Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2008 20:47

Setkal se už někdo z vás z " černým ovsem " ? Krmíte s tím koně?

10.4.2008 20:50

kessidis napsal(a):

No jednou jsem ho viděla , koupila jsem si oves doma jsem ho otevřela a byl černý jako bota , ale bylo to tím jak byl nekvalitní , akže se vrátil a odchod jiný prodejce

10.4.2008 21:25

kessidis napsal(a):

Černý oves je jeden ze tří variant ovsa. Běžně se užívá v jižních státech ke krmení koní, v současnosti se již začíná rozšiřovat používání i u nás. Složení a výživná hodnota je skoro stejná s pluchatým ovsem (žlutým).

10.4.2008 21:39

kessidis napsal(a):

jj - jednou jsme ho dokonce měli nějaký čas na krmení. Nevím, někdo tvrdil, že prý je o trošku "energetičtější a výživnější" než žlutý, ale já osobně konkrétně u koní žádnou změnu nezaznamenala....

10.4.2008 21:42

memmory napsal(a):
No jednou jsem ho viděla , koupila jsem si oves doma jsem ho otevřela a byl černý jako bota , ale bylo to tím jak byl nekvalitní , akže se vrátil a odchod jiný prodejce

Jo já jsem to myslela jako legraci aby se toho nikdo nechitil jo

13.4.2008 14:41

janda napsal(a):
jj - jednou jsme ho dokonce měli nějaký čas na krmení. Nevím, někdo tvrdil, že prý je o trošku "energetičtější a výživnější" než žlutý, ale já osobně konkrétně u koní žádnou změnu nezaznamenala....

jj, již několik let se s ním krmí koně ve stáji kde jsem měla kobylu, až na barvu bych neřekla že je jiný, jen obsahuje o něco více fosforu, to mi řekl vet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík