Tak pro Mišpulku je to kobucha známá pro všechny ostatní tak trošku - kobylka
The Dream´s Born ráno porodila zdravé hříbátko , za chvilku tam jedu a večer dodám foto - tady mamina fotka stará asi 3 týdny .......
memmory
napsal(a):
Tak pro Mišpulku je to kobucha známá pro všechny ostatní tak trošku - kobylka
The Dream´s Born ráno porodila zdravé hříbátko , za chvilku tam jedu a večer dodám foto - tady mamina fotka stará asi 3 týdny .......
Kobylka zatím beze jména
terusinka
napsal(a):
,kuásná kobylka:))..atˇ se ji v konˇském životě daří:))
Vyřídím není moje
memmory
napsal(a):
Dneska ráno v půl deváte - kobča prvorodička potřebovala pomoct potáhnout jinak vše v pořádku .......
memmory
napsal(a):
Dneska ráno v půl deváte - kobča prvorodička potřebovala pomoct potáhnout jinak vše v pořádku .......
Přenášela 12 dní
memmory
napsal(a):
Přenášela 12 dní
Matka kříženec ČT x PH otec QH - ten stejný co jsme měly připuštěno mi :(
memmory
napsal(a):
Matka kříženec ČT x PH otec QH - ten stejný co jsme měly připuštěno mi :(
monikafris
napsal(a):
Moooc krásná klisnička!
Děkuji a ještě čekám edruhou z kobyli ČT po stejnéh QH otci
Tady maminka
memmory
napsal(a):
A obě mají první miminka - ty jo eviku já z ní mám větší radost jak Moňa
Jo a ještě koukni na www.memmory.rajce.net - tam je fotek víc
evinka01
napsal(a):
až budu ve Vodě si tě objednám na sovji psici na umělecké fotkyale vlastně jenom v případě, že máš megarychlou spoušť--
Jo já to nějak zvládnu
Koukej jak vyrostl Riky ......
memmory
napsal(a):
Jo já to nějak zvládnu
Koukej jak vyrostl Riky ......
haha no to mi povidej... šak jsi ten můj smeták viděla v září... takový to bylo neviňátko
evinka01
napsal(a):
haha no to mi povidej... šak jsi ten můj smeták viděla v září... takový to bylo neviňátko
no a teď
memmory
napsal(a):
Ty vole ten tak vyrostl ???
Jo borinka je supr mamina hned ví co a jak , marionka je v ohradě s ní a tak trošku závidí ale jo , i na lidi je hodná , je to ok ...
nj už by nikam růst neměla.... jenom do chytrostino však Marionka si to užije sama.. kdy má termín? a Majča je tam ještě?
memmory
napsal(a):
Jo to víš že Terka prodala d´Artagnana ??
No a nejlepší je Montan , Fajoš a Filip , ti celej den nedělaly nic jiního , než že koukali jak puci co jim to přibilo do stáda
evinka01
napsal(a):
neeee proč?a kam?
No že by nestíhala dba koně a hříbo k tomu někam k Opavě myslím , Benjo je taky pryč a Jo majča ta je i s Mandi v podhradí na pastvině .
evinka01
napsal(a):
ty jo no teda to sou změny... takovej krásnej koník:)
Tak já se taky pochlubím :) nám se 10.3.2008 narodil cca v 23.10 hřebeček... Delar's Boy... Maminka Aranka 10, tatínek Dantes... :)