stieberova
napsal(a):
závidím!!!!!
gratuluji!Take mam cistotneho kone,ovsem pouze do chvile,kdy odhrnu prvni nacechranou cistounkou vrstvu slamy,pak teprve poznam,ze v noci Mokasin opravdu v boxu byl..
olga visnakova
mokasin
napsal(a):
gratuluji!Take mam cistotneho kone,ovsem pouze do chvile,kdy odhrnu prvni nacechranou cistounkou vrstvu slamy,pak teprve poznam,ze v noci Mokasin opravdu v boxu byl..
Nejhorší je Babulka, taa vždy kadí pod kýbl s vodou a jelikož si namáčí seno, je tam i pěkně mokro..................
olga visnakova
napsal(a):
Nejhorší je Babulka, taa vždy kadí pod kýbl s vodou a jelikož si namáčí seno, je tam i pěkně mokro..................
Jej, to mě nenapadlo vyfotit, zítra napravím, kobylku mám taky čistotnou, kadí kolem jednoho rohu a v posledních měsících už jen na jedno místo a loni primalexem natřené stěny jsou v tom místě posrané..no aspoň vidím jak roste
. Valach ten to má někde, nasere si i do kýble s vodou, hovna jsou všude a jeho večerní rituál v čistých pilinách a seně je že to nejdřív rozhrabe, načůrá do sena, posléze se tam i vykadí ale stejně ráno ani stéblo nezbyde
.
thesis
napsal(a):
Jej, to mě nenapadlo vyfotit, zítra napravím, kobylku mám taky čistotnou, kadí kolem jednoho rohu a v posledních měsících už jen na jedno místo a loni primalexem natřené stěny jsou v tom místě posrané..no aspoň vidím jak roste
. Valach ten to má někde, nasere si i do kýble s vodou, hovna jsou všude a jeho večerní rituál v čistých pilinách a seně je že to nejdřív rozhrabe, načůrá do sena, posléze se tam i vykadí ale stejně ráno ani stéblo nezbyde
.
Heh, dobrej požitkář....
olga visnakova
thesis
napsal(a):
.
Ahojík taj.d. a thes-jo jo občas se zdá, že si to naše uklízení kobušky nemůžou vyžít..................
olga visnakova
napsal(a):
Ahojík taj.d. a thes-jo jo občas se zdá, že si to naše uklízení kobušky nemůžou vyžít..................
Máme tak čistotného poníka. Jinak ti dva velcí-škoda mluvit,
Kdysi známý dal dva koně dohromady cca na 2 měsíce. Čistotného a koníka prasátko.
A když se prasátko stěhovalo do nového boxu, stalo se z něj vzorný koník.
Kdybych neviděla, neuvěřím.
marketka
napsal(a):
Máme tak čistotného poníka. Jinak ti dva velcí-škoda mluvit,
Kdysi známý dal dva koně dohromady cca na 2 měsíce. Čistotného a koníka prasátko.
A když se prasátko stěhovalo do nového boxu, stalo se z něj vzorný koník.
Kdybych neviděla, neuvěřím.
Jen nevím, jestli mám jásat nebo brečet. Mám taky kobylu, která všechno dělá ke stěně boxu. Všechno má pěkně na jednom místě. Bohužel to všechno smaže tím, že si do toho lehne. Pak má celou stranu od hnoje. Prostě si nemůže lehnout na druhou stranu boxu, aby byla čistá. Manžel si ze mě dělá srandu, že to má místo polštáře - je to měkké a hřeje to.
jurasek
napsal(a):
naše nádhera čistotná,viz druhý obrázek
jojo taky mám jedna kopička u stěny a nelehá si tam ani, jenže malej jí nejraději čůrá do sena, tak ho nyní mám napodobuje,ale pořád to má hlavu apatu:-) a vím kde co hledat![]()