gabrielle
napsal(a):
Tak mi se přidáváme Tady ohlávka
Ježiš, omlouvám se... "my se přidáváme" se stydím... A tady je kráska celá, i s otěžemi (vodítkem)
kviddo
napsal(a):
Taky se řadíme do barev žlutočerných závodních
my teda jdem do Zlute a do bilé
wendinkah
napsal(a):
my teda jdem do Zlute a do bilé
My taky! Jen nám ještě chybí nějaký části vybavení...
memmory
napsal(a):
tak jak už jsem psala - my máme barevných kombinací nepočítaně....:)takže vedeme i žluto černé, nebo žluté...akorát nevím, jak si shání chrániče, ty mám černé a modré, takže další už neřeším...
radule
napsal(a):
Ahoj Sonátko, já taky černo žlutej kanárek
...detail...
radule
napsal(a):
...detail...
Je Radule, vy máte tweetyho? tiše závidím...já ybch chtěla tazmanského čerta, kdyby někde byl..:)
jinak pro Peťu - ash, tak dečka je myslím Tattinka a sehnala jsem ji přes inzerci kdysi, takže fakt neporadím...ale myslím, že takovou obyč. nebude problém koupit ....
když tak mrkni - kámoščiny jezdecké potřeby, má skoro všechno, a co nemá, to sežene a objedná....:) kdybys moc toužila, můžu ti to domluvit...a navíc má hodně luxusní ceny si myslím:)
kukinatost
napsal(a):
Je Radule, vy máte tweetyho? tiše závidím...já ybch chtěla tazmanského čerta, kdyby někde byl..:)
jinak pro Peťu - ash, tak dečka je myslím Tattinka a sehnala jsem ji přes inzerci kdysi, takže fakt neporadím...ale myslím, že takovou obyč. nebude problém koupit ....
když tak mrkni - kámoščiny jezdecké potřeby, má skoro všechno, a co nemá, to sežene a objedná....:) kdybys moc toužila, můžu ti to domluvit...a navíc má hodně luxusní ceny si myslím:)
...já objednávala v equiservisu a ještě tam měli i jiný potvory...
radule
napsal(a):
...já objednávala v equiservisu a ještě tam měli i jiný potvory...
ty br´do fakt? tož to asi budu muset kouknout....páč Kerušák je občas převtělený tazmánský čert:)))
dikes za tip:)
kukinatost
napsal(a):
ty br´do fakt? tož to asi budu muset kouknout....páč Kerušák je občas převtělený tazmánský čert:)))
dikes za tip:)
TAKÉ SE PŘIDÁM...MÁME ŽLUTOU PROVAZOVKU...MADE IN MILOŠ
haisovad
napsal(a):
TAKÉ SE PŘIDÁM...MÁME ŽLUTOU PROVAZOVKU...MADE IN MILOŠ
A JEŠTĚ JEDNA ŽLUTO ČERNÁ FOTKA...