jezabel
napsal(a):
Ahoj lidičky!! Jedete někdo teďka v sobotu 12.4. na ZZVJ do Dubicka? Já bohužel tak daleko páč Ostrava je už od Prosince plná no takže jedu do Dobicka, jestli jste tam někdo licky dělali dejte vědět ať vím do čeho du
Ahojky,
já tam dělala licence na podzim 2004 a v pohodě,ždný problém jsem neměla :-).
Držím palečky,jinak jedu 12.4. na licence do Přerova s mojí svěřenkyní ,tak snad se bude dařit :-)
jezabel
napsal(a):
Ahoj lidičky!! Jedete někdo teďka v sobotu 12.4. na ZZVJ do Dubicka? Já bohužel tak daleko páč Ostrava je už od Prosince plná no takže jedu do Dobicka, jestli jste tam někdo licky dělali dejte vědět ať vím do čeho du
Ahojiky, já tam dělala licenci loni na jaře a moc se mi tam líbilo...Taková dobrá atmosféra, dobří rozhodčí... Jen co mi teda vadilo, že tam měli dlouhé nájezdy na skoky... Já totiž nesnáším dlouhé nájezdy... Ale jinak super
kybosek
napsal(a):
Ahojiky, já tam dělala licenci loni na jaře a moc se mi tam líbilo...Taková dobrá atmosféra, dobří rozhodčí... Jen co mi teda vadilo, že tam měli dlouhé nájezdy na skoky... Já totiž nesnáším dlouhé nájezdy... Ale jinak super
Ach jo.. já do toho Dubicka stranšně chtěla jet a taky jela... jenomže na těch s prominutím za***** kopcích nám exlo auto takže nakonec sme byli rádi že jsem dojeli domů... jinak nejede někdo 18.5. v něčem co teďka nevim jak se jmenuje?