Holčiny,kde jste kdo??? Fronty v Lidlu?? Zavalené prací???
Já se jen rozloučím,frčím na sever... Tak mějte moc prima zbytek pracovního týdne a prima víkend!!!
U nás je také bílo.. Molinatá byla ráno ještě "hodit zadkem" a zas má volno...
molly
napsal(a):
Já se jen rozloučím,frčím na sever... Tak mějte moc prima zbytek pracovního týdne a prima víkend!!!
Tak já fakt končím... za chvíli bude "přistaveno taxi",tak ať nečeká...
papa,všem..
Pa Zuzajdi a užij si to Jinak holky, já už mám taky úlovky....Koupila jsem Oskárkovi i Honzíkovi šedé ohlávky, aby byli kluci stejní , Honzíkovi navíc modrou
a já jsem neodolala těm holínkám za tu cenu
Pokud se nebudou hodit, budu v nich chodit třeba jen na hnůj
lanika
napsal(a):
Pa Zuzajdi a užij si to Jinak holky, já už mám taky úlovky....Koupila jsem Oskárkovi i Honzíkovi šedé ohlávky, aby byli kluci stejní , Honzíkovi navíc modrou
a já jsem neodolala těm holínkám za tu cenu
Pokud se nebudou hodit, budu v nich chodit třeba jen na hnůj
Tak vidím, že se fakt konalo závodní klání, kdo víc koupí...:)))
Já jsem si ke své sbírce asi 20 ohlávek přikoupila na ryzoňa černou a Keruškovi šedou...:)
a holínkám jsme odolala, ani jsem je nezkoušela, ale bylo mi jansé, že s nohou 37 a lýtkem jak fotbalista z baníku, bych se do toho nenarvala..:(
kukinatost
napsal(a):
Já jsem si ke své sbírce asi 20 ohlávek přikoupila na ryzoňa černou a Keruškovi šedou...:)
a holínkám jsme odolala, ani jsem je nezkoušela, ale bylo mi jansé, že s nohou 37 a lýtkem jak fotbalista z baníku, bych se do toho nenarvala..:(
TAk koukám že pracovní nápln po ránu jsme měli všechny stejnou, my si se segrou koupili modré na vozík a pak jednu šedou ,mám pro sychr...mám ještě jednu navíc - černou M jestli někdo nesehnal.
kukinatost
napsal(a):
čauky. Tak já se také hlásím k nakupovací horečce!!! Brali jsme jich asi 8, pripadali jsme si jak blááázni, ale brali jsme nějake na objednavku.. Já mám téže modroučkou,
rocky
napsal(a):
cus segra to uz ses vyrizena ve meste?
Tyyyjo dneska mam jit jeste skakat, hezky co...
Zdarec devčátka, tak já jsem pro změnu také navštívila LIDL
ale nešla jsem po ohlávkách, protože jich máme ještě z minula plnou tašku...a ty staré se ne a ne rozpadnout. Spíše jsem myslela jestli tak nebudou nějaké vodítka, co nebyly v teláku...a opravdu nebyly...
Tak jsem přijela s nevyřízenou.
Jinak Leuša si ještě neužila...vetka je u nějakého maxi případu někde jinde.
haisovad
napsal(a):
Zdarec devčátka, tak já jsem pro změnu také navštívila LIDL
ale nešla jsem po ohlávkách, protože jich máme ještě z minula plnou tašku...a ty staré se ne a ne rozpadnout. Spíše jsem myslela jestli tak nebudou nějaké vodítka, co nebyly v teláku...a opravdu nebyly...
Tak jsem přijela s nevyřízenou.
Jinak Leuša si ještě neužila...vetka je u nějakého maxi případu někde jinde.
Tak Leuša ještě furt nic? No, já sjem furt kutila nad tím svým ryzoidem a sjem si říkala, že napoprvé by yblo asi vhodnější přirozenou plemenitbou, ni...? Kurde, já fakt nevím, ale je fakt,ž e zrovna my to už odkládat nemůžem....nebo se na to yvkváknu a ryzoid zůstane neposkvrněn:))
kukinatost
napsal(a):
Tak Leuša ještě furt nic? No, já sjem furt kutila nad tím svým ryzoidem a sjem si říkala, že napoprvé by yblo asi vhodnější přirozenou plemenitbou, ni...? Kurde, já fakt nevím, ale je fakt,ž e zrovna my to už odkládat nemůžem....nebo se na to yvkváknu a ryzoid zůstane neposkvrněn:))
No jenže inseminačně to vyjde na úplně jiné prašule než přirozeně...a hlavně se kobyla zbytečně nestresuje jiným prostředím, převozem a tak...tak asi tak, no. Každej má samo jinej názor...
