Tak a budu drzá i dneska zalažím ten všemi vyhlížený poslední den pracovního utrpení :-) Prý dneska slibovali nějakejch 10 stupńů,tak doufám,že nekecali,páč bych dnes zase nerada cvakala zubama o vidle.No co ještě popřát snad jen rychle uběhlou práci a co nevíce času se svými čtyřnohými mazlíky.
For Klárka: Hoj,hele doufám,že se dnes potkáme u koní,potřebuju s tebou něco probrat ohledně tvého předsevzetí na šití dek :-) Možnáááá budu první dárce pár materiálů.
klafus
napsal(a):
Tak a budu drzá i dneska zalažím ten všemi vyhlížený poslední den pracovního utrpení :-) Prý dneska slibovali nějakejch 10 stupńů,tak doufám,že nekecali,páč bych dnes zase nerada cvakala zubama o vidle.No co ještě popřát snad jen rychle uběhlou práci a co nevíce času se svými čtyřnohými mazlíky.
For Klárka: Hoj,hele doufám,že se dnes potkáme u koní,potřebuju s tebou něco probrat ohledně tvého předsevzetí na šití dek :-) Možnáááá budu první dárce pár materiálů.
Bože dnes mě asi ta klávesnice nemá ráda,že mi z toho vyskakujou písmenka,tak se omlouvám,asi ještě nejsem úplně probuzená
klafus
napsal(a):
Klarušo zítra tam budu, řekla bych po o, pojd s námi zítra na jízdarnu Agna pujde na Sabku, tak na Tebe můžu ze země mrknout. jo a ten koženéj podbřišník pořád vozím v autě! dám ti ho zítra...
klafus
napsal(a):
NAZDÁREK...já tu budu jen chvíli, za chvíli valim na školení řidičů...totál zbytečně promrhanej čas...zase tam usnu, jako minule
Děvčátka, jsem se bála ráno řídit, kdyby mě chytli tak asi ještě nadejchám...
Všem přeji krásný a ničím-nikým nerušený pátek...
haisovad
napsal(a):
NAZDÁREK...já tu budu jen chvíli, za chvíli valim na školení řidičů...totál zbytečně promrhanej čas...zase tam usnu, jako minule
Děvčátka, jsem se bála ráno řídit, kdyby mě chytli tak asi ještě nadejchám...
Všem přeji krásný a ničím-nikým nerušený pátek...
včera jsem zase něco pofotila...tak ať máte na co koukat...
holky, mi pěkně pózovaly
haisovad
napsal(a):
včera jsem zase něco pofotila...tak ať máte na co koukat...
holky, mi pěkně pózovaly
a Luník, to je prdýlka, že?
haisovad
napsal(a):
a Luník, to je prdýlka, že?
TA Luna je též krásný konisko, už se na ně těším na živo! Danny vy tam nemáte bláto, to není fér!
klawdie
napsal(a):
TA Luna je též krásný konisko, už se na ně těším na živo! Danny vy tam nemáte bláto, to není fér!
Ale máme ale jen u vchodu...trochu...
ale já na blátě nefotim
haisovad
napsal(a):
ale já na blátě nefotim
Tak a já mizím...od osmi to začíná
haisovad
napsal(a):
ale já na blátě nefotim
Oki Kláry beru tě za slovo,tak zítra vyrážíme na jízdárnu :-) děkuju,že na mě myslíš já už musim valit,tak páá.
klafus
napsal(a):
Oki Kláry beru tě za slovo,tak zítra vyrážíme na jízdárnu :-) děkuju,že na mě myslíš já už musim valit,tak páá.
Zdar tak po o u koní...A Danny ty se tu koukej ještě ukázat!
klafus
napsal(a):
Hezké ránko, babky Včera jsme byli trochu pojedzit v hale. Opět jsem na záda chromák
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, babky Včera jsme byli trochu pojedzit v hale. Opět jsem na záda chromák
Při opracování to tempo ještě šlo ... Byl mooooooooc šikovnej
luciusl
napsal(a):
a při skákání už nás nikdo vyfotit nestihl ... Prý jsme jeli moc rychle, ale jak se to brzí mi nikdo neporadí
klafus
napsal(a):
Čaute babki. Já tež mrkám jak bych měla alergii, taky jsem včera tutinkala a je mi zle. Béééééééééééééé.Koukám koukám, z Lunítka už je krásná slečna. A slintám nad těma krčiskama Leušky i Luny. Kurnik, tam máte asi nějaký lepší vzduch či co Jo a jak se říká té barvě ? Prokvetlý ryzák nebo jak?????? Včera měli koňušui relax den, travička, procházka....Pohodička
luciusl
napsal(a):
Dobré ranko, já jsem včera provětrala moje smraďochy oba dva! Tentokrát jsem si sedla na uličníka Jerryho, bože holky ten kůň by v lese snad jen cválal a cválal...
luciusl
napsal(a):
a při skákání už nás nikdo vyfotit nestihl ... Prý jsme jeli moc rychle, ale jak se to brzí mi nikdo neporadí
Silvince s Janičkou to moc šlo i bez hlav. hi hi hi
luciusl
napsal(a):
jéé uka další! já mám zas po včerejšku natažený hýždový sval, trošku jsme se nemohli dohodnout na kterou nohu se bude cvalat, ale hlásím že umíme couvat, mám to ale chápavýho koníka.jsme ho s tím zkusila obtěžovat cca poprvé před 4 tydny, pak dlouho nic a včera jsem to zkusila opět,a no problem tak mě udělal radost,ale byl jak pružina, trochu jsme se zapotili!
lanika
napsal(a):
Čaute babki. Já tež mrkám jak bych měla alergii, taky jsem včera tutinkala a je mi zle. Béééééééééééééé.Koukám koukám, z Lunítka už je krásná slečna. A slintám nad těma krčiskama Leušky i Luny. Kurnik, tam máte asi nějaký lepší vzduch či co Jo a jak se říká té barvě ? Prokvetlý ryzák nebo jak?????? Včera měli koňušui relax den, travička, procházka....Pohodička
Zdar Lenucho, jsem taky mardná ale do večera se musím zpravit!holky včera jsme přišla v pul devatý domů, bylo nakoupíno a vařila se mi večeře, jé já se mám!
lanika
napsal(a):
Lucíííííííííííííí, házej sem další fotečky Rozleťák je těhotnej?
klawdie
napsal(a):
Zdar Lenucho, jsem taky mardná ale do večera se musím zpravit!holky včera jsme přišla v pul devatý domů, bylo nakoupíno a vařila se mi večeře, jé já se mám!
Leni ten název si neohaduji tipovat, já mám černýho bělouše a je to šimlátej...koukala jsem dpo plemený knihy Leni je to červený bělouš, tak jsem si to myslela dobře...
lanika
napsal(a):
Lucíííííííííííííí, házej sem další fotečky Rozleťák je těhotnej?
Klárko, nechej si ty tvé provokativní řeči na doma Takoví chlapi jsou jen v pohádce
Když koukám tady na ty všechny fotky zase mě chytla mánie skákání Až se mi třepe prdelka, kurnik.
lanika
napsal(a):
Klárko, nechej si ty tvé provokativní řeči na doma Takoví chlapi jsou jen v pohádce
Když koukám tady na ty všechny fotky zase mě chytla mánie skákání Až se mi třepe prdelka, kurnik.
Hi hihi, Leni, no jasně že je těhotnej Už na to bříško má nárok
Nejsou další fotky - pak už jen kopýtka zadních nohou a tak .... fakt mi přes to letěl jako pako a já byla ráda, že jsem to pak utočila a nenapálili jsme to do vrat, rampičky, lidí a tak ...
luciusl
napsal(a):
Hi hihi, Leni, no jasně že je těhotnej Už na to bříško má nárok
Nejsou další fotky - pak už jen kopýtka zadních nohou a tak .... fakt mi přes to letěl jako pako a já byla ráda, že jsem to pak utočila a nenapálili jsme to do vrat, rampičky, lidí a tak ...
Já přijela večer z haly a bylo doma vytřeno, nakoupeno , Karel nám udělal čajíček ... Jako z pohádky
klafus
napsal(a):
čus kočeny...:)
Kurnik, jak dneska vidím všude ty fotky hopsací, tož je to jasné..:) idu dneska s ryzoidem na jízdárnu...černou věc asi ještě nechám...včera jsme zase byli v terénu pod sedlem, jenom ohlávka - btw musím vám ukázat náš krásný \"vosí\" komplet..:))máme žlutou parelku, žlutou podsedlovku, černé vodítko jako otěže a černého beránka...
btw černá věc by v lese taky jenom cválala, ale to já taky a hlavně pohupsali jsme maximálně ochotně všechno, co šlo..a že některé křípopy byly kusance:)))
jo a hlavně klusat jsme mohli, jak dlouho jsme chtěli a uši nebyly ani jednou vzadu...je to prostě moje černá crosska:))
No a ryzoňa dneska potrápím jízdárnou:)
kukinatost
napsal(a):
čus kočeny...:)
Kurnik, jak dneska vidím všude ty fotky hopsací, tož je to jasné..:) idu dneska s ryzoidem na jízdárnu...černou věc asi ještě nechám...včera jsme zase byli v terénu pod sedlem, jenom ohlávka - btw musím vám ukázat náš krásný \"vosí\" komplet..:))máme žlutou parelku, žlutou podsedlovku, černé vodítko jako otěže a černého beránka...
btw černá věc by v lese taky jenom cválala, ale to já taky a hlavně pohupsali jsme maximálně ochotně všechno, co šlo..a že některé křípopy byly kusance:)))
jo a hlavně klusat jsme mohli, jak dlouho jsme chtěli a uši nebyly ani jednou vzadu...je to prostě moje černá crosska:))
No a ryzoňa dneska potrápím jízdárnou:)
no a já bych měla dneska začít s vyklízením nového bejváku a v neděli bych se chtěla stěhovat...Lukin vlastně taky:))
no a během týdne jedem pro Ritchiho:)
kukinatost
napsal(a):
no a já bych měla dneska začít s vyklízením nového bejváku a v neděli bych se chtěla stěhovat...Lukin vlastně taky:))
no a během týdne jedem pro Ritchiho:)
Týden plný změn vid Jani! snad to budou věci pozitivní
klawdie
napsal(a):
Týden plný změn vid Jani! snad to budou věci pozitivní
jsem snad v životě nebyla tak nervozní.....na nic jiného nemyslím...aspoň že s Kerkatym jsem si včera suprově vyvětrala hlavu..:)))
začínám fakt přemýšlet, že je u něho to udidlo asi větší zlo než provazovka...každopádně přijde mi na ohlávce mnohem vyrovnanější..zkusím ještě sehnat nějaké double lomené nebo olivku a poměnit udidla...
klafus
napsal(a):
Ahoj...Tak jsem dorazila taky... Molča vyvenčena,teď si musím najít snídani a pobavit freťulu
rocky
napsal(a):
Tak do kolika jste to Zuzi včera táhli
Peťu,moc dlouho ne... Po půlnoci jsem byla v pelechu i já... vstávám ráno po šesté,tak abych byla schopna
Jak je Tobě? Už lépe??
molly
napsal(a):
Peťu,moc dlouho ne... Po půlnoci jsem byla v pelechu i já... vstávám ráno po šesté,tak abych byla schopna
Jak je Tobě? Už lépe??
Jani a tak jsi nezvažovala nákup bezudidlovky, je to přeci jen jistější než parelka...však asi černocha na parkury tahat nebudeš, tak proč udidlo rovnou nezahodit! trenovací chutě si odbudeš na ryzonoj!a všichni budou spokojeni, Jani s tím stěhováním na tebe bude myslet.at to všechno dobře dopadne!
rocky
napsal(a):
Mě už je celkem dobře, vypadá to, že kašlíček si převzal celou moji nemoc:)
Tak jsem tady ze školení.
janíku, budu na tebe moc myslet až budete stěhovat...uvidíš že vše dopadne dobře.
Lenííí, fotky máš luxusní, na těch fotkách vypadá Honzula takovej udělanější než jak jsem ho viděla naživo...takovej namakanej ořík. A co vůbec Oskouš? Jak se mu žije? Neterorizuje ho Honzík? Jinak jsem včera ukazovala nová videa ze včerejška... tak tady jsou odkazy...
tak první http://www.stream.cz/video/9/55521-kloko-i
a druhé http://www.stream.cz/video/9/55524-kloko-ii
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tady ze školení.
janíku, budu na tebe moc myslet až budete stěhovat...uvidíš že vše dopadne dobře.
Lenííí, fotky máš luxusní, na těch fotkách vypadá Honzula takovej udělanější než jak jsem ho viděla naživo...takovej namakanej ořík. A co vůbec Oskouš? Jak se mu žije? Neterorizuje ho Honzík? Jinak jsem včera ukazovala nová videa ze včerejška... tak tady jsou odkazy...
tak první http://www.stream.cz/video/9/55521-kloko-i
a druhé http://www.stream.cz/video/9/55524-kloko-ii
DAnulí já videjka zas večer, neusla jsi?
Hele a jestli to nepletu, tak to není Honzík, že je leni, to jsi měla trenink tenkrát na nějakem jiném koníčkovi!
klawdie
napsal(a):
Hele a jestli to nepletu, tak to není Honzík, že je leni, to jsi měla trenink tenkrát na nějakem jiném koníčkovi!
Já jsem si říkala že je to jinej koník...heh, ale fešnej, jen co je pravda...
Hele jsou to videa jak jsem ukazovala vám na skypu...
Neregistrovaný uživatel

klawdie
napsal(a):
Danulíííííííííí, to opravdu není Honzík Je to koňouš tenkrát jak jsem byla v zimě na výcvikové hodině v Komorní Lhotce. Takhle honzuloidek zatím neskáče
Jinak Oskárek se má čile k světu, tlousne, protože jen papká a papká a papká :-) Včera jsem kluky chtěla prohnat ve vedlejší ohradě, tak Honzík tu snahu měl, ale poňuch vždy předemnou jen naklusal a přitom si uždiboval trávu Je to mazlík. Už přesně ví co si dovolit může a co ne, odchytit se dá už taky skoro hned napoprvé, dokonce se už i pusinkujem ( kdysi to bylo jen bělmo v očích)
Je vidět, že si toho dostatečně užívá. Jinak mi na něj chodí 6-letá holčina, učí se, ale je moc šikovná. Takže s ní vždy jdu na procházku do kopečků, aby trochu i Oskaroidník makal. Jinak ho učím aby chodil pěkně na vodítku i za Honzíkem, jednou jsem ho měla i sebou venku. Když jedu ven s Honzíkem jen v krolku, tak bych je brávala sebou oba. Dokonce jsme i klusali kousek
No sranda. Ale už bych ho nikomu na světě nedala a myslím, že ani Honzík ne. Je tod strašně moooooooc spokojený.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Danulíííííííííí, to opravdu není Honzík Je to koňouš tenkrát jak jsem byla v zimě na výcvikové hodině v Komorní Lhotce. Takhle honzuloidek zatím neskáče
Jinak Oskárek se má čile k světu, tlousne, protože jen papká a papká a papká :-) Včera jsem kluky chtěla prohnat ve vedlejší ohradě, tak Honzík tu snahu měl, ale poňuch vždy předemnou jen naklusal a přitom si uždiboval trávu Je to mazlík. Už přesně ví co si dovolit může a co ne, odchytit se dá už taky skoro hned napoprvé, dokonce se už i pusinkujem ( kdysi to bylo jen bělmo v očích)
Je vidět, že si toho dostatečně užívá. Jinak mi na něj chodí 6-letá holčina, učí se, ale je moc šikovná. Takže s ní vždy jdu na procházku do kopečků, aby trochu i Oskaroidník makal. Jinak ho učím aby chodil pěkně na vodítku i za Honzíkem, jednou jsem ho měla i sebou venku. Když jedu ven s Honzíkem jen v krolku, tak bych je brávala sebou oba. Dokonce jsme i klusali kousek
No sranda. Ale už bych ho nikomu na světě nedala a myslím, že ani Honzík ne. Je tod strašně moooooooc spokojený.
Leni a ty máš k Oskárkovi i sedýlko a uzdečku??
Já jsem měla dříve taky snahu brát Jerryka sebou na vyjížďky, chtěla jsem aby se naučil chodit na volno semnou na vyjížďku, ale bohužel vůně trávy je neodolatelná, takže se zapíchnul na prvním trsu trávy a zůstal tam. Vůbec ho nevzrušovalo že mu ujíždím.. To jsem vzdala ale občas si ho vemu na vazák sebou na vyjížďku to je hodnej, jen mě nasere když ho chytne záchvat závodění, pak brzdím jeho jednou rukou a kobylu druhou, sranda- Neřízený střely
rocky
napsal(a):
Leni a ty máš k Oskárkovi i sedýlko a uzdečku??
Já jsem měla dříve taky snahu brát Jerryka sebou na vyjížďky, chtěla jsem aby se naučil chodit na volno semnou na vyjížďku, ale bohužel vůně trávy je neodolatelná, takže se zapíchnul na prvním trsu trávy a zůstal tam. Vůbec ho nevzrušovalo že mu ujíždím.. To jsem vzdala ale občas si ho vemu na vazák sebou na vyjížďku to je hodnej, jen mě nasere když ho chytne záchvat závodění, pak brzdím jeho jednou rukou a kobylu druhou, sranda- Neřízený střely
Uzdečku mám k němu, mělo být i sedlo, ale bohužel pán tehdejší majitel na mě ušil boudu. Ale co. Sedýlko dokoupím časem
No a když si tě Petiku představím v akci " BRZDííííM " chichotám se o sto šest
klafus
napsal(a):
Zas mne čeká odpolka... Nechce si to někdo vyměnit??
molly
napsal(a):
Zas mne čeká odpolka... Nechce si to někdo vyměnit??
Tak mějte fajnový zbytek dne, s některými se potkáme
A užijte si prima víkend a přeju báječné počasí!!!
molly
napsal(a):
Tak mějte fajnový zbytek dne, s některými se potkáme
A užijte si prima víkend a přeju báječné počasí!!!
Já jsem teďka dorazila z oběda a jsem zase totálka mrtvoš...
Holky, sháním nového páníčka pto tohodle mimíška... QH se super původem
haisovad
napsal(a):
Já jsem teďka dorazila z oběda a jsem zase totálka mrtvoš...
Holky, sháním nového páníčka pto tohodle mimíška... QH se super původem
No já tu zas měla vedení, byli mi potřást paží tak jsem rozlila panáky a už zase zmizeli a já vyrazím do tesca na nákup aby jsme si měli věčer čím rvát břicho!
klawdie
napsal(a):
No já tu zas měla vedení, byli mi potřást paží tak jsem rozlila panáky a už zase zmizeli a já vyrazím do tesca na nákup aby jsme si měli věčer čím rvát břicho!
Tak Danny já si toho hříbouše kdyžtak vemu, mám teď nějak velkej boxík pro kobylu, včera tam spolu chvílu bydlel Jerry a Grace a byli happy..tak se ho ujmu, počítám že ho darujou
rocky
napsal(a):
Tak Danny já si toho hříbouše kdyžtak vemu, mám teď nějak velkej boxík pro kobylu, včera tam spolu chvílu bydlel Jerry a Grace a byli happy..tak se ho ujmu, počítám že ho darujou
JJ, on je zadarmo ale ohlávka s vodítkem k němu stojí 130 táců...
Je sladkej, že...
rocky
napsal(a):
tak já ho beru bez vodítka a ohlávky
Nene, ohlávka a vodítko prostě patří k němu...
Hele kdyby jste o někom věděli, kdo chce mercedes mezi QH tak dejte vědět...
Stejně jsou roztomilý když hříbouškové přelínávaj...
rocky
napsal(a):
je opravdu nádhernej!
Taky bych ho brala...QH umí luxusně skákat, mají ukrutnou sílu v zadku...
Ale nemám ty přebytečný peňounze...
S maminou Smart Hollywood Lenas
haisovad
napsal(a):
Taky bych ho brala...QH umí luxusně skákat, mají ukrutnou sílu v zadku...
Ale nemám ty přebytečný peňounze...
S maminou Smart Hollywood Lenas
Milánkové moji tak jsem nám byla nakoupit na večer....ted ještě zabalím dva balíky a mažu zařizovat, mám toho hodně a to mám dnes koníka obstaranýho:) Tak večer online!pááááááááááááá
Neregistrovaný uživatel

klawdie
napsal(a):
Milánkové moji tak jsem nám byla nakoupit na večer....ted ještě zabalím dva balíky a mažu zařizovat, mám toho hodně a to mám dnes koníka obstaranýho:) Tak večer online!pááááááááááááá
Jasnačka, večer ifauna online...papa Klárko.
Já za chvíli taky balim a tradá domů a pak na kolo
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jasnačka, večer ifauna online...papa Klárko.
Já za chvíli taky balim a tradá domů a pak na kolo
Hezkej víkend holky, počasí ať vám přeje, a koníci ať nezlobí. nás už šéf pouští domůů...tak pa a s některými večer..škoda že né se všema