny nechám místo tobě pač to už muj foták byl kaput na druhý den

10.3.2008 08:39

klawdie napsal(a):
A kdo nás zná ví že další kolo řádění probíhá po cestě domů, fotili jsdme se snad u každý výloh, já mám jen začátek pokračování z Evčinýho fotáku....pak už DAnny nechám místo tobě pač to už muj foták byl kaput na druhý den

10.3.2008 08:40

haisovad napsal(a):
Jsem zvědavá na ty fotky od Evika při cestě domů...

No to já též, obzlášt na ty židle...

10.3.2008 08:41

klawdie napsal(a):
No to já též, obzlášt na ty židle...

Copak že tam píšou..

10.3.2008 08:42

klawdie napsal(a):
Copak že tam píšou..

No já jsem u konce výběru, zbytek během dne naházím do fotoalbumu...

10.3.2008 08:44

klawdie napsal(a):

Ty jo, si už na všechno co jsme dělali ani nepamatuju...čím to asi bude...

10.3.2008 08:47

klawdie napsal(a):

fotky jsou fakt mazec...ale po dlouhé době zase supr víkend!!!!

10.3.2008 09:10

rocky napsal(a):
fotky jsou fakt mazec...ale po dlouhé době zase supr víkend!!!!

Holky, zítra na to kácim a beru si dovču, jsem totál dodělaná

10.3.2008 09:10

haisovad napsal(a):
Holky, zítra na to kácim a beru si dovču, jsem totál dodělaná

Závidím jí to leháro...

10.3.2008 09:13

haisovad napsal(a):
Závidím jí to leháro...

Taky bych to nejraději zabalila...jsem slaboučkááá

10.3.2008 09:14

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

My Danísku povídej, bolí mě celý tělo...hlavně at nejsi nemocná! Evica určo ještě chrní,co? vstavej sluníčko holala, jsme zvědavé na ty pouliční fota!:)Holky s Danny jsme se schodli, že je fajné vidět se jednou za čas že jsme si vzácnější a já jsem teda ještě dodala, že to zvládnem do dalšího srazíku rozchodit, mít tohle každej víkend, tak jsem kaput!!!!

10.3.2008 09:19

klawdie napsal(a):
My Danísku povídej, bolí mě celý tělo...hlavně at nejsi nemocná! Evica určo ještě chrní,co? vstavej sluníčko holala, jsme zvědavé na ty pouliční fota!:)Holky s Danny jsme se schodli, že je fajné vidět se jednou za čas že jsme si vzácnější a já jsem teda ještě dodala, že to zvládnem do dalšího srazíku rozchodit, mít tohle každej víkend, tak jsem kaput!!!!

Hehe, ale fakt se mi zavírají klapky... Ještě k tomu mám plnej nos...jak já to nesnášim.

10.3.2008 09:49

haisovad napsal(a):
Hehe, ale fakt se mi zavírají klapky... Ještě k tomu mám plnej nos...jak já to nesnášim.

Joo a holky, budu skypovat s Vámi, budu mít v garzonce internet, hurá!!!!!

10.3.2008 09:50

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

Tak hlásím, že stahuju 192 fotek, včera jsem už neměla sílu....
Odvezla jsem Zuzu, pak procházka s Hadraplánem a večer na šipkách jsem těžce usínala, návrat domů z posledních sil ve 22.00 a do devíti tuhoň
Zmenším fota a hned bude fotoseriál "Ulice"

10.3.2008 09:54

cheyenne napsal(a):
Odvezla jsem Zuzu, pak procházka s Hadraplánem a večer na šipkách jsem těžce usínala, návrat domů z posledních sil ve 22.00 a do devíti tuhoň

Tak už to mám ošéfované...zítra a pozítří zůstávám doma...mno možná jen zítra, uvidíme...

10.3.2008 09:55

cheyenne napsal(a):

príííma Evčo těšíme se

10.3.2008 09:57

rocky napsal(a):
príííma Evčo těšíme se

Ty jo, co to je za bubíka Péťo?

10.3.2008 10:03

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

Tááákže.... já mám fotky jen z neděle
My všichni hospodou povinní.....

10.3.2008 10:04

cheyenne napsal(a):
Tááákže.... já mám fotky jen z neděle
My všichni hospodou povinní.....

Pomoc, jsem vězeň

10.3.2008 10:04

cheyenne napsal(a):
Pomoc, jsem vězeň

hmmm, kulaté....

10.3.2008 10:05

cheyenne napsal(a):
rodinka....

Jsou ve výloze nebo před ní?

10.3.2008 10:06

cheyenne napsal(a):
Jsou ve výloze nebo před ní?

Pro koho asi stavěli takhle široké vchody???

10.3.2008 10:06

cheyenne napsal(a):
Pro koho asi stavěli takhle široké vchody???

A dlouho očekávané foto - odpočinek po cestě domůůůů

10.3.2008 10:07

cheyenne napsal(a):
A dlouho očekávané foto - odpočinek po cestě domůůůů

10.3.2008 10:08

cheyenne napsal(a):
Divoký západ?

Maláááá....

10.3.2008 10:09

cheyenne napsal(a):
Vlezem všude!

A loučíme se.... pá pá a dobrou noc

10.3.2008 10:10

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

A pár perliček z nedělní návštěvy.... sledujte holky, jak se starají o koníky a návštěva Danny uklízí hnůj

10.3.2008 10:11

cheyenne napsal(a):
A pár perliček z nedělní návštěvy.... sledujte holky, jak se starají o koníky a návštěva Danny uklízí hnůj

Důkaz, jak se špatně fotí stádo koní, když vtěrky pořád lezou před objektiv

10.3.2008 10:12

cheyenne napsal(a):
Důkaz, jak se špatně fotí stádo koní, když vtěrky pořád lezou před objektiv

A ještě když je to focení taková nudaaaaa

10.3.2008 10:13

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

Ahoj holky,
Vy jste řádily ,jen co je pravda
Danny ukaž morčoida!Já ukazuju toho mýho rozmazlence

10.3.2008 10:13

cheyenne napsal(a):
A ještě když je to focení taková nudaaaaa

Danny a její nová kámoška

10.3.2008 10:14

cheyenne napsal(a):
Danny a její nová kámoška

Zuza s poňulí Britou

10.3.2008 10:14

markemic napsal(a):
Ahoj holky,
Vy jste řádily ,jen co je pravda
Danny ukaž morčoida!Já ukazuju toho mýho rozmazlence

to teda byl to srazík se vším všudy!!!!!!!!!!

10.3.2008 10:15

rocky napsal(a):
to teda byl to srazík se vším všudy!!!!!!!!!!

Je to vidět

10.3.2008 10:17

markemic napsal(a):
A Žerda

Markét, to musíš na Evuli, já morčouda jenom svezla...majitelka je Evule...
teda mi dneska jedeme jako zběsilý...to je tady budeme fotkama zahlcovat ještě ve čtvrtek...
Tak co? Mám začít se Saxulou a spol...?

10.3.2008 10:17

markemic napsal(a):
A Žerda

Morčoidka Reina putovala ke mně
ještě jednou dík Danny

10.3.2008 10:18

cheyenne napsal(a):
ještě jednou dík Danny

Eviku vůbec nemáš zač...ráda jsem pomohla...
Tak jdu na to...Saxík poprvé

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

Na Saxofotky se těším, Zuze děkuji, že poslala, jsou krááásný

cheyenne napsal(a):
ještě jednou dík Danny

Já jsem tedy jednoznačně pro to co jsem viděla ve fotáku bylo luxusní... šup šup...

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

A ještě agent,co všechno vidí

10.3.2008 10:19

haisovad napsal(a):
Eviku vůbec nemáš zač...ráda jsem pomohla...
Tak jdu na to...Saxík poprvé

a pak se je to úsporný druh koňa...zčera nám ukázal jak se umí nosit kladrubák...a né jen nosit ale i vlnit...

10.3.2008 10:20

haisovad napsal(a):
Markét, to musíš na Evuli, já morčouda jenom svezla...majitelka je Evule...
teda mi dneska jedeme jako zběsilý...to je tady budeme fotkama zahlcovat ještě ve čtvrtek...
Tak co? Mám začít se Saxulou a spol...?

Achá,já myslela,že Ty sis pořídila kámoše uřvanýho

markemic napsal(a):
A ještě agent,co všechno vidí

Ocásek ako arab...že?

cheyenne napsal(a):
ještě jednou dík Danny

No jo to je nějaká původová viďTo já mám klasiku ze zverimexu

10.3.2008 10:21

haisovad napsal(a):
Ocásek ako arab...že?

Profesionální zaháněč...

10.3.2008 10:22

haisovad napsal(a):
Profesionální zaháněč...

Mám jich spousty...dneska to fláknu na dvdčko a zítra pošlu, ju?

10.3.2008 10:23

haisovad napsal(a):
Mám jich spousty...dneska to fláknu na dvdčko a zítra pošlu, ju?

Správná trojka

10.3.2008 10:23

haisovad napsal(a):
Správná trojka

Běžííííme

10.3.2008 10:25

haisovad napsal(a):
Běžííííme

A já se tu domluvím s holkama dopalím ostatní a pošlu ti zas doplněné zpět!

10.3.2008 10:29

molly napsal(a):
Přeju všem prima den!

tahle kobylka měla smůlu....

10.3.2008 10:29

molly napsal(a):
tahle kobylka měla smůlu....

bohužel...

10.3.2008 10:35

molly napsal(a):

Teda Zuzíku tobě se Gračenku podařilo vyfotit krásně...

10.3.2008 10:38

molly napsal(a):
moment,je vás na mě víc....

Teplý bratři...vyfotit Saxíka samotného prostě nešlo, protože se ho tenhle plňous stále držel jako klíště.

10.3.2008 10:42

molly napsal(a):

zuzi co to je za koňoucha??

10.3.2008 10:42

molly napsal(a):

Fešáček, co? Na dvacítku vypadá krásně....

10.3.2008 10:43

molly napsal(a):

Zuzíku, fotky krásný.
Almhitr je úžasnej...má své charizma a eleganci...

10.3.2008 10:43

cheyenne napsal(a):

Péťo, Almhirt chlumecký, plemeník, syn Červánka...

10.3.2008 10:44

cheyenne napsal(a):

poušťák... :-) Almhirt chlumecký...

10.3.2008 10:45

haisovad napsal(a):
Zuzíku, fotky krásný.
Almhitr je úžasnej...má své charizma a eleganci...

Úplně si ho dovedu představit s Gitou...to by bylo dělo hříbě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík