ZDRAVÍM a mám dotaz a prosbu..
Kamarádce od Zlína v noci uhynula při porodu kobylka a hříbátko přežilo...je teď na flašce,ale bylo by dobré kdyby se podařilo podstrčit pod nějaku jiou kobylku...
proto prosím lidi z okolí Zlína...Nemáte náhodou kobylku s mlékem,která třeba přišla o hříbátko,nebo kobču s hříbětem,které se bude odstavovat????Moc by to kamarádce pomohlo.
Děkuji moc za pomoc.
proxima
napsal(a):
Kamarádce od Zlína v noci uhynula při porodu kobylka a hříbátko přežilo...je teď na flašce,ale bylo by dobré kdyby se podařilo podstrčit pod nějaku jiou kobylku...
proto prosím lidi z okolí Zlína...Nemáte náhodou kobylku s mlékem,která třeba přišla o hříbátko,nebo kobču s hříbětem,které se bude odstavovat????Moc by to kamarádce pomohlo.
Děkuji moc za pomoc.
Mám doma kobylku, hříbě nám umřelo v pondělí, ale bydlíme 15 km od Přerova a v sobotu jdeme znovu připouštět.
Napiš mi prosím tvůj mail
proxima
napsal(a):
Děkuji moc za pomoc.
Jinak Proximo, určitě zkuste rychle kontaktovat i nejbližší hřebčíny v okolí, kde maj chovný klisny - mohlo by to vyjít.
Tady u nás v okolí měl týpek chlaďasku, která mu při porodu vykrvácela a hříbě přežilo. Zkusil se obrátit na Klokočov a naštěstí se tam našla náhradní máma, hříběte se ujala a dobře to nakonec dopadlo.
Držím vám pěsti
proxima
napsal(a):
Děkuji moc za pomoc.
Ahoj, mám kobylu "dojnici" s desetiměsíčním stále neodstaveným hříbětem a dvě lahve mleziva na mrazáku, ale kde jsem to víš. Kdyby to hleplo, ozvi se. Držím palce.M.
proxima
napsal(a):
Holky všem děkuji za pomoc,dala jsem kontakt majitelce hříbka na slečnu z Přerova,tak uvidíme jak se domluví...
Pak vás budem informovat!
děkuji moc!!!
ahoj prosim, vyrid kamaradce, ze pokud bylo hribe PP, tak si musi nechat udelat test dna z žíní - tudíž kobyle nezapomenout vzit... je to strasne, ale zname se stalo neco podobneho, tohle neudelali a meli jen stesti, ze kobyla mela test uchovany v Kladrubech...
jinak drzim palecky!
kovbojicek
napsal(a):
ahoj prosim, vyrid kamaradce, ze pokud bylo hribe PP, tak si musi nechat udelat test dna z žíní - tudíž kobyle nezapomenout vzit... je to strasne, ale zname se stalo neco podobneho, tohle neudelali a meli jen stesti, ze kobyla mela test uchovany v Kladrubech...
jinak drzim palecky!
Vím, jaké to je, když člověk přijde o kobylu a zůstane hříbě. Před pár lety jsem zažila něco podobného. Bohužel se nám hříbka nepodařilo zachránit. Ale držím palečky ať všechno dobře dopadne.
proxima
napsal(a):
Zdravím,kamarádku zatím hříbátko krmí doma z flašky...Dál se uvidí...Snad sem pak napíše sama a dá nějakou fotečku..Všem dík za pomoc a rady...
Děkuju všem za pomoc,teprve se z té ztráty vzpamatovávám,kobču jsem měla víc jak 10let a byl to první kůň...bylo to strašné najít ji mrtvou....hřebečka jsme vezli k jedné kobylce ale nepřijala ho a už ho nechcem stresovat,je skvělý a silný napájíme ho sušeným od Mullera.střídáme se i sousedi a jde to.je to miláček všech a zůstala mu aspoň pravá sestřička
proxima
napsal(a):
Děkuji moc za pomoc.
Rockinek
proxima
napsal(a):
Děkuji moc za pomoc.
Děkuju moooc všem...Vrlovým,mamce,Janče,stáji Alima,Lence,panu Hověžákovi ,Evičce, a mojí lásce.Rockyš-chodí za chůvama svýma jak pejsek
westgirl
napsal(a):
Děkuju moooc všem...Vrlovým,mamce,Janče,stáji Alima,Lence,panu Hověžákovi ,Evičce, a mojí lásce.Rockyš-chodí za chůvama svýma jak pejsek
a taky Mvdr.Mazurkovi že dodává mlíko sušené kámoška napájí...je to žíravina.litr za minutu