KONEČNĚ PÁÁÁTEK :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2008 07:27

Tak a budu drzá i dneska zalažím ten všemi vyhlížený poslední den pracovního utrpení :-) Prý dneska slibovali nějakejch 10 stupńů,tak doufám,že nekecali,páč bych dnes zase nerada cvakala zubama o vidle.No co ještě popřát snad jen rychle uběhlou práci a co nevíce času se svými čtyřnohými mazlíky.
For Klárka: Hoj,hele doufám,že se dnes potkáme u koní,potřebuju s tebou něco probrat ohledně tvého předsevzetí na šití dek :-) Možnáááá budu první dárce pár materiálů.

28.3.2008 07:29

klafus napsal(a):
Tak a budu drzá i dneska zalažím ten všemi vyhlížený poslední den pracovního utrpení :-) Prý dneska slibovali nějakejch 10 stupńů,tak doufám,že nekecali,páč bych dnes zase nerada cvakala zubama o vidle.No co ještě popřát snad jen rychle uběhlou práci a co nevíce času se svými čtyřnohými mazlíky.
For Klárka: Hoj,hele doufám,že se dnes potkáme u koní,potřebuju s tebou něco probrat ohledně tvého předsevzetí na šití dek :-) Možnáááá budu první dárce pár materiálů.

Bože dnes mě asi ta klávesnice nemá ráda,že mi z toho vyskakujou písmenka,tak se omlouvám,asi ještě nejsem úplně probuzená

28.3.2008 07:30

klafus napsal(a):

Klarušo zítra tam budu, řekla bych po o, pojd s námi zítra na jízdarnu Agna pujde na Sabku, tak na Tebe můžu ze země mrknout. jo a ten koženéj podbřišník pořád vozím v autě! dám ti ho zítra...

28.3.2008 07:31

klafus napsal(a):

NAZDÁREK...já tu budu jen chvíli, za chvíli valim na školení řidičů...totál zbytečně promrhanej čas...zase tam usnu, jako minule
Děvčátka, jsem se bála ráno řídit, kdyby mě chytli tak asi ještě nadejchám...
Všem přeji krásný a ničím-nikým nerušený pátek...

28.3.2008 07:36

haisovad napsal(a):
NAZDÁREK...já tu budu jen chvíli, za chvíli valim na školení řidičů...totál zbytečně promrhanej čas...zase tam usnu, jako minule
Děvčátka, jsem se bála ráno řídit, kdyby mě chytli tak asi ještě nadejchám...
Všem přeji krásný a ničím-nikým nerušený pátek...

včera jsem zase něco pofotila...tak ať máte na co koukat...
holky, mi pěkně pózovaly

28.3.2008 07:36

haisovad napsal(a):
včera jsem zase něco pofotila...tak ať máte na co koukat...
holky, mi pěkně pózovaly

a Luník, to je prdýlka, že?

28.3.2008 07:38

haisovad napsal(a):
a Luník, to je prdýlka, že?

TA Luna je též krásný konisko, už se na ně těším na živo! Danny vy tam nemáte bláto, to není fér!

28.3.2008 07:39

klawdie napsal(a):
TA Luna je též krásný konisko, už se na ně těším na živo! Danny vy tam nemáte bláto, to není fér!

Ale máme ale jen u vchodu...trochu...
ale já na blátě nefotim

28.3.2008 07:41

haisovad napsal(a):
ale já na blátě nefotim

Tak a já mizím...od osmi to začíná

28.3.2008 07:41

haisovad napsal(a):
ale já na blátě nefotim

Oki Kláry beru tě za slovo,tak zítra vyrážíme na jízdárnu :-) děkuju,že na mě myslíš já už musim valit,tak páá.

28.3.2008 07:45

klafus napsal(a):
Oki Kláry beru tě za slovo,tak zítra vyrážíme na jízdárnu :-) děkuju,že na mě myslíš já už musim valit,tak páá.

Zdar tak po o u koní...A Danny ty se tu koukej ještě ukázat!

28.3.2008 07:46

klafus napsal(a):

Hezké ránko, babky Včera jsme byli trochu pojedzit v hale. Opět jsem na záda chromák

28.3.2008 07:48

luciusl napsal(a):
Hezké ránko, babky Včera jsme byli trochu pojedzit v hale. Opět jsem na záda chromák

Při opracování to tempo ještě šlo ... Byl mooooooooc šikovnej

28.3.2008 07:50

luciusl napsal(a):

a při skákání už nás nikdo vyfotit nestihl ... Prý jsme jeli moc rychle, ale jak se to brzí mi nikdo neporadí

28.3.2008 07:50

klafus napsal(a):

Čaute babki. Já tež mrkám jak bych měla alergii, taky jsem včera tutinkala a je mi zle. Béééééééééééééé.Koukám koukám, z Lunítka už je krásná slečna. A slintám nad těma krčiskama Leušky i Luny. Kurnik, tam máte asi nějaký lepší vzduch či co Jo a jak se říká té barvě ? Prokvetlý ryzák nebo jak?????? Včera měli koňušui relax den, travička, procházka....Pohodička

28.3.2008 07:52

luciusl napsal(a):

Dobré ranko, já jsem včera provětrala moje smraďochy oba dva! Tentokrát jsem si sedla na uličníka Jerryho, bože holky ten kůň by v lese snad jen cválal a cválal...

luciusl napsal(a):
a při skákání už nás nikdo vyfotit nestihl ... Prý jsme jeli moc rychle, ale jak se to brzí mi nikdo neporadí

Silvince s Janičkou to moc šlo i bez hlav. hi hi hi

luciusl napsal(a):

jéé uka další! já mám zas po včerejšku natažený hýždový sval, trošku jsme se nemohli dohodnout na kterou nohu se bude cvalat, ale hlásím že umíme couvat, mám to ale chápavýho koníka.jsme ho s tím zkusila obtěžovat cca poprvé před 4 tydny, pak dlouho nic a včera jsem to zkusila opět,a no problem tak mě udělal radost,ale byl jak pružina, trochu jsme se zapotili!

28.3.2008 07:55

lanika napsal(a):
Čaute babki. Já tež mrkám jak bych měla alergii, taky jsem včera tutinkala a je mi zle. Béééééééééééééé.Koukám koukám, z Lunítka už je krásná slečna. A slintám nad těma krčiskama Leušky i Luny. Kurnik, tam máte asi nějaký lepší vzduch či co Jo a jak se říká té barvě ? Prokvetlý ryzák nebo jak?????? Včera měli koňušui relax den, travička, procházka....Pohodička

Zdar Lenucho, jsem taky mardná ale do večera se musím zpravit!holky včera jsme přišla v pul devatý domů, bylo nakoupíno a vařila se mi večeře, jé já se mám!

28.3.2008 07:56

lanika napsal(a):

Lucíííííííííííííí, házej sem další fotečky Rozleťák je těhotnej?

28.3.2008 08:01

klawdie napsal(a):
Zdar Lenucho, jsem taky mardná ale do večera se musím zpravit!holky včera jsme přišla v pul devatý domů, bylo nakoupíno a vařila se mi večeře, jé já se mám!

Leni ten název si neohaduji tipovat, já mám černýho bělouše a je to šimlátej...koukala jsem dpo plemený knihy Leni je to červený bělouš, tak jsem si to myslela dobře...

28.3.2008 08:01

lanika napsal(a):
Lucíííííííííííííí, házej sem další fotečky Rozleťák je těhotnej?

Klárko, nechej si ty tvé provokativní řeči na doma Takoví chlapi jsou jen v pohádce
Když koukám tady na ty všechny fotky zase mě chytla mánie skákání Až se mi třepe prdelka, kurnik.

28.3.2008 08:07

lanika napsal(a):
Klárko, nechej si ty tvé provokativní řeči na doma Takoví chlapi jsou jen v pohádce
Když koukám tady na ty všechny fotky zase mě chytla mánie skákání Až se mi třepe prdelka, kurnik.

Hi hihi, Leni, no jasně že je těhotnej Už na to bříško má nárok
Nejsou další fotky - pak už jen kopýtka zadních nohou a tak .... fakt mi přes to letěl jako pako a já byla ráda, že jsem to pak utočila a nenapálili jsme to do vrat, rampičky, lidí a tak ...

28.3.2008 08:09

luciusl napsal(a):
Hi hihi, Leni, no jasně že je těhotnej Už na to bříško má nárok
Nejsou další fotky - pak už jen kopýtka zadních nohou a tak .... fakt mi přes to letěl jako pako a já byla ráda, že jsem to pak utočila a nenapálili jsme to do vrat, rampičky, lidí a tak ...

Já přijela večer z haly a bylo doma vytřeno, nakoupeno , Karel nám udělal čajíček ... Jako z pohádky

28.3.2008 08:12

luciusl napsal(a):
Já přijela večer z haly a bylo doma vytřeno, nakoupeno , Karel nám udělal čajíček ... Jako z pohádky

28.3.2008 08:13

klafus napsal(a):

čus kočeny...:)
Kurnik, jak dneska vidím všude ty fotky hopsací, tož je to jasné..:) idu dneska s ryzoidem na jízdárnu...černou věc asi ještě nechám...včera jsme zase byli v terénu pod sedlem, jenom ohlávka - btw musím vám ukázat náš krásný \"vosí\" komplet..:))máme žlutou parelku, žlutou podsedlovku, černé vodítko jako otěže a černého beránka...
btw černá věc by v lese taky jenom cválala, ale to já taky a hlavně pohupsali jsme maximálně ochotně všechno, co šlo..a že některé křípopy byly kusance:)))
jo a hlavně klusat jsme mohli, jak dlouho jsme chtěli a uši nebyly ani jednou vzadu...je to prostě moje černá crosska:))
No a ryzoňa dneska potrápím jízdárnou:)

28.3.2008 08:14

kukinatost napsal(a):
čus kočeny...:)
Kurnik, jak dneska vidím všude ty fotky hopsací, tož je to jasné..:) idu dneska s ryzoidem na jízdárnu...černou věc asi ještě nechám...včera jsme zase byli v terénu pod sedlem, jenom ohlávka - btw musím vám ukázat náš krásný \"vosí\" komplet..:))máme žlutou parelku, žlutou podsedlovku, černé vodítko jako otěže a černého beránka...
btw černá věc by v lese taky jenom cválala, ale to já taky a hlavně pohupsali jsme maximálně ochotně všechno, co šlo..a že některé křípopy byly kusance:)))
jo a hlavně klusat jsme mohli, jak dlouho jsme chtěli a uši nebyly ani jednou vzadu...je to prostě moje černá crosska:))
No a ryzoňa dneska potrápím jízdárnou:)

no a já bych měla dneska začít s vyklízením nového bejváku a v neděli bych se chtěla stěhovat...Lukin vlastně taky:))
no a během týdne jedem pro Ritchiho:)

28.3.2008 08:26

kukinatost napsal(a):
no a já bych měla dneska začít s vyklízením nového bejváku a v neděli bych se chtěla stěhovat...Lukin vlastně taky:))
no a během týdne jedem pro Ritchiho:)

Týden plný změn vid Jani! snad to budou věci pozitivní

28.3.2008 08:30

klawdie napsal(a):
Týden plný změn vid Jani! snad to budou věci pozitivní

jsem snad v životě nebyla tak nervozní.....na nic jiného nemyslím...aspoň že s Kerkatym jsem si včera suprově vyvětrala hlavu..:)))
začínám fakt přemýšlet, že je u něho to udidlo asi větší zlo než provazovka...každopádně přijde mi na ohlávce mnohem vyrovnanější..zkusím ještě sehnat nějaké double lomené nebo olivku a poměnit udidla...

28.3.2008 08:37

klafus napsal(a):

Ahoj...Tak jsem dorazila taky... Molča vyvenčena,teď si musím najít snídani a pobavit freťulu

28.3.2008 09:18

molly napsal(a):
Ahoj...Tak jsem dorazila taky... Molča vyvenčena,teď si musím najít snídani a pobavit freťulu

Tak do kolika jste to Zuzi včera táhli

28.3.2008 09:25

rocky napsal(a):
Tak do kolika jste to Zuzi včera táhli

Peťu,moc dlouho ne... Po půlnoci jsem byla v pelechu i já... vstávám ráno po šesté,tak abych byla schopna
Jak je Tobě? Už lépe??

28.3.2008 09:47

molly napsal(a):
Peťu,moc dlouho ne... Po půlnoci jsem byla v pelechu i já... vstávám ráno po šesté,tak abych byla schopna
Jak je Tobě? Už lépe??

Jani a tak jsi nezvažovala nákup bezudidlovky, je to přeci jen jistější než parelka...však asi černocha na parkury tahat nebudeš, tak proč udidlo rovnou nezahodit! trenovací chutě si odbudeš na ryzonoj!a všichni budou spokojeni, Jani s tím stěhováním na tebe bude myslet.at to všechno dobře dopadne!

28.3.2008 10:02

molly napsal(a):
Jak je Tobě? Už lépe??

Mě už je celkem dobře, vypadá to, že kašlíček si převzal celou moji nemoc:)

28.3.2008 10:22

rocky napsal(a):
Mě už je celkem dobře, vypadá to, že kašlíček si převzal celou moji nemoc:)

Tak jsem tady ze školení.
janíku, budu na tebe moc myslet až budete stěhovat...uvidíš že vše dopadne dobře.
Lenííí, fotky máš luxusní, na těch fotkách vypadá Honzula takovej udělanější než jak jsem ho viděla naživo...takovej namakanej ořík. A co vůbec Oskouš? Jak se mu žije? Neterorizuje ho Honzík? Jinak jsem včera ukazovala nová videa ze včerejška... tak tady jsou odkazy...
tak první http://www.stream.cz/video/9/55521-kloko-i
a druhé http://www.stream.cz/video/9/55524-kloko-ii

28.3.2008 10:34

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady ze školení.
janíku, budu na tebe moc myslet až budete stěhovat...uvidíš že vše dopadne dobře.
Lenííí, fotky máš luxusní, na těch fotkách vypadá Honzula takovej udělanější než jak jsem ho viděla naživo...takovej namakanej ořík. A co vůbec Oskouš? Jak se mu žije? Neterorizuje ho Honzík? Jinak jsem včera ukazovala nová videa ze včerejška... tak tady jsou odkazy...
tak první http://www.stream.cz/video/9/55521-kloko-i
a druhé http://www.stream.cz/video/9/55524-kloko-ii

DAnulí já videjka zas večer, neusla jsi?
Hele a jestli to nepletu, tak to není Honzík, že je leni, to jsi měla trenink tenkrát na nějakem jiném koníčkovi!

28.3.2008 10:38

klawdie napsal(a):
Hele a jestli to nepletu, tak to není Honzík, že je leni, to jsi měla trenink tenkrát na nějakem jiném koníčkovi!

Já jsem si říkala že je to jinej koník...heh, ale fešnej, jen co je pravda...
Hele jsou to videa jak jsem ukazovala vám na skypu...

Neregistrovaný uživatel

28.3.2008 11:10
Neregistrovaný uživatel

klawdie napsal(a):

Danulíííííííííí, to opravdu není Honzík Je to koňouš tenkrát jak jsem byla v zimě na výcvikové hodině v Komorní Lhotce. Takhle honzuloidek zatím neskáče
Jinak Oskárek se má čile k světu, tlousne, protože jen papká a papká a papká :-) Včera jsem kluky chtěla prohnat ve vedlejší ohradě, tak Honzík tu snahu měl, ale poňuch vždy předemnou jen naklusal a přitom si uždiboval trávu Je to mazlík. Už přesně ví co si dovolit může a co ne, odchytit se dá už taky skoro hned napoprvé, dokonce se už i pusinkujem ( kdysi to bylo jen bělmo v očích) Je vidět, že si toho dostatečně užívá. Jinak mi na něj chodí 6-letá holčina, učí se, ale je moc šikovná. Takže s ní vždy jdu na procházku do kopečků, aby trochu i Oskaroidník makal. Jinak ho učím aby chodil pěkně na vodítku i za Honzíkem, jednou jsem ho měla i sebou venku. Když jedu ven s Honzíkem jen v krolku, tak bych je brávala sebou oba. Dokonce jsme i klusali kousek No sranda. Ale už bych ho nikomu na světě nedala a myslím, že ani Honzík ne. Je tod strašně moooooooc spokojený.

28.3.2008 11:30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Danulíííííííííí, to opravdu není Honzík Je to koňouš tenkrát jak jsem byla v zimě na výcvikové hodině v Komorní Lhotce. Takhle honzuloidek zatím neskáče
Jinak Oskárek se má čile k světu, tlousne, protože jen papká a papká a papká :-) Včera jsem kluky chtěla prohnat ve vedlejší ohradě, tak Honzík tu snahu měl, ale poňuch vždy předemnou jen naklusal a přitom si uždiboval trávu Je to mazlík. Už přesně ví co si dovolit může a co ne, odchytit se dá už taky skoro hned napoprvé, dokonce se už i pusinkujem ( kdysi to bylo jen bělmo v očích) Je vidět, že si toho dostatečně užívá. Jinak mi na něj chodí 6-letá holčina, učí se, ale je moc šikovná. Takže s ní vždy jdu na procházku do kopečků, aby trochu i Oskaroidník makal. Jinak ho učím aby chodil pěkně na vodítku i za Honzíkem, jednou jsem ho měla i sebou venku. Když jedu ven s Honzíkem jen v krolku, tak bych je brávala sebou oba. Dokonce jsme i klusali kousek No sranda. Ale už bych ho nikomu na světě nedala a myslím, že ani Honzík ne. Je tod strašně moooooooc spokojený.

Leni a ty máš k Oskárkovi i sedýlko a uzdečku??
Já jsem měla dříve taky snahu brát Jerryka sebou na vyjížďky, chtěla jsem aby se naučil chodit na volno semnou na vyjížďku, ale bohužel vůně trávy je neodolatelná, takže se zapíchnul na prvním trsu trávy a zůstal tam. Vůbec ho nevzrušovalo že mu ujíždím.. To jsem vzdala ale občas si ho vemu na vazák sebou na vyjížďku to je hodnej, jen mě nasere když ho chytne záchvat závodění, pak brzdím jeho jednou rukou a kobylu druhou, sranda- Neřízený střely

28.3.2008 12:07

rocky napsal(a):
Leni a ty máš k Oskárkovi i sedýlko a uzdečku??
Já jsem měla dříve taky snahu brát Jerryka sebou na vyjížďky, chtěla jsem aby se naučil chodit na volno semnou na vyjížďku, ale bohužel vůně trávy je neodolatelná, takže se zapíchnul na prvním trsu trávy a zůstal tam. Vůbec ho nevzrušovalo že mu ujíždím.. To jsem vzdala ale občas si ho vemu na vazák sebou na vyjížďku to je hodnej, jen mě nasere když ho chytne záchvat závodění, pak brzdím jeho jednou rukou a kobylu druhou, sranda- Neřízený střely

Uzdečku mám k němu, mělo být i sedlo, ale bohužel pán tehdejší majitel na mě ušil boudu. Ale co. Sedýlko dokoupím časem
No a když si tě Petiku představím v akci " BRZDííííM " chichotám se o sto šest

28.3.2008 12:29

klafus napsal(a):

Zas mne čeká odpolka... Nechce si to někdo vyměnit??

28.3.2008 12:52

molly napsal(a):
Zas mne čeká odpolka... Nechce si to někdo vyměnit??

Tak mějte fajnový zbytek dne, s některými se potkáme A užijte si prima víkend a přeju báječné počasí!!!

28.3.2008 12:54

molly napsal(a):
Tak mějte fajnový zbytek dne, s některými se potkáme A užijte si prima víkend a přeju báječné počasí!!!

Já jsem teďka dorazila z oběda a jsem zase totálka mrtvoš...
Holky, sháním nového páníčka pto tohodle mimíška... QH se super původem

28.3.2008 13:32

haisovad napsal(a):
Já jsem teďka dorazila z oběda a jsem zase totálka mrtvoš...
Holky, sháním nového páníčka pto tohodle mimíška... QH se super původem

No já tu zas měla vedení, byli mi potřást paží tak jsem rozlila panáky a už zase zmizeli a já vyrazím do tesca na nákup aby jsme si měli věčer čím rvát břicho!

28.3.2008 13:38

klawdie napsal(a):
No já tu zas měla vedení, byli mi potřást paží tak jsem rozlila panáky a už zase zmizeli a já vyrazím do tesca na nákup aby jsme si měli věčer čím rvát břicho!

Tak Danny já si toho hříbouše kdyžtak vemu, mám teď nějak velkej boxík pro kobylu, včera tam spolu chvílu bydlel Jerry a Grace a byli happy..tak se ho ujmu, počítám že ho darujou

28.3.2008 13:46

rocky napsal(a):
Tak Danny já si toho hříbouše kdyžtak vemu, mám teď nějak velkej boxík pro kobylu, včera tam spolu chvílu bydlel Jerry a Grace a byli happy..tak se ho ujmu, počítám že ho darujou

JJ, on je zadarmo ale ohlávka s vodítkem k němu stojí 130 táců...
Je sladkej, že...

28.3.2008 13:52

haisovad napsal(a):
JJ, on je zadarmo ale ohlávka s vodítkem k němu stojí 130 táců...
Je sladkej, že...

tak já ho beru bez vodítka a ohlávky

28.3.2008 13:57

rocky napsal(a):
tak já ho beru bez vodítka a ohlávky

Nene, ohlávka a vodítko prostě patří k němu...
Hele kdyby jste o někom věděli, kdo chce mercedes mezi QH tak dejte vědět...
Stejně jsou roztomilý když hříbouškové přelínávaj...

28.3.2008 14:01

haisovad napsal(a):
Nene, ohlávka a vodítko prostě patří k němu...
Hele kdyby jste o někom věděli, kdo chce mercedes mezi QH tak dejte vědět...
Stejně jsou roztomilý když hříbouškové přelínávaj...

je opravdu nádhernej!

28.3.2008 14:22

rocky napsal(a):
je opravdu nádhernej!

Taky bych ho brala...QH umí luxusně skákat, mají ukrutnou sílu v zadku...
Ale nemám ty přebytečný peňounze...
S maminou Smart Hollywood Lenas

28.3.2008 14:58

haisovad napsal(a):
Taky bych ho brala...QH umí luxusně skákat, mají ukrutnou sílu v zadku...
Ale nemám ty přebytečný peňounze...
S maminou Smart Hollywood Lenas

Milánkové moji tak jsem nám byla nakoupit na večer....ted ještě zabalím dva balíky a mažu zařizovat, mám toho hodně a to mám dnes koníka obstaranýho:) Tak večer online!pááááááááááááá

Neregistrovaný uživatel

28.3.2008 15:02
Neregistrovaný uživatel

klawdie napsal(a):
Milánkové moji tak jsem nám byla nakoupit na večer....ted ještě zabalím dva balíky a mažu zařizovat, mám toho hodně a to mám dnes koníka obstaranýho:) Tak večer online!pááááááááááááá

Jasnačka, večer ifauna online...papa Klárko.
Já za chvíli taky balim a tradá domů a pak na kolo

28.3.2008 15:28

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jasnačka, večer ifauna online...papa Klárko.
Já za chvíli taky balim a tradá domů a pak na kolo

Hezkej víkend holky, počasí ať vám přeje, a koníci ať nezlobí. nás už šéf pouští domůů...tak pa a s některými večer..škoda že né se všema

Přidejte reakci

Přidat smajlík