Tak pro oživení - kdo co dneska dělal se svým míláčkem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2008 18:01

Já z něj zrovna slezla a tak se ptám vás ostatních

14.3.2008 18:08

memmory napsal(a):
Já z něj zrovna slezla a tak se ptám vás ostatních

No tak lidičky ..........

14.3.2008 18:13

memmory napsal(a):

Tak nic no já jdu na kafe .....

14.3.2008 18:15

memmory napsal(a):
Tak nic no já jdu na kafe .....

14.3.2008 18:18

memmory napsal(a):

Ahojky,zrovna jsem přišla od koníků.Vzala jsem Denýska do výběhu a komunikovali jsme,vysílala jsem ho na překážky¨,sudy,kavalety,příkopy apod.Dneska mu to šlo na jedničku,hodně jsme toho zmákli a mám z takovýho hraní moc fajn pocit,doufám,že i on

14.3.2008 18:20

memmory napsal(a):

Ještě jednooho obra

14.3.2008 18:21

memmory napsal(a):
Ještě jednooho obra

Tak já dneska se svým miláčkem nic udělat nestihla. Přišla jsem pozdě z práce, chtěla jsem stihnout ještě skočit do obchodu domluvit se na odpocce, kterou mu chci koupit, ale protože chtěl do jiného obchodu i přítel, tak jsem tam zavezla jeho a na mně už nějak nezbyl čas.
Takže malý měl dneska volno ve výběhu...

14.3.2008 18:23

pizneta napsal(a):
Ahojky,zrovna jsem přišla od koníků.Vzala jsem Denýska do výběhu a komunikovali jsme,vysílala jsem ho na překážky¨,sudy,kavalety,příkopy apod.Dneska mu to šlo na jedničku,hodně jsme toho zmákli a mám z takovýho hraní moc fajn pocit,doufám,že i on

Jé první známka života na ifauně - jo tak to je dobře , tahle práce ze země funguje jako hodně velké oživení . Já bohužel zase až tolik času na ježdění a tyhle věci nemám , takže když je čas vezmu bobana pod sedlo , práci ze země jsme nedělaly pár měsíců - se za sebe stydím A když by byl čas na pr.ze země tak si raději sednu za koníkama do ohrady s foťákem , pomazlím se a pokračuju v jiných činnostech

14.3.2008 18:24

lesterka napsal(a):
Tak já dneska se svým miláčkem nic udělat nestihla. Přišla jsem pozdě z práce, chtěla jsem stihnout ještě skočit do obchodu domluvit se na odpocce, kterou mu chci koupit, ale protože chtěl do jiného obchodu i přítel, tak jsem tam zavezla jeho a na mně už nějak nezbyl čas.
Takže malý měl dneska volno ve výběhu...

Lenka : Aha já zapoměla já měla včera a dneska volno tak jsem tak zblblá , že mám dneska neděli

14.3.2008 18:35

memmory napsal(a):
Jé první známka života na ifauně - jo tak to je dobře , tahle práce ze země funguje jako hodně velké oživení . Já bohužel zase až tolik času na ježdění a tyhle věci nemám , takže když je čas vezmu bobana pod sedlo , práci ze země jsme nedělaly pár měsíců - se za sebe stydím A když by byl čas na pr.ze země tak si raději sednu za koníkama do ohrady s foťákem , pomazlím se a pokračuju v jiných činnostech

Já už se tak těším na teplo , léto ..haúúúúúúú.....

14.3.2008 19:23

memmory napsal(a):
Já už se tak těším na teplo , léto ..haúúúúúúú.....

Mno my jsme měli veselo,šef odjel s koníkem na závody,takže jsme všichni tři zaměstnanci vesele rajtovali všechno co se dá....Nemůu si stěžovat,Moje oblíbená kobylka byla jedna básen,a valášek je čím dál lepší,už se mnou nezdrhá a je krásně jemný na hubu,takový houpací koník
Jinak jsme si užili s našim novym mimi,je to strašná psina se na něj koukak jak vyšlapuje jako mala primadona

14.3.2008 19:31

shantal88 napsal(a):
Mno my jsme měli veselo,šef odjel s koníkem na závody,takže jsme všichni tři zaměstnanci vesele rajtovali všechno co se dá....Nemůu si stěžovat,Moje oblíbená kobylka byla jedna básen,a valášek je čím dál lepší,už se mnou nezdrhá a je krásně jemný na hubu,takový houpací koník
Jinak jsme si užili s našim novym mimi,je to strašná psina se na něj koukak jak vyšlapuje jako mala primadona

No jo, my co musíme občas i makat, tak občas ke koníkům nestíháme, ale to vůbec nevadí, je celý den, sice v malém, ale ve výběhu a je mladý, takže když ho občas nechám ležet ladem, tak se vůbec nic nestane, spíš naopak :-))

14.3.2008 19:47

lesterka napsal(a):
No jo, my co musíme občas i makat, tak občas ke koníkům nestíháme, ale to vůbec nevadí, je celý den, sice v malém, ale ve výběhu a je mladý, takže když ho občas nechám ležet ladem, tak se vůbec nic nestane, spíš naopak :-))

To my ani nic dělat nemůžeme, kobylka si namohla šlachu a tak kulhá a kulhá a kulhá, ale dneska po týdnu jenom vodění se mi konečně zdálo že už je to téměř dobré, takže mám strašnou radooost

olga visnakova

14.3.2008 20:02
olga visnakova

gabineska napsal(a):
To my ani nic dělat nemůžeme, kobylka si namohla šlachu a tak kulhá a kulhá a kulhá, ale dneska po týdnu jenom vodění se mi konečně zdálo že už je to téměř dobré, takže mám strašnou radooost

A Sikulka se pohybovala v kruhajdě

olga visnakova

14.3.2008 20:03
olga visnakova

olga visnakova napsal(a):
A Sikulka se pohybovala v kruhajdě

a pak cvičila.............

14.3.2008 20:10

a pak cvičila.............

pěkná fotka ...

olga visnakova

14.3.2008 20:12
olga visnakova

memmory napsal(a):
pěkná fotka ...

Ta dole je jarní, nefotila jsem cvíčo, ale bylo to to samý, fotila jsem kobči jak se zase cpou................:-))

14.3.2008 20:21

Ta dole je jarní, nefotila jsem cvíčo, ale bylo to to samý, fotila jsem kobči jak se zase cpou................:-))

olga visnakova

14.3.2008 20:23
olga visnakova

memmory napsal(a):

kdo je větší mazel?

14.3.2008 20:25

kdo je větší mazel?

No ani nevím , Mittálek ho spíš chtěl ochutnat
No a Luis asi taky

olga visnakova

14.3.2008 20:27
olga visnakova

memmory napsal(a):
No ani nevím , Mittálek ho spíš chtěl ochutnat
No a Luis asi taky

to by u nás bylo spíš jukání a žduchání do kapes................

14.3.2008 22:44

to by u nás bylo spíš jukání a žduchání do kapes................

Hm tak já dělala dneska snad vše okolo, na koně jsem šáhla u vyklízení, sklízení a čištění. Dopoledne jsem půlila ohradu ať aspoň na půlce něco naroste a celé odpoledne až do večera jsme vozili piliny jak vzteklí a hned sklízeli, zítra zajedem ještě dvakrát a bude klid. To je tak fajn jak nemusím vůbec šetřit. Než já si sednu na koně to ještě potrvá pěkně dlouho.

15.3.2008 09:48

thesis napsal(a):
Hm tak já dělala dneska snad vše okolo, na koně jsem šáhla u vyklízení, sklízení a čištění. Dopoledne jsem půlila ohradu ať aspoň na půlce něco naroste a celé odpoledne až do večera jsme vozili piliny jak vzteklí a hned sklízeli, zítra zajedem ještě dvakrát a bude klid. To je tak fajn jak nemusím vůbec šetřit. Než já si sednu na koně to ještě potrvá pěkně dlouho.

jéé piliny, takovou akci jsem měla minulej týden...ale přivezl mi to traktor, takže pak se museli přikrýt a přepíchat kolíky v ohradě, aby mi oř nelezl tam kam nemá-teda do pilin.On všechno rád zkoumá a vytahuje, takže jsem musela udělat patřičná opatření.

Jinak dneska ráno kolem půl 8 jsme vyrazili do haly se zkulturnit.V tuto dobu už Henry vegetí ve výběhu

Přidejte reakci

Přidat smajlík