Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2008 21:11

Čauky, znáte někdo kobylku Sávu ze sdružení Apolenka?

8.4.2008 22:11

hancus napsal(a):

Ahojenky, jj já ji znám......Hani jak budeš moc dojet do r. tak dej vědět..zas tě rada uvidim...

9.4.2008 15:17

kybosek napsal(a):
Ahojenky, jj já ji znám......Hani jak budeš moc dojet do r. tak dej vědět..zas tě rada uvidim...

Taky ji znam,jeste z dob kdy stala u Zdarka pod Kunkou....

9.4.2008 16:50

kybosek napsal(a):

Čauky, můžeš mi o ní něco napsat? Cokoliv, klidně na mail lagusatko@seznam.cz, ale obávám se, že si mě s někým pleteš, protože ať přemýšlím, jak přemýšlím, nevím, kam Tě zařadit :-( nakopni, mě, třeba mi to dojde ;-)

9.4.2008 16:50

limitek napsal(a):
Taky ji znam,jeste z dob kdy stala u Zdarka pod Kunkou....

Taky mi prosím napiš, ju? Díky moc.

10.4.2008 16:41

hancus napsal(a):

Haló, holky, nejdřív mě navnadíte, že ji znáte a když z vás má vypadnout nějaká informace, tak se se mnou už nikdo nebaví :-(

12.4.2008 10:43

hancus napsal(a):
Haló, holky, nejdřív mě navnadíte, že ji znáte a když z vás má vypadnout nějaká informace, tak se se mnou už nikdo nebaví :-(

Jéééééééééé promiň, ja jsem si Tě spletla s kamoškou odsud...Taky je to Hanka a má kobylku Sávu...no spíš její přítel......A ty tvoje Sáva, co je to za plemeno?? Protože ta odsud je chlaďaska...ale teď nevim přesně premeno...moc se v chlaďasich nevyznám......Přidávám fotku "naší" Sávy......ale je to horší kvalita..ale něco tam snad jde vidět...

12.4.2008 10:47

kybosek napsal(a):
Jéééééééééé promiň, ja jsem si Tě spletla s kamoškou odsud...Taky je to Hanka a má kobylku Sávu...no spíš její přítel......A ty tvoje Sáva, co je to za plemeno?? Protože ta odsud je chlaďaska...ale teď nevim přesně premeno...moc se v chlaďasich nevyznám......Přidávám fotku "naší" Sávy......ale je to horší kvalita..ale něco tam snad jde vidět...

A nebo ještě tato...fotila ju kamoška...kattty.unas.cz

12.4.2008 21:04

kybosek napsal(a):
A nebo ještě tato...fotila ju kamoška...kattty.unas.cz

Myslím ČT, je ustájená v Apolence v Pardubicích, tohle není ona.

13.4.2008 12:26

hancus napsal(a):
Myslím ČT, je ustájená v Apolence v Pardubicích, tohle není ona.

Tak snaha byla no...

Přidejte reakci

Přidat smajlík