Teda, lidi jsou pěkně drzí...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2008 21:18

Už jsem našla v inzerci černou ohlávku, novou, vel. S. Cena 275Kč Fakt to nechápu, že jim to není blbý... Koupit za 80Kč a prodávat za 275Kč

20.3.2008 21:25

gabrielle napsal(a):
Už jsem našla v inzerci černou ohlávku, novou, vel. S. Cena 275Kč Fakt to nechápu, že jim to není blbý... Koupit za 80Kč a prodávat za 275Kč

fak jo??,no to nemá chybu...

20.3.2008 22:40

luda napsal(a):
fak jo??,no to nemá chybu...

Proč? Každá věc má svého kupce, pokud si někdo troufá prodávat za takovouto cenu, je to jeho věc. Tomu se říká zákon trhu. Ale mezi námi, ať si v tomto případě TRHNE prodávající.

21.3.2008 06:09

toricon napsal(a):
Proč? Každá věc má svého kupce, pokud si někdo troufá prodávat za takovouto cenu, je to jeho věc. Tomu se říká zákon trhu. Ale mezi námi, ať si v tomto případě TRHNE prodávající.

A to je ještě cena bez dobírky, co?

21.3.2008 07:13

klarcer napsal(a):
A to je ještě cena bez dobírky, co?

TAk to je drsný, ale kdo ji chce a nesehnal musí si holt připlatit, taky mám jedno M navíc, prodám za stejnou cenu-tudíž 80,- ale pokud není dotyčný z HK musí si zaplatit poštovné,furt je to pěkná cena supr ohlávku

21.3.2008 07:31

gabrielle napsal(a):

A jak si můžeš bejt jistá, že je to ta z Lidlu??

21.3.2008 07:40

ilisek napsal(a):
A jak si můžeš bejt jistá, že je to ta z Lidlu??

presne-1. nemusi byt z Lidlu 2. je to zakon trhu
nic spatneho na tom nevidim, kazda vec ma takovou prodejni cenu, jakou za ni kupec da. Ja bych ji nekoupila, ale pokud se nekdo takovy najde, treba budou oba /kupec i prodavajici/ spokojeni. Kun kdovijak super drahy muze byt "na nic" z toho muzes mit stastnou ruku a koupit za jatecni cenu super zvire. U niceho se neda rict, jakou MA cenu, ale jen kolik je nekdo ochoten dat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík