Hezké ránko
Holky já mám tak suprovou náladu po ránu s tím sluníčkem, to snad nejde ani napsat ![]()
![]()
Čekám na zprávy jak o víkendu...
lanika
napsal(a):
Hezké ránko
Holky já mám tak suprovou náladu po ránu s tím sluníčkem, to snad nejde ani napsat ![]()
![]()
Zdar...no já koníka celej víkend neviděla, bééé a jelikož dnes jde opět berajtr, musím se na něho aspon zajet po brigádě podívat...jsem byla v sobotu na Voříškiádě a pak na šipkovým turnaji, hlásím 4. místo ale to jsem se na to musela trochu opít za střízliva to neházelo
...voříškiáda byla celkem drsná vyhrál to zlatej retvívr...![]()
....takže neřeším...ještě mi nedorazil kovář tak furt čekám...chc jo se nedá nic moc dělat...
klawdie
napsal(a):
Zdar...no já koníka celej víkend neviděla, bééé a jelikož dnes jde opět berajtr, musím se na něho aspon zajet po brigádě podívat...jsem byla v sobotu na Voříškiádě a pak na šipkovým turnaji, hlásím 4. místo ale to jsem se na to musela trochu opít za střízliva to neházelo
...voříškiáda byla celkem drsná vyhrál to zlatej retvívr...![]()
....takže neřeším...ještě mi nedorazil kovář tak furt čekám...chc jo se nedá nic moc dělat...
Já taky čekám na kováře. Honzíkovi se uleví, už vyschlo, takže vyrazíme na kopce a tam je to dost kamenité. No a o Oskárkovi ani nemluvím, kopýtka má přerostlá jak lopaty
Klári a co ta soutěž? To se jednalo čistě jen o předvedení pejska? Vždyt to měli být voříšci, ne? Pročpak tam byl retrívr?
lanika
napsal(a):
Já taky čekám na kováře. Honzíkovi se uleví, už vyschlo, takže vyrazíme na kopce a tam je to dost kamenité. No a o Oskárkovi ani nemluvím, kopýtka má přerostlá jak lopaty
Klári a co ta soutěž? To se jednalo čistě jen o předvedení pejska? Vždyt to měli být voříšci, ne? Pročpak tam byl retrívr?
Jo a málem bych vám zapoměla sdělit překvápko
V sobotu ráno na mě za plotem vykouklo tohle
lanika
napsal(a):
Dobré jitro,
tak tu máme pondělek, krásný slunečný pondělek a já trčím v rýmou a kašlem v práci...
Holky, já jsem měla víkend celkem složitej, už v pátek jsme jeli na chatu...uzdravovací RUMová kůra proti nachlazení...sobota s bolehlavem...dělali jsem zabíjačku bez vraždění, koupili jsme dvě půlky prasete a blbli jsme s jitrnicema, tlačenkama, prejtem...mazec.
Mno a večer jsem jela z chaty do Kloko, protože Gitka jako že připravená na porod...teklo jí mlíko, ocas na střeně, uchcávala a já tak byla od 23 do 04 a nic, Gitka chtoupala seno, olizovala liz, lehla si a normálně regulerně chrápala jako starej chlap...
no po hodině a půl si normálně přelehla na druhou stranu a zase chrápala...
Včera také nic, dneska tam jede vet tak na ní ještě koukne, břích má ukrutnej, vemínko naprasknutí.
Jinak Leuša je zjištěná březí, Luna nezůstala a jelikož jsme od dneška Cartouche do sportu tak vůbec nevíme koho na ní...
lanika
napsal(a):
Jo a málem bych vám zapoměla sdělit překvápko
V sobotu ráno na mě za plotem vykouklo tohle
proboha a čí to je_? nebo máš nového ponclíka?????
No Leni lidi to pojali všelijak, byli tam i yorkšíři a jiná plemena, zřejmě bez PP, ale stejně porota mě zklamala, bylo tam spousty nádherrných typických oříšků a oni vyberou tohle, nemluvě o tom ře ta holka vyhrála i Agility,řekla bych že to nebylo moc fér....odcházela jsem zklamaná...máme aspon spoustu hezkých fotek s tnašima hafíkama, přišla se podívat i segra s Daily, tak jsme využili ostrého počasí a nabouchaly nějaké fotot s hafíkama...segra samozřejmě jsem to nechala doma, tak jestli míáš tak sem něco povedeného hod...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
tak tu máme pondělek, krásný slunečný pondělek a já trčím v rýmou a kašlem v práci...
Holky, já jsem měla víkend celkem složitej, už v pátek jsme jeli na chatu...uzdravovací RUMová kůra proti nachlazení...sobota s bolehlavem...dělali jsem zabíjačku bez vraždění, koupili jsme dvě půlky prasete a blbli jsme s jitrnicema, tlačenkama, prejtem...mazec.
Mno a večer jsem jela z chaty do Kloko, protože Gitka jako že připravená na porod...teklo jí mlíko, ocas na střeně, uchcávala a já tak byla od 23 do 04 a nic, Gitka chtoupala seno, olizovala liz, lehla si a normálně regulerně chrápala jako starej chlap...
no po hodině a půl si normálně přelehla na druhou stranu a zase chrápala...
Včera také nic, dneska tam jede vet tak na ní ještě koukne, břích má ukrutnej, vemínko naprasknutí.
Jinak Leuša je zjištěná březí, Luna nezůstala a jelikož jsme od dneška Cartouche do sportu tak vůbec nevíme koho na ní...
Je to ponička od nás z dědiny a právě začla jezdit s Oskárkem ven. Ty holky co si ho pujčujou tak berou právě ven i tuhle. No a jí se asi zastesklo.....Už od 4 hod od rána tam stepovala, já si ji všimla, jak jsem bla vyvenčit pejsky. No a tak jsem ji pak šla vrátit, kdyby jstre viděli jak nechtěla a jak nešťastně řehtala za mýma klukama. Ach jo
Taky je doma sama...
lanika
napsal(a):
Je to ponička od nás z dědiny a právě začla jezdit s Oskárkem ven. Ty holky co si ho pujčujou tak berou právě ven i tuhle. No a jí se asi zastesklo.....Už od 4 hod od rána tam stepovala, já si ji všimla, jak jsem bla vyvenčit pejsky. No a tak jsem ji pak šla vrátit, kdyby jstre viděli jak nechtěla a jak nešťastně řehtala za mýma klukama. Ach jo
Taky je doma sama...
Se jí holce nedivím, nikomu není dobře samotnému...a jak daleko od vás je? však by k Vám třeba mohla chodit na návštěvu, né...nebo at se k vám holka nastěhuje budeš mít pak za chvilku ponyfarmu, akorát Honzík bude trošku vyčuhovat, bude jim dělat přístřešek...
klawdie
napsal(a):
Se jí holce nedivím, nikomu není dobře samotnému...a jak daleko od vás je? však by k Vám třeba mohla chodit na návštěvu, né...nebo at se k vám holka nastěhuje budeš mít pak za chvilku ponyfarmu, akorát Honzík bude trošku vyčuhovat, bude jim dělat přístřešek...
Dobré ranko, jéé Leni ta ponička je hezounká
Holky už vám stahuju nějaké fotečky z víkendu, ať to dneska vytáhnem třeba až ke stovce...
haisovad
napsal(a):
A už to příšlo, šéfové jsou tu...
mazééééc. Holky, asi budu mít omluvenku ale musím jít makat, šéf už mi naložil.
Holky, v pátek jsme si s Honzíkem pěkně skočili
Zůstali jsme teda u te 80tky, ale už ani jednou nebouchl do břevna, ani jednou neshodil, nechal si poradit do odskoku, fakt jsem měla moc dobrý pocit z toho
Akorát teda jsem byla více zpocená já než on, protože mi dalo dost zabrat utlačit ho před skokem, aby skákal z tempa, jinak je to o ničem a necjhce se zvednout....Však i na fotkách jde vidět jak pobízím
Tady nájezd na skok...
lanika
napsal(a):
Holky, v pátek jsme si s Honzíkem pěkně skočili
Zůstali jsme teda u te 80tky, ale už ani jednou nebouchl do břevna, ani jednou neshodil, nechal si poradit do odskoku, fakt jsem měla moc dobrý pocit z toho
Akorát teda jsem byla více zpocená já než on, protože mi dalo dost zabrat utlačit ho před skokem, aby skákal z tempa, jinak je to o ničem a necjhce se zvednout....Však i na fotkách jde vidět jak pobízím
Tady nájezd na skok...
Koukám že už ani nejste moc chlupatí, že? už aby bylo teploučko, se těším až z šedivýho dělám bílýho koupelí:))))
klawdie
napsal(a):
Koukám že už ani nejste moc chlupatí, že? už aby bylo teploučko, se těším až z šedivýho dělám bílýho koupelí:))))
Taky se na to těším.......To já pak Honzíká spláchnu každý den bud pod splavem, nebo alespoň hadicí
A pak se leskneme jak bychom byli za výlohou
lanika
napsal(a):
Taky se na to těším.......To já pak Honzíká spláchnu každý den bud pod splavem, nebo alespoň hadicí
A pak se leskneme jak bychom byli za výlohou
Tak už mám staženo..
V pátek jsem byla jezdit u kámošky na pňaskách, co jsem snima byla tenkrát v zimě na hale. Bylo to prima jen moc much
rocky
napsal(a):
Tak už mám staženo..
V pátek jsem byla jezdit u kámošky na pňaskách, co jsem snima byla tenkrát v zimě na hale. Bylo to prima jen moc much
Beganka
rocky
napsal(a):
a já s Daily
včera jsem strávila celej den s mýma uličníkama, blbnuli jsme v kruhovce
rocky
napsal(a):
včera jsem strávila celej den s mýma uličníkama, blbnuli jsme v kruhovce
Jerry upadnul a je z toho pěkně vysmátej...
rocky
napsal(a):
Jerry upadnul a je z toho pěkně vysmátej...
a Grace taky padla..
rocky
napsal(a):
a ostatní trávili den takto...
náš novej bubák na tréninky
, jsem zvědavá kdo ji první přeleze
lanika
napsal(a):
Hezké ránko
![]()
Peťuš fotečky jsou úžasné
A psíci bomboví, hrozně se mi líbí ta fotka kde má Klárka jen nohy a pak ty vaše společné ksychtíky s pesany. Ty jsou taky bombové
Honzík vyhlíží Oskárka kdy se vrátí
lanika
napsal(a):
Peťuš fotečky jsou úžasné
A psíci bomboví, hrozně se mi líbí ta fotka kde má Klárka jen nohy a pak ty vaše společné ksychtíky s pesany. Ty jsou taky bombové
Honzík vyhlíží Oskárka kdy se vrátí
D9ky Leni za pochvalu, segra měla zas pujčenej pořádnej foták ač nebylo sluníčko, bylo krásné počasí na focení, tak jsme se nudili a fotitli pozičky s hafíkama...máme jich mnohem mnohem víc, asi si nechám něco konečně vyvolat avyzdobím si fotečkama byt.
klawdie
napsal(a):
D9ky Leni za pochvalu, segra měla zas pujčenej pořádnej foták ač nebylo sluníčko, bylo krásné počasí na focení, tak jsme se nudili a fotitli pozičky s hafíkama...máme jich mnohem mnohem víc, asi si nechám něco konečně vyvolat avyzdobím si fotečkama byt.
Kobyla mi na sluníčku trochu usla
rocky
napsal(a):
Kobyla mi na sluníčku trochu usla
Holky nechrápejte...já už jsem po obídku...
klawdie
napsal(a):
Holky nechrápejte...já už jsem po obídku...
Ženskéééééééééééééééééé, kde jste? Tak dneska asi těžko tu 100 dotáhneme
Hele, los fotos bezhlavec
lanika
napsal(a):
Ženskéééééééééééééééééé, kde jste? Tak dneska asi těžko tu 100 dotáhneme
Hele, los fotos bezhlavec
A dalšííííííííííííííí![]()
![]()
lanika
napsal(a):
A dalšííííííííííííííí![]()
![]()
A tady jsem měla být nad skokem, ale už jsem dávno za ![]()
![]()
No jo, paní fotografka byla ten den hodně objektivní ![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
Leni to jsou tvoje překážky, myslela jsem že máš jen přírodní kládičky a židličky...a ted koukám na tu kupu bare
vných...
Ne ne, já pořád na kulatiny čekám, ale až mi je dovezou, to budete koukat, co vymyslím za strašáky
Tohle jsme skákaly u kámošky
klawdie
napsal(a):
No a leni šup sem s nějakou nad skokem neříkej, že tě fotograf nezachytil ani jednou???
jsem byla na obědové pauze a trochu jsme si byli s kámoškou zablbnout na louce
rocky
napsal(a):
jsem byla na obědové pauze a trochu jsme si byli s kámoškou zablbnout na louce