sandimura
napsal(a):
ahoj, mate nekdo kontakt na majitele staji, pripadne vedouciho, v Ochozi u Brna? nebo vase zkusenosti s ustajenim v tehle staji??? pripadne jina levna staj u Brna?? dekuji
prý je to moc dobré ustájení za 4 500 ,- je to nové, a prý fajn lidičky...kamoška tam má koně.
Já budu ustájovat 30km od Brna taky za 4 500,- taky do nového...se skokovým mat. písk. jízdárnou, trenérem, no už se těším až se to dostaví
sabina
napsal(a):
prý je to moc dobré ustájení za 4 500 ,- je to nové, a prý fajn lidičky...kamoška tam má koně.
Já budu ustájovat 30km od Brna taky za 4 500,- taky do nového...se skokovým mat. písk. jízdárnou, trenérem, no už se těším až se to dostaví
ahoj dekuji za radu. nemohla bys poprosit kamosku o tel cislo???? nebo at mi napise... moje icq je 204717135. dekuju moc!
xanty
napsal(a):
jo no to tam ma David?? tak to cucim..sem nevedela :D toho znam ....) a kde to je ty mastale?? jak je mas za prdeli?? vubec nic mi to nerika
Já bydlím 5 minut autem od Kratochvilky ....takže ,,za prdelí,,
V Ochozu má koně kamarádka...vím že to teď bylo nějak nově dostavěné...takže prý fajn, už mají i jízdárnu...no nevim jestli je v Ochozu více koňáků, já to tam neznám
To Lester ano - kamarádka
sabina
napsal(a):
Já bydlím 5 minut autem od Kratochvilky ....takže ,,za prdelí,,
V Ochozu má koně kamarádka...vím že to teď bylo nějak nově dostavěné...takže prý fajn, už mají i jízdárnu...no nevim jestli je v Ochozu více koňáků, já to tam neznám
To Lester ano - kamarádka
a kde to je ta kratochvilka a co tam vsecko maji? jako jizd? atd....
sabina
napsal(a):
7 venkovních boxů, písková jízdárna, skok. materiál, trenérku, sedlovna, vnitřní boxy - myslím 17, výběhy samozřejmě, a plánují kruhovku dodělat... Super lidičky a to je hlavní. myslím že je tam i WC atd.
Je to sjezd Grand Prix z D1 směrem na Prahu, přes Tetčice dojedete do Neslovic, v Neslovicích se zahne na první křižovatce doprava a vjedete přímo na Kratochvilku - za tenisovými kurty doprava před hospodou, a dojede asi 20 metrů ke koním :-)
sabina
napsal(a):
Je to sjezd Grand Prix z D1 směrem na Prahu, přes Tetčice dojedete do Neslovic, v Neslovicích se zahne na první křižovatce doprava a vjedete přímo na Kratochvilku - za tenisovými kurty doprava před hospodou, a dojede asi 20 metrů ke koním :-)
Ahoy.. a nevíte neco o Tvarozne.. tam je pry tak nejaka staj je to kousek od Rosic . Jinak Sandro a co Ranch Loučka tam to vypada pekne a za dobrou cenu..
Gabca
sabina
napsal(a):
Jinak v Brně je Ranch u Cesty..taky super
Tvarožná a kousek od Rosic? NO tak jediná Tvarožná co já vím je na D1 směrem na Vyškov - před Rousínovem a to tedy je za Brnem...
Jinak kolem Rosic jsou stáje - Tetčicích, Rosicích, směr na Říčany, Mor. Bránicích, Ivančicích, Kratochvilka, atd...ale Volno teda nic moc...hřebce mi vzali jen na Kratochvilce..
sabina
napsal(a):
Tvarožná a kousek od Rosic? NO tak jediná Tvarožná co já vím je na D1 směrem na Vyškov - před Rousínovem a to tedy je za Brnem...
Jinak kolem Rosic jsou stáje - Tetčicích, Rosicích, směr na Říčany, Mor. Bránicích, Ivančicích, Kratochvilka, atd...ale Volno teda nic moc...hřebce mi vzali jen na Kratochvilce..
Aha tak tu Tvaroznou to me asi nekdo rekl zase blbe adresu nevadí.. no ja zhaním spíse na tamtu stranu jako k Rosicím nejaky ustajko nejlepe do 4tis. a hlavne aby byla jizdarna . A nemás na pár tech stají www stranku teda jestli mají? Gabca
faunawin
napsal(a):
Aha tak tu Tvaroznou to me asi nekdo rekl zase blbe adresu nevadí.. no ja zhaním spíse na tamtu stranu jako k Rosicím nejaky ustajko nejlepe do 4tis. a hlavne aby byla jizdarna . A nemás na pár tech stají www stranku teda jestli mají? Gabca
Čau, čau, tak jak koukám, tak se tu o mně mluví :-)))
lesterka
napsal(a):
Čau, čau, tak jak koukám, tak se tu o mně mluví :-)))
Leni, nojo :-)
Na směr k Rosicím - od Brna je tam Žebětín, jinak dál nevím, ty co jsem vypsala kontakty se dají sehnat na http://www.jmo-cjf.cz/club.php jsou to oddíly s kontaktama...
tak po různu. Vím o volném místu v Pravlově - u Mor. Bránic.
Kývalka je soukromá, ti koně neberou, jinak je tam to co jsem psala....
sabina
napsal(a):
Leni, nojo :-)
Na směr k Rosicím - od Brna je tam Žebětín, jinak dál nevím, ty co jsem vypsala kontakty se dají sehnat na http://www.jmo-cjf.cz/club.php jsou to oddíly s kontaktama...
tak po různu. Vím o volném místu v Pravlově - u Mor. Bránic.
Kývalka je soukromá, ti koně neberou, jinak je tam to co jsem psala....
No prave Kyvalka je soukroma tam jsem moc chtela hrozne se me to tam libí.. jj hned tam kouknu jenze uz sem se tam koukala a kolikrat ta staj uz ani neexistuje. Ale tak uvidím ale i tak moc diky..
faunawin
napsal(a):
No prave Kyvalka je soukroma tam jsem moc chtela hrozne se me to tam libí.. jj hned tam kouknu jenze uz sem se tam koukala a kolikrat ta staj uz ani neexistuje. Ale tak uvidím ale i tak moc diky..
Stájí v Brně a okolí je spousta, některé lepší, některé horší. Každý má zase jiné priority. Chce to objet a najít dobrý kompromis.
Já měla to štěstí, že jsem narazila na stáj, kde jsem spokojená hned napoprvé.