Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2008 11:07

Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaký dobrý obchod co má popřípadě webovku kde prodávají chomouty.. nejlépe moravskoslezský kraj. A taky jaké máte vy chomouty, značku a jak ste s ním spokojeni.. potřebuju teď koupit chomout na mlaďocha a přemíšlela jsem o tom lehkém myslím že anglickém nebo jak se mu říká. Kdyžtak dejte i fotky vašeho chomoutu. moc díky

6.4.2008 11:10

kovbojka napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaký dobrý obchod co má popřípadě webovku kde prodávají chomouty.. nejlépe moravskoslezský kraj. A taky jaké máte vy chomouty, značku a jak ste s ním spokojeni.. potřebuju teď koupit chomout na mlaďocha a přemíšlela jsem o tom lehkém myslím že anglickém nebo jak se mu říká. Kdyžtak dejte i fotky vašeho chomoutu. moc díky

sama scháním chomout vel.28-30 30-32 mam koně slona.našla jsem na netu je,ale tedka si bohužel nemohu vzpomenout na tu stránku.byl to chlapísk sedlář má v nabídce od chomoutu až po sedla postroje v še a je myslim z moravoslezkýho kraje.se ti juknu

6.4.2008 11:17

kovbojka napsal(a):

www.kuze-sedlarstvi.cz

6.4.2008 11:21

bonita napsal(a):
www.kuze-sedlarstvi.cz

www.sedlarstvi-cesek.cz výborný ceny obednám si u něj chomout na lavina cena kolem 3500i s poduškou

6.4.2008 12:46

kovbojka napsal(a):

Jo a mohla bych se ještě zeptat jak se změří krk abych zjistila jak mám mít chomout velký?

6.4.2008 12:50

kovbojka napsal(a):
Jo a mohla bych se ještě zeptat jak se změří krk abych zjistila jak mám mít chomout velký?

vemeš krejčovský metr změříš obvod krkru na nejširším míste před konoutkem .já to dělal tedka vyšel mi chomout -30-32" to je 80cm půl chomotu.teda aspon myslim že se to takhle měří

7.4.2008 08:12

woldemortik napsal(a):
vemeš krejčovský metr změříš obvod krkru na nejširším míste před konoutkem .já to dělal tedka vyšel mi chomout -30-32" to je 80cm půl chomotu.teda aspon myslim že se to takhle měří

Mně se vždy osvědčila Hoštálková za Vsetínem www.kuze-sedlarstvi.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík