Ahojte moji zlatí milovnící koníků.Mám na vás další prosebný dotazníček.Bude tentokrát velmi krátky.Otázka je pouze jedna.Kterému plemeni byste dali přednost?
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
a proč zrovna toto plemeno
Děkuju moc za výpomoc.S minulým dotazníkem jste mi moc pomohli.:-)
Ať vám koně jdou
Zuzka
buggyna
deifi
napsal(a):
Ahojte moji zlatí milovnící koníků.Mám na vás další prosebný dotazníček.Bude tentokrát velmi krátky.Otázka je pouze jedna.Kterému plemeni byste dali přednost?
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
já dávám za 1)
mám jednoho doma, má ušlechtilou stavbu těla, je vhodný do všech disciplín,a je možno na ní dát jakéhokoliv hřebce (A1/1 = zušlechťovatel).
I když se nad tím tak zamyslím, chtěla bych i 2) a 3) . 2)pro jejich povahu a pracovitost.A 3) pro jejich chody a v podstatě taky všestranost
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
rozhodně Slezský norik, protože mám ráda "tvrdé koně" a miluju chladnokrevníky, né lehké typy. Paradox že doma mam poloviční plňasku
to byla holt láska tam se na plemeno nekouká
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
Já dávám za 3), vybrala jsem si kladrubáka kvůli charakteru, vzhledu, využitelnosti. Líbí se mi mohutnější koně s hezkými chody.
cheyenne
napsal(a):
Já dávám za 3), vybrala jsem si kladrubáka kvůli charakteru, vzhledu, využitelnosti. Líbí se mi mohutnější koně s hezkými chody.
tak kdyby to bylo o plemeni, tak norika. miluju tlusťochy. ale jinak je to jiskře v oku:) alespoň u mě
cheyenne
napsal(a):
mno ja bych dala 1) -..... mam rada zivy a lehky kone :-)
olga visnákova
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
Mé oblíbené plemínko tu chybí-quarter, appa-povaha, postava, ale mám ráda všechny i ty bez původu.
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
Já z těchto tří "možností" volím 3. Starokladrubák je přesně kůň co by se mi líbil. Ani lehkej, ani extra těžkej
badalamenti
napsal(a):
Já z těchto tří "možností" volím 3. Starokladrubák je přesně kůň co by se mi líbil. Ani lehkej, ani extra těžkej
to bych nebila já abych nedala 2
miluji chladnokrevníky mám doma polovíšní snxčmbxn jejich povaha pracovytost a kontak s lidmy,jak jsou vdeční za pohlazení ataky to že s vám pod zadkem nezdrhou na vyjíždce když vám pod nohama vylítne zajíc či srnka.,ale to neznamená že takový nemůže být i a1/1 i chladas je temperamentní.jezdila jsem i na agličanech,arabech,čt,klusácích,kladrubákách,ale nejvíce mě upotaly chladáci
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
Ahoj, rozhodně za 1) plnokrevník je pracovitý a ochotný do předu jdoucí kůň. Netlačivý, dobře jezditelný a prostě ták....
thesis
napsal(a):
Tak já se přidám a volila bych Norika, ani jedno z těchto plemen nemám ale vždy jsem měla ráda těžké koně a mohla bych klidně i přibrat a stejně by mě uvezl
Musím říct že celkem těžkej výběr. Rozhoduji se mezi jedničkou a trojkou! Jezdím parkury takže se přiklání spíše k JEDNIČCE! ale svoji povahou a stavbou těla by zvítězil určitě Kladrubáček!!!
rocky
napsal(a):
Musím říct že celkem těžkej výběr. Rozhoduji se mezi jedničkou a trojkou! Jezdím parkury takže se přiklání spíše k JEDNIČCE! ale svoji povahou a stavbou těla by zvítězil určitě Kladrubáček!!!
Tak já jednoznačně 3.Kladrubáci se mi hrozně líbí.Plňásky moc nemusím pro jejich temperament a jsou takoví samá nohaa chlaďas se mi sice moc líbí,ale zase se s ním nedá nic moc dělat.Pro mě je kladrubák ideální kompromis,ani nohatec,ale ani těžkotonážní zvíře.
