olga visnakova

olga visnakova

red and white
napsal(a):
tak se zatím měj ..
mem-pá
raw-a co ty dnes?
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Dobrý večer, já se k vám připíchnu...:-) neva? Ven se mi nechce nikam a tak dřepím doma a chvilka by byla.
pralinka-ahojík, v pohodě
No my dnes uklízely ve stáji skřín, to bys nevěřila, co bylo vzadu a vespod věcí-waw-hotový poklady
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
No my dnes uklízely ve stáji skřín, to bys nevěřila, co bylo vzadu a vespod věcí-waw-hotový poklady
dani-hašeným, nehašený je prášek, než to zaliješ vodou
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olgo věřila, já takhle našla i boty starý bandáže udidla... a všelijaký mastičky, všechno malý co zapadne
raw-to jsem nedávno kupovala new bandáže, že nejsu a ejhle-sou, new i old-máme obojí
olga visnakova
napsal(a):
dani-hašeným, nehašený je prášek, než to zaliješ vodou
ty jo ty vecery jsou fakt nuda ..nejlepsi je to stejne kde ..? u koní xDDD
olga visnakova

red and white
napsal(a):
buhví co všechno by se v hnoji našlo
si myslím
olga visnakova

wendinkah
napsal(a):
ty jo ty vecery jsou fakt nuda ..nejlepsi je to stejne kde ..? u koní xDDD
čau wendaaaaaaaaaa, ten příští tejden platí?
raw-co v hnoji? Ale všude ve stáji, ty nejtemnější rohy-poklady světa
pral-mě taky
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
čau wendaaaaaaaaaa, ten příští tejden platí?
raw-co v hnoji? Ale všude ve stáji, ty nejtemnější rohy-poklady světa
pral-mě taky
wendo, pak že neroste-jako z vody
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Tak u koní je fajn ale spát bych tam v klubovně na kulečníku nemusela...
jé, tady holky občas spěj radši u koní, když tedy nejsou na pc.........
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Platí nepsané pravidlo, jakmile se přiblížim na 10metrů od stáje sem špinavá
jojo ve stáji je věcí
...
raw-ke stáji, bo od?
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
no jestli muzu mluvit za raw tak pokud se vyskytnu v okoli staje....
dani-to sedí, já se mám, já buzeruju, ale choudata holky byli dnes černý bahnata :-)
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olgo to máš fuk prostě vzdálenost 10m od stáje... puntičkářko
raw-nech toho, bo se wenda chytí, jestli tu je :-)) já a punta? njn-chjo
olga visnakova
napsal(a):
dani-to sedí, já se mám, já buzeruju, ale choudata holky byli dnes černý bahnata :-)
no me to ceka zitra, kluci uz jsou prestehovani venku na 24, zvladli i predvcerejsi vichrici, takze se kyda jen jeden box, a jeste hoblinovy, takze to je asi na pet minut:-)) jenze kluci jsuo zatim jen ve vybehu (pote, co minuly tyden zrasili pastvinu) a vzhledem k tomu, ze se tam porad honi jako paka, tak jen pro ne dojit, znamena brodit se blatem:) ale jak jsou stastni:-)) celi od bahna a treba Ferda si rika "to si zase začistis:-))" uz se tesim, jen doufam, ze mu padne to sedlo
olga visnakova
napsal(a):
pralinka : no tak jsem se ptala a hašené,ale nevím co je na tom pravdy,já se v tom nevyznám...
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
no me to ceka zitra, kluci uz jsou prestehovani venku na 24, zvladli i predvcerejsi vichrici, takze se kyda jen jeden box, a jeste hoblinovy, takze to je asi na pet minut:-)) jenze kluci jsuo zatim jen ve vybehu (pote, co minuly tyden zrasili pastvinu) a vzhledem k tomu, ze se tam porad honi jako paka, tak jen pro ne dojit, znamena brodit se blatem:) ale jak jsou stastni:-)) celi od bahna a treba Ferda si rika "to si zase začistis:-))" uz se tesim, jen doufam, ze mu padne to sedlo
není ještě brzo?
olga visnakova

shantal88
napsal(a):
pralinka : no tak jsem se ptala a hašené,ale nevím co je na tom pravdy,já se v tom nevyznám...
hašené, nehašené je ještě prášek.
olga visnakova

red and white
napsal(a):
a co olgo s tou poničkou už ses rozhodla ??
váhám, jo-ne, furt to lítá, uvidíme jak to Štěpě vvydrží, ale asi joo
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
jo a raw ted jsem doma nasla takovou stolicku a dala na ni sedlo, a sedla si.. je moooc pohodlny a hned jsem se usadila, tak snad to nebude takova hruza...
tak snad dobrý výběr
kovbojicek
napsal(a):
jo a raw ted jsem doma nasla takovou stolicku a dala na ni sedlo, a sedla si.. je moooc pohodlny a hned jsem se usadila, tak snad to nebude takova hruza...
Dani ja te nechtela vystrasit tamty sedla byli asi za trojku a hrozný pekáče bez koleních opěrek ..
mazec sem si na tom sedřela koleno když sem na tom měla skákat s provozní kobylou... ale podle fotek to tvoje nevypadá špatně tak snad bude dobrý
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olga: to sem zvědavá. Nemáš fotečku ponclice?? jinak dneska sem se byla mrknout ve stáji kde sem měla kobču hej ta jedna nová ponička,... taková bestije po mě vyjela
raw-jen z boxu a pak dám další-venku zahalena senem a vet.vyšetření. 3 ti vnutím, ju. :-)))
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
raw-jen z boxu a pak dám další-venku zahalena senem a vet.vyšetření. 3 ti vnutím, ju. :-)))
pralinka
napsal(a):
A co to máš za sedlo?
to je sedlo za 2400,- pry dovezene z UK, je pekny, sem tam samozrejme neni tak precizni, ale vypada pekne a ted jsem si do nej zkusila sednout a je fajn... uvidime zitra na koni
kovbojicek
napsal(a):
to je sedlo za 2400,- pry dovezene z UK, je pekny, sem tam samozrejme neni tak precizni, ale vypada pekne a ted jsem si do nej zkusila sednout a je fajn... uvidime zitra na koni
a tady spodni bocnice...
olga visnakova

olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
a tady spodni bocnice...
pěkný
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olga: docela vysoká sem myslela ze bude nižší
cca 140
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
cca 140
přesně neměřena ještě
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
přesně neměřena ještě
holky ji tu říkaj poolokůn-polopůn :-))
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
no podle vahy z plastu, ale nevim to jiste.. jinak holky nevite nekdo, kdo by chtel peknyho chladaska valaska, hodnyho, dobrej i na nizsi drezuru? jen na skoky neni vhodny, umi tahat, anglii i western...
všeuměl? Netuším...............
red and white
napsal(a):
dani: nemáš foto? věk cena atd?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1817790/ Valach-Specha.php
je z ty staje, kde jezdim..
olga visnakova
napsal(a):
všeuměl? Netuším...............
on neni vseumel... ale je strasne ochotny, ted zrovna je anglicky prijezden, ale neni problem ho prijezdit na western...
je zlaty povahy, ted sice asi mesic nic moc nedelal (ja jsem na ty prcky) ale po par jizdach pod zkusenym, bych se nebala ho sverit sestiletymu diteti
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1817790/ Valach-Specha.php
je z ty staje, kde jezdim..
ježiši, za bez p.p to je docela pálka, schválně písni, až prodají, ještě to je valach-waw
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Bohužel, o nikom nevím.
ale je pěkný, jen za tu cenu, valacha bez p.p-to tedy nefim...........
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
ale je pěkný, jen za tu cenu, valacha bez p.p-to tedy nefim...........
já za 55 prodala reg. qh v USA z A1/1..............klisnu, dva roky, sakra
olga visnakova

red and white
napsal(a):
našla sem super kobylku haflinga, dvouletá s PP, ale 45tis. se mi zdá za dvouletku moc.. pořád scháním
raw-no, jakš takš-třeba by šli dolů
red and white
napsal(a):
.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1821054/PRODAM-KOBYLU-HAFLINGA.php
ale pěkná je ne?( mezera před číslem
olga visnakova

red and white
napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1821054/PRODAM-KOBYLU-HAFLINGA.php
ale pěkná je ne?( mezera před číslem
no, kouštíček ji chybí, asi zkušený chovatel.....všimla sis tý ohlávky
red and white
napsal(a):
peknej, no ja schanim něco mladýho takze bohuzel... a o nikom kdo schani kone momentalne nevím
dik, kdybste nekde neco zaslechli.. jo jinak jsem koukala na ty fotky je tam blbe nafoceny ... na nekterych vypada ze ma moc velkej zadek, na nekterych predek, ale nazivo je hezkej.. a strasne se mi libi jeho lysinka...
olga visnakova
napsal(a):
no, kouštíček ji chybí, asi zkušený chovatel.....všimla sis tý ohlávky
mně to taky prijde dost, ale muj kun to neni,.. a treba by sli s cenou dolu, ale to vazne nevim...a ted se radsi ptat nebudu.... Na nem je cenena hlavne povaha... no nic tak jiny tema treba moje krasny novy sedlo:-D
ne nebojte, ale mam z nej hroznou radostje to vlastne MOJE prvni sedlo
olga visnakova

monahore
napsal(a):
u nás se řiká půň.. Poloviční Kůň
půň-to jí sedí-waw
kovbojicek
napsal(a):
mně to taky prijde dost, ale muj kun to neni,.. a treba by sli s cenou dolu, ale to vazne nevim...a ted se radsi ptat nebudu.... Na nem je cenena hlavne povaha... no nic tak jiny tema treba moje krasny novy sedlo:-D
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/1791393/Sedlo-anglie.php tohle je desne divny sedlo...
kovbojicek
napsal(a):
no kdyby jste věděli o někom kdo prodává mladýho halfoška dejte echo
olga visnakova

red and white
napsal(a):
ohlávka koně nedělá
myslím jak je malá-ukazuje to na přístup, za ty prachy ti může dojít, že když jim jak roste nestojí za new ohlávku, moc toho do ní neinvestují-asi ani časově-to jsou ale jen mé doměnky, třeba se pletu-první dojem
olga visnakova

red and white
napsal(a):
no kdyby jste věděli o někom kdo prodává mladýho halfoška dejte echo
jasan-holky utíkám, závislost dýmu mě volá a spánek na zítřejší pracovní den-máme brigošku-pá
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
p.s Dani-náhodou, pěkný sedlo, klidně se raduj, máš proč
olga visnakova
napsal(a):
p.s Dani-náhodou, pěkný sedlo, klidně se raduj, máš proč
Dani: no schánim hříbě teťka na jaro, teda nejdřív jsem chtěla dospělou kobylu ale usoudili sme že je lepší si koupit mlaďocha a sami si ho připravit, máš jistotu že nebude moc brzo obsedlej a víš jakou má minulost děláš si ho podle svých představ. To je lepší než pak napravovat zkaženho koně.
Jinak v jezdectví je i nějakej novej plemeník.. Artist nebo tak nějak se jmenuje, mladej, krásnej
red and white
napsal(a):
Dani: no schánim hříbě teťka na jaro, teda nejdřív jsem chtěla dospělou kobylu ale usoudili sme že je lepší si koupit mlaďocha a sami si ho připravit, máš jistotu že nebude moc brzo obsedlej a víš jakou má minulost děláš si ho podle svých představ. To je lepší než pak napravovat zkaženho koně.
Jinak v jezdectví je i nějakej novej plemeník.. Artist nebo tak nějak se jmenuje, mladej, krásnej
a tim si pak můžu připustit když to bude kobyla
red and white
napsal(a):
no to je ten Mullera... je bozi, byla jsem na predvadecce a byl naprosto okouzlujici.
no ja jsem zase pro to koupit si "hotovyho kone," ale zase jen ze staje, kde se dela kvalitni priprava (mam asi tri vyhlidnuty, ale nez si koupim kone....) ja totiz nemam nervy a duslednost na hribe:-D
jinak muj idealni vysneny kun: vyska mezi 145-160cm, klidas, ale ne pobizivy, lehce temperamentni, valach smaozrejme... ryzak, a tak 5-7 let, zadna sportovni ambice me nebere.. jo vlastne ted mam jeste jednu podminku -kratky chody:-D
kovbojicek
napsal(a):
no to je ten Mullera... je bozi, byla jsem na predvadecce a byl naprosto okouzlujici.
no ja jsem zase pro to koupit si "hotovyho kone," ale zase jen ze staje, kde se dela kvalitni priprava (mam asi tri vyhlidnuty, ale nez si koupim kone....) ja totiz nemam nervy a duslednost na hribe:-D
jinak muj idealni vysneny kun: vyska mezi 145-160cm, klidas, ale ne pobizivy, lehce temperamentni, valach smaozrejme... ryzak, a tak 5-7 let, zadna sportovni ambice me nebere.. jo vlastne ted mam jeste jednu podminku -kratky chody:-D
no ja mam doma dva koně zkazeny co jsem si napravila ( valacha teda ještě cepuju toho mam teprv pul roku ) a reknu ti sou to obcas nervi a je to i o zravi mit takovy magory, tak si chci pripravit neco sama, y budu vedet ze priprava byla dusledna a neni uspechanej. Nejradeji bych dvouletka.. bude to kun pro maminu tak musi bejt flegmatik
red and white
napsal(a):
no ja mam doma dva koně zkazeny co jsem si napravila ( valacha teda ještě cepuju toho mam teprv pul roku ) a reknu ti sou to obcas nervi a je to i o zravi mit takovy magory, tak si chci pripravit neco sama, y budu vedet ze priprava byla dusledna a neni uspechanej. Nejradeji bych dvouletka.. bude to kun pro maminu tak musi bejt flegmatik
no, ja jsem proste pohrkanec a kun, kteryho bych vychovvala by byla pekna svine rozmazlena:-)) vim, ze se za hodny, sikovny a nauceny kone plati, takze ... ale na hribe bych si ani po 12 letech u koni netroufla a vlastne by me to ani nebavilo...
To jsi hodna dcerka, ze myslis na maminu:-))
kovbojicek
napsal(a):
no, ja jsem proste pohrkanec a kun, kteryho bych vychovvala by byla pekna svine rozmazlena:-)) vim, ze se za hodny, sikovny a nauceny kone plati, takze ... ale na hribe bych si ani po 12 letech u koni netroufla a vlastne by me to ani nebavilo...
To jsi hodna dcerka, ze myslis na maminu:-))
no hodna dcerka...haha bylo mi to predurceno jako ukol na stary kolena se rozhodla ze uz ji nebavi jenom kone kydat a cistit ale ze by chtela i jezdit ale na ty nase magůrky si netroufne.
Já z toho strach nemam, sice sem sama hribe jeste nedelala ale pomahala jsem s pripravou ctyrech mladych koni ( poznala jsem je jako ročky, tet jsou čtyřletý ) ale bude to moje premiéra
red and white
napsal(a):
no hodna dcerka...haha bylo mi to predurceno jako ukol na stary kolena se rozhodla ze uz ji nebavi jenom kone kydat a cistit ale ze by chtela i jezdit ale na ty nase magůrky si netroufne.
Já z toho strach nemam, sice sem sama hribe jeste nedelala ale pomahala jsem s pripravou ctyrech mladych koni ( poznala jsem je jako ročky, tet jsou čtyřletý ) ale bude to moje premiéra
ja jsem nekolik koni a hlavne poniku obsedala (nejlehci ve staji:-)), ale me to proste neba, a myslim, ze "prace" musi bavit kone i jezdce.. proto jsem tomu "mymu" zmetkovi koupila anglicky sedlo, protoze proste rad skace a ja mu to rada dopreju... jen se modlim, aby mu bylo
red and white
napsal(a):
Taky jsem si kdysi před lety chtěla koupit hříbě a vychovat si sama, ale neměla jsem na čem jezdit a čekat se mi nechtělo tak jsem si vzala čtyřletka.
kovbojicek
napsal(a):
ja jsem nekolik koni a hlavne poniku obsedala (nejlehci ve staji:-)), ale me to proste neba, a myslim, ze "prace" musi bavit kone i jezdce.. proto jsem tomu "mymu" zmetkovi koupila anglicky sedlo, protoze proste rad skace a ja mu to rada dopreju... jen se modlim, aby mu bylo
A proč jsi to sedlo nejdřív nezkusila na koni a při práci?
pralinka
napsal(a):
Taky jsem si kdysi před lety chtěla koupit hříbě a vychovat si sama, ale neměla jsem na čem jezdit a čekat se mi nechtělo tak jsem si vzala čtyřletka.
joo poníky sem taky obsedala dva.. jenom obsedla naonec se neprijezdovali a nechali se rust jako drivi lese. Takze moje zbytecna prace.
Ja cas mam, porad studuju a kone na jezdeni mam dva ale pravda ze i kdybych nemela tak bych si pockala radeji... ale to uz je rozhodnuti kazdyho cloveka
red and white
napsal(a):
joo poníky sem taky obsedala dva.. jenom obsedla naonec se neprijezdovali a nechali se rust jako drivi lese. Takze moje zbytecna prace.
Ja cas mam, porad studuju a kone na jezdeni mam dva ale pravda ze i kdybych nemela tak bych si pockala radeji... ale to uz je rozhodnuti kazdyho cloveka
prave, kamaradka zase miluje prave praci s hribaty a obsedani, prijezdovani... proste praci od hribete do remonty a pak uz ji to neba... my bychom byly dobry par, on do tri - pet let ja od te hranice vys:-D
kovbojicek
napsal(a):
prave, kamaradka zase miluje prave praci s hribaty a obsedani, prijezdovani... proste praci od hribete do remonty a pak uz ji to neba... my bychom byly dobry par, on do tri - pet let ja od te hranice vys:-D
http://inzerce.chovzvirat.com/ 2615-1-hafling.html#foto
red and white
napsal(a):
jj jenže Ty jsi mladá holka ale mně bylo už 28 - let když jsem si kupovala svého koně. Tak jsem chtěla jezdit.
red and white
napsal(a):
To jo ... ale mě taky baví práce s mladými końmi, kdyz sme ucili mladý chodit na voditku prijimat uzdecky... ten uplnej zacatek ten me bavi nejvic
a me by z toho svihlo:-D hele az budu potrebovat kone, hodim si ho k tobe do vycviku a dostanu vyrovnaneho uzasneho a prijezdeneho jednice jo??