Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaký dobrý obchod co má popřípadě webovku kde prodávají chomouty.. nejlépe moravskoslezský kraj. A taky jaké máte vy chomouty, značku a jak ste s ním spokojeni.. potřebuju teď koupit chomout na mlaďocha a přemíšlela jsem o tom lehkém myslím že anglickém nebo jak se mu říká. Kdyžtak dejte i fotky vašeho chomoutu. moc díky
kovbojka
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaký dobrý obchod co má popřípadě webovku kde prodávají chomouty.. nejlépe moravskoslezský kraj. A taky jaké máte vy chomouty, značku a jak ste s ním spokojeni.. potřebuju teď koupit chomout na mlaďocha a přemíšlela jsem o tom lehkém myslím že anglickém nebo jak se mu říká. Kdyžtak dejte i fotky vašeho chomoutu. moc díky
sama scháním chomout vel.28-30 30-32 mam koně slona.našla jsem na netu je,ale tedka si bohužel nemohu vzpomenout na tu stránku.byl to chlapísk sedlář má v nabídce od chomoutu až po sedla postroje v še a je myslim z moravoslezkýho kraje.se ti juknu
kovbojka
napsal(a):
bonita
napsal(a):
www.kuze-sedlarstvi.cz
www.sedlarstvi-cesek.cz výborný ceny obednám si u něj chomout na lavina cena kolem 3500i s poduškou
kovbojka
napsal(a):
Jo a mohla bych se ještě zeptat jak se změří krk abych zjistila jak mám mít chomout velký?
woldemortik
napsal(a):
vemeš krejčovský metr změříš obvod krkru na nejširším míste před konoutkem .já to dělal tedka vyšel mi chomout -30-32" to je 80cm půl chomotu.teda aspon myslim že se to takhle měří
Mně se vždy osvědčila Hoštálková za Vsetínem www.kuze-sedlarstvi.cz.