Ty jsi jí chtěla letos nechat připustit? A čímpak? Povídej, přeháněj
haisovad
napsal(a):
No jenže inseminačně to vyjde na úplně jiné prašule než přirozeně...a hlavně se kobyla zbytečně nestresuje jiným prostředím, převozem a tak...tak asi tak, no. Každej má samo jinej názor...
Ty jsi jí chtěla letos nechat připustit? A čímpak? Povídej, přeháněj
Až bude mít každý nafocené nové ohlávky na koňuších , uděláme anketu, komu sedne nejvíce Hele, Klári, došly penízky za přilbu a pak i za dečku? Mamina to posílala přes mobil a ptala, se zda to přišlo, nechodí ji zpětný výpis-potvrzení nebo tak něco...
molly
napsal(a):
Čus babky, hlásím se do klubu, v Lidlu jsem potkala poslední dvě L-ohlávky, tak bude mít Hadraplán modrou a Saxule černou , byla jsem tam v 8 hodin a po mně tam zbyly ještě 4 v menších velikostech.... do bot jsem koukla a téže se svýma fotbalistickýma nohama jsem ani nezkoušela
Zuzajdu jsem úspěšně přetransportovala na nádraží, aby mohla valit na sever, v tom sněhu to bylo docela zajímavý, Hradečáci na to zjevně nejsou zvyklí
Zas valim za úněma, budem čekat na kováře a nový botky samochodky, snad budou na sobotu výherní
lanika
napsal(a):
Až bude mít každý nafocené nové ohlávky na koňuších , uděláme anketu, komu sedne nejvíce Hele, Klári, došly penízky za přilbu a pak i za dečku? Mamina to posílala přes mobil a ptala, se zda to přišlo, nechodí ji zpětný výpis-potvrzení nebo tak něco...
Lenulí, složenka asi dorazí dnes nebo zítra podle toho jak jsi mi říkala že jsi to vyzvedla, pošta je brzda a co se tyče toho posílání na učet budu muset mrknout do bankomatu, to by mělo putovat dva dny tudíž by to tam již ,mělo být, balík jsem poslala dnes ráno, jen se omlouvám že jsem čabraku nestihla přemáchnout...tak at vám sluší...hehe já jednu lidlovku má tuhle v Sku, ale jak jsem obouchávala dost hrubým zbusobem bahno tak jsem urazila karabinu...
cheyenne
napsal(a):
Čus babky, hlásím se do klubu, v Lidlu jsem potkala poslední dvě L-ohlávky, tak bude mít Hadraplán modrou a Saxule černou , byla jsem tam v 8 hodin a po mně tam zbyly ještě 4 v menších velikostech.... do bot jsem koukla a téže se svýma fotbalistickýma nohama jsem ani nezkoušela
Zuzajdu jsem úspěšně přetransportovala na nádraží, aby mohla valit na sever, v tom sněhu to bylo docela zajímavý, Hradečáci na to zjevně nejsou zvyklí
Zas valim za úněma, budem čekat na kováře a nový botky samochodky, snad budou na sobotu výherní
jÉ hADROUŠ TADY VYPADÁ JAKO TEN DRÁČEK MRÁČEK Z TÉ POHÁDKY, jak má nafouklé ty nozdry...
JJ, tak já také nafotím nějakou akčníé fotku Leušky s novou ohlávkou, tu co má teďka už je celkem vybledlá ale na pastvu žádnou výstavní nepotřebuje, že...
Tady je jedna 14 dní stará fotečka, ohlávka z LIDLu po roce nošení
haisovad
napsal(a):
jÉ hADROUŠ TADY VYPADÁ JAKO TEN DRÁČEK MRÁČEK Z TÉ POHÁDKY, jak má nafouklé ty nozdry...
JJ, tak já také nafotím nějakou akčníé fotku Leušky s novou ohlávkou, tu co má teďka už je celkem vybledlá ale na pastvu žádnou výstavní nepotřebuje, že...
Taky zdravím při ránu-odpoledni :-) jdu vás lehce naštvat mám zase prázdniny 0:-)
haisovad
napsal(a):
no ták, kde jste kdo. To je pech, když jsem tu já tak všichni ostatní makaj...
ŤUŤU ŇUŇU
klafus
napsal(a):
Taky zdravím při ránu-odpoledni :-) jdu vás lehce naštvat mám zase prázdniny 0:-)
Jinak koukám,že jste byly všecny v Lidlu uspěšné
haisovad
napsal(a):
no ták, kde jste kdo. To je pech, když jsem tu já tak všichni ostatní makaj...
ŤUŤU ŇUŇU
No jestli se neurazíš Danny,tak ti tu můžu chvíli dělat společnost.Tyjo já sem se asi fakt zamilovala do leušy,bych jí strašně chtěla někdy vidět na živo,to snad ani není možný že někde běhá něco tak krááásnýho
klafus
napsal(a):
No jestli se neurazíš Danny,tak ti tu můžu chvíli dělat společnost.Tyjo já sem se asi fakt zamilovala do leušy,bych jí strašně chtěla někdy vidět na živo,to snad ani není možný že někde běhá něco tak krááásnýho
Hele ja na to kašlu smradi maj zas lážo plážo, takže se jdu oblíct a jdu domů...mám dnes dovolenou a stejně tu dřepím, jdu omrknout novýho člena rodiny do porodnice...:) a taky musím dojet žíravině pro ječmen! tak se majte! pa
klawdie
napsal(a):
Hele ja na to kašlu smradi maj zas lážo plážo, takže se jdu oblíct a jdu domů...mám dnes dovolenou a stejně tu dřepím, jdu omrknout novýho člena rodiny do porodnice...:) a taky musím dojet žíravině pro ječmen! tak se majte! pa
Teda Kláry ty smrady si vyprošuju :-P my malí chuďátka studentský
klawdie
napsal(a):
Teda!To bych si taky chtěla říct a jítTo sis to hezky naplánovala
Já bych taky prázdninovala,ty děcka si ani neuvědomujou jak se maj dobře
markemic
napsal(a):
Teda!To bych si taky chtěla říct a jítTo sis to hezky naplánovala
Já bych taky prázdninovala,ty děcka si ani neuvědomujou jak se maj dobře
Já si nestěžuju...já sem ráda,že sem doma :-)
klafus
napsal(a):
Teda Kláry ty smrady si vyprošuju :-P my malí chuďátka studentský
Můžu se zeptat?Kolik má Jerryk v kohoutku?Tak nějak tápu,jestli by mi stačilo pondě tak kolem těch 130 cm.....Jezdívala jsem i na menších a v pohodě,ale přece jen bych nerada tahala nohy po zemi
klafus
napsal(a):
Já si nestěžuju...já sem ráda,že sem doma :-)
Ne u koníků?
klafus
napsal(a):
Jééé, Klárko já jí vyřídím...
Je to kus baby, to je pravda. A ještě k tomu nic moc nemusí dělt, jen se celej den poflakovat po pastvě a futrovat, že...
Ale JErík je taky pašák...sice jsem z něj měla trochu ofuk jak se hnal na mé šustící kapesníčky ve výběhu s ušima přilepenejma na krk ale je to taky fešáček...
To krčisko....ty nožiska...to je snad šptros, ne???
haisovad
napsal(a):
Jééé, Klárko já jí vyřídím...
Je to kus baby, to je pravda. A ještě k tomu nic moc nemusí dělt, jen se celej den poflakovat po pastvě a futrovat, že...
Ale JErík je taky pašák...sice jsem z něj měla trochu ofuk jak se hnal na mé šustící kapesníčky ve výběhu s ušima přilepenejma na krk ale je to taky fešáček...
To krčisko....ty nožiska...to je snad šptros, ne???
No u koníků je dnes někdo jiný.... čtvrtky nejsou moje....
klafus
napsal(a):
No u koníků je dnes někdo jiný.... čtvrtky nejsou moje....
Nevím přesně,ale co jsem se ptala a a co se ke mě doneslo,tak kolem 135 cm má Jerda
klafus
napsal(a):
Nevím přesně,ale co jsem se ptala a a co se ke mě doneslo,tak kolem 135 cm má Jerda
Žádnej pštors! Kočanda je to
klafus
napsal(a):
Jinak pro Market a já mám 182 cm jo,takže na něm vypadám taky velice fešně :-D
klafus
napsal(a):
Sakra ty vaše písčité cesty mě přitahujou...já ci tady taky takový...bééé, proš tu jsou jen samé kopce...sakra mente
Je to paráda lehnout si na záda
haisovad
napsal(a):
Sakra ty vaše písčité cesty mě přitahujou...já ci tady taky takový...bééé, proš tu jsou jen samé kopce...sakra mente
Je to paráda lehnout si na záda
Fakt tam nic takovédleho nemáte?
klafus
napsal(a):
Fakt tam nic takovédleho nemáte?
Fakt nee, písek žádnej, cesty také nic moc...ale musím vrazit na průzkum nových stezek... a bratránek má krosku tak mi také jukne po nějakých cestách v okolí abychom nejezdily furt stejné úseky...jediná taková fajná cesta je cca 500 m dlouhá...
haisovad
napsal(a):
Fakt nee, písek žádnej, cesty také nic moc...ale musím vrazit na průzkum nových stezek... a bratránek má krosku tak mi také jukne po nějakých cestách v okolí abychom nejezdily furt stejné úseky...jediná taková fajná cesta je cca 500 m dlouhá...
Klárko, každopádně s tebou počítám až bude sraz u mě tak dovalíš s holkama...
haisovad
napsal(a):
Klárko, každopádně s tebou počítám až bude sraz u mě tak dovalíš s holkama...
Tak to si oprávněně vážíme toho co tu máme :-) A to nemluvím o tom množství rybníčků na léto
klafus
napsal(a):
Tak to si oprávněně vážíme toho co tu máme :-) A to nemluvím o tom množství rybníčků na léto
Jó, ryblíčky jsou dobrá věc...my máme řeku Jizeru, je od Kloko tak 3/4 hodiny v sedle ale stojí to za to, Gitka je totál vodomilec...strčí hlavu pod vodu a hublá...nebo přehrabuje kameny...sranda na ní koukat
haisovad
napsal(a):
Jó, ryblíčky jsou dobrá věc...my máme řeku Jizeru, je od Kloko tak 3/4 hodiny v sedle ale stojí to za to, Gitka je totál vodomilec...strčí hlavu pod vodu a hublá...nebo přehrabuje kameny...sranda na ní koukat
Tak jsem ještě tu, kovářskej až ve dvě, tak jsem aspoň poklidila morčákům a nastěhovala jsem malý tornádo k velký kámošce, tak te´d jistím, jestli se nebudou šikanovat
Danny, my u nás cestičky taky nic moc, písková a pěkná jen jedna, má asi kilometřík... rybníček žádnej, u Saxule máme luxusní, 10min pěšo... vždyť jsi viděla....
už se zas těším na koupáníčko....
haisovad
napsal(a):
Jjj i řeka má něco do sebe,no já valim na oběd k důchodcům a koukám,že se dělá púěkně tak se asi někam půjdu rekreovat :-) Zatím paa
molly
napsal(a):
No jéjej .... zase prázdniny :-P ...... kéž by i to počasí trochu přálo.. před par hodinama to tu vypadalo jak iprostřed zimy, ale už to zase taje :-P hlavně aby zítra nesněžilo ,.. .je to sic romantika , ale pěkně studená :( když jedete na ihákoj někam ven .. a jste uprostřed nějaké louky .. brr :) no ale při práci bych se mohla zahřát ;)
a co vy lidi ? copak plánujete na dnešek a zítřek ? :-*
kolaida
napsal(a):
No jéjej .... zase prázdniny :-P ...... kéž by i to počasí trochu přálo.. před par hodinama to tu vypadalo jak iprostřed zimy, ale už to zase taje :-P hlavně aby zítra nesněžilo ,.. .je to sic romantika , ale pěkně studená :( když jedete na ihákoj někam ven .. a jste uprostřed nějaké louky .. brr :) no ale při práci bych se mohla zahřát ;)
a co vy lidi ? copak plánujete na dnešek a zítřek ? :-*
Já jsem včera byla pěkně zasněžená, vyjížděli jsme do lesa za sluníčka s radostí, jak jsme vychytali počasí a vrátili jsme se úplně mokrý, sněžilo jak o život
Dneska se koník bude flákat v ohradě, možná půjde trochu hnout zadkem na lonž a pak přifrčí kovář, dostaneme nový botičky...
cheyenne
napsal(a):
Já jsem včera byla pěkně zasněžená, vyjížděli jsme do lesa za sluníčka s radostí, jak jsme vychytali počasí a vrátili jsme se úplně mokrý, sněžilo jak o život
Dneska se koník bude flákat v ohradě, možná půjde trochu hnout zadkem na lonž a pak přifrčí kovář, dostaneme nový botičky...
Nám budou nožky dělt zítra, už se těším a kobča taky má to děsný. Dnes si jdu zas něco hopnout, je to fajn sní skákat na mokrým, je totiž neuvěřitelně na sebe opatrná a to je pak panečku shromážděný cvalík a klusík
rocky
napsal(a):
Nám budou nožky dělt zítra, už se těším a kobča taky má to děsný. Dnes si jdu zas něco hopnout, je to fajn sní skákat na mokrým, je totiž neuvěřitelně na sebe opatrná a to je pak panečku shromážděný cvalík a klusík
no, tak ani mi nemluvte....mě čekají zítra taky kopyta, kvůli tomu jsem si vlastně taky brala dovolenou....:((
to zas bude rašplováního:))