haisovad
napsal(a):
No nazdar,
já jsem totál. Včera byla vinná středa a já jsem to zase pěkně přepískla... Blééé, už nikdy...
Co ořové? Co jste včera prováděli?
Juch Danny tak to budeš mít dneska náočnej den
Já včera u koní nebyla, měla jsem bloklej krk z úterního skákání, tak šel Jarda!
Ale dneska se tam už snad ukážu
Co jste zapíjeli?
rocky
napsal(a):
Já včera u koní nebyla, měla jsem bloklej krk z úterního skákání, tak šel Jarda!
Co jste zapíjeli?
Středu Péťo...středu
každou středu přijde teta a sousedka a ségra, mno a kápnem do strojku...podrbeme, pokecáme.
Já jsem včera byla u Gastona, jelikož už byla Evička s ním pod sedlem venku tak jsme ho jen trochu potrápili na skoku ve volnosti...nakonec skočil krásně cca 115 cm, jinak to měl nižší...jen má trochu problém s počítáním kroků...buď skočí ze dvou metrů a nebo tu překážku přelejzá jen tak tak, že odskočí dvacet čísem před překážkou
rocky
napsal(a):
Co jste zapíjeli?
Jejda, Dany tutala Tož až to dnes nějak přežiješ. Petiku a dnes ten krk už je lepší???? Holky, já se včera hecla a koupila to lino do dvou místnosti. Takže včera byla akce vyklízení schodiště, dnes se vrhnu na obývák. Snad to nějak zvládnu. No ale včera jsem stihla vzít i Honzuloidka ven, jeli jsme se na půl hodinky projet ven a pak jsme další ch 15 min zapíchli na louce a pracovali na kruhu,. Vám řeknubyl fajnový. Akorát zase to nacválávání na pravou ruku ....Jsem přemýšlela, že něco dělám špatně já....Ale přijít na to? Oskárek byl na lonži. No a dnes jde zase malý lumpík na procházku, přijde mi ta malá holčina, tak vemu přijednom i pejsky a Honzulík bude mít asi jen šťavnatou travičku vedle v ohradě.
lanika
napsal(a):
Jejda, Dany tutala Tož až to dnes nějak přežiješ. Petiku a dnes ten krk už je lepší???? Holky, já se včera hecla a koupila to lino do dvou místnosti. Takže včera byla akce vyklízení schodiště, dnes se vrhnu na obývák. Snad to nějak zvládnu. No ale včera jsem stihla vzít i Honzuloidka ven, jeli jsme se na půl hodinky projet ven a pak jsme další ch 15 min zapíchli na louce a pracovali na kruhu,. Vám řeknubyl fajnový. Akorát zase to nacválávání na pravou ruku ....Jsem přemýšlela, že něco dělám špatně já....Ale přijít na to? Oskárek byl na lonži. No a dnes jde zase malý lumpík na procházku, přijde mi ta malá holčina, tak vemu přijednom i pejsky a Honzulík bude mít asi jen šťavnatou travičku vedle v ohradě.
,ahojte,můžu se přidat .:D?
rocky
napsal(a):
Jojo Leni už je to lepší, už můžu koukat i do leva, včera jsem se byla vyhřát na solárku tak si myslím že je to lepší a večer mi to Honza masíroval až jsem skoro brečela
Ty jo Péťo,
myslíš že to přejde? Já bejt tebou si s tím někam zajdu ale nebyl nějakej průser.
Hele tak transportky objednané, ty jsi Grace nějak měřila? Jsem na ně zvědavá, jo a objednala jsem si novej bavlněnej podbřišák...Leuša je normálně na tu kůži alergická, úplně jí slezly chlupy za předníma nohama Tak mažeme a má voraz od ježdění, se z ní po...
ale ať si užívá volna, nic jí neuteče...
lanika
napsal(a):
Peťuš, myslíš, že všichni Honzíkové umí masýrovat???? Třeba by to dovedl i ten můj......
Zdar Baby, teda Leni ty jsi byla akční....to si plácla přes kapsu, vid?
Danny, malý doporučení, jestli skáčete jen jeden skok, zkus spíš kombinaci, když jsme skákali ve volnosti postavili jsme to podle pana Palmanna, první skok křížek s odskokovkou a druhý kolmák ve vzdálenosti 6,5m, tu vzdálenost odskokovky bych musela zjistit přesně...skákal tak jak rocky, sahib tak i Jerymu to vycházelo...pak by s tím Gastonek neměl mít problém....
haisovad
napsal(a):
Ty jo Péťo,
myslíš že to přejde? Já bejt tebou si s tím někam zajdu ale nebyl nějakej průser.
Hele tak transportky objednané, ty jsi Grace nějak měřila? Jsem na ně zvědavá, jo a objednala jsem si novej bavlněnej podbřišák...Leuša je normálně na tu kůži alergická, úplně jí slezly chlupy za předníma nohama Tak mažeme a má voraz od ježdění, se z ní po...
To jo Kláry, odskokovku měl ale stejně těma nohama šmatlá...ale je to o tom, že nepočítá, prostě upaluje a hóóp a za skokem si nejlépe ještě s pískotem vyhodit...
haisovad
napsal(a):
Ty jo Péťo,
Dobré ránko všem, já jsem dnes akční, byla jsem pomoct nakrmit koníky, tak zas Hadřík dostal pěknou porci , chrochtal si blahem. Kydání koňů jsem přenechala jiným, musím se vrhnout na boxíky morčáků.
Hadřík měl teď dva dny volno v ohradě, bylo hezky, tak si to užil, dnes zas půjdem trochu podrtit.... černá měla bolavou nožičku, tak se taky nepředře, už je v pohodě, ale stejně včera flákárna v ohradě a procházka....
haisovad
napsal(a):
To jo Kláry, odskokovku měl ale stejně těma nohama šmatlá...ale je to o tom, že nepočítá, prostě upaluje a hóóp a za skokem si nejlépe ještě s pískotem vyhodit...
No tak to kdyžtak holky zkuste takhle zkombinovat, ten křížek ho srovná a připraví a ten druhý skok by pak mohl hopsat hezky...
Zdarvím Evíka...copak kobyla je taky marodná? Jinak holky už mám domluvenýho kováře...***
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko všem, já jsem dnes akční, byla jsem pomoct nakrmit koníky, tak zas Hadřík dostal pěknou porci , chrochtal si blahem. Kydání koňů jsem přenechala jiným, musím se vrhnout na boxíky morčáků.
Hadřík měl teď dva dny volno v ohradě, bylo hezky, tak si to užil, dnes zas půjdem trochu podrtit.... černá měla bolavou nožičku, tak se taky nepředře, už je v pohodě, ale stejně včera flákárna v ohradě a procházka....
Ahojda Evčo, jsem tě asi včera zahlídla kolem jedné u soudu ,asi jsi šla z obídku..teda myslim že jsi to byla ty, poznala jsem tě podle tvé blonďaté hřívy
Leni nevím no ale asi ten můj Honzík to zmáknul, po bolesti ani památka
Danny já jen Míše říkala že mám sice ČT ale drobnější, takže jsem objednávala velikost na A 1/1..A sedí perfektně!!Nejdřív mě přišli hrozně obří ale sednou skvělě
klawdie
napsal(a):
No tak to kdyžtak holky zkuste takhle zkombinovat, ten křížek ho srovná a připraví a ten druhý skok by pak mohl hopsat hezky...
Zdarvím Evíka...copak kobyla je taky marodná? Jinak holky už mám domluvenýho kováře...***
Marodná ani moc ne, jen se nepohodla s kolegyní v ohradě, nastoupila jako královna, jenže už to patřilo jiné slečně , naštěstí noha jen lehce oteklá a za týden je po problému...
rocky
napsal(a):
Ahojda Evčo, jsem tě asi včera zahlídla kolem jedné u soudu ,asi jsi šla z obídku..teda myslim že jsi to byla ty, poznala jsem tě podle tvé blonďaté hřívy
Leni nevím no ale asi ten můj Honzík to zmáknul, po bolesti ani památka
Danny já jen Míše říkala že mám sice ČT ale drobnější, takže jsem objednávala velikost na A 1/1..A sedí perfektně!!Nejdřív mě přišli hrozně obří ale sednou skvělě
Tak to jsem asi byla já, kolega mě vzal na smažáka
Péťo, nepůjčíš mi Honzíka na moje bolavý záda?
cheyenne
napsal(a):
Jojo černé sako dlouhý blond culík, jsem si říkala že to musí být Evča
Honzík není moc nadšenej masér, takže by to asi neprošlo, ten umí nejlíp masírovat klávesnici u počítače A na co se chystá Lukáš s Hadříkem v nejbližší době?
cheyenne
napsal(a):
Hustá fotka Eviiii...v sobotu, je zas turnaj u čechu, od dvou, jestli máte čas přijdte vyhrát:)
klawdie
napsal(a):
Hustá fotka Eviiii...v sobotu, je zas turnaj u čechu, od dvou, jestli máte čas přijdte vyhrát:)
My jsme v týdnu domluvili s našima, že přifrčíme na chaloupku, takže sobotu máme marnou...
Hadřík má naplánováno až v Hradci veřejňák a závody za dva týdny... máme pomalý rozjezd, ještě je na čem makat....
Koukala jsem na rozpis květnového CSI v Hradci, ale nějak nás odrazuje startovný
cheyenne
napsal(a):
My jsme v týdnu domluvili s našima, že přifrčíme na chaloupku, takže sobotu máme marnou...
Hadřík má naplánováno až v Hradci veřejňák a závody za dva týdny... máme pomalý rozjezd, ještě je na čem makat....
Koukala jsem na rozpis květnového CSI v Hradci, ale nějak nás odrazuje startovný
Holky, tak už jsem objednala Oskárka k pálení Moc sympatický pán přes telefon, dokonce se i těším, až ho uvidím
Jsme posrandovali. No, takže ted už jen čekat kdy se mi narodí 8.-leté miminko Oskárek
Si musím vymyslet nějaké datum....Máte nějaké tipy???? Třeba magické datum nebo tak nějak?????
Evči, co granulky, ještě dáváte Hadroušovi??? Jaký ted je?
lanika
napsal(a):
Holky, tak už jsem objednala Oskárka k pálení Moc sympatický pán přes telefon, dokonce se i těším, až ho uvidím
Jsme posrandovali. No, takže ted už jen čekat kdy se mi narodí 8.-leté miminko Oskárek
Si musím vymyslet nějaké datum....Máte nějaké tipy???? Třeba magické datum nebo tak nějak?????
Evči, co granulky, ještě dáváte Hadroušovi??? Jaký ted je?
Tak mu vymysli datum narození, jako máš ty nebo Honzík, ať se ti to dobře pamatuje a může být hromadná oslava.... ale našemu psíkovi jsme vymysleli, že se narodil, když jsme si ho brali z útulku...
Hadřík si ještě užívá granulek, energie má akorát, jen by měli začít vyrábět granule, které dodávají chuť k práci
cheyenne
napsal(a):
Tak mu vymysli datum narození, jako máš ty nebo Honzík, ať se ti to dobře pamatuje a může být hromadná oslava.... ale našemu psíkovi jsme vymysleli, že se narodil, když jsme si ho brali z útulku...
Hadřík si ještě užívá granulek, energie má akorát, jen by měli začít vyrábět granule, které dodávají chuť k práci
Teda jak vám oboum vlaje ocásek... (myslím tobě a Hadroušovi)
Mohli by taky vymyslet anti nýlecí granule, naposledy co jsem byla v kloko je Leuša nehorázně zválela...měla na prdelce přilepenou i trávu, nevím jak to udělala.
haisovad
napsal(a):
chtěla jsem napsat anti válecí granule... ach ty ruce
si říkám co jsi to vyplodila:) taky by jsme potřebovali, sabulák se původně neválel ale okoukal to v roudně od jeríka, takže vždycky padne jerík a pak postupně ostatní...srandisti a já se s tím pak drhnu, dneska má být mega hezky...
rocky
napsal(a):
Evčo kde je rozpis na CSI
molly
napsal(a):
Čus..jdu jen pozdravit..jsem zpátky ze Zlína a za chvíli pojedu na odpolko...Tak mějte všechny prima den a hodné koňouchy!
Děvčátka upaluju domů, skočil na mě nějakej bacil tak si asi půjdu udělat čaj a tradá do peřin...papík Danny
Pozitivní informace pro dnešní den
x
x
x
x
x
x
x
x
ZÍTRA JE PÁÁÁÁÁÁÁTEK