Chladasci 25 The big horses are the best horses

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2008 21:53

bonita napsal(a):

tak co je to ja typla adndalusx shir nebo perceheron

3.4.2008 22:02

bonita napsal(a):

Marti: dostavas obrovsky metal za spravny tiphorkokrvny andaluzan a chladnokrvna shirka

3.4.2008 23:10

bonita napsal(a):
Marti: dostavas obrovsky metal za spravny tiphorkokrvny andaluzan a chladnokrvna shirka

ahoj koukám že jste se nějak rozjeli s těma koníkama.
pro bonita: opravdu zajímavá kombinace mi to připomíná přerostlýho kladrubáka

3.4.2008 23:11

ambraa napsal(a):
ahoj koukám že jste se nějak rozjeli s těma koníkama.
pro bonita: opravdu zajímavá kombinace mi to připomíná přerostlýho kladrubáka

4.4.2008 09:12

ambraa napsal(a):

AHOJ LIDI TOHLE MARTIN TŘÍLETÝ HŘEBEC A JÁ NA NĚM BUDE MI TEPRV ČTRNÁCT ALE ZVLÁDAM HO V POHO VÍCE NA TERKA A MARTIN

4.4.2008 09:13

terisa napsal(a):
AHOJ LIDI TOHLE MARTIN TŘÍLETÝ HŘEBEC A JÁ NA NĚM BUDE MI TEPRV ČTRNÁCT ALE ZVLÁDAM HO V POHO VÍCE NA TERKA A MARTIN

Další snad vám to nevadí

4.4.2008 09:13

terisa napsal(a):
Další snad vám to nevadí

a poslední

4.4.2008 09:15

terisa napsal(a):
Další snad vám to nevadí

martínek

4.4.2008 10:54

terisa napsal(a):
martínek

no zvládáš počkej a ž se mu pořádně projevý hřebčí pudy.

4.4.2008 11:04

woldemortik napsal(a):

no nechci bej náká divná či vlezlá,ale dávám té holce max měsíc a holky z ifauny ji vyštípou.nebo ji klara zacne mazat prispevky.a sereme tim caps lockem

4.4.2008 11:07

woldemortik napsal(a):
no nechci bej náká divná či vlezlá,ale dávám té holce max měsíc a holky z ifauny ji vyštípou.nebo ji klara zacne mazat prispevky.a sereme tim caps lockem

Já to vidím MArti:)))))

4.4.2008 11:07

klawdie napsal(a):
Já to vidím MArti:)))))

já jsem si to myslela

4.4.2008 13:33

woldemortik napsal(a):
já jsem si to myslela

tady je hnusně.jsem si šla zatopit baych měla teploučko.jsiu tady přehánky.zima.vítr ani u oní bejt nemůže když tam jsem tak leje.fotit nejde.mě šlehne.

bonita kam chodíš na ty fotky.neříkej že na slovensku

4.4.2008 17:13

woldemortik napsal(a):
tady je hnusně.jsem si šla zatopit baych měla teploučko.jsiu tady přehánky.zima.vítr ani u oní bejt nemůže když tam jsem tak leje.fotit nejde.mě šlehne.

bonita kam chodíš na ty fotky.neříkej že na slovensku

Marťo, jsi machr.
Že jsi toho šimla tak lehce uhodla. Máš u mne 1*

4.4.2008 17:57

sally napsal(a):
Marťo, jsi machr.
Že jsi toho šimla tak lehce uhodla. Máš u mne 1*

děkuji sally moc si toho vážím,myslim pochvaly. no barva mi seděla na andalusaka,ale postava na chladáka

4.4.2008 18:29

bonita napsal(a):

Sally, ale predsa my to vieme, ze Marti je jednicka Jeeej to by bolo super,keby male zapadakovane Slovensko malo take konske akcie a este k tomu s takymi konmiVsak som to tu uz spominala, ze aj u vas, kolko uz mate shirakov a az na dve klisny z Chomutova ich nikde nevidiet

4.4.2008 18:32

bonita napsal(a):

a este som zabudla dodat, ze to na tom krosovi je moja kamoska z Nemecka a konik je anglickej majitelky a je to z tej vystavy shirov, co sme boli v UK. Dobre na tom bolo, ze ona na nom na tychto fotkach sedela po 2krat v zivote(1x v piatok) a potom v sobotu s nim uz sla na ostro na drezurnu sutazAle boli dobri, potom na nom este predviedla damske sedlo, skoda, ze to bolo uz vo vecernom programe a v hale a ja mam fotak na nic na fotenie vo vnitri...

4.4.2008 18:34

bonita napsal(a):

Ambraa, co si to sem dala za koniky? co to je za belusa?

4.4.2008 19:03

bonita napsal(a):
Sally, ale predsa my to vieme, ze Marti je jednicka Jeeej to by bolo super,keby male zapadakovane Slovensko malo take konske akcie a este k tomu s takymi konmiVsak som to tu uz spominala, ze aj u vas, kolko uz mate shirakov a az na dve klisny z Chomutova ich nikde nevidiet

Bonita, to je běžné křížení - účelové nebo náhoda - shire x andalus?

4.4.2008 19:05

woldemortik napsal(a):

Tohle je dobré foto Laviny.
Vypadá jak na Nový rok po těžkém silvestrovském draku - Marti, přiznej se, cos jí nalívala?

4.4.2008 19:10

bonita napsal(a):

Sally, no bezne to zrovna nie je, ja som to videla po prvykrat a este tam boli dvaja -jeden hnedak a jeden grosiak, pohladam foto a dam sem. Boli to vcelku velmi impresivne kone skoro ako andaluzan vo velkosti XL, cize vyborne kone pre tazsich jazdcov. Najbeznejsi kros je medzi zrebcom A1/1 a shirkou/clyde-alebo opacne shir zrebec a matka lahka= bud nazivo alebo inseminacne, z toho vznikaju vynikajuce kone na military-velmi odvazne a poslusne a po otcovi rychle, v svetovych vysledkoch sa takychto krosov par najde. V obycajnom zivote su ziadani pre hon na lisku-bud zivu alebo na pokladanu stopu, co je dobra zabava

4.4.2008 19:21

bonita napsal(a):

tu som kamosku este nasla v tom damskom sedle, ale teda sorry fotos alas nic moc...

4.4.2008 20:05

bonita napsal(a):
aj tu je ona

nebojte to bylo focené předevčírem bylo pod mrakem,ale docela teplo tak si všichny 4 daly leháro.lavina dělala že trochu přebumbala něčeho jiného než vodou,tedka jsem jim byla dělat ohradu prodloužila jsem jí byla tam už rochu tráva tak dlabou ani jsem je nezajmala.nojo holt gáblík je přednější než náká panička.

bonita.ty vado,ale na fatce vypadají jako kdby byli spolu už od malinka pěkně sehraná dvojka nojo chtěla bych je vidět na živo.jinak ta kombinace a1/1+began no to bych chtěla vidět a myslim že bych nebila jedina

4.4.2008 20:22

bonita napsal(a):

no ja som takych kombinacii videla vela a minimalne 90 % sa mi pacilo

4.4.2008 20:24

bonita napsal(a):
no ja som takych kombinacii videla vela a minimalne 90 % sa mi pacilo

a foto asi nemáš vid.velice mě to zájmá,jelikož si to nedokážu vůbec předctavit

4.4.2008 20:27

bonita napsal(a):

jj mala by som mat hafo, ale po roznych cd...ak na nejaku natrafim, hodim sem,ok?

4.4.2008 20:28

bonita napsal(a):

a co lavinka? uz nema problemy?

4.4.2008 20:34

bonita napsal(a):
a co lavinka? uz nema problemy?

jj to bys byla moc hodná.

už je docela v poho dává se dohromady,ale bude líp až bude zelený to zase nabere svoji velikos slon.koukaj ji žebra krmin každý den 3litry směsí pro chladáky+olej+vitamíny na srst/od Phytovet Dermaphyt Suppot/je to na lepší srst,na lepší prokrvení organismu,trávení,proti parzitum mochám a spol.atd.
n zatím ji moc chutná.at toje myslim hlavní kdyby nechtěla dlabt bylo by zle.srajdu nemá myslim že ji asi dost vycucává ještě bogar opřád má dost mlíka.až bude odstavenej na pastvě tak myslim ž bude líp.jinak kdyby náká rada na krmení budu jen jedne ráda.pořád se učím o krmení moc nevím.to mi nikdy moc nešlo já jsem spíš na to jak nauřit jezdit,ale to je zase jiná povídačka.

4.4.2008 20:39

bonita napsal(a):

jj dobre krmis, iba keby fakt stradala, pridala by som zufany susenej sekanej vojtesky, ale ak sama vidis, ze ide k dobru, tak fakt uz len ta zelen chyba

4.4.2008 20:42

bonita napsal(a):
jj dobre krmis, iba keby fakt stradala, pridala by som zufany susenej sekanej vojtesky, ale ak sama vidis, ze ide k dobru, tak fakt uz len ta zelen chyba

no,ale stejnak příští týden o výplatě jedu zase pro 3pytle směsi a zeptám se i na tu vojtěšku.at se má holka dobře si to zaslouží.jen to zelené aby rostlo.byla bych jedine ráda chudáci už se celý klepu na trávu.celý týden tady jsou přehánky a tráva už docela leze ven taky už má docela na čase.

4.4.2008 20:44

bonita napsal(a):

no ani mi o tom nehovor, mohlo by byt uz pekne a teplo, tej zimy bolo veru dost

4.4.2008 20:47

bonita napsal(a):
no ani mi o tom nehovor, mohlo by byt uz pekne a teplo, tej zimy bolo veru dost

tojo,ale kdyby byl,alespon aspon sních jen bahno a pak zmrazky.to byl kentáč.jak já ch trávu je to budou fotky bez bahna je.ti bude něco.cghtěla bych připustit mendy,ale nevím ještě hřebce budou jí letos4myslim že to je na připuštění akorát.

4.4.2008 20:50

woldemortik napsal(a):
tojo,ale kdyby byl,alespon aspon sních jen bahno a pak zmrazky.to byl kentáč.jak já ch trávu je to budou fotky bez bahna je.ti bude něco.cghtěla bych připustit mendy,ale nevím ještě hřebce budou jí letos4myslim že to je na připuštění akorát.

ja by som na nu dala welshana, co ty na to?

4.4.2008 20:52

bonita napsal(a):
ja by som na nu dala welshana, co ty na to?

vid taky přemýšlim neco vetčího.tak 130-140max.a kdyby předávala barvu jak to by se mi líbilo

4.4.2008 20:52

bonita napsal(a):

Můj sen..... pečlivě šetřím

4.4.2008 20:54

kviddo napsal(a):
Můj sen..... pečlivě šetřím

Zatim mám jen tepláky,ale jednou to příjde

4.4.2008 21:01

kviddo napsal(a):
Zatim mám jen tepláky,ale jednou to příjde

jo kviddo nejsi sama i to můj sen jen bonita si ho splnila ma dva ajak krásný/škoda že tady není smajl který slintá/ale i ta moje kobylka malinkatá mi stačí co holky

4.4.2008 21:26

bonita napsal(a):

ha ha ha, no Marti ty s tym tvojim rezavym percheronom, mne by to teda tiez stacilo a bohate

4.4.2008 21:27

bonita napsal(a):

kuk nasla som par A1/1 x shirak(clydak)

4.4.2008 21:32

bonita napsal(a):
A1/1 x shire

tak to koukám nečekala jsem až tak pěné koně čekal jsem tělo chladák nohy plnas,ale koukám povedlo se.jinak velice pěkná kombinace rozlišných koní.

bonita já jsem taky na svoji rezatou percheronici hrdá

4.4.2008 21:35

woldemortik napsal(a):
tak to koukám nečekala jsem až tak pěné koně čekal jsem tělo chladák nohy plnas,ale koukám povedlo se.jinak velice pěkná kombinace rozlišných koní.

bonita já jsem taky na svoji rezatou percheronici hrdá

veru, mas byt na cosa cudujem, ze mas tak velkeho kona, kobylky su vacsinou nizsie, ze?

4.4.2008 21:39

bonita napsal(a):

inak ta biela kobylka s flakmi(ta prva) je este mladoch, necele 4 roky a podla mna, este sa zmeni vo forme-myslim nasvali a bude tak celkovo krajsia, na tej fotke to vyzera, ze to je este taka "vyzla"

4.4.2008 21:39

bonita napsal(a):
veru, mas byt na cosa cudujem, ze mas tak velkeho kona, kobylky su vacsinou nizsie, ze?

to jsou sama jsem koukal když mi byvalí majitel řekl že je to kobyla jsem si myslela že je to valach,ale pohlavní výraz očí a hlavy me uvrdil v tom že je to kobyla,ale postava ne.jejo teta-kousek odenás-je taky veliká,ale ne tak mohutná.vypadá jak mohutnější kobyla čt než na čistokrevnou čmb.as se celá potatila radek2 po rodgaj to byla linie koní pořádných macanů.asi je spíše po tátovy.

4.4.2008 21:41

bonita napsal(a):

no asi ano-tatkova jeta tvoja lavinka majinkata

4.4.2008 21:51

bonita napsal(a):
no asi ano-tatkova jeta tvoja lavinka majinkata

taky jsem si říkal že bude mladá podle postavy,ale ona do mohutnosti dojde jen se neboj má to v předcích

lavinka za to nemůže že je tak majinká a robustní

fandíme spolu stejné značce jonn deer

4.4.2008 21:53

woldemortik napsal(a):
taky jsem si říkal že bude mladá podle postavy,ale ona do mohutnosti dojde jen se neboj má to v předcích

lavinka za to nemůže že je tak majinká a robustní

fandíme spolu stejné značce jonn deer

no tato fotka je priamo bozska

4.4.2008 21:53

bonita napsal(a):
Ambraa, co si to sem dala za koniky? co to je za belusa?

Bonita to je jeden valášek, důchodce, co jsme tu před lety měli(ten bělouš) import Polsko.
A ta druhá kobylka na co by jste ju typovali(jaký plemeno)?

4.4.2008 21:55

bonita napsal(a):

hmm neviem, ale vyzera, ze je peknej prekvitnutej farby

4.4.2008 22:07

bonita napsal(a):
no tato fotka je priamo bozska

tu jsem fotila minuly rok na podzim to kemě hodil kamrádka ze školy,ale už rok u mě na koních nebila asi už ji za to nestojim aby přišla na kus řeči a to jmse od seb necelé2km.

4.4.2008 22:08

bonita napsal(a):

jj valim chrnet ahoj zitra

4.4.2008 22:19

woldemortik napsal(a):
jj valim chrnet ahoj zitra

ja valim do sprchy, tak papapa

4.4.2008 22:29

bonita napsal(a):

No to jo, ikdyž v papírech měla , že je ryzák. Víte já si hrála a učila se skenovat fotky.
Jinak to byla čistokrevná SN.

sabora

6.4.2008 14:16
sabora

ambraa napsal(a):

to vypadá na chlup stejně jak Kulich

6.4.2008 14:19

ambraa napsal(a):
No to jo, ikdyž v papírech měla , že je ryzák. Víte já si hrála a učila se skenovat fotky.

bando tak jsme dneska dovezly bryčku konečnš je sice 10let nejetá jen stála na zahradě u známé,ale až se dá dohromady tak bude jak nová.daj se nový gumy,ojky,kozlík a udělaj se brzdy jeden konečně ataky jsem sehnala chomout na lavinu,hergot mě se nejak dneska vede.no to bude zase na delší domu pak zase nic nebude,ale mám velkou radost s té bryčky.pak se dám foto

sabora

6.4.2008 14:20
sabora

ambraa napsal(a):

ahoja všichni! včera byl K. podruhé ve vozíku, jeli jsem už kousek dál, celkem cca 7km. šla semnou kamarádka a střídali jsme se, jedna seděla va voze druhá šla u hlavy, tak po silnici a pak po velikánské louce jsme jeli i s dětma a trénovali v dostatku místa zatáčení i jsme si pěkně zaklusali. Bylo to bezva! Jen když K. z místa zaklusal, osazenstvo v zadu na podélných lavicích, málem bylo vyklepáno na louku

6.4.2008 14:27

sabora napsal(a):
ahoja všichni! včera byl K. podruhé ve vozíku, jeli jsem už kousek dál, celkem cca 7km. šla semnou kamarádka a střídali jsme se, jedna seděla va voze druhá šla u hlavy, tak po silnici a pak po velikánské louce jsme jeli i s dětma a trénovali v dostatku místa zatáčení i jsme si pěkně zaklusali. Bylo to bezva! Jen když K. z místa zaklusal, osazenstvo v zadu na podélných lavicích, málem bylo vyklepáno na louku

je tak to jsem ráda i za tebe pozdravuj kulicha a taky pochval je to šikulka.to jsem já zvedavá na moje no je pravda že lavina už je krásně zatahaná,ale rok a půl nebila ve voze,ale myslim že si to hnedka osvedčí.dneska jsem skoušela poníkovy chomout seděl jen dát podušku a dude taky tahat.lavina jen do něj strčila nos a dál už nehla tak naštěsr´tí ještě nezapoměla kam se to dává

6.4.2008 20:49

woldemortik napsal(a):
je tak to jsem ráda i za tebe pozdravuj kulicha a taky pochval je to šikulka.to jsem já zvedavá na moje no je pravda že lavina už je krásně zatahaná,ale rok a půl nebila ve voze,ale myslim že si to hnedka osvedčí.dneska jsem skoušela poníkovy chomout seděl jen dát podušku a dude taky tahat.lavina jen do něj strčila nos a dál už nehla tak naštěsr´tí ještě nezapoměla kam se to dává

holky nevíte o nákých stránkách kde jsou kočáry za koně

sabora

7.4.2008 11:13
sabora

woldemortik napsal(a):

je hodně www.ýrobců v Polsku a maj i pěkný tránky, zadej si do vyhledávače powozi konske, nebo tak nějak. unás je exnar, jak jsem psala už dkysi,, ale to už je takový - no ne prostě pro začátčníky
ten vozík co mám já, je dělanej doma na koleni, jen jsem si dokoupila ty ojky, mám objednanou i plachtu a konstrukci.

sabora

7.4.2008 11:19
sabora

woldemortik napsal(a):

jo a ta uzda co jsme si koupila je K. veliká, když jsem mu ji skoušela, tak jsem myslela že to bude vpoho, ale s udidlem jsem to neskoušela. no a když jsem chtěla vyjet, dala jsem ohlavku i s udidle, zjistila jsem že ho má tak v půly huby, no jel nakones s westernovou! jen nevim, jestli se mám do toho vrtat sama, nebo nechat zmenšit sedlážem, jestli to teda půjde...

jo a jedna novinka! to jsem byla takhle nakupovat klasika potraviny a ve zverinexu jsem k tomu přibrala 2 kanárky s klecí...
jsou nádherný a krásně cvrlikaj!

7.4.2008 13:40

bonita napsal(a):

ahoj, no ty teda valis s Kuliskemsom sa dobre zasmiala s tymi skoro vykotenymi pasaziermiAko to, ze mu je uzda velka? Neda sa to posunut alebo urobit dierky,na skratenie? No vtaciky,ani mi o nich nehovor,zacinala som s andulkami a potom s korelami, v izbe sommavala samicku korely Rico a samceka kakarikiho Rikiho a to bolo coro-moro Teraz mame iba korelu Ferdika-aj rozpravaMele jak stary chlap

7.4.2008 14:57

bonita napsal(a):
ahoj, no ty teda valis s Kuliskemsom sa dobre zasmiala s tymi skoro vykotenymi pasaziermiAko to, ze mu je uzda velka? Neda sa to posunut alebo urobit dierky,na skratenie? No vtaciky,ani mi o nich nehovor,zacinala som s andulkami a potom s korelami, v izbe sommavala samicku korely Rico a samceka kakarikiho Rikiho a to bolo coro-moro Teraz mame iba korelu Ferdika-aj rozpravaMele jak stary chlap

No opět jsme trošku zaspali. Posílám první jarní fotečky shirských slečen

7.4.2008 14:59

tesky napsal(a):
No opět jsme trošku zaspali. Posílám první jarní fotečky shirských slečen

tak a náš malý tréning , ikdyž teď moc pod sedlem netrénujeme, spíš ze země. Čeká mě jezdecká licence, tak jsem tréninky jízdy na jiných koních tak vyčerpaná, že raději uvítám nějakou tu prácičku ze země. Na té fotečce se trošku hrbím, ale to dělá ten šátek kolem krku

7.4.2008 15:02

tesky napsal(a):
tak a náš malý tréning , ikdyž teď moc pod sedlem netrénujeme, spíš ze země. Čeká mě jezdecká licence, tak jsem tréninky jízdy na jiných koních tak vyčerpaná, že raději uvítám nějakou tu prácičku ze země. Na té fotečce se trošku hrbím, ale to dělá ten šátek kolem krku

kuk

7.4.2008 15:02

tesky napsal(a):
kuk

A nesmíme zapomenout ani na sestřičku

7.4.2008 19:32

tesky napsal(a):
A nesmíme zapomenout ani na sestřičku

Pane jo to je nádhera.Michaelo skama jste? Já mám koně do lesa z polska na práci jsou bezvadní a pěkní sou taky......nebo ne?

7.4.2008 19:37

andrys napsal(a):
Pane jo to je nádhera.Michaelo skama jste? Já mám koně do lesa z polska na práci jsou bezvadní a pěkní sou taky......nebo ne?

je to je krása nojo shirové to je moje skupina.taky bych i jednou chtěla pořídit shira,ale to je ještě daleko v budoucnu.mám lavinu a ta mi jako rezavý percheron stačí.

andrys(renča) jj moc krásny kluci.taky bych brala

7.4.2008 19:40

bonita napsal(a):

ale prosim vas, vsak vsetci chladasci su taaak naaadherniii!!!!! proste kus kona je kus kona, o tom sa neda diskutovat

7.4.2008 19:43

bonita napsal(a):

je Miska, dobre foteckyprosim ta, nemusis sa komentovat, ci sedis rovno alebo nie, vsak si zmysli na fotky, co tu ja davam pod sedlomSpendlik sedi na vankusiMyslim, ze to je vyrazne prirovnanie krpca na velkom koni....

7.4.2008 19:43

bonita napsal(a):
ale prosim vas, vsak vsetci chladasci su taaak naaadherniii!!!!! proste kus kona je kus kona, o tom sa neda diskutovat

bonita tobě se to říká když máš dva zastánce plemene shir horse.kam se hrabu já s moji kříženkou čmbxpchxsnxn toje kombinace mám fše v jednom.ale máš pravdu každej chladnokrevník mám něco do sebe a svoji krásu maj všechny plemen chlad.jak já tyhle plemena žeru.

7.4.2008 19:52

bonita napsal(a):

ano ano chladas je chladas a u teba Marti to mas naozaj dobreTolko ras a v jednom baleni. Este by si sem mohla dat potom nejake nove fotky aj s tebou a s Lavinkou

7.4.2008 19:53

bonita napsal(a):

Andrys tvoje kone su tiez uzasne, a ako to vedia rozturbovat

7.4.2008 19:54

bonita napsal(a):
je Miska, dobre foteckyprosim ta, nemusis sa komentovat, ci sedis rovno alebo nie, vsak si zmysli na fotky, co tu ja davam pod sedlomSpendlik sedi na vankusiMyslim, ze to je vyrazne prirovnanie krpca na velkom koni....

no to jsem ještě nedal svoje fotky na koni hrbáč hadr

7.4.2008 19:55

woldemortik napsal(a):
no to jsem ještě nedal svoje fotky na koni hrbáč hadr

to je dobry vyraz, ze "hrbac hadr"

7.4.2008 20:03

bonita napsal(a):
Andrys tvoje kone su tiez uzasne, a ako to vedia rozturbovat

jj neboj dám,ale bohužel tu neni nikdo kdo by fotil,ale neboj já nekoho uženu.

7.4.2008 20:14

woldemortik napsal(a):
jj neboj dám,ale bohužel tu neni nikdo kdo by fotil,ale neboj já nekoho uženu.

Bonita to máš pravdu ti jak sou dva dny bez práce tak to je potom točo..

7.4.2008 20:19

andrys napsal(a):
Bonita to máš pravdu ti jak sou dva dny bez práce tak to je potom točo..

jsou zvyklí delat.se pak nudí a vymejšlí lumpárny

7.4.2008 20:32

woldemortik napsal(a):
jsou zvyklí delat.se pak nudí a vymejšlí lumpárny

Přesně tak.

8.4.2008 07:47

bonita napsal(a):
chladasek na snehu

Ahojky, no my jsme z Vyškova na Moravě, přesně ze ZOO Parku Vyškov. Ale opravdu jsou všichni chlaďasi krásní. I křížení, prostě je to 100 a 1 sedět na chladnokrevném koni, nebo na nějakém hubeňourovi. Vím co říkám . Teď hodně jezdím ČT a jiné. Každý chlaďas je super.

8.4.2008 08:39

tesky napsal(a):
Ahojky, no my jsme z Vyškova na Moravě, přesně ze ZOO Parku Vyškov. Ale opravdu jsou všichni chlaďasi krásní. I křížení, prostě je to 100 a 1 sedět na chladnokrevném koni, nebo na nějakém hubeňourovi. Vím co říkám . Teď hodně jezdím ČT a jiné. Každý chlaďas je super.

Ahoj holky, mám nový fotky Cipíska

8.4.2008 08:40

aluska napsal(a):
Ahoj holky, mám nový fotky Cipíska

a ještě jednu, fotila trenérka ve výběhu, povedly se jí

8.4.2008 11:21

aluska napsal(a):
a ještě jednu, fotila trenérka ve výběhu, povedly se jí

bando nevíte o koníkovy do 20,000/25,000 na rekaci hodnej,tak popocileho začátečníka.do 160kvh

8.4.2008 18:31

woldemortik napsal(a):
bando nevíte o koníkovy do 20,000/25,000 na rekaci hodnej,tak popocileho začátečníka.do 160kvh

Tedka mi ty bestie zdrhly lavina se už kulatí začíná jí rust zase pořádnej zadek jak já jsem ráda že už se dává dohromady.jo mám foto to vozíku,ale musí se dát dohromady.nojo 10 let jen stál na zahradě nis se snim nedelo tak to se na nem podepsalo.

8.4.2008 18:32

woldemortik napsal(a):
Tedka mi ty bestie zdrhly lavina se už kulatí začíná jí rust zase pořádnej zadek jak já jsem ráda že už se dává dohromady.jo mám foto to vozíku,ale musí se dát dohromady.nojo 10 let jen stál na zahradě nis se snim nedelo tak to se na nem podepsalo.

....

8.4.2008 18:34

woldemortik napsal(a):
....

ještě něco pro vás mám.jak jsem slibovala lavinu a její deku velikost stan pro rodinu tak jsem ji dneska dala.no je velká až dost tak se nedeste

8.4.2008 18:34

woldemortik napsal(a):
ještě něco pro vás mám.jak jsem slibovala lavinu a její deku velikost stan pro rodinu tak jsem ji dneska dala.no je velká až dost tak se nedeste

...

8.4.2008 18:36

woldemortik napsal(a):
...

vypadá v tom ja de....

8.4.2008 20:06

bonita napsal(a):

Fiha, ten Cipisek je ale kus chlapaoproti nasmu zrebcovi je to kus hory, ten nas zacina este len teraz trosku nasvalovat...

8.4.2008 20:07

bonita napsal(a):

to som vam poslala dvoch somarikov

8.4.2008 20:10

bonita napsal(a):
Fiha, ten Cipisek je ale kus chlapaoproti nasmu zrebcovi je to kus hory, ten nas zacina este len teraz trosku nasvalovat...

cipajz roste do krásy.

9.4.2008 13:59

bonita napsal(a):
to som vam poslala dvoch somarikov

Oslíci jsou krásný, to taky znám, uši do stran, znuděnej pohled, hlavně když chci fotit.
Cipísek s bráškou

9.4.2008 14:00

aluska napsal(a):
Oslíci jsou krásný, to taky znám, uši do stran, znuděnej pohled, hlavně když chci fotit.
Cipísek s bráškou

akční Cípísek s bráškou

9.4.2008 14:02

aluska napsal(a):
akční Cípísek s bráškou

a Cipísek v mlze, opět vše fotila trenérka, je strašně šikovná i na focení, fotky jsem jí ukradla ze stránek, ale to můžu, že jo, když je tam Cípa

9.4.2008 14:34

aluska napsal(a):
a Cipísek v mlze, opět vše fotila trenérka, je strašně šikovná i na focení, fotky jsem jí ukradla ze stránek, ale to můžu, že jo, když je tam Cípa

alčo já myslim,že jo když řekneš autora tak se Domča nebude zlobit.

9.4.2008 18:23

woldemortik napsal(a):
alčo já myslim,že jo když řekneš autora tak se Domča nebude zlobit.

Nebudu

9.4.2008 19:17

dominika napsal(a):
Nebudu

já jsem si to myslela

10.4.2008 09:35

bonita napsal(a):

ahoooj, tak ako ste sa vyspali? Teda Marti, ta deka na Lavine je fakt super

10.4.2008 12:01

bonita napsal(a):
ahoooj, tak ako ste sa vyspali? Teda Marti, ta deka na Lavine je fakt super

Tak se zase s Julinkou hlásíme Marti deka supr Kupovaná nebo šitá na míru?

10.4.2008 12:04

koki napsal(a):

A ještě přírustek kamarádky Nikdo neví co je zač

10.4.2008 13:20

koki napsal(a):
A ještě přírustek kamarádky Nikdo neví co je zač

Holky diky je šitá na míru.dala jsem za ni neco koelm 1200,.i s poštovnym.měla ji na sobe cca 2x,ale člověk nikdy neví kdy ji použije.

10.4.2008 13:28

woldemortik napsal(a):
Holky diky je šitá na míru.dala jsem za ni neco koelm 1200,.i s poštovnym.měla ji na sobe cca 2x,ale člověk nikdy neví kdy ji použije.

No právě - nikdy nevíš.
Mám 2 deky, jednu teplou, jednu plátěnou - koupené před 11 lety pro jistotu (kdyby něco), když jsme pořizovali koně.
Leží mi ve skříni jako už historické modely - pořád nové, nepoužité

10.4.2008 15:23

koki napsal(a):

pro Koki: nemáš náhodou kobylkou koupenou ze Vsetína od Šviráka?

10.4.2008 15:25

woldemortik napsal(a):

Marti a není náhodou Lavině ta deka trochu velká, mi to totiž nepřipomíná ani tak deku jako spíš stan na koně, nevím čím to je.

10.4.2008 15:46

ambraa napsal(a):
pro Koki: nemáš náhodou kobylkou koupenou ze Vsetína od Šviráka?

ambra no je větší.nechala jsem ji dělat když byla březí,ale aspon ji nefouká ze spoda na břicho.myslim,že bogar bude stejnak vetší než lavin atk ji muže mít pak i on

10.4.2008 20:25

woldemortik napsal(a):
ambra no je větší.nechala jsem ji dělat když byla březí,ale aspon ji nefouká ze spoda na břicho.myslim,že bogar bude stejnak vetší než lavin atk ji muže mít pak i on

Pro Ambraa : Ano je od Šviráka, víš o ní něco? Koupily ju známí pro holku na procházky a neví o ní vůbec nic.Nějaké info by bodlo

10.4.2008 22:09

woldemortik napsal(a):

Aha tak to jo ale jinak vypadá super, prostě deka alias stan na koně

10.4.2008 22:14

koki napsal(a):
Pro Ambraa : Ano je od Šviráka, víš o ní něco? Koupily ju známí pro holku na procházky a neví o ní vůbec nic.Nějaké info by bodlo

Koki no my se u něj v úterý zastavovali, juknout na dvouletou peršonku,tak říkal že prodal nějakou fuksičku do Tlumačova, tak jsi mě hnedka napadla ty, ale nějak víc jsem se nevyptávala. Jak ji máte dlouho? A pokud je pálená tak by jsi měla nějaký info zjistit v evidenci koní a pokud je bez pálení tak je nejspíš ze Slovenska nebo z Polska, většina neoznačenejch koní pochází právě odtud.

10.4.2008 23:32

bonita napsal(a):

ahoj holky, prosím o vysvětlení....... dávala jsem sem foto Claydesdalese a když pod tim koukám na foto těch dvou krásných Shirských klisen příjdou mi obě plemena stejná......?
Je to tak nebo je mezi nimi rozdíl?

11.4.2008 08:50

ambraa napsal(a):
Koki no my se u něj v úterý zastavovali, juknout na dvouletou peršonku,tak říkal že prodal nějakou fuksičku do Tlumačova, tak jsi mě hnedka napadla ty, ale nějak víc jsem se nevyptávala. Jak ji máte dlouho? A pokud je pálená tak by jsi měla nějaký info zjistit v evidenci koní a pokud je bez pálení tak je nejspíš ze Slovenska nebo z Polska, většina neoznačenejch koní pochází právě odtud.

Ambraa: No právě že pálená není, registrace jí čeká až u nás.. My u něj byly taky původně na 2-letou polku, krásné zvíře ale chtěl za ní 35 000,- kobyla bez dokladů, bez výžehu. Tak jsme nakonec vzali za ty samé peníze Julku. Tuhle fuksu nakonec koupila kámoška pro holku.

11.4.2008 20:40

kviddo napsal(a):
ahoj holky, prosím o vysvětlení....... dávala jsem sem foto Claydesdalese a když pod tim koukám na foto těch dvou krásných Shirských klisen příjdou mi obě plemena stejná......?

shir ma povolene odznaky na nohou do půly a na hlave když má odznaky až na břicho je Claydesdals,sle dpon tak jsem to četla v jezdectví když tam byla článek o koních s anglie

11.4.2008 22:53

koki napsal(a):
Ambraa: No právě že pálená není, registrace jí čeká až u nás.. My u něj byly taky původně na 2-letou polku, krásné zvíře ale chtěl za ní 35 000,- kobyla bez dokladů, bez výžehu. Tak jsme nakonec vzali za ty samé peníze Julku. Tuhle fuksu nakonec koupila kámoška pro holku.

Koki: tka teďka v těch kobylách mám zmatek, která je od koho a která je která a čí.Nějak jsem se v tom ztratila

11.4.2008 23:02

woldemortik napsal(a):
shir ma povolene odznaky na nohou do půly a na hlave když má odznaky až na břicho je Claydesdals,sle dpon tak jsem to četla v jezdectví když tam byla článek o koních s anglie

jo alčo chtěla jsem se zeptat jak je to s dafčou už je zdravá tedka jsem si četla starší příspěkvy anarazila na dafču tak se chci zeptat

12.4.2008 10:46

woldemortik napsal(a):
jo alčo chtěla jsem se zeptat jak je to s dafčou už je zdravá tedka jsem si četla starší příspěkvy anarazila na dafču tak se chci zeptat

Ambraa: Asi jsem to tu zamotala Takže ,tahle je moje. 2-letá Julka po Hene

12.4.2008 10:47

koki napsal(a):
Ambraa: Asi jsem to tu zamotala Takže ,tahle je moje. 2-letá Julka po Hene

A tahle je kámošky ,koupená od Šviráka

12.4.2008 11:51

koki napsal(a):

ahoj ivuš koukám už jsi si pořídila chladáka jak jsi dříve chtěla.pamatuji že se libila moje lavina.,ale ta dvoje dvouleka neni špatná dodoste a bude sní krásná mladá slečna

12.4.2008 12:52

woldemortik napsal(a):
ahoj ivuš koukám už jsi si pořídila chladáka jak jsi dříve chtěla.pamatuji že se libila moje lavina.,ale ta dvoje dvouleka neni špatná dodoste a bude sní krásná mladá slečna

Jo jo Marťo Lavina je kočka Julka je takové mazlivé a zvědavé tele a jsme moc spokojeni Pěkně se mezi těma našima lehkýma vyjímá

12.4.2008 17:22

kviddo napsal(a):

pro Kviddo: Není to pravda, že Clydesdalové se poznají podle strakatého břicha a zbarvení. I shirský kůň může mít bílé sbarvení i na břiše. Jako tomu tak je u naší shirské klisny Dark Bay Queen. To je ta hnědá kobylka, kterou jsem výše posílala. To by nám po shirských rodičích vznikl clydestale . Ale abych to uvedla na pravou míru a pověděla, jaký je mezi těmito plemeny rozdíl: Clydesdale je blízký "bratranec" shira. Vlastně clydesdaleský kůň je totéž v malém. Clydesdale pochází z údolí řeky Clyde ve Skotsku, proto se mu říká clydesdale nebo starším názvem Clydesmanś Horse. Vznikl zkřížením tvrdého místního plemene s vlámskými koňmi a v devatenáctém století byl dále vylepšen přikřížením shira. Jsou si se shirem podobní, ačkoli i clydestale může dorůst do stejné výšky jako shire, je lehčí a elegantnější a má výrazně delší, na tažného koně dokonce neobvykle dlouhé nohy. Má jemnější, lehčí hlavu s rovným profilem a delší krk. Časté odznaky Clydesdala jsou na hlavě, nohách a břiše. Přikládám foto naší Dark Bay Queen - shirská slečna ze ZOO Vyškov (foto od Zuzany Buráňové). Na té fotce jde trošku u slabin vidět bílé zbarvení na břiše. (sice jí splývá lysinka s budovou za ní, ale snad půjde vidět to břicho.

12.4.2008 17:28

tesky napsal(a):
pro Kviddo: Není to pravda, že Clydesdalové se poznají podle strakatého břicha a zbarvení. I shirský kůň může mít bílé sbarvení i na břiše. Jako tomu tak je u naší shirské klisny Dark Bay Queen. To je ta hnědá kobylka, kterou jsem výše posílala. To by nám po shirských rodičích vznikl clydestale . Ale abych to uvedla na pravou míru a pověděla, jaký je mezi těmito plemeny rozdíl: Clydesdale je blízký "bratranec" shira. Vlastně clydesdaleský kůň je totéž v malém. Clydesdale pochází z údolí řeky Clyde ve Skotsku, proto se mu říká clydesdale nebo starším názvem Clydesmanś Horse. Vznikl zkřížením tvrdého místního plemene s vlámskými koňmi a v devatenáctém století byl dále vylepšen přikřížením shira. Jsou si se shirem podobní, ačkoli i clydestale může dorůst do stejné výšky jako shire, je lehčí a elegantnější a má výrazně delší, na tažného koně dokonce neobvykle dlouhé nohy. Má jemnější, lehčí hlavu s rovným profilem a delší krk. Časté odznaky Clydesdala jsou na hlavě, nohách a břiše. Přikládám foto naší Dark Bay Queen - shirská slečna ze ZOO Vyškov (foto od Zuzany Buráňové). Na té fotce jde trošku u slabin vidět bílé zbarvení na břiše. (sice jí splývá lysinka s budovou za ní, ale snad půjde vidět to břicho.

I shirská druhá kobylka Midnight Lady má bílý flíček ze spodu v prostřed bříška. Jde to vidět na téhle fotce z našich začátků (ikdyž jen maličko). Nyní už tak nezlobí . Ale začátky jsme měli perné .

12.4.2008 17:32

tesky napsal(a):
I shirská druhá kobylka Midnight Lady má bílý flíček ze spodu v prostřed bříška. Jde to vidět na téhle fotce z našich začátků (ikdyž jen maličko). Nyní už tak nezlobí . Ale začátky jsme měli perné .

A taková byla Midnight lady jako 0,75 roční mrně

12.4.2008 18:14

koki napsal(a):

Koki tak tu druhou od toho Šviráka jsem si domyslela, foto se nějak nekonalo, to bude asi ta s tou velkou lucernou jo? A kolik jí ta typujete let já bych řekla, že k desítce už může mít, trochu mi připomíná toho našeho kousavého "oslíka" Juli,taky má takovou velkou lucernu.

12.4.2008 18:50

ambraa napsal(a):
Koki tak tu druhou od toho Šviráka jsem si domyslela, foto se nějak nekonalo, to bude asi ta s tou velkou lucernou jo? A kolik jí ta typujete let já bych řekla, že k desítce už může mít, trochu mi připomíná toho našeho kousavého "oslíka" Juli,taky má takovou velkou lucernu.

Ambraa - Nooo Švirák tvrdil že je jí 13 ale myslím že má víc, čert ví. Je docela nadělaná, kdo ví od kud pochází a co má za sebou

12.4.2008 19:09

tesky napsal(a):
A taková byla Midnight lady jako 0,75 roční mrně

Marti, Dáfa už je srostlá, všechno v poho, už zase běhá s Cípou na vyjížďky a honí srnky. Říkám jí zrzavý torpédo.

12.4.2008 19:10

aluska napsal(a):
Marti, Dáfa už je srostlá, všechno v poho, už zase běhá s Cípou na vyjížďky a honí srnky. Říkám jí zrzavý torpédo.

Lído, doufám že se uvidíme 28 června u nás na Hluboký. Budu fandit celej den.

12.4.2008 20:15

aluska napsal(a):

tak to jsem ráda že už je v poho.alčo co se deje na hlunoke v červnu

12.4.2008 23:00

koki napsal(a):
Ambraa - Nooo Švirák tvrdil že je jí 13 ale myslím že má víc, čert ví. Je docela nadělaná, kdo ví od kud pochází a co má za sebou

Koki: to che kouknout pořádně na zoubky, no a to že je nadělá je dost vidět. A Švirák tam má malo kdy něco slušnýho

13.4.2008 23:18

aluska napsal(a):

Ali, to já zatím nevím, jestli se uvidíme.
Není ještě rozhodnuto, kteří koně budou letos u Hajtmarů jezdit soutěže. Každopádně pokud jeden z páru nebude Ron ( který jediný je náš), tak my jezdit nebudem.
Ale fandit určitě běž

Přidejte reakci

Přidat smajlík