tecos
napsal(a):
já jede do Hk už dnes. Večer je naplánovené s Ájou disco Mlýn, zítra trenink a v ne Pardubice. Doma? Tak neděle 13-14 hod
tak to se mi nehodí..jsme na sobotu pozvaný na ty narozky a účast už je slíbená...navíc chci taky něco odjezdit doma...snad už zase bude pojízdnej aspon ten kousek jízdárny..jela bych ráda, ale tehle tejden se mi to fakt nehodí
jenysimons
napsal(a):
tak to se mi nehodí..jsme na sobotu pozvaný na ty narozky a účast už je slíbená...navíc chci taky něco odjezdit doma...snad už zase bude pojízdnej aspon ten kousek jízdárny..jela bych ráda, ale tehle tejden se mi to fakt nehodí
právě proto jsem se ptala jestli se něco nezměnilo. A už Ti dovolí sundat i nějaké skoky? - aby si letos vůbec někam vyjela
tecos
napsal(a):
právě proto jsem se ptala jestli se něco nezměnilo. A už Ti dovolí sundat i nějaké skoky? - aby si letos vůbec někam vyjela
no hele, to nevím...snad už to brzo dopadne..já se s ní ted moc nebavím..nevím, jeslit jsi četla dlouhou chvíli 16 ale tam je to všechno popsaný..ted už končí hodina a já musím jít...tak se měj a užij si vejkend...
p.s.: mě by jsi na disko ctejně nedostala ani bagrem