Ochoz u Brna - ustajeni

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2008 16:33

ahoj, mate nekdo kontakt na majitele staji, pripadne vedouciho, v Ochozi u Brna? nebo vase zkusenosti s ustajenim v tehle staji??? pripadne jina levna staj u Brna?? dekuji

26.3.2008 16:46

sandimura napsal(a):
ahoj, mate nekdo kontakt na majitele staji, pripadne vedouciho, v Ochozi u Brna? nebo vase zkusenosti s ustajenim v tehle staji??? pripadne jina levna staj u Brna?? dekuji

prý je to moc dobré ustájení za 4 500 ,- je to nové, a prý fajn lidičky...kamoška tam má koně.

Já budu ustájovat 30km od Brna taky za 4 500,- taky do nového...se skokovým mat. písk. jízdárnou, trenérem, no už se těším až se to dostaví

26.3.2008 16:53

sabina napsal(a):
prý je to moc dobré ustájení za 4 500 ,- je to nové, a prý fajn lidičky...kamoška tam má koně.

Já budu ustájovat 30km od Brna taky za 4 500,- taky do nového...se skokovým mat. písk. jízdárnou, trenérem, no už se těším až se to dostaví

ahoj dekuji za radu. nemohla bys poprosit kamosku o tel cislo???? nebo at mi napise... moje icq je 204717135. dekuju moc!

26.3.2008 16:55

sandimura napsal(a):
ahoj dekuji za radu. nemohla bys poprosit kamosku o tel cislo???? nebo at mi napise... moje icq je 204717135. dekuju moc!

asi je zrovna u koní..zkusím ji napsat a zeptat se zda dá číslo, ale mám pocit že mají v Ochozu plno

26.3.2008 16:56

sabina napsal(a):
asi je zrovna u koní..zkusím ji napsat a zeptat se zda dá číslo, ale mám pocit že mají v Ochozu plno

dekuji :))

26.3.2008 16:57

sandimura napsal(a):
dekuji :))

a kam budeš ustajovat? mas nejaky webovky? a ten kontakt na ochoz bys mohla prosím hodit sem??? díky

26.3.2008 16:59

xanty napsal(a):
a kam budeš ustajovat? mas nejaky webovky? a ten kontakt na ochoz bys mohla prosím hodit sem??? díky

hele muro ja prvni! :))

26.3.2008 16:59

xanty napsal(a):

kontakt na Ochoz je 608 437 749 David Pulka .- majitel stáje..

Lenča má ale pocit, že mají plno - jak sem si myslela..no zkuste to

26.3.2008 17:02

sabina napsal(a):
kontakt na Ochoz je 608 437 749 David Pulka .- majitel stáje..

Lenča má ale pocit, že mají plno - jak sem si myslela..no zkuste to

Já budu ustájovat na Kratochvilku u Brna...mám to za prdelí

26.3.2008 17:11

sabina napsal(a):
Já budu ustájovat na Kratochvilku u Brna...mám to za prdelí

A co ten Ujezd? znate to tam nekdo???

26.3.2008 17:12

sandimura napsal(a):
A co ten Ujezd? znate to tam nekdo???

Újezd u brna? tak já neznám...

26.3.2008 18:20

sabina napsal(a):
Újezd u brna? tak já neznám...

Ale v Ochozi jsou dvě stáje... Kterou máš na mysli?

26.3.2008 19:16

sasetka napsal(a):
Ale v Ochozi jsou dvě stáje... Kterou máš na mysli?

jo no to tam ma David?? tak to cucim..sem nevedela :D toho znam ....) a kde to je ty mastale?? jak je mas za prdeli?? vubec nic mi to nerika

26.3.2008 19:21

xanty napsal(a):
jo no to tam ma David?? tak to cucim..sem nevedela :D toho znam ....) a kde to je ty mastale?? jak je mas za prdeli?? vubec nic mi to nerika

Já bydlím 5 minut autem od Kratochvilky ....takže ,,za prdelí,,

V Ochozu má koně kamarádka...vím že to teď bylo nějak nově dostavěné...takže prý fajn, už mají i jízdárnu...no nevim jestli je v Ochozu více koňáků, já to tam neznám
To Lester ano - kamarádka

26.3.2008 19:30

sabina napsal(a):
Já bydlím 5 minut autem od Kratochvilky ....takže ,,za prdelí,,

V Ochozu má koně kamarádka...vím že to teď bylo nějak nově dostavěné...takže prý fajn, už mají i jízdárnu...no nevim jestli je v Ochozu více koňáků, já to tam neznám
To Lester ano - kamarádka

a kde to je ta kratochvilka a co tam vsecko maji? jako jizd? atd....

26.3.2008 20:03

xanty napsal(a):
a kde to je ta kratochvilka a co tam vsecko maji? jako jizd? atd....

7 venkovních boxů, písková jízdárna, skok. materiál, trenérku, sedlovna, vnitřní boxy - myslím 17, výběhy samozřejmě, a plánují kruhovku dodělat... Super lidičky a to je hlavní. myslím že je tam i WC atd.

26.3.2008 20:07

sabina napsal(a):
7 venkovních boxů, písková jízdárna, skok. materiál, trenérku, sedlovna, vnitřní boxy - myslím 17, výběhy samozřejmě, a plánují kruhovku dodělat... Super lidičky a to je hlavní. myslím že je tam i WC atd.

Je to sjezd Grand Prix z D1 směrem na Prahu, přes Tetčice dojedete do Neslovic, v Neslovicích se zahne na první křižovatce doprava a vjedete přímo na Kratochvilku - za tenisovými kurty doprava před hospodou, a dojede asi 20 metrů ke koním :-)

26.3.2008 20:52

sabina napsal(a):
Je to sjezd Grand Prix z D1 směrem na Prahu, přes Tetčice dojedete do Neslovic, v Neslovicích se zahne na první křižovatce doprava a vjedete přímo na Kratochvilku - za tenisovými kurty doprava před hospodou, a dojede asi 20 metrů ke koním :-)

Ahoy.. a nevíte neco o Tvarozne.. tam je pry tak nejaka staj je to kousek od Rosic . Jinak Sandro a co Ranch Loučka tam to vypada pekne a za dobrou cenu.. Gabca

26.3.2008 20:57

faunawin napsal(a):
Ahoy.. a nevíte neco o Tvarozne.. tam je pry tak nejaka staj je to kousek od Rosic . Jinak Sandro a co Ranch Loučka tam to vypada pekne a za dobrou cenu.. Gabca

Jinak v Brně je Ranch u Cesty..taky super

26.3.2008 21:02

sabina napsal(a):
Jinak v Brně je Ranch u Cesty..taky super

Tvarožná a kousek od Rosic? NO tak jediná Tvarožná co já vím je na D1 směrem na Vyškov - před Rousínovem a to tedy je za Brnem...

Jinak kolem Rosic jsou stáje - Tetčicích, Rosicích, směr na Říčany, Mor. Bránicích, Ivančicích, Kratochvilka, atd...ale Volno teda nic moc...hřebce mi vzali jen na Kratochvilce..

26.3.2008 21:48

sabina napsal(a):
Tvarožná a kousek od Rosic? NO tak jediná Tvarožná co já vím je na D1 směrem na Vyškov - před Rousínovem a to tedy je za Brnem...

Jinak kolem Rosic jsou stáje - Tetčicích, Rosicích, směr na Říčany, Mor. Bránicích, Ivančicích, Kratochvilka, atd...ale Volno teda nic moc...hřebce mi vzali jen na Kratochvilce..

Aha tak tu Tvaroznou to me asi nekdo rekl zase blbe adresu nevadí.. no ja zhaním spíse na tamtu stranu jako k Rosicím nejaky ustajko nejlepe do 4tis. a hlavne aby byla jizdarna . A nemás na pár tech stají www stranku teda jestli mají? Gabca

26.3.2008 21:49

faunawin napsal(a):
Aha tak tu Tvaroznou to me asi nekdo rekl zase blbe adresu nevadí.. no ja zhaním spíse na tamtu stranu jako k Rosicím nejaky ustajko nejlepe do 4tis. a hlavne aby byla jizdarna . A nemás na pár tech stají www stranku teda jestli mají? Gabca

Čau, čau, tak jak koukám, tak se tu o mně mluví :-)))

26.3.2008 21:54

lesterka napsal(a):
Čau, čau, tak jak koukám, tak se tu o mně mluví :-)))

Leni, nojo :-)

Na směr k Rosicím - od Brna je tam Žebětín, jinak dál nevím, ty co jsem vypsala kontakty se dají sehnat na http://www.jmo-cjf.cz/club.php jsou to oddíly s kontaktama...
tak po různu. Vím o volném místu v Pravlově - u Mor. Bránic.
Kývalka je soukromá, ti koně neberou, jinak je tam to co jsem psala....

26.3.2008 22:04

sabina napsal(a):
Leni, nojo :-)

Na směr k Rosicím - od Brna je tam Žebětín, jinak dál nevím, ty co jsem vypsala kontakty se dají sehnat na http://www.jmo-cjf.cz/club.php jsou to oddíly s kontaktama...
tak po různu. Vím o volném místu v Pravlově - u Mor. Bránic.
Kývalka je soukromá, ti koně neberou, jinak je tam to co jsem psala....

No prave Kyvalka je soukroma tam jsem moc chtela hrozne se me to tam libí.. jj hned tam kouknu jenze uz sem se tam koukala a kolikrat ta staj uz ani neexistuje. Ale tak uvidím ale i tak moc diky..

27.3.2008 08:45

faunawin napsal(a):
No prave Kyvalka je soukroma tam jsem moc chtela hrozne se me to tam libí.. jj hned tam kouknu jenze uz sem se tam koukala a kolikrat ta staj uz ani neexistuje. Ale tak uvidím ale i tak moc diky..

Stájí v Brně a okolí je spousta, některé lepší, některé horší. Každý má zase jiné priority. Chce to objet a najít dobrý kompromis.

Já měla to štěstí, že jsem narazila na stáj, kde jsem spokojená hned napoprvé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík