teda já vždycky přijdu když už tady nikdo neni to je pech
tak já dneska nafotim nějaký new fotky už jsem měla takoví cukání včera ale moc líná vytáhnout telefon z kapsy nebo nabít baterky do foťáku
večer snad přihodim něco nového, takže tady jedna fotka hafec dlouho stará když jem ještě rajtovala na anglii a ostříhala popelku na ježka
- ale tady na tý foteečce to má už aspoň odrostlí trochu
red and white
napsal(a):
tak já dneska nafotim nějaký new fotky už jsem měla takoví cukání včera ale moc líná vytáhnout telefon z kapsy nebo nabít baterky do foťáku
večer snad přihodim něco nového, takže tady jedna fotka hafec dlouho stará když jem ještě rajtovala na anglii a ostříhala popelku na ježka
takhle vypadala po ostříhání už bych to nikdy neudělala
red and white
napsal(a):
takhle vypadala po ostříhání už bych to nikdy neudělala
Ukázkové zastavení
red and white
napsal(a):
Ukázkové zastavení
v předu Popelka a vzadu kamarádky koník
red and white
napsal(a):
v předu Popelka a vzadu kamarádky koník
a ještě poslední fotečka z letní brigády, to s krátkou hřívou popelka a Lálínek vedle ( kamaradky koník, ten samý co na předchozím snímečku )
pralinka
napsal(a):
Ahojky, co máš s tím stříháním? Já koně stříhám na ježka tak cenťák celé roky a jakej je to fešák...
Nojo jenže jí to zrovna dvakrát neslušelo... byla považována za nejošklivějšího koně stáje první dva měsíce než jí to trošku narostlo, pak to byla kočka když jí to tak krásně trčelo všelijak
red and white
napsal(a):
Nojo jenže jí to zrovna dvakrát neslušelo... byla považována za nejošklivějšího koně stáje první dva měsíce než jí to trošku narostlo, pak to byla kočka když jí to tak krásně trčelo všelijak
Tak já jak to doroste kousek ak zas vemu nůžky a jedu...
red and white
napsal(a):
no já už bych jí to neudělala ještě k tomu když to měla zubatý jí to pak zarovnával vedoucí stáje se na to prej nemoh dívat tak mi to zastřih aby to měla aspoň rovně to byl takovej sek no.. ale jinak sem upravovala hřívi skoro celý stáji, ale nikdy ne na ježka ( teda vlastně jednomu valachovi když měl v hřívě breberky ) ale nikdo si nikdy nestěžoval, ostatní koně hezky ostříhám a svojí lásku takhle zkur...im
nojo kovářova kobyla....
red and white
napsal(a):
no já už bych jí to neudělala ještě k tomu když to měla zubatý jí to pak zarovnával vedoucí stáje se na to prej nemoh dívat tak mi to zastřih aby to měla aspoň rovně to byl takovej sek no.. ale jinak sem upravovala hřívi skoro celý stáji, ale nikdy ne na ježka ( teda vlastně jednomu valachovi když měl v hřívě breberky ) ale nikdo si nikdy nestěžoval, ostatní koně hezky ostříhám a svojí lásku takhle zkur...im
nojo kovářova kobyla....
Tak to víš, že i u mne se nějaký ten zoubek najde, to když ten mamlas hodí nečekaně makovicí a tak zarovnávám a zarovnávám...
pralinka
napsal(a):
Tak to víš, že i u mne se nějaký ten zoubek najde, to když ten mamlas hodí nečekaně makovicí a tak zarovnávám a zarovnávám...
tak proto na centimetr... zarovnáváš a zarovnáváš ...
pralinka
napsal(a):
No..to taky ale jak je to trochu delší tak už to není ono...taky u Tebe od rána tak hustě sněží? Vůbec nevím co s ním dneska podniknu.....asi lonž a hala a bude.
nene tady jen tak občas spadne vločka, ale všechno je promáchaný
vidim to tak že koně maj volno
a co příel dorazil v pořádku?
red and white
napsal(a):
nene tady jen tak občas spadne vločka, ale všechno je promáchaný
vidim to tak že koně maj volno
a co příel dorazil v pořádku?
Tak tady sněží přímo katastrofálně a přítel přiletěl se strašnou chřipkou a kurýruje se a kufr mu včera v devět večer přivezli z letiště domu, tak jsem měla radost, že můj oblíbený kufr ještě vidím...
red and white
napsal(a):
No.. to nevim .. to poznáš za pár dní
red and white
napsal(a):
to já musim zaklepat nemocná sem nebyla už dlouho.. ale při mim štěstí určitě co nejdřív budu
Tak já dala koně do ustájka až loni 3. srpna a tak dokud byl doma a bylo mi něco tak jsem to přecházela a nebo maximálně den dva v posteli když byl doma přítel a vykydal ho a povodil. Takže až teď jsem si dovolila se vymarodit.
red and white
napsal(a):
to si umim představit, no já to měla tak že místo aby se mi postarali o mého koně starala sem se já o celou stáj
Tak já si fakt stěžovat nemohu, jasně něco se dycky najde ale já to řeším ihned a aby bylo jasno, že to se mi třeba nelíbí a je klid. Jinak holky co tam choděj tak mi třeba koně olonžují když tam nejsem dýl jak dva dny. Požádám a není problém.
pralinka
napsal(a):
Tak já si fakt stěžovat nemohu, jasně něco se dycky najde ale já to řeším ihned a aby bylo jasno, že to se mi třeba nelíbí a je klid. Jinak holky co tam choděj tak mi třeba koně olonžují když tam nejsem dýl jak dva dny. Požádám a není problém.
RED já se zatím rozloučím, za chvilku povalím do stáje....Pa.
red and white
napsal(a):
nojo máš to dobrý, u nás byli složitější vztahy a dohady, moje kobylka se měla vždy dobře to jsem si zařídila ale někdy fakt na palici, pořád změny vedení .. ten s kým jsem si rozumněla a rozvrhli sme si práci protože na 25 koní jeden člověk těžko stačí když je to turistická stáj, tak ten odešel, vždycky jsem se postarala nejdřív o stáje, vykidala nakrmila a pak šla dělat se svojí kobylkou, ustájení jsem platila plné i když každý věděl jak tam makám, .. ale to už je teť jedno teť mám klid, dělám si svoje dva koně a stáj buhví kam dospěje jednou... ( odašla jsem odtamtud )
red and white
napsal(a):
nojo máš to dobrý, u nás byli složitější vztahy a dohady, moje kobylka se měla vždy dobře to jsem si zařídila ale někdy fakt na palici, pořád změny vedení .. ten s kým jsem si rozumněla a rozvrhli sme si práci protože na 25 koní jeden člověk těžko stačí když je to turistická stáj, tak ten odešel, vždycky jsem se postarala nejdřív o stáje, vykidala nakrmila a pak šla dělat se svojí kobylkou, ustájení jsem platila plné i když každý věděl jak tam makám, .. ale to už je teť jedno teť mám klid, dělám si svoje dva koně a stáj buhví kam dospěje jednou... ( odašla jsem odtamtud )
jasny jasny tak se měj papa
red and white
napsal(a):
jasny jasny tak se měj papa
tak tahle měl dneska Omar zasněženej ocas
olga visnakova

red and white
napsal(a):
a co by se vrátilo z vyjížďky?? jeden velkej sněhulák
holkýýýýýýýýýýýýýýý, dnešek byl veselý, co u Vás?
red and white
napsal(a):
nojo jarní den ... vypadá to spíš jak o VÁNOCÍCH NEŽ VELIKONOCÍCH.
jinak zdravím olgo
Dnešek byl bílej... hnusně furt sněží
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
holkýýýýýýýýýýýýýýý, dnešek byl veselý, co u Vás?
malá byla na prochajdě, Tica mákla v kruhajdě...........
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
malá byla na prochajdě, Tica mákla v kruhajdě...........
bahno, bahno, samé bahno všude, holky šly dom jako prasátka, a že nás tu dnes bylo, jako much.........:-) A makalo se, uklízelo, rovnalo-jen ta zima-taky Vás už štve?
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Hele a co ta ponička co jaká je ??
úžasná, ukázala bych Ti fotku, jen je silně neprofesionální, ona nepostojí a nepostojí a navíc vyvádí, tak od uší až po hubu bych se za foku styděla a seč pod dobrým jezdcem, není ta foteška dobrá...............
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Štve? Slabý slovo....ser...
Koukám je nás víc, koho už bahno nebaví-jarooooooo, já chci jaroooooooooooooooo
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Olgo řikáš že je fotogenická jo .. hoď nějaký snímeček
nejde o fotogeničnost , jde o snůšku hrubých chyb za které opravdu nemůže jezdec , ale shoda a množství náhod s tím spojených. Tak když mi svatosvatě slíbíte, že nebudete hodnotit chyby jezdce a koně dohromady a všimnet si jen, jak to kobylce sluší (kdyby se nešklebila) přihodím Vám sem i dobrou jezdcovu.
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
nejde o fotogeničnost , jde o snůšku hrubých chyb za které opravdu nemůže jezdec , ale shoda a množství náhod s tím spojených. Tak když mi svatosvatě slíbíte, že nebudete hodnotit chyby jezdce a koně dohromady a všimnet si jen, jak to kobylce sluší (kdyby se nešklebila) přihodím Vám sem i dobrou jezdcovu.
Jen, aby jste věděli, že Hanča není začátečník......prostě blbá shoda náhod a fotečku Vám sem dávám jen, aby jste věděli jak to kobče sluší...
red and white
napsal(a):
tak sem zase mezi váma - domlouvala jsem kováře - no kobylka je moc pěkná a kdybych sem měla já dávat jen ukázkové fotky tak by tady nebyla žádná
čus baby...tak co, co ste dnes s koníkama dělaly?? Já jsem tam ani nejela..byla jsem včera na kratičký vyjíždce a stálo to za prd. Hrozný nášlapky, Diega jsem moc litovala..at jde ten sníh už do kelu, fakt mě to nebaví...navíc přelínáme, takže odjela jsem s plnou hubou rezatejch chlupů
olga visnakova

red and white
napsal(a):
tak sem zase mezi váma - domlouvala jsem kováře - no kobylka je moc pěkná a kdybych sem měla já dávat jen ukázkové fotky tak by tady nebyla žádná
Takových nepovedených by bylo i zde hodně, ale s jedinou Gipsy se sedlem není ani jedna prostě pobíhající i na místě...........................prostě Gipsy to sluší ze země
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
čus baby...tak co, co ste dnes s koníkama dělaly?? Já jsem tam ani nejela..byla jsem včera na kratičký vyjíždce a stálo to za prd. Hrozný nášlapky, Diega jsem moc litovala..at jde ten sníh už do kelu, fakt mě to nebaví...navíc přelínáme, takže odjela jsem s plnou hubou rezatejch chlupů
O tom línání nám ani nemluv od psa , pres půdu až po koně...
olga visnakova
napsal(a):
O tom línání nám ani nemluv od psa , pres půdu až po koně...
já pejska bohužel nemám, tak tohle se mi vyhejbá, ale Diego stačí...o to hůř, že je zaprášenej a když chci pomoct těm chlupům, tak musím hřbílkem proti srsti a to zase ven vyleze hrozně moc toho prachu, tak pak vypadáme jako bych ho tejden nečistila..
olga visnakova
napsal(a):
Takových nepovedených by bylo i zde hodně, ale s jedinou Gipsy se sedlem není ani jedna prostě pobíhající i na místě...........................prostě Gipsy to sluší ze země
A umíte si představit jak líná hucul co má chlupy dlouhý jak medved a papkal hezky lneny seminko?? mislim ze moje budna byla po vyčištění tohoto chlupáče chlupetější než ten kuň.... aspoň že kobyla už tolik nelíná
red and white
napsal(a):
tohle je stejně hezký z plaváka je najednou izabela
red and white
napsal(a):
A umíte si představit jak líná hucul co má chlupy dlouhý jak medved a papkal hezky lneny seminko?? mislim ze moje budna byla po vyčištění tohoto chlupáče chlupetější než ten kuň.... aspoň že kobyla už tolik nelíná
No tak to bych nechtěla ani náhodou... kolik tobě je, esli se můžu ptát?? Nějak si tě nedokážu věkově zařadit...
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
já pejska bohužel nemám, tak tohle se mi vyhejbá, ale Diego stačí...o to hůř, že je zaprášenej a když chci pomoct těm chlupům, tak musím hřbílkem proti srsti a to zase ven vyleze hrozně moc toho prachu, tak pak vypadáme jako bych ho tejden nečistila..
A to si představ, že Vikina je kolie tudíž chuchvalce chlupů
olga visnakova

red and white
napsal(a):
jeny: jestli to je na mě tak 16
A jestli to je na mě tak s tím se nechlubim
olga visnakova
napsal(a):
A jestli to je na mě tak s tím se nechlubim
Ne ne, bylo to na nerčí, děkuju...dycky jsem si myslela, že ti je tak nějak, ale pak jsi tady psala něco, co mě zase donutilo se zamyslet nad tím, esli už nejsi dávno vdaná
Olga: tvou fotku už jsem tu někde zahlídla, tak podle fotek vím aspon trochu, kam tě zařadit..rozhodně ne mezi nás pubertáky...
jenysimons
napsal(a):
Ne ne, bylo to na nerčí, děkuju...dycky jsem si myslela, že ti je tak nějak, ale pak jsi tady psala něco, co mě zase donutilo se zamyslet nad tím, esli už nejsi dávno vdaná
Olga: tvou fotku už jsem tu někde zahlídla, tak podle fotek vím aspon trochu, kam tě zařadit..rozhodně ne mezi nás pubertáky...
proboha co jsem psala že sis myslela že sem vdaná??
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
no...nepleteš..tak to jsem dobrej mimon...
No, krom invalidy, dík mladíkově nepozornosti při jízdě, jsem taky máma, ale pro holky odsud jsem takový puntičkář a tiško, vím, že mi mezi sebou říkají Oliva-asi je někdy musím pěkně štvát. My vedoucímu kdysi říkali záleták.............kdo ví proč
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
další němčinářka..no tak vítej...já teda s NJ nemám sebemenší problémy u ž od 4.třídy, ale ty slovíčka...dycky když píšeme, mám tahák, bez toho bych asi nebyla nejlepčí ze třídy
mmnt-večeře. I WILL BE BACK německy nekkváknu ni dobrej den....................
jenysimons
napsal(a):
další němčinářka..no tak vítej...já teda s NJ nemám sebemenší problémy u ž od 4.třídy, ale ty slovíčka...dycky když píšeme, mám tahák, bez toho bych asi nebyla nejlepčí ze třídy
no já dělala jenom angličtinu ale na střední na mě vybalili i němčinu, tak njak válčím zatím s "velmi slabím prospěchem" jak mi neustále připomíná učitelka. Do gramatiky se začínám už nějak pomalu dostávat ale ty slovíčka..ach jo a v pátek mě čeká velkej test, jestli budu mít nedostatečně tak se začnu připravovat na to že si prodloužim o rok střední školu, ale utěšuju se tim že sou ve třídě i horší kousky než já, kdyžtak nebudu sama ne že bych byla škodolibá jo..
olga visnakova

red and white
napsal(a):
no já dělala jenom angličtinu ale na střední na mě vybalili i němčinu, tak njak válčím zatím s "velmi slabím prospěchem" jak mi neustále připomíná učitelka. Do gramatiky se začínám už nějak pomalu dostávat ale ty slovíčka..ach jo a v pátek mě čeká velkej test, jestli budu mít nedostatečně tak se začnu připravovat na to že si prodloužim o rok střední školu, ale utěšuju se tim že sou ve třídě i horší kousky než já, kdyžtak nebudu sama ne že bych byla škodolibá jo..
To já se ted snažím chytat s Domčou na učení ájiny-mezi anglinou a am.anglinou je krapet rozdíl a já umim americkou, tak občas chytám nerfika
olga visnakova
napsal(a):
To já se ted snažím chytat s Domčou na učení ájiny-mezi anglinou a am.anglinou je krapet rozdíl a já umim americkou, tak občas chytám nerfika
klid, anglinu dělám od .4.třídy, a stejně tomu nerozumim holt naše učitelka na základce nás nechala procházet a ani sme nemuseli nic umět,
olga visnakova

red and white
napsal(a):
klid, anglinu dělám od .4.třídy, a stejně tomu nerozumim holt naše učitelka na základce nás nechala procházet a ani sme nemuseli nic umět,
já byla skoro rok v USA a nějak jsem nepochopila, že co stát, to jiná mluva, asi to je jako Krkonoše, Praha, Morava.......a co příslušnost to odlišnej přízvuk, chvilku to dalo, než jsem se jakš takš domluvila..............jen koně všude mluví stejně
olga visnakova
napsal(a):
já byla skoro rok v USA a nějak jsem nepochopila, že co stát, to jiná mluva, asi to je jako Krkonoše, Praha, Morava.......a co příslušnost to odlišnej přízvuk, chvilku to dalo, než jsem se jakš takš domluvila..............jen koně všude mluví stejně
heleť já letím tak se mějte všichni přítomní i nepřítomní papapap
tadyto je můj domácí mazlíček plaz
pap
olga visnakova

red and white
napsal(a):
heleť já letím tak se mějte všichni přítomní i nepřítomní papapap
tadyto je můj domácí mazlíček plaz
pap
Já měla Oscara :-)) a 40 hadů, než jsme koupili domeček-v paneláku. Nyní nám zbyl už jen had, pakobylky, morčata, kočka a koně..............jo, ted už by to nikdo nestíhal, když jsem ted schopná spíše velet, než máknout-taky pádím-pá
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Já měla Oscara :-)) a 40 hadů, než jsme koupili domeček-v paneláku. Nyní nám zbyl už jen had, pakobylky, morčata, kočka a koně..............jo, ted už by to nikdo nestíhal, když jsem ted schopná spíše velet, než máknout-taky pádím-pá
p.s-Ta rezavá byl Bizon dva-dnes už velikej, dobu se ztratil, nyní je občas vídán u krmení.............
olga visnakova
napsal(a):
p.s-Ta rezavá byl Bizon dva-dnes už velikej, dobu se ztratil, nyní je občas vídán u krmení.............
Oli ježiš ta oliva nás napadadla s Wendy nedávno ( jak jsme tam za tebou s Wendy jeli ...asi tak před měsícem)
jinak ti všichni říkaj Olina nebo Bianka
;) hele ja bych kdyžtak pak přijela s Luckou ... že bych podržela třeba Gipsy , kdyby tam pochodovala :-X
olga visnakova

kolaida
napsal(a):
Oli ježiš ta oliva nás napadadla s Wendy nedávno ( jak jsme tam za tebou s Wendy jeli ...asi tak před měsícem)
jinak ti všichni říkaj Olina nebo Bianka
;) hele ja bych kdyžtak pak přijela s Luckou ... že bych podržela třeba Gipsy , kdyby tam pochodovala :-X
Vidíš, Bianka mě nenapadla a o té vím dlouho. S tou Luckou, myslím, že ona je v krámě od 17.00 a zboží přijede objednat dříve. Spíše dáme čaj a pokecáme, malou netřeba držet, udidlo se nezkouší, jen jukne, já tipuji 12,5cm. Gipsy a pochodovat? :-)) Kde si to viděla? njn, já fim, prostě na místě nepostojí, ale to jen venku. Já Lucku potřebuji co nejdříve, myslím, že Tobě se to bude bít se školou, ale zkusit to můžeš, stav se tam a pokud na dotaz -zda zde ještě nebyla- řekne, že ne, tak se s ní domluv a ukažte se spolu. Pro mne je zboží podstatné do soboty mít a na schůzi nahlásit výdaje za čtvrt roku...............
olga visnakova
napsal(a):
Vidíš, Bianka mě nenapadla a o té vím dlouho. S tou Luckou, myslím, že ona je v krámě od 17.00 a zboží přijede objednat dříve. Spíše dáme čaj a pokecáme, malou netřeba držet, udidlo se nezkouší, jen jukne, já tipuji 12,5cm. Gipsy a pochodovat? :-)) Kde si to viděla? njn, já fim, prostě na místě nepostojí, ale to jen venku. Já Lucku potřebuji co nejdříve, myslím, že Tobě se to bude bít se školou, ale zkusit to můžeš, stav se tam a pokud na dotaz -zda zde ještě nebyla- řekne, že ne, tak se s ní domluv a ukažte se spolu. Pro mne je zboží podstatné do soboty mít a na schůzi nahlásit výdaje za čtvrt roku...............
Jo tak to já nepojedu ;) ať pokecáte....
olga visnakova

