Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2008 12:32

Prodám sedlo, všestrané, hodně tmavě hnědé, pohodlné jak na přiježďování tak na skákání. Prodávám z důvodu, že koníkovi nesedí. Jinak tam má malou latu na posedlí. ale vubec ničemu nevadí. Ani se nezadrhává...Foto dám později.

12.3.2008 12:52

kybosek napsal(a):
Prodám sedlo, všestrané, hodně tmavě hnědé, pohodlné jak na přiježďování tak na skákání. Prodávám z důvodu, že koníkovi nesedí. Jinak tam má malou latu na posedlí. ale vubec ničemu nevadí. Ani se nezadrhává...Foto dám později.

jinak cena je 4500Kč

12.3.2008 12:56

kybosek napsal(a):
jinak cena je 4500Kč

smazat!

12.3.2008 12:58

santosek napsal(a):
smazat!

zase nějaká rypalena??

12.3.2008 13:01

kybosek napsal(a):
zase nějaká rypalena??

ne.ale když měřit, tak stejným metrem.

12.3.2008 13:02

santosek napsal(a):
ne.ale když měřit, tak stejným metrem.

cože?? to jsem nějak nepochopila

12.3.2008 13:04

kybosek napsal(a):

já jen že před chvíli se tu smazaly určité diskuze, a mezi nimi i jedna kde někdo prodával koně, takové diskuze tady nemají co dělat, tohle není inzerce, takže ber to s dobrým ůmyslem, možná tady konečně nebude takový bordel

12.3.2008 13:05

kybosek napsal(a):

Kybosek, je to jednoduché. Do diskuse inzerce nepatří.

Přečti si téma od správce.

12.3.2008 13:06

santosek napsal(a):
já jen že před chvíli se tu smazaly určité diskuze, a mezi nimi i jedna kde někdo prodával koně, takové diskuze tady nemají co dělat, tohle není inzerce, takže ber to s dobrým ůmyslem, možná tady konečně nebude takový bordel

jj v poho..ja jen sem tak moc nechodím, a když jsem se sem podívala tak je to samá inzerce...tak řikám že sem dám s svuj...ale tak dobrý...

12.3.2008 13:07

kybosek napsal(a):
jj v poho..ja jen sem tak moc nechodím, a když jsem se sem podívala tak je to samá inzerce...tak řikám že sem dám s svuj...ale tak dobrý...

v pohodě:)

12.3.2008 13:08

kybosek napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík