ambraa
napsal(a):
Dovoluji si založit nový. A chtěla bych se zeptat jdou někde sehnat pogumovaný štoly pro koně a třeba i pogumovaný podkovy apod. věcičky, nevíte někdo?Prosím poraďte
bando to byl dneska zase den.tady davam foto když dřu jako kůna to doslova
woldemortik
napsal(a):
bando to byl dneska zase den.tady davam foto když dřu jako kůna to doslova
nebojte převalila jsem ho
woldemortik
napsal(a):
co já pro ty scoje bestie neudelám
woldemortik
napsal(a):
co já pro ty scoje bestie neudelám
koukám grafina ifauně nesklame tady něco pro zasmání
woldemortik
napsal(a):
koukám grafina ifauně nesklame tady něco pro zasmání
byla tady kámoška tak jsem ji poprsila jestly by místo mě nefotila jsem jí říkal že mám málo svejch fotek dam jsem se hned musela blejsknout
woldemortik
napsal(a):
byla tady kámoška tak jsem ji poprsila jestly by místo mě nefotila jsem jí říkal že mám málo svejch fotek dam jsem se hned musela blejsknout
tak poslední at to tady nezaplácám jen já.jinak na bogara na janka jde léto chudák lavina si snima užívá mám tedka 6nohýho koně musím ho dát jinam chudák lavča
woldemortik
napsal(a):
tak poslední at to tady nezaplácám jen já.jinak na bogara na janka jde léto chudák lavina si snima užívá mám tedka 6nohýho koně musím ho dát jinam chudák lavča
Tak já se teda taky přidám, foto z dneška Julina
ambraa
napsal(a):
Tak já se teda taky přidám, foto z dneška Julina
A ještě jedno, poslouchá co Laura vyvádí v maštali
ambraa
napsal(a):
Pro Ambraa Anička......Aničko poláci dávají na podkovu gumu jak sou zadní gryfy je to vlasně jako trubka a vní je naražená guma.Skusím to nafotit a dám ti to sem ale aš v pátek, zatím čau.
andrys
napsal(a):
Pro Ambraa Anička......Aničko poláci dávají na podkovu gumu jak sou zadní gryfy je to vlasně jako trubka a vní je naražená guma.Skusím to nafotit a dám ti to sem ale aš v pátek, zatím čau.
Co naněho říkáte ČMB.
andrys
napsal(a):
Co naněho říkáte ČMB.
Andrys jo vím to ta kobyla právě má podkovách, ale to bych na ni nechtěla je to hnus je tím uzavřená střelka a to mi nepřijde nejlepší, ale viděla jsem i ozuby v kterejch je guma, ale o těch nikdo neví neslyšel neviděl, nezná, prostě nic, ale kamarádka mi poradila podložky pod podkovy, který by měly tlumit nárazy kopyta. Bohužel nikdo s tím nemá zkušenosti u chladnokrevníků pouze u teplokrevnýcho koní tak nevím.
ambraa
napsal(a):
Andrys jo vím to ta kobyla právě má podkovách, ale to bych na ni nechtěla je to hnus je tím uzavřená střelka a to mi nepřijde nejlepší, ale viděla jsem i ozuby v kterejch je guma, ale o těch nikdo neví neslyšel neviděl, nezná, prostě nic, ale kamarádka mi poradila podložky pod podkovy, který by měly tlumit nárazy kopyta. Bohužel nikdo s tím nemá zkušenosti u chladnokrevníků pouze u teplokrevnýcho koní tak nevím.
Marti, zatím nevím, vloni to bylo myslím od devíti, ale určitě to budu včas vědět
aluska
napsal(a):
Marti, zatím nevím, vloni to bylo myslím od devíti, ale určitě to budu včas vědět
tak toa abych už objednávala ten novej foták.než se snim naučitm to bude taky doba.myslim že tam bude dost lidí od chladásku to bude krásnej podled na kominutu lidí co obdivujou chladásky
sally ty taky přijedeš.jestly jo ráda bych se s tebou osobně seznámila.
foto skoušení obsedání málé flekátě příšery
woldemortik
napsal(a):
tak toa abych už objednávala ten novej foták.než se snim naučitm to bude taky doba.myslim že tam bude dost lidí od chladásku to bude krásnej podled na kominutu lidí co obdivujou chladásky
Zdravím všechny příznivce chlaďásků.Sice sem moc nepíšu,ale zase za to pravidelně čtu ,co se u vás děje.Mám menší problém,v sobotu dopoledne jsem se konečně dočkala toho našeho koňskýho mimina.Je naprosto skvělý,celý táta Navar,hromada hnědých puntíků
,ted mu chudáčkovi říkám Puňťa.....no ale měl by mít jméno na N ....nic se mi ale nelíbí a nesedne mi k němu.Nelson ,Nagarin,Nagar,bylo postupně zamítnuto.Poraďte něco prosím,časem dodám i fotku,musím se s tím naším chlapem pochlubit.
sara
napsal(a):
Zdravím všechny příznivce chlaďásků.Sice sem moc nepíšu,ale zase za to pravidelně čtu ,co se u vás děje.Mám menší problém,v sobotu dopoledne jsem se konečně dočkala toho našeho koňskýho mimina.Je naprosto skvělý,celý táta Navar,hromada hnědých puntíků
,ted mu chudáčkovi říkám Puňťa.....no ale měl by mít jméno na N ....nic se mi ale nelíbí a nesedne mi k němu.Nelson ,Nagarin,Nagar,bylo postupně zamítnuto.Poraďte něco prosím,časem dodám i fotku,musím se s tím naším chlapem pochlubit.
Šárko gratuluji k hříbátku at je zdavé tak i maminka pak dej foto jsem zvedavá na puntíky.
jinak tedka jsem byla v kájově koupit směsku pro lavinu alčo zdražily minule jsem kupobala 80kg za 455,- a tedka 480,.ale pořádt to jde.koupila jsem si i kamiru hned vodítko za 120,. ty vado tam je věcíé maj tam krásnou ohlávku a svodítkěn barva hnědá s ozanžovám lemem vypodložení na naose a na týlu moc krásna,ale max veliskost 4.minule jsem si tam obědnávala ohlávku č.5 tak tam pán volal a mu řekly jestly to myslí vážně že za tu dobu co maj firmu nikdo nechtěl ohlávku č5.že si znich dělá srandu.tak tam budu muste zajet a říct jim že jsem to byla já kdo chtěl tohle číslo aže to žádná sranda nebila.stejnak tam musím pro pastevní napaječku to bude něco.tady celý den leje jak s konve no hruza to bude zase všude jen bahno.
sara
napsal(a):
Ahoj Šarko já bych to s tím písmenem N nebrala tak tragicky, prostě ono něco časem samo vyjde prostě jednoho dne zjistíš, že na něj nějak voláš a je to prostě ono co k němu sedí a třeba to bude zrovna to Puňťa. A pokud ho nebudeš nechávat uchovnit tak na tom vůbec nezáleží, jak se jmenuje hlavně že mu jménu sluší, je zdravej a on i všichni kolem něho jsou spokojení. A věřím, že je rozkošnej a gratuluju a těším se na fotku.
sara
napsal(a):
Tak mě napadlo, že když jméno na N, co takhle Norbert... hezký, luxusní, zajímavý, neobvyklý... asi stejně jako hříbátko co ty na to?
sara
napsal(a):
Já taky gratuluji a těším se na fotku Ságy polobratra po tátovi .
Ambra má pravdu, jméno na N je důležité pro hřebce k uchovnění - pokud na to nemá původ anebo uchovňovat nechceš, neřešila bych to.
A vždycky lze hřebce dodatečně přejmenovat, pokud by měl jít do chovu.
Z které kobyly máš hřebečka?
woldemortik
napsal(a):
Marti, jasně, kdybychom na Hlubokou náhodou jeli, určitě se přihlásím
aluska
napsal(a):
Jé, Lído, to mě nenapadlo, že jezdíte jenom s Ronečkem. No zatím taky nevím, s kým pojedou, tak snad potkám aspoň Petru s Láďou. I když Tebe bych taky viděša ráda.
Ali, no - ještě vloni to byla pára našich hřebců. Teď už je náš jenom Ron - a pro mne osobně soutěže znamenaly jen zviditelnění našich koní.
Popravdě po loňsku jsem jimi znechucená, a nikdy nebyly mým hobby natolik, abych jim věnovala všechno to malinké množství volného času, co přes sezonu mám - pokud nejde o našeho koně.
Mám volno 1x za 14 dní ( víkend); na ty ostatní, když neseděl termín soutěží, musím složitě a ne snadno shánět záskok - který musím buď zaplatit, nebo nadpracovat (vrátit) = odpočinek nulový. Můj muž je na tom pracovně ještě hůř.
Moje představa relaxace je jiná: Já + kůň + hory - lidi = ideální stav.
A když má být člověk s rodinou, tak ideální stav prožití volného dne bude: koně před kočárem, rodina v kočáru - máme tu tak nádherné okolí
sally
napsal(a):
Marti, jasně, kdybychom na Hlubokou náhodou jeli, určitě se přihlásím
jj ráda tě poznám
sabora

woldemortik
napsal(a):
tyjo, Martino, to už je Bogar takovej obr! já když si vzpomenu, jak jsi posílala první jeho fotky.............
jo a ty si pěknej rambo, když sama obracíš balík, mě se to povedlo jednou a považuju to za svůj vrcholnej výkon.
Jinak koníky už mám na nové pastvě a skáčou 2,20 do výšky radostí. Teda až na Julinky bolavá kopýtka, byl mi tady kovář a moc dobře to schvácený nevypadá, za tu dobu co ji mám ji dělal kopyta 2, prvě to docela šlo, ale teď se dostal až na to špatný a chuděra to má bolaví, až i kulhá a otekla ji šlacha, v pravém k. má i zespod díru, že asi měla i skrs kost, která se naštěstí už vrátila..........., je mi líto že ji to tak bolí, ale doufám že se to spraví.
sabora
napsal(a):
tyjo, Martino, to už je Bogar takovej obr! já když si vzpomenu, jak jsi posílala první jeho fotky.............
jo a ty si pěknej rambo, když sama obracíš balík, mě se to povedlo jednou a považuju to za svůj vrcholnej výkon.
Jinak koníky už mám na nové pastvě a skáčou 2,20 do výšky radostí. Teda až na Julinky bolavá kopýtka, byl mi tady kovář a moc dobře to schvácený nevypadá, za tu dobu co ji mám ji dělal kopyta 2, prvě to docela šlo, ale teď se dostal až na to špatný a chuděra to má bolaví, až i kulhá a otekla ji šlacha, v pravém k. má i zespod díru, že asi měla i skrs kost, která se naštěstí už vrátila..........., je mi líto že ji to tak bolí, ale doufám že se to spraví.
ještě chvilku a mame mamku taky mu bude za 2 měsíce rok.
no někdy se mi to povede,ale někdy ne podle toho jak je napiteja jak zaclání koně
tak to já musím s patvou počkat do výkendu to bude více času.dneska už jdu do práce na odpolední to bude neco jak mě se nechce.no jo to je tak když človek 14dní marodí.
stěma nohama je mi to líto,ale myslim že to pomalinku dáte dohromady a kobylka bude mit nohy zase jako mívala a to v pořádku
sabora

ambraa
napsal(a):
Ahoj Šarko já bych to s tím písmenem N nebrala tak tragicky, prostě ono něco časem samo vyjde prostě jednoho dne zjistíš, že na něj nějak voláš a je to prostě ono co k němu sedí a třeba to bude zrovna to Puňťa. A pokud ho nebudeš nechávat uchovnit tak na tom vůbec nezáleží, jak se jmenuje hlavně že mu jménu sluší, je zdravej a on i všichni kolem něho jsou spokojení. A věřím, že je rozkošnej a gratuluju a těším se na fotku.
ahoj, já mám taky puntikatýho Navara, ale bez kulek, tak z něj už |"asi|" plemeník nebude
Mě osobně se ohromě líbí jméno Nezbeda, taky jak plemeník .
Líbí se mi když je to spíš mluvnicky přídavný jméno, než klasický "křestní". Nepolapený, Náš Poklad, Naděje..........
sabora

ambraa
napsal(a):
ta je krásná
ambraa
napsal(a):
Dovoluji si založit nový. A chtěla bych se zeptat jdou někde sehnat pogumovaný štoly pro koně a třeba i pogumovaný podkovy apod. věcičky, nevíte někdo?Prosím poraďte
Holky, soráč, že se vám tu peltu s těma svýma plnokrevnýma a trakenskýma "drobkama", ale akorát mě napadlo ještě jméno na "N" - já bych byla určitě třeba pro Nagano:), nebo třeba Nogger, Nugat, Narator, Norin:))
je toho kupa a vždycky, jak začnu přemýšlet, nenapadne mě nic:)
kukinatost
napsal(a):
Holky, soráč, že se vám tu peltu s těma svýma plnokrevnýma a trakenskýma "drobkama", ale akorát mě napadlo ještě jméno na "N" - já bych byla určitě třeba pro Nagano:), nebo třeba Nogger, Nugat, Narator, Norin:))
jé, Marti, to jsi mě navnadila s tou ohlávkou od Kamíra. 4 by nám byla, kouknu, jestli jí nemá na netu, hnědá s oranžovým, to by se mi líbilo. Já byla pro směs asi pře 14ti dnima, neberu pro chlaďase, ale střední zátěž pro ČT a platila jsem za dva pytle 520,-
aluska
napsal(a):
jé, Marti, to jsi mě navnadila s tou ohlávkou od Kamíra. 4 by nám byla, kouknu, jestli jí nemá na netu, hnědá s oranžovým, to by se mi líbilo. Já byla pro směs asi pře 14ti dnima, neberu pro chlaďase, ale střední zátěž pro ČT a platila jsem za dva pytle 520,-
do prkýnka, tak na netu jí nemá
aluska
napsal(a):
do prkýnka, tak na netu jí nemá
já tam bylůa včera aměla jsem jí vruce je v krásně taštičce škoda že je tak mala hned bych si ji vzala.juknii na www.kamir.cz ja ji tam vydela v nabídce a maj tam i uzdečky na chladásky za 660,. já kupovala na lavinu pře rokem za 1500.,
jani vůbec navadá že jsem deš radí to tady někdy prorvíme i s jemejšími plemeny
woldemortik
napsal(a):
já tam bylůa včera aměla jsem jí vruce je v krásně taštičce škoda že je tak mala hned bych si ji vzala.juknii na www.kamir.cz ja ji tam vydela v nabídce a maj tam i uzdečky na chladásky za 660,. já kupovala na lavinu pře rokem za 1500.,
jani vůbec navadá že jsem deš radí to tady někdy prorvíme i s jemejšími plemeny
tady je obrázek našla jsem ji tam
woldemortik
napsal(a):
tady je obrázek našla jsem ji tam
je jak tak koukám už ani neumím pořádně psát.jaj to je zase ostuda.pardon
sally
napsal(a):
Já taky gratuluji a těším se na fotku Ságy polobratra po tátovi .
Ambra má pravdu, jméno na N je důležité pro hřebce k uchovnění - pokud na to nemá původ anebo uchovňovat nechceš, neřešila bych to.
A vždycky lze hřebce dodatečně přejmenovat, pokud by měl jít do chovu.
Z které kobyly máš hřebečka?
Právě že kobyly obě mají slušný původ,hřebeček je od Olzy.Čistě teoreticky o něj projevil zájem pán,který by byl schopný jej uchovnit,pokud by koník stál za to.Zatím mu říkáme Ňuňas,Punťas.A našla jsem na něm mezi hnědými tečkami jednu černou
sara
napsal(a):
Právě že kobyly obě mají slušný původ,hřebeček je od Olzy.Čistě teoreticky o něj projevil zájem pán,který by byl schopný jej uchovnit,pokud by koník stál za to.Zatím mu říkáme Ňuňas,Punťas.A našla jsem na něm mezi hnědými tečkami jednu černou
To ano, Olza má do noriků slušný původ, tam v uchovnění stran rodokmenu nebrání nic.
Hříboš ještě může přebarvit - Sága byla též po narození hnědě puntíkatá, po přelínání jsou fleky černé, hnědé má jen zezadu po nohách ( takže pod flekama asi zašitá černá hnědka).
Lila je na tom s původem o trochu hůř, tam by asi při teoretickém uchovnění teoretického hřebečka vadilo, že bába ( matka matky ) byla belgička.
Ňuňas je náhodou fajn - to je taky na N.
Já té naší někdy říkám " Vaše flekatosti"
Zde foto - po těžkém draku
sally
napsal(a):
To ano, Olza má do noriků slušný původ, tam v uchovnění stran rodokmenu nebrání nic.
Hříboš ještě může přebarvit - Sága byla též po narození hnědě puntíkatá, po přelínání jsou fleky černé, hnědé má jen zezadu po nohách ( takže pod flekama asi zašitá černá hnědka).
Lila je na tom s původem o trochu hůř, tam by asi při teoretickém uchovnění teoretického hřebečka vadilo, že bába ( matka matky ) byla belgička.
Ňuňas je náhodou fajn - to je taky na N.
Já té naší někdy říkám " Vaše flekatosti"
Zde foto - po těžkém draku
No abych řekla pravdu tak černé puntíky by se mi líbily daleko víc,Sága je moc hezká.Prasoň je to také kvalitní. Ted pláču když vidím ,jak ňuňas na sebe nabaluje bláto a bobky. I kdyby byl ve stáji jediný boban,on si do něj lehne.Co se týče Lily,ta bude mít kobylku ryzku,stejně čůzoidní jako je ona. Jsem to viděla na ultrazvuku,když nám potvrzovali březost
woldemortik
napsal(a):
to nedáš,a uděláš dobrou vec.stejnak tam musím zajet do Pacva pro napaječku na pastvu maj ji jen tam. ta bych se poádně jukna ana jejich celýs ortiment a pořádně jim vysvětlila muj problém s velkým koněm
Tak koukám, že jste se tady nějak rozjely, tady dneska celej den pršelo no hnusný počasí, do toho to zpravujou silnicu no hnus.
kukinatost
napsal(a):
Tak jsem všechny jména opsala a v sobotu zasedne rodinná rada,to bude něco......chudák malej aby se nakonec jméno neskládalo z 5 jmen
sara
napsal(a):
Tak jsem všechny jména opsala a v sobotu zasedne rodinná rada,to bude něco......chudák malej aby se nakonec jméno neskládalo z 5 jmen
tak víš co bych jim napsala jako odpověd tak to vám pěkne děkuji.máte sice velice pěkné výrobky na koně,ale mě jsou k ničemu jelikož mám koně chladnokrevného ane žádné tittítko do dostihů.až budete mít sortiment i pro koně co maj pořádnou páru.tak si u vás rád něco koupím či utratím celou moji velkou výplatu.naschledanou.já bych se snima nesrala
sabora

ambraa
napsal(a):
ahoj, všichni, je tak krásnej den a .................
mě přejelo auto psa, vyletěl z vrat, když je segra otevřela, normálně to nedělal, vždyc šel jen do vjezdu. bylo mu 12let. pořát mám před očima, jak jsem ho jako hladovýho mrňouska našla v zimě na zamrzlé Jizeře...............
(ten černej)
sabora

sabora
napsal(a):
mě přejelo auto psa, vyletěl z vrat, když je segra otevřela, normálně to nedělal, vždyc šel jen do vjezdu. bylo mu 12let. pořát mám před očima, jak jsem ho jako hladovýho mrňouska našla v zimě na zamrzlé Jizeře...............
(ten černej)
teda upřesnim, ten velkej, je to z léta byl vyšisovanej od slunce. Bobulka moje.......
sabora
napsal(a):
(ten černej)
To je mi líto, mi taky před několika rokama přejelo auto psa úplně stejně jako tobě a vypadal podobně jako ten tvůj akorát byl takovej žluto rezavej.
ambraa
napsal(a):
jejda sabora, psika mi je strasne luto...taka smolachudinka mala neboha...akurat aj mne je velmi smutno, kupila som, si SVET PSU a je tam plno clankov o hovawartoch, a taku fenocku som mavala...fnuk fnuk..
bonita
napsal(a):
jejda sabora, psika mi je strasne luto...taka smolachudinka mala neboha...akurat aj mne je velmi smutno, kupila som, si SVET PSU a je tam plno clankov o hovawartoch, a taku fenocku som mavala...fnuk fnuk..
Ahojte všichni, tak se mi včera úspěšně podařilo složit zkoušky ze ZZVJ. Jsem si po 11-letech u koní řekla, že je na čase, abych si ji taky udělala , přikládám foto kobylky, na které jsem úspěšně absolvovala drezurní zkoušku. Je to taková malá kříženka, ale nevěřili by jste, ale má taky v krvi chladnokrevného koníka
. Ta kobylka byla tak šikovná, že jsme společně obstáli i lépe, jak většina ČT
. Taky jsme společně na tu licenci trénovali téměř 4 měsíce
tesky
napsal(a):
Ahojte všichni, tak se mi včera úspěšně podařilo složit zkoušky ze ZZVJ. Jsem si po 11-letech u koní řekla, že je na čase, abych si ji taky udělala , přikládám foto kobylky, na které jsem úspěšně absolvovala drezurní zkoušku. Je to taková malá kříženka, ale nevěřili by jste, ale má taky v krvi chladnokrevného koníka
. Ta kobylka byla tak šikovná, že jsme společně obstáli i lépe, jak většina ČT
. Taky jsme společně na tu licenci trénovali téměř 4 měsíce
A ještě jedna při pozdravu rozhodčích
tesky
napsal(a):
A ještě jedna při pozdravu rozhodčích
No a toto je jedna skoková při zkoušce z parkuru, sice to byla ČT kobylka, ale věřte, že bych svoji milovanou shirskou chladnokrevnou klisničku neměnila ani za nic. . Parkur jsme sice zajeli super, ale já hrozně nerada skáču
tesky
napsal(a):
No a toto je jedna skoková při zkoušce z parkuru, sice to byla ČT kobylka, ale věřte, že bych svoji milovanou shirskou chladnokrevnou klisničku neměnila ani za nic. . Parkur jsme sice zajeli super, ale já hrozně nerada skáču
No a ještě jedna (poslední skok na parkuru). Doufám, že už nebudu muset nic skákat, když nepočítám stromky v lese
tesky
napsal(a):
No a ještě jedna (poslední skok na parkuru). Doufám, že už nebudu muset nic skákat, když nepočítám stromky v lese
No a když jsem se zmínila o mé milované shirce, tak přikládám její fotografii od Zuzky Buráňové. Je to nejhůžasnější fotografka, se kterou jsem kdy měla čest. . Fotografie je asi tak týden stará
tesky
napsal(a):
No a když jsem se zmínila o mé milované shirce, tak přikládám její fotografii od Zuzky Buráňové. Je to nejhůžasnější fotografka, se kterou jsem kdy měla čest. . Fotografie je asi tak týden stará
A ještě jedna v pohybu, to dunělo celé město
bonita
napsal(a):
pekne fotecky shiratka
tak bando nejdřív bych chtěla moc blahopřát za složení skoušek já jezdim 8let,ale ne tohle nemám.
jinak bando dneska jsme dodelaly ohrady koníáků už aby tam tahly je to v ohradě samej boban.
woldemortik
napsal(a):
tak bando nejdřív bych chtěla moc blahopřát za složení skoušek já jezdim 8let,ale ne tohle nemám.
jinak bando dneska jsme dodelaly ohrady koníáků už aby tam tahly je to v ohradě samej boban.
,,,,,,,,,,,,,,,
ambraa
napsal(a):
tak sme kupili seno a pri zaplateni uctu ma skoro prekotilo, mozem sa iba tak spytat tych vas, co kupujete seno, kolko platite za metrak?(100kg)
woldemortik
napsal(a):
,,,,,,,,,,,,,,,
nejak se nudim v tv nic nejni tak sem dám alespon náka fota
bonita
napsal(a):
tak sme kupili seno a pri zaplateni uctu ma skoro prekotilo, mozem sa iba tak spytat tych vas, co kupujete seno, kolko platite za metrak?(100kg)
vyhoda dělame si seno samy
ambraa
napsal(a):
bonita
napsal(a):
Bonita, moc děkuji za gratulaci ke zkoušce ZZVJ. Díky za mejlík. Pokud si vzpomeneš, tak mi ještě pošli licenci Brega. Moc díky. . A ještě jedna fotečka od Zuzky
tesky
napsal(a):
Bonita, moc děkuji za gratulaci ke zkoušce ZZVJ. Díky za mejlík. Pokud si vzpomeneš, tak mi ještě pošli licenci Brega. Moc díky. . A ještě jedna fotečka od Zuzky
I já se připojuji ke gratulaci. Nádherní shirové.
A přidávám našeho týdenního prcka po Streimur:
sally
napsal(a):
A ksichtík zepředu:
m i s i c k a
napsal(a):
Týjo, ten má fakt tu lysinu širokou, krásně pravidelnou..krásné hříbáko
Noooo krásne mimi Fakt borec
sabora

bonita
napsal(a):
bonita- ty baliky co mám já, jsou po 350kč, ale kolik přesně váží, to teda nevim, tak ti to na metráky spočitat nemůžu. ale průměr v cm mají asi 140......, seno ujde, mám ho od známého, co má pronajatý nefunkční kravín, v němž balíky skladuje, mám to přes kopec, tak si je beru po 1 až 2 kusech, a platim až když se dostanu na 10bal.
včera na vyjíždce byl K. vážně úžasnej!!!! "trénoval" chůzi po zadních a pospátku, nevim co mu hráblo??????????!!!!!!!!!!!
sabora

sally
napsal(a):
taky gratulace velká jak chlaďas letí ..................
tesky
napsal(a):
Jen z fotek se těžce posuzuje, ale z toho co je na těch fotkách vidět, tak máš pevný vyježděný sed, jsi na koni stabilní v rovnováze, díváš se dopředu na další skok a ne pod sebe ,ok. Z prvního snímku na skoku je vitět trochu ostřejší tempo, pokud kobylka je dobrý skokan, tak to není na závadu při této výšce to odsýpá. Mně se tvůj projev líbí a myslím si, že by byla škoda nepokračovat ve sportu. Můžeš být dobrá. Přeji vše nejlepší a ať se ti daří. Jari
aluska
napsal(a):
Lído, krásné hříbátko, kolik jich letos ještě bude?
Marti, pampelišky rostou i u nás, děsně mě štvou v trávníku u domu, vyrejpávám je lopatkou, aby se mi tam nepřemnožily.
ty vado a unás ještě pořád nic.
tak holky budeme se s koníkama stěhovat.jinam do vlastního baráčku.konečně budu mit klid.ale je tam misto jen pro dva koně časem možná i pro více.dají se tam pronajmot louky o velikosti cca 8h tak to byšlo.bogar pujde na odchova amendy.pryč u žmám vánéhop zájemce.bude se mit dobře bude ji mit mala holčička.bude ve společnosti 2koní.to nebude špatný
woldemortik
napsal(a):
ty vado a unás ještě pořád nic.
tak holky budeme se s koníkama stěhovat.jinam do vlastního baráčku.konečně budu mit klid.ale je tam misto jen pro dva koně časem možná i pro více.dají se tam pronajmot louky o velikosti cca 8h tak to byšlo.bogar pujde na odchova amendy.pryč u žmám vánéhop zájemce.bude se mit dobře bude ji mit mala holčička.bude ve společnosti 2koní.to nebude špatný
ahojky! jak se všichni máte? Lído, to si děláš srandu, že už máš dalšího prcka? Sakra, my pořád nic.. čekáme a čekáme, prcek kope jako vzteklý, mamina má nalité vemínko k prasknutí a pořád nic...moje nervy :) Ale hříbátko máš fakt krásné...
Jé, Marťo, takže bude stěhování? Tak přeju, aby to dobře dopadlo :) Přidávám foto té naší přenašečky
ettelwen
napsal(a):
ahojky! jak se všichni máte? Lído, to si děláš srandu, že už máš dalšího prcka? Sakra, my pořád nic.. čekáme a čekáme, prcek kope jako vzteklý, mamina má nalité vemínko k prasknutí a pořád nic...moje nervy :) Ale hříbátko máš fakt krásné...
Jé, Marťo, takže bude stěhování? Tak přeju, aby to dobře dopadlo :) Přidávám foto té naší přenašečky
jj nakonec to vypadá že ano.jsem jedine ráda budu mit klid tady je to o nervy.
je ta má krásný bříško jen přeji at to dopadne dobre ajsou v porádku oba dva.moc se těším až sem dáš fota.
ambraa
napsal(a):
tak vazene damy a pani, ja som vysolila za minulorocne seno za 100kg 350 korun, pananeky sa mi porad pretocili, FUJ! lacnejsie som v mojom okoli nenasla Doviezli mi styri 400 kg kvadrove bale. Na chvilu to vystaci a potom kupim uz nove.
bonita
napsal(a):
Tesky: a ten rodokmen si dostala? Pockaj, aku licenciu? nejako mi to uslo
teda holky, ty fotky shirů jsou náááádherný, úplně slintám. Ještě že mám Cipíska, pořádnej kus koně
aluska
napsal(a):
teda holky, ty fotky shirů jsou náááádherný, úplně slintám. Ještě že mám Cipíska, pořádnej kus koně
a když to vezmu podle odznaků na nohách, tak mám vzadu shira a vepředu fríse
ambraa
napsal(a):
Sally: to je taaak kraaasneee miminko a ten "blaze" ja milujem taketo velke biele znaky, ako ti nasi
v tme ich potom lahko zbadas
ambraa
napsal(a):
dam vam sem kamoskinho valaska s jednou holkou-tento tyzden pocestuje do Nemecka(ten valasek a je to ten najvyssi hnedacik)
bonita
napsal(a):
Sally: to je taaak kraaasneee miminko a ten "blaze" ja milujem taketo velke biele znaky, ako ti nasi
v tme ich potom lahko zbadas
Já děkuji všem za gratulace - no, taková hříčka genetiky - matka bezodznaková hnědka, otec hnědý šiml s hvězdou - pravděpodobnost, že bude potomek rezavý: 25% - vyšla; po kom má lysinu, netuším - asi prarodiče. Ještě může být červený šiml ( 50% šance), ale to se pozná po přelínání.
A pampelišky jsou u nás asi týden. Taky prcci už jsou 3, ale posledního nedělního nemám ještě nafoceného. Takže budou ještě 2.
Bonita, ten poslední se ti asi bude líbit - slůně tm.hnědák s lysinou ( to jsme ještě neměli).
Foto až příště, nestíhám.
Tak ještě aspoň rezatec:
bonita
napsal(a):
dam vam sem kamoskinho valaska s jednou holkou-tento tyzden pocestuje do Nemecka(ten valasek a je to ten najvyssi hnedacik)
Ahoj tak já se musím pochlubit zážitkem z vyjížďky. Potkala jsem s kobylama, na vyjížďkách po polích už leda cos, od traktoru přes srnce, zajíce, bažanty, křepelky až po veverky, ale lišku ještě ne! Tu jsme potkali v nedělu, přišmejdila od někud z polí jukla na nás asi jako kdyby říkala:\"Nic pro mě.\" a odšmejdila někde k lesu, byla jsem z toho tak paf, že jsem zapomněla, že mám sebou foťák a můžu ju vyfotit. Prostě celá já......sklerotik vždy a všude.
ambraa
napsal(a):
Ahoj tak já se musím pochlubit zážitkem z vyjížďky. Potkala jsem s kobylama, na vyjížďkách po polích už leda cos, od traktoru přes srnce, zajíce, bažanty, křepelky až po veverky, ale lišku ještě ne! Tu jsme potkali v nedělu, přišmejdila od někud z polí jukla na nás asi jako kdyby říkala:\"Nic pro mě.\" a odšmejdila někde k lesu, byla jsem z toho tak paf, že jsem zapomněla, že mám sebou foťák a můžu ju vyfotit. Prostě celá já......sklerotik vždy a všude.
teda Lído, tmavý hnědák s lysinou, a ještě obrovskej,honem fotku, už se na něj moc těším
tesky
napsal(a):
Schir to není ale i u nás jsou velcí koně,omlouvám se za kvalitu fotky
aluska
napsal(a):
teda Lído, tmavý hnědák s lysinou, a ještě obrovskej,honem fotku, už se na něj moc těším
Holky nevíte funguje ještě hřebčín Netolice? chtěla bych se tam zajet podívat
nik022
napsal(a):
nejsu si jistej ale bude to delší dobu.
tak jsem si bandou koupila novej fotáček s dvema objektivy.no jsem na nej zvedava je to nikon d40 černý stejný jako na obrázku
ambraa
napsal(a):
Marti, hezkej foťák kolik taková sranda stojí?
Pěknej foťáček, já jsem si loni pořídila Canon EOS 400D. Je to pěkná hračka, ale až moc složité. Bohžel je potřeba dokupovat lepší objektivy, ale byly i lepší fotky :-( A levná záležitost to zrovna není. To už bych měla jednoho koně místo toho foťáku . Kamarádka mi poslala fotečku mé osoby na mojí oblíbené shirské klisničce Midnight Lady... tak se pokochejte, jak nám to na podzim služelo
tesky
napsal(a):
Pěknej foťáček, já jsem si loni pořídila Canon EOS 400D. Je to pěkná hračka, ale až moc složité. Bohžel je potřeba dokupovat lepší objektivy, ale byly i lepší fotky :-( A levná záležitost to zrovna není. To už bych měla jednoho koně místo toho foťáku . Kamarádka mi poslala fotečku mé osoby na mojí oblíbené shirské klisničce Midnight Lady... tak se pokochejte, jak nám to na podzim služelo
No a ještě jedna. Jak tak na tu fotku koukám, vypadá tam Nighty měnší, než ve skutečnosti je Jinak ona je masové obřisko měřící cca kolem 175cm A já chudikna malá mám jen 170 cm. Na této fotce jde vidět jak krásně kobylka hrabe nožkou... Vypadá to, jako bychom to měli nacvičené
tesky
napsal(a):
No a ještě jedna. Jak tak na tu fotku koukám, vypadá tam Nighty měnší, než ve skutečnosti je Jinak ona je masové obřisko měřící cca kolem 175cm A já chudikna malá mám jen 170 cm. Na této fotce jde vidět jak krásně kobylka hrabe nožkou... Vypadá to, jako bychom to měli nacvičené
celkem 16500
ambraa
napsal(a):
Jaj tak to není levná záležitost, ikdyž jsem teda čekala že řekneš víc. Tak hlavně ať slouží
tesky o tom jsem taky přemýšlela,ale přechízím s kompaktu na zrcadlovku tak musím nejdřív pomalu pak až něco lepšího.
ambraa jj díky no nejvíce ho otestuji asi až na hluboké.tak bude asi nejvíce fotek tak se nim budu muset rychle naučit pěkně fotit
woldemortik
napsal(a):
tesky o tom jsem taky přemýšlela,ale přechízím s kompaktu na zrcadlovku tak musím nejdřív pomalu pak až něco lepšího.
ambraa jj díky no nejvíce ho otestuji asi až na hluboké.tak bude asi nejvíce fotek tak se nim budu muset rychle naučit pěkně fotit
Marti tak doufám, že se s fotkama pochlubíš i tady. Já mám digitálek jenom takovou hračičku Panasonic, ale stačí to.... nejsem náročná.
ambraa
napsal(a):
Marti tak doufám, že se s fotkama pochlubíš i tady. Já mám digitálek jenom takovou hračičku Panasonic, ale stačí to.... nejsem náročná.
Jinak jsem si s ním dneska trošku hrála http://jizerra.rajce.idnes.cz/26042008/ a fotila naše kobule. Ještě přidám fotečku oveček....
ambraa
napsal(a):
Jinak jsem si s ním dneska trošku hrála http://jizerra.rajce.idnes.cz/26042008/ a fotila naše kobule. Ještě přidám fotečku oveček....
přihodím pár fotek z Trojanovic
m i s i c k a
napsal(a):
Vidím, že ta kvalita při z měnšení je fakt super
Lído, přihod' fotky toho hnědáka s lysinou.. Jsem zvědavá
m i s i c k a
napsal(a):
Vidím, že ta kvalita při z měnšení je fakt super
Lído, přihod' fotky toho hnědáka s lysinou.. Jsem zvědavá
Ahoj bando dneska jme dodelaly koníkum ohradu je ta je pěkná a tyčovnymi ještě zbyla i na spodní stranu a ještě mám na mobilní ohradu.no nasla jsem jim slámou celej přístřešek aby měly měkoučko a o víkendu se budou stěhovat do nového pusobiště.no jsem zvdava co budou dělat na tu ohradu to bude hned dám vědet jak to dopadlo a ještě jsem si dneska hrála se stránkama.kdyby tam byly hrubky prosím řekněte mi to nejsem dobrej češtinář. jo adresa je www.woldemortik.webgarden.cz dižtak mi tam nechte vzkaz
woldemortik
napsal(a):
Ahoj bando dneska jme dodelaly koníkum ohradu je ta je pěkná a tyčovnymi ještě zbyla i na spodní stranu a ještě mám na mobilní ohradu.no nasla jsem jim slámou celej přístřešek aby měly měkoučko a o víkendu se budou stěhovat do nového pusobiště.no jsem zvdava co budou dělat na tu ohradu to bude hned dám vědet jak to dopadlo a ještě jsem si dneska hrála se stránkama.kdyby tam byly hrubky prosím řekněte mi to nejsem dobrej češtinář. jo adresa je www.woldemortik.webgarden.cz dižtak mi tam nechte vzkaz
Přidám sem ty naše poláky ze včerejška.
woldemortik
napsal(a):
band dneska mám narozeniny železník bylo by mu 30 let
Přidávám fotečky těch našich kobulí při práci z dneška.....
ambraa
napsal(a):
Přidávám fotečky těch našich kobulí při práci z dneška.....
sabora

ambraa
napsal(a):
dnes na nove pastvine foceno, vcera ji Kulich dostal ke 4narozeninam.......
sabora

ambraa
napsal(a):
sabora

ambraa
napsal(a):
siringa
napsal(a):
Tam bych chtěla pracovat.......
Ahoj bando už mám foták doma byla jsem ho testovat na čarodejnicích.no foto docela super,ale ještě sním neumím ato jde poznat,ale to se časem podá
woldemortik
napsal(a):
Ahoj bando už mám foták doma byla jsem ho testovat na čarodejnicích.no foto docela super,ale ještě sním neumím ato jde poznat,ale to se časem podá
na hoře nikon dole lumix stary fotak
woldemortik
napsal(a):
na hoře nikon dole lumix stary fotak
co říkáte je tam změna.jj je moc se mi ty nové fotky líbí