Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2008 08:20

,ahojte všichni ,já sem ve škole a totál nuda:D..je tu někdo?

10.4.2008 08:22

terusinka napsal(a):
,ahojte všichni ,já sem ve škole a totál nuda:D..je tu někdo?

ahojda..jsem taky ve škole... co máte za hodinu, že jste na compech??

10.4.2008 08:23

jenysimons napsal(a):
ahojda..jsem taky ve škole... co máte za hodinu, že jste na compech??

,matiku a vy?:D..linerární funkce ..blé:D

10.4.2008 08:31

terusinka napsal(a):
,matiku a vy?:D..linerární funkce ..blé:D

a to jsi na compu?? No my máme zakreslování pozemních staveb-jsem na stavebce takže rýsujeeem...

10.4.2008 08:37

jenysimons napsal(a):
a to jsi na compu?? No my máme zakreslování pozemních staveb-jsem na stavebce takže rýsujeeem...

,já sem v 9 víš:D..

10.4.2008 08:48

terusinka napsal(a):
,já sem v 9 víš:D..

no jo, te je mi jasný, že asi na střední nejsi... ale my jsme třeba na matiku na poče nikdy nechodili...

10.4.2008 10:14

jenysimons napsal(a):
no jo, te je mi jasný, že asi na střední nejsi... ale my jsme třeba na matiku na poče nikdy nechodili...

My ted máme IKT...
A co děláte v matice na počítačích???

10.4.2008 10:56

honey napsal(a):
My ted máme IKT...
A co děláte v matice na počítačích???

Tak na to jsem se taky ptala, ale odpovědi jsem se nedočkala..

10.4.2008 11:02

jenysimons napsal(a):
Tak na to jsem se taky ptala, ale odpovědi jsem se nedočkala..

Tak se koukaj učit a neplkej na Ifauně ať Ti maminka nezatrhne závodit

10.4.2008 22:04

tecos napsal(a):
Tak se koukaj učit a neplkej na Ifauně ať Ti maminka nezatrhne závodit

sorky,skončila nám hodina:D..úpa sem zapoměla..:D.No v matice máme takový program Didakta,tak tam počítáme linerární rovnice a ták...:D..No závodit by mi mamina nezakázala:D:D..

10.4.2008 22:05

terusinka napsal(a):
sorky,skončila nám hodina:D..úpa sem zapoměla..:D.No v matice máme takový program Didakta,tak tam počítáme linerární rovnice a ták...:D..No závodit by mi mamina nezakázala:D:D..

,jako to že nám skončila hodina znamená,že sem nestihla odepsat:D:D:D

11.4.2008 08:32

terusinka napsal(a):
,jako to že nám skončila hodina znamená,že sem nestihla odepsat:D:D:D

teruško, to bylo na mě...žejo, Aduš? Jinak neboj, při rýsování zmáknu aj bejt na netu, to mu nedělá problém...a maminka neví, co se ve škole děje....

11.4.2008 09:16

jenysimons napsal(a):
teruško, to bylo na mě...žejo, Aduš? Jinak neboj, při rýsování zmáknu aj bejt na netu, to mu nedělá problém...a maminka neví, co se ve škole děje....

To neví, ale pak uvidí ty známky ještě sis to nerozmyslela s tím víkendem? Jako tímhle?

11.4.2008 09:20

tecos napsal(a):
To neví, ale pak uvidí ty známky ještě sis to nerozmyslela s tím víkendem? Jako tímhle?

myslíš jakože bych jela na ty závody nebo VT čico to je? hele, já bych jela moc ráda, ale vždyt diego skákal naposled na tom soustřu....

11.4.2008 09:22

jenysimons napsal(a):
myslíš jakože bych jela na ty závody nebo VT čico to je? hele, já bych jela moc ráda, ale vždyt diego skákal naposled na tom soustřu....

Jo, ale myslela jsem teda aspoň dělat osobní asistentku, fotografa, zásobovače, nosiče, stavěče.......

11.4.2008 09:23

tecos napsal(a):
Jo, ale myslela jsem teda aspoň dělat osobní asistentku, fotografa, zásobovače, nosiče, stavěče.......

v kolik jedete a kdy bych byla doma??

11.4.2008 09:31

jenysimons napsal(a):
v kolik jedete a kdy bych byla doma??

já jede do Hk už dnes. Večer je naplánovené s Ájou disco Mlýn, zítra trenink a v ne Pardubice. Doma? Tak neděle 13-14 hod

11.4.2008 09:33

tecos napsal(a):
já jede do Hk už dnes. Večer je naplánovené s Ájou disco Mlýn, zítra trenink a v ne Pardubice. Doma? Tak neděle 13-14 hod

tak to se mi nehodí..jsme na sobotu pozvaný na ty narozky a účast už je slíbená...navíc chci taky něco odjezdit doma...snad už zase bude pojízdnej aspon ten kousek jízdárny..jela bych ráda, ale tehle tejden se mi to fakt nehodí

11.4.2008 09:35

jenysimons napsal(a):
tak to se mi nehodí..jsme na sobotu pozvaný na ty narozky a účast už je slíbená...navíc chci taky něco odjezdit doma...snad už zase bude pojízdnej aspon ten kousek jízdárny..jela bych ráda, ale tehle tejden se mi to fakt nehodí

právě proto jsem se ptala jestli se něco nezměnilo. A už Ti dovolí sundat i nějaké skoky? - aby si letos vůbec někam vyjela

11.4.2008 09:42

tecos napsal(a):
právě proto jsem se ptala jestli se něco nezměnilo. A už Ti dovolí sundat i nějaké skoky? - aby si letos vůbec někam vyjela

no hele, to nevím...snad už to brzo dopadne..já se s ní ted moc nebavím..nevím, jeslit jsi četla dlouhou chvíli 16 ale tam je to všechno popsaný..ted už končí hodina a já musím jít...tak se měj a užij si vejkend...

p.s.: mě by jsi na disko ctejně nedostala ani bagrem

Přidejte reakci

Přidat smajlík