Kravatový uzel na westernové sedlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2008 15:53

Ahoj,jelikož mě paní požádala o nafocení postupu při vázání kravatového uzlu,tak když už to mám nafocené,dám to sem pro ty,kdož by to taky rádi uměli.Nic na tom není,zkuste to a pak mi písněte,jestli jste to podle fotek zvládli.
Jarča.

24.3.2008 15:54

jaruska napsal(a):
Ahoj,jelikož mě paní požádala o nafocení postupu při vázání kravatového uzlu,tak když už to mám nafocené,dám to sem pro ty,kdož by to taky rádi uměli.Nic na tom není,zkuste to a pak mi písněte,jestli jste to podle fotek zvládli.
Jarča.

24.3.2008 16:02

jaruska napsal(a):

Od jak živa jsem fungovala u western sedla takhle..jinak to ani neumím

24.3.2008 19:42

jaruska napsal(a):
Jarča.

Upřímně, tak tohle je to poslední, co bych na svém sedle chtěla

24.3.2008 21:26

makki napsal(a):
Upřímně, tak tohle je to poslední, co bych na svém sedle chtěla

Haha,to já jsem si myslela taky,když jsme si koníky pořídili.Ale pak jsem si svou šikovností vyhodila koleno a od tý doby jízda v anglii byla pro mě fakt utrpení.Ve westernu se mi sedí dobře,kolínko mě nebolí a nepadááám,to je důůležitý!!!!A když jsem so to west.sedlo koupila,tak jsem ho pak mušela na toho koně něják připevnit a nevěděla jsem,jak,stála jsem před tím a pořád mi to nešlo.Musela jsem se dojet ke známejm podívat,jak to vážou.Jo a pak se mi to 2 x povedlo,ale pak zase nééé!!!Stála jsem u koně,šmodrchala a ven jsem se stejně nedostala,tak usilovně jsem to zkoušela,že mi to prostě nešlo.Ale pak už se mi to povedlo vždycky.
Nikdy se nemá říkat- NIKDY!

25.3.2008 06:45

jaruska napsal(a):
Haha,to já jsem si myslela taky,když jsme si koníky pořídili.Ale pak jsem si svou šikovností vyhodila koleno a od tý doby jízda v anglii byla pro mě fakt utrpení.Ve westernu se mi sedí dobře,kolínko mě nebolí a nepadááám,to je důůležitý!!!!A když jsem so to west.sedlo koupila,tak jsem ho pak mušela na toho koně něják připevnit a nevěděla jsem,jak,stála jsem před tím a pořád mi to nešlo.Musela jsem se dojet ke známejm podívat,jak to vážou.Jo a pak se mi to 2 x povedlo,ale pak zase nééé!!!Stála jsem u koně,šmodrchala a ven jsem se stejně nedostala,tak usilovně jsem to zkoušela,že mi to prostě nešlo.Ale pak už se mi to povedlo vždycky.
Nikdy se nemá říkat- NIKDY!

Western samozřejmě, proti tomu sedlu nic nemám, sama v něm jezdím a v mém věku neznám nic lepšího, ale ten uzel ani zadarmo. Pěkně přezka a dírky v řemenu, žádná kravata.

25.3.2008 06:56

makki napsal(a):
Western samozřejmě, proti tomu sedlu nic nemám, sama v něm jezdím a v mém věku neznám nic lepšího, ale ten uzel ani zadarmo. Pěkně přezka a dírky v řemenu, žádná kravata.

¨tohle je na moji hlavu kapku moc.. stejně jako ty návrhy a návody na internetu na sestrojení parelky. jsem na tohle tele..

25.3.2008 07:30

makki napsal(a):

Máme několik westernových sedel, na jednom kravatu a nevidím v tom žádný problém. Používá ho dcera od svých dvanácti let a naprosto v pohodě. Není to vůbec složité, chce to jen přijít na to jak a myslím, že podle fotek to lze.

25.3.2008 07:41

charliebob napsal(a):
Máme několik westernových sedel, na jednom kravatu a nevidím v tom žádný problém. Používá ho dcera od svých dvanácti let a naprosto v pohodě. Není to vůbec složité, chce to jen přijít na to jak a myslím, že podle fotek to lze.

Báro,parelka je na mě taky moc složitá,tedy lépe řečeno se mi nechce se do toho pouštět,páč radši dám 150 Kč a ušetřenej čas věnuju koníkům.Ale zkus se ten uzel naučit,fakt nikdy nevíš,kdy ho budeš počebovat.
Maki,mohla bych Tě požádat,jestli bys mi nenafotila to zapínání s dírkama?To pro změnu jsem neviděla a netuším,jak se to váže nebo zapíná..Díííkýýý!!!

25.3.2008 07:42

charliebob napsal(a):

Taky si osobně myslím, že je to totálně v pohodě....westernové sedlo, podle mě nikdy nepůjde dobře dotáhnout, pokud bude na zapínání jako anglie...taky ho používám od svých cca11 let a není to ale vůbec složité...párkrát se to omotá a nakonec provleče.
je to tady moc hezky nafoceno...myslím, že by to měl zvládnout každý...

25.3.2008 07:43

sabina napsal(a):
Taky si osobně myslím, že je to totálně v pohodě....westernové sedlo, podle mě nikdy nepůjde dobře dotáhnout, pokud bude na zapínání jako anglie...taky ho používám od svých cca11 let a není to ale vůbec složité...párkrát se to omotá a nakonec provleče.

Děkuju!

25.3.2008 07:51

jaruska napsal(a):
Děkuju!

Ještě sem dám,abych nezakládala zbytečně další téma,pozvánku do Ředhoště na Koňský trh,nevím,zda to půjde přečíst,jestli né,kdo budete mít zájem,písněte,pošlu Vám to na mejlíka.

25.3.2008 07:53

jaruska napsal(a):
Ještě sem dám,abych nezakládala zbytečně další téma,pozvánku do Ředhoště na Koňský trh,nevím,zda to půjde přečíst,jestli né,kdo budete mít zájem,písněte,pošlu Vám to na mejlíka.

prosímtě kde to je?vůbec nemám tušení kde je Ředhošt,někde v Čechách?

25.3.2008 07:58

causinka2 napsal(a):
prosímtě kde to je?vůbec nemám tušení kde je Ředhošt,někde v Čechách?

Ředhošť je v Čechách ,středočeský kraj,blízké větší město Zlonice.

25.3.2008 08:01

jaruska napsal(a):
Ředhošť je v Čechách ,středočeský kraj,blízké větší město Zlonice.

tak to je škoda,být to na Moravě,tak se přijedu určo podívat,ale jsem ze severní moravy,takže asi nic

25.3.2008 12:02

causinka2 napsal(a):
tak to je škoda,být to na Moravě,tak se přijedu určo podívat,ale jsem ze severní moravy,takže asi nic

Taky myslím, že kravata je v pohodě...a do dírek se to může zapínat jako anglie anebo, což je asi běžnější se to omotává úplně stejně jako kravata, akorát nekončíte omotávání nahoře u sedla , ale dole u podbřišáku a zapnete do dírky....

Neregistrovaný uživatel

25.3.2008 12:08
Neregistrovaný uživatel

sabina napsal(a):

Ahoj mám kravatové uzly na obou stranách, teď po roce se celkově znovu "zabydluju" v sedle, takže mně z toho trochu bolí kolena, ale jinak jsem s tím nikdy nějakej problém neměla. Spíš se zápinkou, že se dírka dost rychle zvětšila až praskl celej řemen, dokonce se mnou v potoce, ale to byla moje blbost.

16.12.2008 20:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj mám kravatové uzly na obou stranách, teď po roce se celkově znovu "zabydluju" v sedle, takže mně z toho trochu bolí kolena, ale jinak jsem s tím nikdy nějakej problém neměla. Spíš se zápinkou, že se dírka dost rychle zvětšila až praskl celej řemen, dokonce se mnou v potoce, ale to byla moje blbost.

16.12.2008 20:42
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):

jaruš jáá sem taky kravatááák

16.12.2008 20:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
jaruš jáá sem taky kravatááák

Jooo??To jsem rádáááá!!!!!!!!!!!

16.12.2008 20:52
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Jooo??To jsem rádáááá!!!!!!!!!!!

Dírkám nevěřím - kravata je 100% spolehlivá, ovšem musí být spolehlivý, měkký a dost dlouhý řemen ......... ale uplně nejlepší vázání ( který moc sedel nemá ) je takový to do trojuhelníku jako se používá tuším u endurančních sedel jestli víte co myslím nevím jak se to jmenuje to jsem měla na westernu a nemůžu si stěžovat, ale utahovalo se teda na dirky no

16.12.2008 20:53
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Dírkám nevěřím - kravata je 100% spolehlivá, ovšem musí být spolehlivý, měkký a dost dlouhý řemen ......... ale uplně nejlepší vázání ( který moc sedel nemá ) je takový to do trojuhelníku jako se používá tuším u endurančních sedel jestli víte co myslím nevím jak se to jmenuje to jsem měla na westernu a nemůžu si stěžovat, ale utahovalo se teda na dirky no

vypadá to jako by se to zapínalo do místa druhého podbřišáku ... snad víte co myslim

anonym000

14.5.2017 22:04
anonym000

XXX.XXX.245.26

Není ten podbřišník trochu krátký? http://blog.equiworld.cz/kdyz-je-podbrisnik-opravdu-kratky/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík