Pomoc-NUTNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2008 11:02

ZDRAVÍM a mám dotaz a prosbu..
Kamarádce od Zlína v noci uhynula při porodu kobylka a hříbátko přežilo...je teď na flašce,ale bylo by dobré kdyby se podařilo podstrčit pod nějaku jiou kobylku...

proto prosím lidi z okolí Zlína...Nemáte náhodou kobylku s mlékem,která třeba přišla o hříbátko,nebo kobču s hříbětem,které se bude odstavovat????Moc by to kamarádce pomohlo.

Děkuji moc za pomoc.

3.4.2008 11:08

proxima napsal(a):
Kamarádce od Zlína v noci uhynula při porodu kobylka a hříbátko přežilo...je teď na flašce,ale bylo by dobré kdyby se podařilo podstrčit pod nějaku jiou kobylku...

proto prosím lidi z okolí Zlína...Nemáte náhodou kobylku s mlékem,která třeba přišla o hříbátko,nebo kobču s hříbětem,které se bude odstavovat????Moc by to kamarádce pomohlo.

Děkuji moc za pomoc.

Mám doma kobylku, hříbě nám umřelo v pondělí, ale bydlíme 15 km od Přerova a v sobotu jdeme znovu připouštět.
Napiš mi prosím tvůj mail

3.4.2008 11:13

xpetrax napsal(a):
Mám doma kobylku, hříbě nám umřelo v pondělí, ale bydlíme 15 km od Přerova a v sobotu jdeme znovu připouštět.

Děvčata,strašně moc držím palečky a pěsti,aby se to povedlo!!!!

3.4.2008 11:15

jaruska napsal(a):
Děvčata,strašně moc držím palečky a pěsti,aby se to povedlo!!!!

evikprokes@seznam.cz

Moc děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3.4.2008 11:16

proxima napsal(a):

Děkuji moc za pomoc.

Jinak Proximo, určitě zkuste rychle kontaktovat i nejbližší hřebčíny v okolí, kde maj chovný klisny - mohlo by to vyjít.
Tady u nás v okolí měl týpek chlaďasku, která mu při porodu vykrvácela a hříbě přežilo. Zkusil se obrátit na Klokočov a naštěstí se tam našla náhradní máma, hříběte se ujala a dobře to nakonec dopadlo.

Držím vám pěsti

3.4.2008 11:16

proxima napsal(a):
evikprokes@seznam.cz

Moc děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holky já být váma naložím hříbo do auta o bez prodlení ho odvážím - máte aspoň nějakou šanci , že se ho kobyla ujme - jeďtě

3.4.2008 11:24

proxima napsal(a):

Děkuji moc za pomoc.

Ahoj, mám kobylu "dojnici" s desetiměsíčním stále neodstaveným hříbětem a dvě lahve mleziva na mrazáku, ale kde jsem to víš. Kdyby to hleplo, ozvi se. Držím palce.M.

3.4.2008 11:29

ms napsal(a):
Ahoj, mám kobylu "dojnici" s desetiměsíčním stále neodstaveným hříbětem a dvě lahve mleziva na mrazáku, ale kde jsem to víš. Kdyby to hleplo, ozvi se. Držím palce.M.

hojky mam kobylu ročka od ní ještě pije takže mlíko má,,,kdyby bylo potřeba.....

3.4.2008 11:32

dakotka napsal(a):
hojky mam kobylu ročka od ní ještě pije takže mlíko má,,,kdyby bylo potřeba.....

Jo holky mlezivo se dá koupit u firmy univit

3.4.2008 11:32

dakotka napsal(a):

Holky všem děkuji za pomoc,dala jsem kontakt majitelce hříbka na slečnu z Přerova,tak uvidíme jak se domluví...
Pak vás budem informovat!

děkuji moc!!!

3.4.2008 11:34

xpetrax napsal(a):

Jelikož jsem reagovala na tvé téma o uhynutí hříbka, tak vím co jsi prožila a opravdu smekám před Tebou. Musíš být moc fajn holka.

3.4.2008 11:35

pralinka napsal(a):
Jelikož jsem reagovala na tvé téma o uhynutí hříbka, tak vím co jsi prožila a opravdu smekám před Tebou. Musíš být moc fajn holka.

Díky

3.4.2008 11:37

proxima napsal(a):
Holky všem děkuji za pomoc,dala jsem kontakt majitelce hříbka na slečnu z Přerova,tak uvidíme jak se domluví...
Pak vás budem informovat!

děkuji moc!!!

ahoj prosim, vyrid kamaradce, ze pokud bylo hribe PP, tak si musi nechat udelat test dna z žíní - tudíž kobyle nezapomenout vzit... je to strasne, ale zname se stalo neco podobneho, tohle neudelali a meli jen stesti, ze kobyla mela test uchovany v Kladrubech...

jinak drzim palecky!

3.4.2008 11:37

memmory napsal(a):
Díky

Sorry, ale to bylo pro .....xpetrax... Ale Ty jsi jistě taky fajn...

3.4.2008 11:38

pralinka napsal(a):
Sorry, ale to bylo pro .....xpetrax... Ale Ty jsi jistě taky fajn...

Aha mě taky umřely hříbátka

3.4.2008 11:42

memmory napsal(a):
Aha mě taky umřely hříbátka

To je mi líto...

3.4.2008 11:59

kovbojicek napsal(a):
ahoj prosim, vyrid kamaradce, ze pokud bylo hribe PP, tak si musi nechat udelat test dna z žíní - tudíž kobyle nezapomenout vzit... je to strasne, ale zname se stalo neco podobneho, tohle neudelali a meli jen stesti, ze kobyla mela test uchovany v Kladrubech...

jinak drzim palecky!

Vím, jaké to je, když člověk přijde o kobylu a zůstane hříbě. Před pár lety jsem zažila něco podobného. Bohužel se nám hříbka nepodařilo zachránit. Ale držím palečky ať všechno dobře dopadne.

3.4.2008 15:43

Kozí mlíko je nejlepší, my sme sehnaly kozu až už bylo bohužel pozdě

3.4.2008 18:07

xpetrax napsal(a):
Kozí mlíko je nejlepší, my sme sehnaly kozu až už bylo bohužel pozdě

lepsi nez kozi je konske.. (kdo by to rekl ze???:-)) maji ho Mullerovi.. cena za mleko za cely odchov je asi 30 000,-

3.4.2008 20:59

kovbojicek napsal(a):
lepsi nez kozi je konske.. (kdo by to rekl ze???:-)) maji ho Mullerovi.. cena za mleko za cely odchov je asi 30 000,-

Chtěla bych se zeptat, jak to dnes s tím hříbátkem dopadlo??????

4.4.2008 09:00

xpetrax napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jak to dnes s tím hříbátkem dopadlo??????

Zdravím,kamarádku zatím hříbátko krmí doma z flašky...Dál se uvidí...Snad sem pak napíše sama a dá nějakou fotečku..Všem dík za pomoc a rady...

10.4.2008 21:27

proxima napsal(a):
Zdravím,kamarádku zatím hříbátko krmí doma z flašky...Dál se uvidí...Snad sem pak napíše sama a dá nějakou fotečku..Všem dík za pomoc a rady...

Děkuju všem za pomoc,teprve se z té ztráty vzpamatovávám,kobču jsem měla víc jak 10let a byl to první kůň...bylo to strašné najít ji mrtvou....hřebečka jsme vezli k jedné kobylce ale nepřijala ho a už ho nechcem stresovat,je skvělý a silný napájíme ho sušeným od Mullera.střídáme se i sousedi a jde to.je to miláček všech a zůstala mu aspoň pravá sestřička

10.4.2008 21:29

proxima napsal(a):

Děkuji moc za pomoc.

Rockinek

10.4.2008 21:30

westgirl napsal(a):
Rockinek

...sladuch, jen tak dal

10.4.2008 21:31

radule napsal(a):
...sladuch, jen tak dal

Já mu fandím asi bude mít rád lidi co ??

10.4.2008 21:32

proxima napsal(a):

Děkuji moc za pomoc.

Děkuju moooc všem...Vrlovým,mamce,Janče,stáji Alima,Lence,panu Hověžákovi ,Evičce, a mojí lásce.Rockyš-chodí za chůvama svýma jak pejsek

10.4.2008 21:37

westgirl napsal(a):
Děkuju moooc všem...Vrlovým,mamce,Janče,stáji Alima,Lence,panu Hověžákovi ,Evičce, a mojí lásce.Rockyš-chodí za chůvama svýma jak pejsek

a taky Mvdr.Mazurkovi že dodává mlíko sušené kámoška napájí...je to žíravina.litr za minutu

10.4.2008 21:40

westgirl napsal(a):
a taky Mvdr.Mazurkovi že dodává mlíko sušené kámoška napájí...je to žíravina.litr za minutu

hlavní že se má k světu a že mu chutná.jen přeji at ma krásne jak ted i dosplelosti to co se stalo je velice smutné.ale muséte jít dál.hříbátko je moc krásné

13.4.2008 20:49

woldemortik napsal(a):
hlavní že se má k světu a že mu chutná.jen přeji at ma krásne jak ted i dosplelosti to co se stalo je velice smutné.ale muséte jít dál.hříbátko je moc krásné

Přeji mnoho úspěchů v péči o hříbátko a jemu mnoho sil a elánu do života, je nádhernej

24.4.2008 02:46

xpetrax napsal(a):
Přeji mnoho úspěchů v péči o hříbátko a jemu mnoho sil a elánu do života, je nádhernej

Děkuju Vám za přání!!!taky ať Vám koníci jdou

24.4.2008 07:20

westgirl napsal(a):
Děkuju Vám za přání!!!taky ať Vám koníci jdou

Tak jsem se při ránu lehce dojala, popřeju Vám silu, hlavně koníkovi, a hlavně a´t z něho vyroste dobrý kůň, můj koník se stal taky sirotou ale až ve 4 měsících a i přesto je to plnohodnotný kůň.

Přidejte reakci

Přidat smajlík