zase pár fotek našeho mimina teď už ve výběhu.Můžete dávat návrhy jména pro hřebečka na L.Jakou myslíte že bude mít barvu až vyroste?
dado
napsal(a):
zase pár fotek našeho mimina teď už ve výběhu.Můžete dávat návrhy jména pro hřebečka na L.Jakou myslíte že bude mít barvu až vyroste?
dado
napsal(a):
a poslední vzal jsem si sebou foták,ale bohužel byli vybité baterky takže víc až příště
dado
napsal(a):
a poslední vzal jsem si sebou foták,ale bohužel byli vybité baterky takže víc až příště
Bude to uplně obyčejný ryzák
nám se narodilo hříbáko uplně stejné ale ještě byla světlejší,no a teď je ryzka...
dominika
napsal(a):
Bude to uplně obyčejný ryzák
nám se narodilo hříbáko uplně stejné ale ještě byla světlejší,no a teď je ryzka...
No nevím jestli blbě nevidím, ale mě připadne, že má načernalý ocásek - tipuju to spíš na hnědáčka (asi světlejšího) - ten náš byl vybarvený podobně....
janda
napsal(a):
No nevím jestli blbě nevidím, ale mě připadne, že má načernalý ocásek - tipuju to spíš na hnědáčka (asi světlejšího) - ten náš byl vybarvený podobně....
A dneska vyzerá 4-letý hřebčisko takto
Foto Tereza Pavlíčková
shantal88
napsal(a):
Jo jo,bude to hnědáček,ma tmavý ocásek,tmavě ouška,na te poslední fotce je to dobře vidět,dokonce mu tam je vidět jemně tmavé nožky....možná bude mít ponožky,kdyý je má tak pěkně bíle.
aby se neřeklo taky sem něco hodím,letošní přírůstky...
shantal88
napsal(a):
aby se neřeklo taky sem něco hodím,letošní přírůstky...
memmory
napsal(a):
Lotar
Lester
Lucky
Luk
Luis
Lukáš
Lajdák
...................
aha tak je fakt že ta naše černá ouška a ocásek neměla,jsem si nevšimla
dominika