Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2008 07:37

Tak nevim jesi sem po ránu slepá,nebo tu opravdu ještě nikdo není.. No což i tak přeji krásného rána,běžím čerpat veděmosti a´t zvedám průměr naší národní inteligence Jinak koukám,že se zase něco prošvihla,tak se stydím a přeji ještě dodatečnější gratulace Klárce

26.3.2008 07:45

klafus napsal(a):
Tak nevim jesi sem po ránu slepá,nebo tu opravdu ještě nikdo není.. No což i tak přeji krásného rána,běžím čerpat veděmosti a´t zvedám průměr naší národní inteligence Jinak koukám,že se zase něco prošvihla,tak se stydím a přeji ještě dodatečnější gratulace Klárce

Ahoj Kláry díkas...ty jsi ale ranní ptáče...nám to chvilku trvá než se rozhejbem

26.3.2008 07:46

klafus napsal(a):

Dobré ránko.... Mám volněji,ale stejně kupu práce doma... venku sněhu jak na vánoce-zas budou "nášlapky"... To vědět,tak počkám s obutím
Ať ti to rychle uteče ,Klafušo

26.3.2008 07:56

molly napsal(a):
Dobré ránko.... Mám volněji,ale stejně kupu práce doma... venku sněhu jak na vánoce-zas budou "nášlapky"... To vědět,tak počkám s obutím
Ať ti to rychle uteče ,Klafušo

Už jsem tady i já, trochu jsme vymrzli při čekání na zpožděný autobus K ránu se mi zdál sen, že jsem byla v Ostravě v sekáči a měli tam patero rajtek po 30 kč Tak jsem je vzala všechny a uvažovala, komu dám které Už jsem asi fakt vadná

26.3.2008 07:58

lanika napsal(a):
Už jsem tady i já, trochu jsme vymrzli při čekání na zpožděný autobus K ránu se mi zdál sen, že jsem byla v Ostravě v sekáči a měli tam patero rajtek po 30 kč Tak jsem je vzala všechny a uvažovala, komu dám které Už jsem asi fakt vadná

NO ale leni kdyby to tak bylo do opravdy tak na mě mysli!!!!

26.3.2008 08:02

klafus napsal(a):

páteční ránko u Luli...

26.3.2008 08:04

molly napsal(a):
páteční ránko u Luli...

hraj si se mnou

26.3.2008 08:05

molly napsal(a):
páteční ránko u Luli...

tak co???

26.3.2008 08:07

molly napsal(a):
tak co???

Oko,do duše okno... čípak je???

26.3.2008 08:08

molly napsal(a):
Oko,do duše okno... čípak je???

a tohle??? Mrkejte ty řasy!!

26.3.2008 08:24

molly napsal(a):
a tohle??? Mrkejte ty řasy!!

První je rozletek a druhej bubáček, je to tak???co Molí? jak se má..Zuzíku necheš taky v los ptakos dorazit do HK ke mě,Danulí slibuje příjezd, samo tě ubytuju!

26.3.2008 08:29

klawdie napsal(a):
První je rozletek a druhej bubáček, je to tak???co Molí? jak se má..Zuzíku necheš taky v los ptakos dorazit do HK ke mě,Danulí slibuje příjezd, samo tě ubytuju!

Jééééééééé, vy se zase budete srážet? Teda, tak to zapijte i za nás moravačky :-) Holky, nad touhle fotečkou jsem přemýšlela hrozně dlouho.....Zvláštní poloha pohybu

26.3.2008 08:38

klafus napsal(a):

Klári,děkuju...Proberu to doma,a písnu... V sobotu snad pojedu zas s Molčí skotačit...Dnes na ni musím sednout a uvidím... Tak jen abych to pak v tu sobotu zvládala

foto by cheyene

26.3.2008 08:55

molly napsal(a):
Klári,děkuju...Proberu to doma,a písnu... V sobotu snad pojedu zas s Molčí skotačit...Dnes na ni musím sednout a uvidím... Tak jen abych to pak v tu sobotu zvládala

foto by cheyene

¨Dobré ráno. Tak jsem právě vstávala..Dnes musím dokoukat Krasavce Beautyho, pak si udělám obídek a pojedu za kobylkou, dneska ji stěhuju do nového boxu
Taky si zuzi ríkám že jsem měla počkat s tím kováním
Ségra nemáš na prodej ještě tu Lidlovku??

26.3.2008 09:09

rocky napsal(a):
¨Dobré ráno. Tak jsem právě vstávala..Dnes musím dokoukat Krasavce Beautyho, pak si udělám obídek a pojedu za kobylkou, dneska ji stěhuju do nového boxu
Taky si zuzi ríkám že jsem měla počkat s tím kováním
Ségra nemáš na prodej ještě tu Lidlovku??

Ne už ne má ji trigi...segra tak to se máš tak at se tam kobyle líbí!
JInak na TV mi jde 7 programu..hehe...ty si ještě válíš šunky doma se máš, teda...tak se dej do kupy na pátek to plánuji...snad neskolí nemoc mě...

26.3.2008 09:39

klawdie napsal(a):
Ne už ne má ji trigi...segra tak to se máš tak at se tam kobyle líbí!
JInak na TV mi jde 7 programu..hehe...ty si ještě válíš šunky doma se máš, teda...tak se dej do kupy na pátek to plánuji...snad neskolí nemoc mě...

No čest holky,
tak jsem konečně tady, nešel nám v práci net...naprostý kolabs...znáte to chtěla bych tááák na ifaunu a net stávkuje...
Teď se pokouším nahrát další video...trochu delší, tak jsem zvědavá, jestli to protlačím kabelama...

26.3.2008 09:44

haisovad napsal(a):
No čest holky,
tak jsem konečně tady, nešel nám v práci net...naprostý kolabs...znáte to chtěla bych tááák na ifaunu a net stávkuje...
Teď se pokouším nahrát další video...trochu delší, tak jsem zvědavá, jestli to protlačím kabelama...

No to je dost..včera mi nechá mlaskat do telefonu Lunu a dnes stavkuje..už jsem myslela že tě nějaká kobylice nechtěla vyndat kbelík a jsi ještě u koní...
Taky zajímavé fotos jak ta Honzíkova...Leni Honzík je na to celkem expert vid, už víckrát jsem viděla od tebe fotos a nechápala co to s těma nožičkama dělá...

26.3.2008 09:48

klawdie napsal(a):
No to je dost..včera mi nechá mlaskat do telefonu Lunu a dnes stavkuje..už jsem myslela že tě nějaká kobylice nechtěla vyndat kbelík a jsi ještě u koní...
Taky zajímavé fotos jak ta Honzíkova...Leni Honzík je na to celkem expert vid, už víckrát jsem viděla od tebe fotos a nechápala co to s těma nožičkama dělá...

No Luna ale fakt ukrutně slintá a mlaská jako vepř...
Mě stávkoval net i včera doma...jsem zuřila jako bejk...
Klárko ten pátek vůbec neslibuju, protože mi řekl Tomajs, že potřebuje na so ráno šemíka...ale dneska se ho ještě jednou pokusím zeptat...a uvidíme

26.3.2008 10:13

klafus napsal(a):

Tak jsem si říkala,jak zaberu a dopolko si zdřímnu a ani ťuk!! Se z toho... Konečně volný den...A nic.. Tak na to dlabu
Poklidím v jeskyni a půjdu s mamutem

26.3.2008 10:14

haisovad napsal(a):
No Luna ale fakt ukrutně slintá a mlaská jako vepř...
Mě stávkoval net i včera doma...jsem zuřila jako bejk...
Klárko ten pátek vůbec neslibuju, protože mi řekl Tomajs, že potřebuje na so ráno šemíka...ale dneska se ho ještě jednou pokusím zeptat...a uvidíme

Já vím Danulí zlobitr se nebudu, těší mě že chceš dovalit, to mi stačí... a co kdyžtak bus?

26.3.2008 10:16

molly napsal(a):
Tak jsem si říkala,jak zaberu a dopolko si zdřímnu a ani ťuk!! Se z toho... Konečně volný den...A nic.. Tak na to dlabu
Poklidím v jeskyni a půjdu s mamutem

hehe ty jeskyňko

26.3.2008 10:28

klawdie napsal(a):
hehe ty jeskyňko

No ještě uvidíme Klárko...
Jinak se nahrálo videjko tak mrkejte... http://www.stream.cz/video/9/54766-leuska-ix
Zuzíku, naprosto tě chápu že se ti nic nechce...já jsem také přešlá mrazem...

26.3.2008 10:36

haisovad napsal(a):
No ještě uvidíme Klárko...
Jinak se nahrálo videjko tak mrkejte... http://www.stream.cz/video/9/54766-leuska-ix
Zuzíku, naprosto tě chápu že se ti nic nechce...já jsem také přešlá mrazem...

moc fajné Danny

26.3.2008 10:38

molly napsal(a):
moc fajné Danny

DAnny já zas až večer, tenhle comp mi to nedovolí...

26.3.2008 11:39

klawdie napsal(a):
DAnny já zas až večer, tenhle comp mi to nedovolí...

Holky ta je brutální, tohle je ta moje představa...Káti mrkni!http://zvirata.bazos.cz /inzerat/1857310/ Klisna-welsh-cob.php

26.3.2008 11:49

klafus napsal(a):

Pěknáá Vyměním,značka-Za Molinatou Jejda,to by mi nový majitel dal

Ještě vysát a zas to tu bude vypadat lépe!

26.3.2008 11:49

klawdie napsal(a):
Holky ta je brutální, tohle je ta moje představa...Káti mrkni!http://zvirata.bazos.cz /inzerat/1857310/ Klisna-welsh-cob.php

Jo jo, ta je fešanda, bohužel ta cena už tak sympatická není Možná za x let, až se usadíme, zvednou mi plat, přítel dosplácí hypotéku...

26.3.2008 11:50

strelish napsal(a):
Jo jo, ta je fešanda, bohužel ta cena už tak sympatická není Možná za x let, až se usadíme, zvednou mi plat, přítel dosplácí hypotéku...

Tož aspoň inspirace vrhnout se na zapracování na těch penězích

26.3.2008 11:55

molly napsal(a):

Zuzíku ty jsi ale pilná...já teda ted taky luxuju každej den někdy i dvakrátm jak furt šmejkám těma krabicema... no zvířátko luxusní, prachy taky...a kdyby jste chtěli něco většího viděla jsem tam dva andalusany za 300 tis jeden

olga visnakova

26.3.2008 12:00
olga visnakova

molly napsal(a):

klawdie, prosím, koukám, že jsi hlavně zde, netušíš, prosím, kdo by chtěl tu naši Quanticu, nechci přes inzerci k úplně cizím, zde se aspon všichni nějak znají. Je jí 9let, ČT, za 15tis, sarkoid na pleci, pod sedlem vichr, Quianam je znát fest, šklebidlo, ale jak píše všude a furt ta coudas, to fakt ne. Já už mám dost. At napíši kamkoliv, všude mě spíše Ticu ta coudas smete. Je zde i k projetí, i k péči i jen tak naokuk kdykoliv. A fakt nevraždí, panebože, nevím jaká byla dříve, nyní je také zlobidlo, ale co ji rok znám kopla jednou Míšu, protože ji zezadu pleskl bez slovva po zadku....................chjo-prosím. Okukoval ji tu nějaký divný pán, to byla za dvacet ještě a vypadal, že by byla furt bita, to by ji moc nepomohlo. Ale k dětem fakt není, stačí mi, když mám oči na stopkách, že tu jsou malá děcka. Nikdy nevíš..............

26.3.2008 12:11

olga visnakova napsal(a):
klawdie, prosím, koukám, že jsi hlavně zde, netušíš, prosím, kdo by chtěl tu naši Quanticu, nechci přes inzerci k úplně cizím, zde se aspon všichni nějak znají. Je jí 9let, ČT, za 15tis, sarkoid na pleci, pod sedlem vichr, Quianam je znát fest, šklebidlo, ale jak píše všude a furt ta coudas, to fakt ne. Já už mám dost. At napíši kamkoliv, všude mě spíše Ticu ta coudas smete. Je zde i k projetí, i k péči i jen tak naokuk kdykoliv. A fakt nevraždí, panebože, nevím jaká byla dříve, nyní je také zlobidlo, ale co ji rok znám kopla jednou Míšu, protože ji zezadu pleskl bez slovva po zadku....................chjo-prosím. Okukoval ji tu nějaký divný pán, to byla za dvacet ještě a vypadal, že by byla furt bita, to by ji moc nepomohlo. Ale k dětem fakt není, stačí mi, když mám oči na stopkách, že tu jsou malá děcka. Nikdy nevíš..............

Olgo bohužel nevím jak bych ti pomohla, nabídni ji na stránkách utulku a doufej. Však i přes inzerát to můžeš zkusit, jen bych vynechala cenu aby to nelákalo handlíře...prodej koně chce čas, ještě se zamyslím, ale ted mě nikdo nenapadá.

26.3.2008 12:11

olga visnakova napsal(a):

Tak jsem tady z oběda...padá ta bílá srajda...fůůůj, já už chci jaro, ale to pravý teplý slunečný jaro...pryč se sněhem... ble.
Oli, kobylka vypadá dobře, třeba se někdo trpělivej najde, věřím tomu.
Ohlávka lídlovka...loňská

26.3.2008 12:12

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady z oběda...padá ta bílá srajda...fůůůj, já už chci jaro, ale to pravý teplý slunečný jaro...pryč se sněhem... ble.
Oli, kobylka vypadá dobře, třeba se někdo trpělivej najde, věřím tomu.
Ohlávka lídlovka...loňská

Hoď sem jméno kobyly? Ať se podívám na původ...díkas

26.3.2008 12:15

haisovad napsal(a):

Tady je azůro. Ale ty bahenní lázně ve výběhu, chjo :-(

olga visnakova

26.3.2008 12:19
olga visnakova

klawdie napsal(a):
Olgo bohužel nevím jak bych ti pomohla, nabídni ji na stránkách utulku a doufej. Však i přes inzerát to můžeš zkusit, jen bych vynechala cenu aby to nelákalo handlíře...prodej koně chce čas, ještě se zamyslím, ale ted mě nikdo nenapadá.

Právě té inzerce se bojím a na webkách to nemáme ani nijak upravené. Většinou jdou koně přes známé a tak. V sobotu máme schůzi, tak to tam rozhodím. Úplně cizím nechci. Kdyby Tě někdo napadl, dej vědět. Vím, že prodej koně chce čas, ale právě proto, abych tu furt nelítala za těmi mladšími, jsem šla z 20tis. na 15. Jsou zvyklý tu Sikče i ostatním lítat za zadkem koně, pod nhy a tak a na to Tica vážně není.
Co se týče tématu a středy, mohu-li se vecpat s komentářem, tady je usněžená středa, blátivá a ospalá. I kobuchy stojí u sena a nehnou se.

olga visnakova

26.3.2008 12:20
olga visnakova

haisovad napsal(a):

Quantica...............kdyby něco dej vědět-kují

26.3.2008 12:41

klafus napsal(a):

Hlásím poklizeno... A k obědu jsem si vytvořila okurkový salát

26.3.2008 12:45

molly napsal(a):
Hlásím poklizeno... A k obědu jsem si vytvořila okurkový salát

Ty jsi teda uklizečka čoveče...nechceš si dát druhou směnu u mě doma...mám tam neskutečnej bordel...
Já jsem měla z obědu krůtí rolku s br. kaší...a jinak děvčiče...mám první kilo a půl dole...juchůůůů

26.3.2008 12:55

haisovad napsal(a):
Ty jsi teda uklizečka čoveče...nechceš si dát druhou směnu u mě doma...mám tam neskutečnej bordel...
Já jsem měla z obědu krůtí rolku s br. kaší...a jinak děvčiče...mám první kilo a půl dole...juchůůůů

chichi Danny,nejprve gratuluju k tomu kilču a co se uklízení týče, z duše to nenávidím.. Ale když už se do toho vrhnu jsem nepříčetná

26.3.2008 12:59

klafus napsal(a):

Pro dnešek končím... Jdu chytit mamuta a pojedem se mrknout za koníkama... Mějte fajnový zbytek dne
Honí se tam mraky,snad nezmoknem...

26.3.2008 13:05

molly napsal(a):
Pro dnešek končím... Jdu chytit mamuta a pojedem se mrknout za koníkama... Mějte fajnový zbytek dne
Honí se tam mraky,snad nezmoknem...

Tak papík Zuzíku a pozdravuj Molííís...Lunýs a Merlínos

26.3.2008 15:12

haisovad napsal(a):
Tak papík Zuzíku a pozdravuj Molííís...Lunýs a Merlínos

Holky, za chvíli pádím domů...převlíknout a tradááá za Leuškou...dneska na ní asi vylezu a na dvacet minutek půjdu krosit ven...tak papa Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík