Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2008 12:36

ukažte ftečky tatínků vašich črstvých přírůstků a nebo tatínky které jste vybrali na letošní připouštění

2.4.2008 14:03

sccary napsal(a):
ukažte ftečky tatínků vašich črstvých přírůstků a nebo tatínky které jste vybrali na letošní připouštění

přidávám koníka ktery se narodil roku 2004

2.4.2008 14:04

terkas napsal(a):
přidávám koníka ktery se narodil roku 2004

A jeho tatulda 2848 Indián

2.4.2008 14:07

terkas napsal(a):
A jeho tatulda 2848 Indián

tady tatínek bospar-2

2.4.2008 14:18

woldemortik napsal(a):
tady tatínek bospar-2

Tady tatínek Ainhoa St. Faust

2.4.2008 14:20

sabina napsal(a):
Tady tatínek Ainhoa St. Faust

a syn

2.4.2008 14:32

woldemortik napsal(a):
tady tatínek bospar-2

a tady synátor
tedka je vetší atmavší.nové foto mam na cd nebo na www.woldemortik.rajce.net

2.4.2008 18:19

woldemortik napsal(a):
a tady synátor
tedka je vetší atmavší.nové foto mam na cd nebo na www.woldemortik.rajce.net

Tatínek Hankalo(ger)

2.4.2008 18:21

nicynka napsal(a):
Tatínek Hankalo(ger)

Syneček Miss Mistr

2.4.2008 18:27

nicynka napsal(a):
Syneček Miss Mistr

my už jsme se asi taky rozhodli ale ne na 100%

Bohemian Freyr z Olešnice

2.4.2008 18:37

sccary napsal(a):

Invest In a Power,tatínek Denýska

2.4.2008 18:38

pizneta napsal(a):
Invest In a Power,tatínek Denýska

Powerful Danny

2.4.2008 19:28

sccary napsal(a):

Frája stojí kousínek od nás,na Olešnicích.Je to opravdu fešák,vždycky jsem z něj byla na zadku - dlouhá vlnitá hříva,tygří krok(Když míval bujarou náladu,zvedal nožky jako baleťák,člověk trnul aby že se kopne do brady,...fešák),no prostě žůžovní koníček... Pokud budu letos připouštět kobylku (jakože pořád ještě váhám,páč mám strach abych jí nějak neublížila,přecejen to už není mladice.Předchozí majitelé ji připouštěli ještě loni a na svých devatenáct(oficiálních) vůbec nevypadá,navíc je to takový mateřský typ,hříbátko by jí udělalo radost a taky by si vylepšila postavení ve stádě.Takže...co myslíte,mimochodem?),vybrali bychom pro ni frájova synátora.On je o fousíček vyšší,než tatík a je takové víc sportovní postavy.Naši kobylku vylepší spíš než Frája,potřebuje trochu vyčouhnout,jezevčice.

2.4.2008 19:37

vacicanda napsal(a):
Frája stojí kousínek od nás,na Olešnicích.Je to opravdu fešák,vždycky jsem z něj byla na zadku - dlouhá vlnitá hříva,tygří krok(Když míval bujarou náladu,zvedal nožky jako baleťák,člověk trnul aby že se kopne do brady,...fešák),no prostě žůžovní koníček... Pokud budu letos připouštět kobylku (jakože pořád ještě váhám,páč mám strach abych jí nějak neublížila,přecejen to už není mladice.Předchozí majitelé ji připouštěli ještě loni a na svých devatenáct(oficiálních) vůbec nevypadá,navíc je to takový mateřský typ,hříbátko by jí udělalo radost a taky by si vylepšila postavení ve stádě.Takže...co myslíte,mimochodem?),vybrali bychom pro ni frájova synátora.On je o fousíček vyšší,než tatík a je takové víc sportovní postavy.Naši kobylku vylepší spíš než Frája,potřebuje trochu vyčouhnout,jezevčice.

vacicanda : Téda vy mi děláte radost asi jsme teda dobře vybrali ten jeho synek se mi taky líbí ale ponička je malá a navíc prvnička tak jsme vybrali menšího. nemáš nějáké jeho fotky? jinak kobča je pěkná na 19 nevypada kolik měří?

2.4.2008 20:06

sccary napsal(a):
vacicanda : Téda vy mi děláte radost asi jsme teda dobře vybrali ten jeho synek se mi taky líbí ale ponička je malá a navíc prvnička tak jsme vybrali menšího. nemáš nějáké jeho fotky? jinak kobča je pěkná na 19 nevypada kolik měří?

Tatínek 725 Poldori

2.4.2008 20:13

sccary napsal(a):

Fotečky bohužel nemám,já předtím moc nefotila a oni s fotkami škudlí. Ale chtěla bych tam zítra brnknout,jestli bych se nemohla o víkendu stavit vystrouhat kopejtka,tak pokud to klapne,všechyn hřebčáky nafotím. Jop,ještě...neznáš odkaz na olešnické stránky? Vidímm,že odtud máš fotku.Já se tam dobyla jen jednou,potom mi to google ani po hodině hledaní nebyl ochoten vyplivnout. On Del Aifr není ani o tolik vyšší,jako spíš takový vytáhlejší.Sporťák.Frája je takový kulaťoučký a víc poníkovský typ,Aifr má delší nohy a stavbou těla je ČSP víc.Frája je zase hezčí na pokoukání,takový pohádkový. :)
Jinak naše Lučinka měří metr patnáct.Ta fotka je trochu starší,teď je ponice o fous hubenější a vypadá teda fakt jak koza.Ble.Moc to nehrotím,doufám,že brzo zase zbuřtíkovatí...až bude jarní travička.

2.4.2008 20:15

vacicanda napsal(a):
Fotečky bohužel nemám,já předtím moc nefotila a oni s fotkami škudlí. Ale chtěla bych tam zítra brnknout,jestli bych se nemohla o víkendu stavit vystrouhat kopejtka,tak pokud to klapne,všechyn hřebčáky nafotím. Jop,ještě...neznáš odkaz na olešnické stránky? Vidímm,že odtud máš fotku.Já se tam dobyla jen jednou,potom mi to google ani po hodině hledaní nebyl ochoten vyplivnout. On Del Aifr není ani o tolik vyšší,jako spíš takový vytáhlejší.Sporťák.Frája je takový kulaťoučký a víc poníkovský typ,Aifr má delší nohy a stavbou těla je ČSP víc.Frája je zase hezčí na pokoukání,takový pohádkový. :)
Jinak naše Lučinka měří metr patnáct.Ta fotka je trochu starší,teď je ponice o fous hubenější a vypadá teda fakt jak koza.Ble.Moc to nehrotím,doufám,že brzo zase zbuřtíkovatí...až bude jarní travička.

A synátor

2.4.2008 20:19

petas napsal(a):
A synátor

tatinek 2712 Taarlo Kubista 2

2.4.2008 20:20

tibet napsal(a):
tatinek 2712 Taarlo Kubista 2

a synacek Tibet

2.4.2008 20:22

tibet napsal(a):
a synacek Tibet

a jeste

2.4.2008 20:25

tibet napsal(a):
a jeste

Tibet, tatínek je na Kývalce, viď? Teda ta fotka je od tamtutd bych řekla

2.4.2008 20:37

sabina napsal(a):
Tibet, tatínek je na Kývalce, viď? Teda ta fotka je od tamtutd bych řekla

jo je jezis doufam ze se nekdo nezlobi Tibu jsem kupovala primo tam neobsednuteho hrebce je porad hrebcem vyborna povaha a supr na jezdeni stoji mi vedle kobyly muze do vybehu vedle nich a vse vpohode vzdycky ukaze ja jsem tady panem a je vse ok i na vozejku s ni muze stat proste bomba

2.4.2008 20:47

tibet napsal(a):
jo je jezis doufam ze se nekdo nezlobi Tibu jsem kupovala primo tam neobsednuteho hrebce je porad hrebcem vyborna povaha a supr na jezdeni stoji mi vedle kobyly muze do vybehu vedle nich a vse vpohode vzdycky ukaze ja jsem tady panem a je vse ok i na vozejku s ni muze stat proste bomba

To je super...Kývalku mám co by kamenem dohodil Před 4 rokama jsem si tam vybírala koně...ale nevyšlo to

Tak ať dál tak krásně prosperuje

2.4.2008 20:50

sabina napsal(a):
To je super...Kývalku mám co by kamenem dohodil Před 4 rokama jsem si tam vybírala koně...ale nevyšlo to

Tak ať dál tak krásně prosperuje

vacicanda No mam odkaz http://ponyklubolesnice.unas.cz
to bys byla moc hodná kdybys je vyfotila. Ale rada bych se tam jela mrknout i osobne jaci jsou tam lidi? Mysim hlavne majitele.

olga visnakova

2.4.2008 22:16
olga visnakova

sccary napsal(a):
to bys byla moc hodná kdybys je vyfotila. Ale rada bych se tam jela mrknout i osobne jaci jsou tam lidi? Mysim hlavne majitele.

Našeho tatínka úžasné Pouký máte po své levé ruce-Peppy G.S. tak sem Vám hodím Pouký-dvouletá, povahhově vynikající, ochotná, klidná, spolupracující-po třetím, možná čtvrtém roce bude obsednutí, přiježdění spíše o větším přátelství, než výuce

3.4.2008 09:02

sccary napsal(a):

Fo'ták sebou vezmu určitě,je to takový můj kalendář,já data hrozně zapomínám a lístečky ztrácím,ale ty fotky se celkem osvědčily,když je jednou nahraju do počítače pod příslušné datum,vím kdy mám jít příště strouhat. Jen hřebčáci budou asi zaboxovaní a nevím,s kým budu mluvit,takže uvidíme,jestli najdu odvahu zasomrovat jestli by mi je nevyvedli.
Lidi...No,chodila jsem tam dřív do ponyklubu,co se kupců týká,jsou to profíci.Co se týče klubového prostředí,to už tak slavné není(možná už se to ale změnilo),je tam hrozná rivalita,zvláš't v létě,když bylo mí'n jezditelných poníků,než jezdců.S odstupem času nesouhlasím se spoustou věcí,jako například obsedávání koní ještě před druhým rokem.Ale pokud jde o solidní jednání k zákazníkovi,myslím,že můžu jen doporučit.Ta návštěva určitě nebude problém.

3.4.2008 10:11

vacicanda napsal(a):
Fo'ták sebou vezmu určitě,je to takový můj kalendář,já data hrozně zapomínám a lístečky ztrácím,ale ty fotky se celkem osvědčily,když je jednou nahraju do počítače pod příslušné datum,vím kdy mám jít příště strouhat. Jen hřebčáci budou asi zaboxovaní a nevím,s kým budu mluvit,takže uvidíme,jestli najdu odvahu zasomrovat jestli by mi je nevyvedli.
Lidi...No,chodila jsem tam dřív do ponyklubu,co se kupců týká,jsou to profíci.Co se týče klubového prostředí,to už tak slavné není(možná už se to ale změnilo),je tam hrozná rivalita,zvláš't v létě,když bylo mí'n jezditelných poníků,než jezdců.S odstupem času nesouhlasím se spoustou věcí,jako například obsedávání koní ještě před druhým rokem.Ale pokud jde o solidní jednání k zákazníkovi,myslím,že můžu jen doporučit.Ta návštěva určitě nebude problém.

Tatínek Robik s.v

3.4.2008 10:14

eliska84 napsal(a):
Tatínek Robik s.v

a ještě

3.4.2008 10:19

eliska84 napsal(a):
a ještě

a dcera Josefínka

3.4.2008 10:26

eliska84 napsal(a):
a dcera Josefínka

Otecko našeho zatím nenarozeného prcka...už aby to byla za náma...
Hřebec Calanthano

3.4.2008 10:34

haisovad napsal(a):
Otecko našeho zatím nenarozeného prcka...už aby to byla za náma...
Hřebec Calanthano

Sahib Kubišta náš tatík

3.4.2008 10:38

klawdie napsal(a):
Sahib Kubišta náš tatík

no a mladej Kubišták

3.4.2008 11:00

sccary napsal(a):

Tak tady náš trakénskej tatík, ale

3.4.2008 11:03

janda napsal(a):
Tak tady náš trakénskej tatík, ale

A tady synátor

3.4.2008 11:05

janda napsal(a):
A tady synátor

A tady další tatík - A1/1 House Rules

P.S. omluvte kvalitu, je to focený ve stáji...

3.4.2008 11:07

janda napsal(a):
A tady další tatík - A1/1 House Rules

P.S. omluvte kvalitu, je to focený ve stáji...

A dcerunka

3.4.2008 11:09

janda napsal(a):
A dcerunka

A o rok mladší synátor...

3.4.2008 11:11

janda napsal(a):
A o rok mladší synátor...

A tady ještě matka celýho pluku

Foto od Dalibora Gregora

3.4.2008 16:23

janda napsal(a):
A tady ještě matka celýho pluku

Foto od Dalibora Gregora

vacicanda : tak navsttevu mam uz domluvenou tak snad vyjde co nejdrive cas tam zajet. Ale ty fotecky by byly fajn i tak.

3.4.2008 19:14

sccary napsal(a):
vacicanda : tak navsttevu mam uz domluvenou tak snad vyjde co nejdrive cas tam zajet. Ale ty fotecky by byly fajn i tak.

Jasper 366

3.4.2008 20:19

monikafris napsal(a):
Jasper 366

a jeho syn - Wim

4.4.2008 13:42

monikafris napsal(a):
a jeho syn - Wim

Tatínek Oscar Agramm

4.4.2008 13:44

wendinkah napsal(a):
Tatínek Oscar Agramm