kolaida
napsal(a):
Jo tak to já nepojedu ;) ať pokecáte....
To klidně můžeš, pokecáme všechny, hlavně chci vymyslit, co ňuňaný ještě nemají, jen nějak mě nic nenapadá...............
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
To klidně můžeš, pokecáme všechny, hlavně chci vymyslit, co ňuňaný ještě nemají, jen nějak mě nic nenapadá...............
Jo Hančí, když to vyjde a přijedete spolu, dostaneš za úkol mi pomoci s tím testíkem, ju.
VŠEM: Holky, nespěte pořád, chce to si odpočinout. Vtip. Tak kde jste? Kluci Vás prohánějí? Tady na to moc nehrajem-spíše je vše kolem konísků, jako jiné dny.
olga visnakova
napsal(a):
Jo Hančí, když to vyjde a přijedete spolu, dostaneš za úkol mi pomoci s tím testíkem, ju.
VŠEM: Holky, nespěte pořád, chce to si odpočinout. Vtip. Tak kde jste? Kluci Vás prohánějí? Tady na to moc nehrajem-spíše je vše kolem konísků, jako jiné dny.
Ahojky, no já bych se už mooc prohánět teda nenechala a proto sedím doma v teple u PC a ven nevylezu až odpoledne a doufám, že ve stájích mně nikdo neodlapí....i když...
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Ahojky, no já bych se už mooc prohánět teda nenechala a proto sedím doma v teple u PC a ven nevylezu až odpoledne a doufám, že ve stájích mně nikdo neodlapí....i když...
Ahojík pralinka-nás to tady taky moc nebere, líp je s koníky, dítka jsou u babičky a chodí s dědou-tady je klid
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Ahojík pralinka-nás to tady taky moc nebere, líp je s koníky, dítka jsou u babičky a chodí s dědou-tady je klid
velikonoce jsou už dávno pryč, myslím ta klasika, dříve to bylo mnohonásobně lep ší. Svět pádí už pryč.
Holky, to se tu budeme stále míjet?
foto-k zasmání-můj dětský mazlik-Štěpča spěchajíc s jídlem aby byla s Gipsy...........:-)
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
velikonoce jsou už dávno pryč, myslím ta klasika, dříve to bylo mnohonásobně lep ší. Svět pádí už pryč.
Holky, to se tu budeme stále míjet?
foto-k zasmání-můj dětský mazlik-Štěpča spěchajíc s jídlem aby byla s Gipsy...........:-)
p.s-data na fotce si nevšímejte, neumím to nastavit, nic, bud fotí bez a nebo úplně nesmyslně...............
red and white
napsal(a):
veselé velikonoce všem
olga visnakova

red and white
napsal(a):
veselé velikonoce všem
raw-ahojík, co máš v plánudnes? Já tu šílím s papíry, příští týden schůzujeme, tak chystám plán, rozpočet a tak-úplně blbé papíry-chjo.
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
raw-ahojík, co máš v plánudnes? Já tu šílím s papíry, příští týden schůzujeme, tak chystám plán, rozpočet a tak-úplně blbé papíry-chjo.
raw-tak mě napadá, co vyvádíte s konísem nejraději?
olga visnakova
napsal(a):
raw-tak mě napadá, co vyvádíte s konísem nejraději?
už sem tady, prohlížela jsem starý fotky popelky tuhle fotku co sem dám tak to je nejstarší foto popelky který sem udělala já ( rok 2005 )
olga visnakova

red and white
napsal(a):
už sem tady, prohlížela jsem starý fotky popelky tuhle fotku co sem dám tak to je nejstarší foto popelky který sem udělala já ( rok 2005 )
jé, náhodou je stále fešanda, na týhle fotce je pěkně huňatá, vypadá tmavěji.............
olga visnakova
napsal(a):
jé, náhodou je stále fešanda, na týhle fotce je pěkně huňatá, vypadá tmavěji.............
je to foceno z telefonu takže kvalit nic moc, to víš v zimně je tmavší tady jedna myslim jaro 2006 ale kvalita špatná
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olgo, co vyvádíme nejraději??? no koně nejradji papaj a spinkaj
raw-jasný, to naše taky stále u sena, myslím spolu-vyjíždky, plavení, práce na lonži atd......víš, co Vás baví nejvíce s konísem.
Naše Sikča je v zimě také tmavší, vypadá vždy jako hunatoučký huculek........
olga visnakova
napsal(a):
raw-jasný, to naše taky stále u sena, myslím spolu-vyjíždky, plavení, práce na lonži atd......víš, co Vás baví nejvíce s konísem.
Naše Sikča je v zimě také tmavší, vypadá vždy jako hunatoučký huculek........
nejvíc nás baví plavení a pak válení se na sluníčku, lehnout si na koně a jen tak si odpočívat, a co vy?
olga visnakova

red and white
napsal(a):
nejvíc nás baví plavení a pak válení se na sluníčku, lehnout si na koně a jen tak si odpočívat, a co vy?
Jak kterého koníse, ale Sikču baví válení-kde je víc bahna, tím lépe-a na ježdění ji baví louky bez konce. :-)
olga visnakova

red and white
napsal(a):
jo jasný známe známe, já mizím tak zatim se měj pa
tak pá
olga visnakova

honey
napsal(a):
Ahoj, je tu někdo?? Nebo jako obvykle, když přijdu tak všichni zdrhnou ?
H.
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
to se mi stává také, přijdu a nikde nikdo................
olga visnakova

honey
napsal(a):
Tak já mizím :))
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Ahojky, jsem zpět. Odježděno, nakrmeno. Želvy smrdí? To jsem nevěděla...no taky jsem nikdy žádnou neměla.
Želvy smrdí, had když už vykoná potřebu, také, koně mi voní, rodině smrdí.................holky pomoc, nabízíme tu Ticu, je to poděs pro zkušené a sem mi chodí dítka a tak se bojí do výběhu a furt nám tu buzeruje kobči. Je to šklebilka-chjo.
red and white
napsal(a):
Haló....haló....co se stalo....prase kozu potrkalo....
olga visnakova
napsal(a):
Želvy smrdí, had když už vykoná potřebu, také, koně mi voní, rodině smrdí.................holky pomoc, nabízíme tu Ticu, je to poděs pro zkušené a sem mi chodí dítka a tak se bojí do výběhu a furt nám tu buzeruje kobči. Je to šklebilka-chjo.
Bohužel Ti nepomohu, sama mám plnokrevného poděsa a druhé ustájení bych už nezaplatila...
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Bohužel Ti nepomohu, sama mám plnokrevného poděsa a druhé ustájení bych už nezaplatila...
Ona je ČT,,9let, z A1/1-trakén, zvládnou ji od 13 vejš............temperament, protiva
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
chjo a dusí mi tu mý milášky, ale jak ji dáš najevo, že se nedáš, pak s ušima vzadu respektuje, jenže co když nějaký dítě vlítne do výběhu, co když..........no tisíce otazníků
pralinka
napsal(a):
V pozadí můj koníšek a v popředí jeho přítelkyňa,elegantní,ale agresivní kobča
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
No, byl by to šálek mého čaje, mám ráda takové koně ale pltím 5 500,- ustájko a ještě si kupuju svoje krmení a kování a znáš to a dva už bych neutáhla ale jinak přesně moje gusto.
je pěkná, milá, ale ne sem, mezi děti a koníky buíčky..............a co ta Tvá, jaká je? Povídej.
olga visnakova

ponyka
napsal(a):
V pozadí můj koníšek a v popředí jeho přítelkyňa,elegantní,ale agresivní kobča
Žanet-nemáš kobču z blízka? Vypadá hezky barevně, všechny 4 nohy, blbě to vidím?
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
je opravdu moc pěkná. U nás sice koně budou kupovat ale provozáka pro děcka, což samo nepadá v potaz.
prali-máš recht, k dětem stoprocentně ne, na to je moc hrdá..................a do lidských vlastností je samotář, čím víc lidí, koní, tím je protivnější, kobča jednoho pána.............
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
prali-máš recht, k dětem stoprocentně ne, na to je moc hrdá..................a do lidských vlastností je samotář, čím víc lidí, koní, tím je protivnější, kobča jednoho pána.............
ta je z léta, všimni si na pleci, měla odběr ze sarkoidu a blbý mouchy ji točili ještě více
olga visnakova
napsal(a):
Žanet-nemáš kobču z blízka? Vypadá hezky barevně, všechny 4 nohy, blbě to vidím?
Dámy kdepak jste ??
olga visnakova
napsal(a):
Oli: Tak tomu rozumím. Taky mám koně pro jednoho PÁNA.....zkoušelo se a nevyšlo to. Prostě sveze ale taky odveze....:-) Je mi líto, strašně ráda bych pomohla ale můj vlastní koník mne finančně a i psychicky zcela vyčerpal....těžko vyprávět.
olga visnakova

red and white
napsal(a):
jinak tenhle páv mě budil spolu se třema dalšíma každé ráno tři léta. A plašil koně. Je to nejhorší budíček na světě
pralinka-no, kdyby Tě někdo napadl, nechci přes inzerát někam někomu, ale přes někoho známého, ať vím.
RAW-takový nádherný páv, ale asi šílený budíček :-(