Dlouhá chvíle... 4 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2008 22:22

red and white napsal(a):
no to sme se rozjeli

Jojo kdo čuchne ke konim má to na celej život na to neni protilátka

14.3.2008 22:23

red and white napsal(a):
Jojo kdo čuchne ke konim má to na celej život na to neni protilátka

ať tady máme i nějaké fotečky ..... jeden hebký čumáček

14.3.2008 22:25

red and white napsal(a):
ať tady máme i nějaké fotečky ..... jeden hebký čumáček

Já nic nevidím........

14.3.2008 22:25

pralinka napsal(a):
Já nic nevidím........

nezobrazuje ?

14.3.2008 22:27

red and white napsal(a):
nezobrazuje ?

Mně nééé...prostě jsem bez čumáku....

14.3.2008 22:27

pralinka napsal(a):

14.3.2008 22:28

pralinka napsal(a):

Už....už...už....VIDÍM....

14.3.2008 22:29

red and white napsal(a):

ja taky nic... jeste na predchozim koni

14.3.2008 22:30

pralinka napsal(a):
Už....už...už....VIDÍM....

a ja furt nic... FNUK...

14.3.2008 22:30

red and white napsal(a):

ja uz tu fotku s cumakem nemuzu najit mam toho v pc moc tak tady mas aspon ksichtík aby ti to nebylo líto

14.3.2008 22:31

kovbojicek napsal(a):
a ja furt nic... FNUK...

kdybych si pamatovala VE KTERY SLOZCE TO JE ULOZENY JO....

14.3.2008 22:33

red and white napsal(a):

hezký ne?? ?

14.3.2008 22:33

kovbojicek napsal(a):
a ja furt nic... FNUK...

Tohle byl heboučkej čumák kdysi před více jak dvaceti lety...už je chudák v Pánu...

14.3.2008 22:34

red and white napsal(a):
hezký ne?? ?

no holky, já už poběžim asi ..... docela už se mi chc chrnět tak dobrou noc

14.3.2008 22:36

red and white napsal(a):

moje priprava na zitrek...

red and white napsal(a):
no holky, já už poběžim asi ..... docela už se mi chc chrnět tak dobrou noc

Dobrou a ať Tě blechy štípou celou noc

pralinka napsal(a):
Tohle byl heboučkej čumák kdysi před více jak dvaceti lety...už je chudák v Pánu...

no to je broucek:-) ale ja uz taky pobezim... teda spis se preplazim do postelee:-)

14.3.2008 22:37

kovbojicek napsal(a):
moje priprava na zitrek...

No, držím Ti palce aby sedělo.

14.3.2008 22:38

kovbojicek napsal(a):
no to je broucek:-) ale ja uz taky pobezim... teda spis se preplazim do postelee:-)

Dobrou noc.

14.3.2008 22:38

pralinka napsal(a):
No, držím Ti palce aby sedělo.

to jsi hodna... ja si drzim vsechny ctyri, protoze takhle se jevi vic nez pohodlne

15.3.2008 10:19

pralinka napsal(a):
Dobrou noc.

dobrý ranko ... teda ... ranko... poledne

15.3.2008 10:31

red and white napsal(a):
dobrý ranko ... teda ... ranko... poledne

Dobrý, dobrý

15.3.2008 10:33

pralinka napsal(a):
Dobrý, dobrý

Jéé on tu někdo je po ránu??

15.3.2008 10:36

red and white napsal(a):
Jéé on tu někdo je po ránu??

No...je...JÁ obstarala jsem kotelnu a teď sedím u kafe a koukám na jízdní kola bo jedno chci

15.3.2008 10:38

pralinka napsal(a):

Holky já jsem blbá jak tágo, už ani počítat neumím....sice to není velkej rozdíl ale ta fotka je " jen " 19 - let stará....

15.3.2008 10:39

pralinka napsal(a):
No...je...JÁ obstarala jsem kotelnu a teď sedím u kafe a koukám na jízdní kola bo jedno chci

už sis vybrala??? ... já bych taky jedno brala ale muselo by mít 4nohy a řechtat

15.3.2008 10:40

red and white napsal(a):
už sis vybrala??? ... já bych taky jedno brala ale muselo by mít 4nohy a řechtat

Tak jedno čtyřnohý už mám tak mi stačí a jo, vybrala trekový. Mám to do stáje 14 km a tak budu jezdit na kole...teda snad ...

15.3.2008 10:43

pralinka napsal(a):
Holky já jsem blbá jak tágo, už ani počítat neumím....sice to není velkej rozdíl ale ta fotka je " jen " 19 - let stará....

jo takže sportem ke zdraví?!

15.3.2008 10:45

red and white napsal(a):
jo takže sportem ke zdraví?!

No nevím jestli ke zdraví ( když mne nesejme šílený řidič ) ale potřebuju nějaké to kilo dolů a taky nebudu muset furt dodržovat jízdní řád

15.3.2008 10:48

pralinka napsal(a):
No nevím jestli ke zdraví ( když mne nesejme šílený řidič ) ale potřebuju nějaké to kilo dolů a taky nebudu muset furt dodržovat jízdní řád

no mě stačilo jezdit 6km do stáje a pak sem už neměla pomalu energii na koně, tam pořád do kopce a domu z kopce

15.3.2008 10:53

red and white napsal(a):
no mě stačilo jezdit 6km do stáje a pak sem už neměla pomalu energii na koně, tam pořád do kopce a domu z kopce

No já to mám tam lepší jak zpět. Buď rovinka a nebo s kopečka....zpátky to bude krapet horší.

15.3.2008 10:56

pralinka napsal(a):
No já to mám tam lepší jak zpět. Buď rovinka a nebo s kopečka....zpátky to bude krapet horší.

to aby tě koník moc neunavil

15.3.2008 10:59

red and white napsal(a):
to aby tě koník moc neunavil

No...on je zlatej ale jde dost do ruky, tak holt nazpět budu jezdit jak troska a nebo si to zařídím, že pojedu jen tam a zpět mne veme přítel i s kolem domů vozem...má větší auto tak by to šlo

15.3.2008 11:00

pralinka napsal(a):
No...on je zlatej ale jde dost do ruky, tak holt nazpět budu jezdit jak troska a nebo si to zařídím, že pojedu jen tam a zpět mne veme přítel i s kolem domů vozem...má větší auto tak by to šlo

jo takhle to máš zařízený!!!

15.3.2008 11:02

red and white napsal(a):
jo takhle to máš zařízený!!!

No a holt když nedorazím do půlnoci domů, tak mně bude muset jet hledat po škarpách, kde budu asi odpočívat po náročném dni

15.3.2008 11:05

red and white napsal(a):
no to sme se rozjeli

Tak tam prespis do rana no já už běžím tak zatim se měj

15.3.2008 11:07

red and white napsal(a):
Tak tam prespis do rana no já už běžím tak zatim se měj

Pa

olga visnakova

15.3.2008 13:42
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Pa

JSTE TU......HALO

15.3.2008 13:47

olga visnakova napsal(a):
JSTE TU......HALO

čus

olga visnakova

15.3.2008 13:56
olga visnakova

red and white napsal(a):
čus

čauky

15.3.2008 13:57

čauky

tak co jaký je den?

olga visnakova

15.3.2008 13:59
olga visnakova

red and white napsal(a):
tak co jaký je den?

holky venku uklízej, já na chvilku utekla

15.3.2008 16:51

JSTE TU......HALO

Haló...haló....co se stalo?....

15.3.2008 17:48

pralinka napsal(a):
Haló...haló....co se stalo?....

ahoji

15.3.2008 18:03

wendinkah napsal(a):
ahoji

Čus...

15.3.2008 19:16

pralinka napsal(a):
Čus...

nějak se nemůžeme sejít co?? vždycky tady někdo je ale nikde naobzoru neni někdo další

15.3.2008 19:19

red and white napsal(a):
nějak se nemůžeme sejít co?? vždycky tady někdo je ale nikde naobzoru neni někdo další

Neboj...já tu zase straším...

15.3.2008 19:25

pralinka napsal(a):
Neboj...já tu zase straším...

ty seš pořád u netu ne?

15.3.2008 19:27

red and white napsal(a):
ty seš pořád u netu ne?

Ne pořád ne ale než čumět na TV tak jsem raději na ICQ a pokecám s kámoškama. A Ty? Jsi pořád na netu?

15.3.2008 19:31

pralinka napsal(a):
Ne pořád ne ale než čumět na TV tak jsem raději na ICQ a pokecám s kámoškama. A Ty? Jsi pořád na netu?

já se přizná internetový závislák.... když není doma co dělat..

15.3.2008 19:34

red and white napsal(a):
já se přizná internetový závislák.... když není doma co dělat..

Tak je fakt, že teď jsem na netu více než obvykle bývám, ale to je tím, že jsem sama doma. Přítel je pryč a přiletí až 21.3. tak mám veget. Jinak bychom někam šli.

15.3.2008 19:40

pralinka napsal(a):
Tak je fakt, že teď jsem na netu více než obvykle bývám, ale to je tím, že jsem sama doma. Přítel je pryč a přiletí až 21.3. tak mám veget. Jinak bychom někam šli.

A kam ti odletěl ? .. no však mě to taky zkončí až budou koně doma to bude starostí..

15.3.2008 19:42

red and white napsal(a):
A kam ti odletěl ? .. no však mě to taky zkončí až budou koně doma to bude starostí..

Už v Únoru koncem měsíce letěl pracovně do Alžíru, to víš, že jsem měla radost! Taková blbá země!

15.3.2008 19:43

pralinka napsal(a):
Už v Únoru koncem měsíce letěl pracovně do Alžíru, to víš, že jsem měla radost! Taková blbá země!

však klid už se brzo vrátí!

15.3.2008 19:46

red and white napsal(a):

No ale je zrovna v té oblasti kde unesli ty Rakušany. Ale říkal, že je hlídají odstřelovači a vojáci a všude s nima jezdí dva džípy s vojákama. No, na klidu mi to nepřidává. Už aby tam odsud vypadl!

15.3.2008 19:47

red and white napsal(a):

tak ted treba tu nekdo je ...znovu ahoj

15.3.2008 19:47

red and white napsal(a):
no to sme se rozjeli

no to se ti nedivým.. a co tam jel dělat?

15.3.2008 19:48

red and white napsal(a):

ahoj wendy

15.3.2008 19:49

red and white napsal(a):
ahoj wendy

juuu Hura ...ja se vzdycky s nekym minu xDD

15.3.2008 19:50

red and white napsal(a):

wendy: Ahoj

Jel tam jako dohled aby si ti tupci dobře namontovali chladící věž na nějakou kovárnu bo co kde budou vyrábět zbraně, co taky jiného, že?!

15.3.2008 19:52

pralinka napsal(a):
wendy: Ahoj

Jel tam jako dohled aby si ti tupci dobře namontovali chladící věž na nějakou kovárnu bo co kde budou vyrábět zbraně, co taky jiného, že?!

chjo dneska je tak krasne ...a ja naladu pod psa ...hrozny ....

15.3.2008 19:53

wendinkah napsal(a):

ahoj, můžu se přidat?? Mám taky dlouhou chvíli..

15.3.2008 19:54

wendinkah napsal(a):

A copak se Ti stalo?

15.3.2008 19:54

jenysimons napsal(a):

ahoj

15.3.2008 19:55

jenysimons napsal(a):

jen. Ahojky.

15.3.2008 19:55

pralinka napsal(a):
A copak se Ti stalo?

Ale rozesla jsem se s klukem se kterym jsem chodila rok ...

15.3.2008 19:56

wendinkah napsal(a):

muzu se zeptat ...kolik komu je let ...asi jste vekove a sluzebne starsi ne ??

15.3.2008 19:58

wendinkah napsal(a):

Neboj, to přejde....taky to znám. Naposled jsem se s někým rozešla v létě a taky to bolelo a přebolelo.

je mi 39 - let.

15.3.2008 19:59

wendinkah napsal(a):
muzu se zeptat ...kolik komu je let ...asi jste vekove a sluzebne starsi ne ??

wendy : já sem mladý kuře mě je 16

15.3.2008 19:59

pralinka napsal(a):
Neboj, to přejde....taky to znám. Naposled jsem se s někým rozešla v létě a taky to bolelo a přebolelo.

je mi 39 - let.

mno ja jsem asi nejmladsi me je 15 xDDD

15.3.2008 20:00

pralinka napsal(a):

je mi 39 - let.

jojo já to mám za sebou taky - 2.února, hned po silvestru. Byli jsme spolu 7měsíců, ... předtím dloooouho nejlepší kamarádi.

15.3.2008 20:01

red and white napsal(a):
jojo já to mám za sebou taky - 2.února, hned po silvestru. Byli jsme spolu 7měsíců, ... předtím dloooouho nejlepší kamarádi.

kdyz ja neim ...me hlavne vadila ta vzdalenost prece jen bydli 100km oddeme xD

15.3.2008 20:01

red and white napsal(a):

chyba 2. ledna... už blbnu... nojo kdyby to bylo února tak těžko po silvestru

15.3.2008 20:02

red and white napsal(a):
chyba 2. ledna... už blbnu... nojo kdyby to bylo února tak těžko po silvestru

wendy no to už je horší no...

15.3.2008 20:02

red and white napsal(a):
wendy no to už je horší no...

ale to uz je jedno ....a co konici xD ?

15.3.2008 20:03

wendinkah napsal(a):
mno ja jsem asi nejmladsi me je 15 xDDD

No vidíš 15...klidně bych brala....

15.3.2008 20:03

pralinka napsal(a):

je mi 39 - let.

Ty jo, tak to jsme přišla fakt v pravou chvíli teda, to je mi líto..
my jsme dnes přijeli z tejdení dovolený v Rakousku..byli sme v Alpách..moc sme si to užili, každej večer padlo několik lahvinek vína, hráli sme aktivity rodiče s dětma..no prdel..prostě když je dobrá parta, tak se to vydaří...ale moc se těším na Diega..

je mi 18 a toto je můj miláček, kterýmu bude letos 13 a vedle něj přítel...pardoon za kvalitu

15.3.2008 20:04

red and white napsal(a):
no to sme se rozjeli

Koníci dobrý ale mě nějak bolí hlava ... achjo ....

koně byli jako obvykle pouze na lonži, kdybych si já aktivistka neodvezla sedla a nepřipravila je na stěhování bejvala bych mohla jezdit. A bez sedla se mi nechce to bych měla spocenej zadek

15.3.2008 20:06

red and white napsal(a):

koně byli jako obvykle pouze na lonži, kdybych si já aktivistka neodvezla sedla a nepřipravila je na stěhování bejvala bych mohla jezdit. A bez sedla se mi nechce to bych měla spocenej zadek

jenys. jo pěknek koník No Alpy bych si nechala líbit

15.3.2008 20:06

red and white napsal(a):

No, muj kůň má takovej strašnej kohoutek, že bez sedla rovná se utrpení ale jaký...

15.3.2008 20:08

pralinka napsal(a):
No, muj kůň má takovej strašnej kohoutek, že bez sedla rovná se utrpení ale jaký...

no to se zajeďte podívat na ranč Malevil na koně Amona, haha taky žůžo bez sedla a ještě k tomu nohatej hrbatej záchodovej pavouk s takovýma divnýma chodama .. au to byl mazec ale je to prostě miláček strašně zlatý stvoření

15.3.2008 20:10

red and white napsal(a):
no to se zajeďte podívat na ranč Malevil na koně Amona, haha taky žůžo bez sedla a ještě k tomu nohatej hrbatej záchodovej pavouk s takovýma divnýma chodama .. au to byl mazec ale je to prostě miláček strašně zlatý stvoření

ja dneska zkousela novpou deku ...asi jim ji dojdu vomlatit vo hlavu .... jeste oriona merim 5x aby to bylo presne ..!!a oni to udelaj blbe

15.3.2008 20:10

wendinkah napsal(a):
ja dneska zkousela novpou deku ...asi jim ji dojdu vomlatit vo hlavu .... jeste oriona merim 5x aby to bylo presne ..!!a oni to udelaj blbe

nojo nenadelas nic..

15.3.2008 20:11

red and white napsal(a):
nojo nenadelas nic..

ja zase na chvilku mizim tak zatim pa

15.3.2008 20:11

red and white napsal(a):

Tak nevím jestli je to tady trochu vidět ale já moc fotek nemám, nějak mě focení nebere a to co jsem si nafotila na mobil má nějakej zloděj co mi ten mobil sek.

15.3.2008 20:12

pralinka napsal(a):
Tak nevím jestli je to tady trochu vidět ale já moc fotek nemám, nějak mě focení nebere a to co jsem si nafotila na mobil má nějakej zloděj co mi ten mobil sek.

opravdu zabit malo

15.3.2008 20:13

wendinkah napsal(a):
opravdu zabit malo

haha ti prohodili míry s poníkem ne??no já du nakrmit ty psi a zase přijdu

15.3.2008 20:13

red and white napsal(a):
jenys. jo pěknek koník No Alpy bych si nechala líbit

no jo, jezdíme takhle každoročně, ale za rok poslední jarničky a pak už asi vejška a tam prázdniny nejsou.. si je asi budu muset dělat sama..

15.3.2008 20:14

wendinkah napsal(a):
opravdu zabit malo

To sis jako nechala šít na zakázku, jo? No to je síla!

15.3.2008 20:19

pralinka napsal(a):
To sis jako nechala šít na zakázku, jo? No to je síla!

jo nechala .... a uz to asi neudelam ....ted ji musim prodat chjo ....
Hele nechtel byste nekde westernovou uzdecku xD

15.3.2008 20:20

wendinkah napsal(a):

Já ne. Jezdím anglii.

15.3.2008 20:21

wendinkah napsal(a):

no a kdo ti ji šil?? Míša Zimná by ti ušila super deku, za super cenu a rozhodně by to takhle nepodála...můžu jedině doporučit... http://www.equimoda.cz/

15.3.2008 20:22

jenysimons napsal(a):
no a kdo ti ji šil?? Míša Zimná by ti ušila super deku, za super cenu a rozhodně by to takhle nepodála...můžu jedině doporučit... http://www.equimoda.cz/

jj ...;) ...ja zatim moc deky nedavam ..ale urco si to nekam napisu kdyby bylo potreba dikes ;)

15.3.2008 20:25

wendinkah napsal(a):
jj ...;) ...ja zatim moc deky nedavam ..ale urco si to nekam napisu kdyby bylo potreba dikes ;)

já teda nedekuju vůbec, pamatuju, že tenkrát ještě Diego nebyl můj a dostal jednou jedinkrát deku nákou stájovku v zimě, když sme se vrátili hodně mokrý dom..od tej doby nic a nemám to ani moc v plánu...jedině nákou odpocku, ale to použiju obyč. děku fleesovou..

15.3.2008 20:26

wendinkah napsal(a):

a jeste bych se chtela zeptat ...kdy bych ho trba mela cvicit na udidlo ..jako aby si na nej jen zvyk....ja ho do toho zatim moc nenutim ...uz ho mel jednou v tlamicce ..ale to jne vyjmecne od te doby ne-e..jen nevim kdy bych ho mela zacit zvykat ..protoze jsem na internetu videla takovou uzasnou provazovku primo pro hriba ...da se tam pripnout udidlo ..ale vodi se normalne za ocko .. xDD me to prislo faktis super ...abych netahala kone za hubu :-)

15.3.2008 20:27

wendinkah napsal(a):
a jeste bych se chtela zeptat ...kdy bych ho trba mela cvicit na udidlo ..jako aby si na nej jen zvyk....ja ho do toho zatim moc nenutim ...uz ho mel jednou v tlamicce ..ale to jne vyjmecne od te doby ne-e..jen nevim kdy bych ho mela zacit zvykat ..protoze jsem na internetu videla takovou uzasnou provazovku primo pro hriba ...da se tam pripnout udidlo ..ale vodi se normalne za ocko .. xDD me to prislo faktis super ...abych netahala kone za hubu :-)

ja to teda taky v planu nemam kone v prirode ji nikdy nepotrebovali tak proc by ji potrebovali i dnes ;)

15.3.2008 20:28

wendinkah napsal(a):
ja to teda taky v planu nemam kone v prirode ji nikdy nepotrebovali tak proc by ji potrebovali i dnes ;)

deka se koupila ..protoze nam to okolo vsichni nakukali ...za prej aby mu vzime nebyla zima atd ....az pak mi doslo ..ze je to vlastne na prt xD

15.3.2008 20:28

wendinkah napsal(a):

a jak máš starýho koníka?? To já ti asi moc neporadím...ale sama bych začla asi ve 2,5 letech..nebo tak nějak před 3 rokem..pomalu

15.3.2008 20:31

jenysimons napsal(a):
a jak máš starýho koníka?? To já ti asi moc neporadím...ale sama bych začla asi ve 2,5 letech..nebo tak nějak před 3 rokem..pomalu

orionoj budou v cervnu 2 ...oki ..asi to tak taky udelam ....ja snim teda ale moc nic necvicim ....nechodi na lonz nic....jen snim cvicim ..zastaveni ...stani na miste ..atd ...ale jinak na vsechno ostatni me pride jeste moc malinkej xD

15.3.2008 20:34

wendinkah napsal(a):
orionoj budou v cervnu 2 ...oki ..asi to tak taky udelam ....ja snim teda ale moc nic necvicim ....nechodi na lonz nic....jen snim cvicim ..zastaveni ...stani na miste ..atd ...ale jinak na vsechno ostatni me pride jeste moc malinkej xD

vim ze se nehodi hribe a zacatecnik :((( ale kdyz bylo orionkoj pul roku ..tak jsme ho chteli prodat ..a pani se nas ptala jestli uz umi na lonzi jestli uz nosi udidlo ...tak jsem se rozhodla ze nee-e ..me to prijde hrozne brz o...to je jak kdybyste chteli po prvnakoj aby precet bychli nebo pocital vzorce xD ja to teda hlavne beru podle sebe xD

15.3.2008 20:35

wendinkah napsal(a):

jo?? tak to se divím..já mít mladáka, tak asi dělám s ním furt něco...aby byl takovej, jakýho bych prostě chtěla..vychovanej, zvyklej na všechno, dával nohy, nechal si všude sáhnout, nebál se bubáků a tak..to já bych s ním hodně asi blbla.. a procházkovala a lonžovala...

15.3.2008 20:35

wendinkah napsal(a):
vim ze se nehodi hribe a zacatecnik :((( ale kdyz bylo orionkoj pul roku ..tak jsme ho chteli prodat ..a pani se nas ptala jestli uz umi na lonzi jestli uz nosi udidlo ...tak jsem se rozhodla ze nee-e ..me to prijde hrozne brz o...to je jak kdybyste chteli po prvnakoj aby precet bychli nebo pocital vzorce xD ja to teda hlavne beru podle sebe xD

Tak "paní" byla blbá jak vanštrok! Chtít toto po půlročním hříběti.

15.3.2008 20:37

jenysimons napsal(a):
jo?? tak to se divím..já mít mladáka, tak asi dělám s ním furt něco...aby byl takovej, jakýho bych prostě chtěla..vychovanej, zvyklej na všechno, dával nohy, nechal si všude sáhnout, nebál se bubáků a tak..to já bych s ním hodně asi blbla.. a procházkovala a lonžovala...

tak sem zpět ženský.... uzdečka vypadá docela hezky... ale já ty na uši moc ne-e

15.3.2008 20:38

jenysimons napsal(a):

tohle vsechno jako delame furt ...jen do lonze se mi nechce....on je hrozne sikovnej ...a hrozne me stve ze se skoro niceho neboji .. xDD to pak neni zadna sranda xDDD

15.3.2008 20:40

wendinkah napsal(a):
tohle vsechno jako delame furt ...jen do lonze se mi nechce....on je hrozne sikovnej ...a hrozne me stve ze se skoro niceho neboji .. xDD to pak neni zadna sranda xDDD

nevadi xDD

15.3.2008 20:42

red and white napsal(a):
tak sem zpět ženský.... uzdečka vypadá docela hezky... ale já ty na uši moc ne-e

jinak kůň má začít ns lonži dle mého názoru až kolěm 2,5 let, zatím bych h brala jen na procházlky a hodnš ho učila na různý rušivý elementy jako je provoz na silnici, plachta, igeliťáky, .. ale na lonž zatím ještě brzo nechtěj po něm moc je to ještě miminko kdo si počká.... já sama teť scháním mlaďocha, mám doma dva zkažený koně .. co ty lidi dovedou hrůza.. tak si chci vychovat mláďátko

15.3.2008 20:43

wendinkah napsal(a):
nevadi xDD

Holky já se rozloučím. Zlákala mne MISS, jdu kulit oko na TV....Pa.

15.3.2008 20:44

pralinka napsal(a):

pa

15.3.2008 20:45

pralinka napsal(a):

tak se měj ... věčná internetová závislačka odchází jo?? podivné

15.3.2008 20:46

red and white napsal(a):

hh ...ale ty kone sou preci jen zvlastni ..mamka byla s orionem na prochajde ..a prej se necoho lek ...ze ani nevi cemu ..a behali kolem stromu ....jeste ze jsem to nevidela xDDD

15.3.2008 20:48

red and white napsal(a):

jinak taky nedekujeme..... ale známá ta dekuje pomalu i v létě, dneska jela s koněma ven a samozdřejmě že bederku ještě neodložila.... no nekomentuju radši. Já teda koně nedekuju ani v největšim mrazu ( a to mam kobylu co dřív byla dekovaná pořád nojo sportovní stáj ..) a teť jí naroste kožíšek a je spokojená bez deky

15.3.2008 20:48

red and white napsal(a):
no to sme se rozjeli

Nejlepší je vychovat si hříbě

15.3.2008 20:49

red and white napsal(a):

taky si jednou chci vypiplat koníka od malička...a snad to nebude jen jeden..je to práce a čas, ale to ke koním patří a tohle bych fakt chtěla...vidět na něm svoje chyby a tak..a mohla bych to vyčítat jen sobě.

15.3.2008 20:49

red and white napsal(a):
jinak taky nedekujeme..... ale známá ta dekuje pomalu i v létě, dneska jela s koněma ven a samozdřejmě že bederku ještě neodložila.... no nekomentuju radši. Já teda koně nedekuju ani v největšim mrazu ( a to mam kobylu co dřív byla dekovaná pořád nojo sportovní stáj ..) a teť jí naroste kožíšek a je spokojená bez deky

jj...deky nemaj smysl ...moje kamoska ...ta dekuje kobylzu furt ...ja takovy ze by se mi hodne libilo pastevni odchov ...a vona takovy ze by si tu svoji kobylu nedokazala predstavit bejt celou noc venku ..... xDD

15.3.2008 20:50

red and white napsal(a):

jenys. Ale hlavně podtrhneš chybu hned v začátku a netáhne se s koněm celý život! a jak se řiká starýho psa novým kouskům nenaučíš

15.3.2008 20:51

red and white napsal(a):

jako muru rict ze to je uzasny ...co na tom ze kazdej konak ve Dvore na me hazi spinu ze mam hribe ale ja se do toho tak zamilovala ze uz vidim ze moje budouci prace bude chovat hribata xDDD

15.3.2008 20:53

wendinkah napsal(a):
jako muru rict ze to je uzasny ...co na tom ze kazdej konak ve Dvore na me hazi spinu ze mam hribe ale ja se do toho tak zamilovala ze uz vidim ze moje budouci prace bude chovat hribata xDDD

no to sem si myslela ja taky ale ja bych to nemohla prodavat

15.3.2008 20:53

red and white napsal(a):
no to sem si myslela ja taky ale ja bych to nemohla prodavat

letim tak se mějte zas zejtra paa - aaa

15.3.2008 20:54

red and white napsal(a):
letim tak se mějte zas zejtra paa - aaa

jn xDD paaaa

16.3.2008 11:17

wendinkah napsal(a):
jn xDD paaaa

je tu někdo?

16.3.2008 11:51

red and white napsal(a):
je tu někdo?

No vy jste se ale rozjely teda

16.3.2008 11:56

memmory napsal(a):
No vy jste se ale rozjely teda

posilam fotku sedla na koni (sedi juchuuu) a letim do vany...

16.3.2008 11:57

kovbojicek napsal(a):
posilam fotku sedla na koni (sedi juchuuu) a letim do vany...

No konečně jsi ho skoušela na koni jo ?? No to je dobře že sedí jemu a co tobě taky ???

16.3.2008 12:04

memmory napsal(a):
No konečně jsi ho skoušela na koni jo ?? No to je dobře že sedí jemu a co tobě taky ???

no konecne,... v patek prislo a v sobotu jsem jela na kone (jezdim utery ctvrtek sobota...) je taaaak pohodny... jen si musim koupit jiny podbrisak a trmeny (tohle bylo pujceny, pac jsem nevedela, jak dlouhy potrebuje....) on je taky docela stastny to vis, netaha sedmikilovej western:-D

fotecka po praci..

16.3.2008 12:08

kovbojicek napsal(a):
no konecne,... v patek prislo a v sobotu jsem jela na kone (jezdim utery ctvrtek sobota...) je taaaak pohodny... jen si musim koupit jiny podbrisak a trmeny (tohle bylo pujceny, pac jsem nevedela, jak dlouhy potrebuje....) on je taky docela stastny to vis, netaha sedmikilovej western:-D

fotecka po praci..

No jak se to vezme mě i bobana bolely záda z anglie a to nebyla zrovna nejlevnější a tak jsem na něj ten těžkej Western hodila a je po problému - je spokojenější takhle .

16.3.2008 12:09

memmory napsal(a):
No jak se to vezme mě i bobana bolely záda z anglie a to nebyla zrovna nejlevnější a tak jsem na něj ten těžkej Western hodila a je po problému - je spokojenější takhle .

Přidejte reakci

Přidat smajlík