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
3) Starokladrubský kůň - a to prožože plnokrevníky ráda nemám, jsou na mě asi moc temperamentní, Slezský norik je chlaďásek, ten je na mě zase moc těžký a veliký, takže starokladubák by byl asi nejlepší, je to teplokrevník
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
Rozhodně Anglický plnokrevník.
Jsouto krásní ušlechtilí,citlíví,inteligetní koně. Jsou takoví živější vhodní pro sport a vcelku do všech disciplín. Myslím si že jeto jedno z nejuniverzálnějších plemen na světě. Proč by je jinak všichni používaly pro zušlechťování plemen.
Jinak teda taky proto, že mám jednoho doma a už dos jsem jich poznala. A taky se mi více líbí koně atletičtí a vytáhlí než soudky
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
No,asi za b-slezský norik,ale já sama i mé okolí se mnou propadlo haflingům a westernu.Koně těžší a povahou mnohem zajímavější,plonokrevníci už pro mně nejsou.
dalajlama
napsal(a):
Rozhodně Anglický plnokrevník.
Jsouto krásní ušlechtilí,citlíví,inteligetní koně. Jsou takoví živější vhodní pro sport a vcelku do všech disciplín. Myslím si že jeto jedno z nejuniverzálnějších plemen na světě. Proč by je jinak všichni používaly pro zušlechťování plemen.
Jinak teda taky proto, že mám jednoho doma a už dos jsem jich poznala. A taky se mi více líbí koně atletičtí a vytáhlí než soudky
Z těchto tří starokladrubák. A nejspíš bílej
janiska
napsal(a):
No,asi za b-slezský norik,ale já sama i mé okolí se mnou propadlo haflingům a westernu.Koně těžší a povahou mnohem zajímavější,plonokrevníci už pro mně nejsou.
Ahoj,určitě kladrubák,takže č.3)
Co jsem zažila z praxe jsou to užasní koniskové,jsou vyrovnaní,super ve vozu,pod sedlem,dokonce i slušně skáčou.
Plnokrevníků už mám plné kecky....tedy plná dvůr.
shantal88
napsal(a):
Ahoj,určitě kladrubák,takže č.3)
Co jsem zažila z praxe jsou to užasní koniskové,jsou vyrovnaní,super ve vozu,pod sedlem,dokonce i slušně skáčou.
Plnokrevníků už mám plné kecky....tedy plná dvůr.
3) - KLADRUBSKY kůň
Nevím proč, ale barokní plemana mi nejvíc přirostla k srdci. Měla jsem možnost pár dní u těchto koní strávit a líbí se mi jejich charakter.
sabora
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
ahoj, já jsme za norika, jednoznačně, vlastně moje pořadí by bylo přesně opačně, než máš ty napsané a),b)c),, jen s tím detailem že plňas by byl až za w), :) tím neurážím, jen bych ho prostě já, nechtěla....
sabora
napsal(a):
ahoj, já jsme za norika, jednoznačně, vlastně moje pořadí by bylo přesně opačně, než máš ty napsané a),b)c),, jen s tím detailem že plňas by byl až za w), :) tím neurážím, jen bych ho prostě já, nechtěla....
Čaues,z těchto možností bych si nejspíš vybrala Starokladrubského koně.Líbi se mi velcí mohutní ihaháči
s vysokou akcí pohybu
.Jinak QH,PH,APPA,Hafling,to je moje láska![]()
pizneta
napsal(a):
Čaues,z těchto možností bych si nejspíš vybrala Starokladrubského koně.Líbi se mi velcí mohutní ihaháči
s vysokou akcí pohybu
.Jinak QH,PH,APPA,Hafling,to je moje láska![]()
No tak já jsem taky na Americké plemena - a doma mám A1/1 a křížence A1/1 taže asi plňas
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
A 1/1
deifi
napsal(a):
1)Anglický plnokrevník
2)Slezský norik
3)Starokladrubský kůň
Ať vám koně jdou
Zuzka
No kdybych koně měla kupovat, přiznávám, že bych nevyhledávala ani jedno z uvedených plemen, ale mám-li si vybrat, pak 1. ANGLICKÝ PLNOKREVNÍK.
A důvod: chtěla bych všestranného sportovního koně zejména se skokovým potenciálem, což z těch tří splňuje anglán....