VT + ZÁVODY 12.-13. 4. 08 MIKULOV

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2008 14:08

kdo máte fotky házejte sem odkazy

na fotce já a Čirčík

14.4.2008 14:48

barbucha61 napsal(a):
kdo máte fotky házejte sem odkazy

na fotce já a Čirčík

ahojda...no nekecej, ty jsi byla na VT jo?? a jak jsi dopadla..?? Moc vám to spolu s čirčem sekne...

14.4.2008 15:29

jenysimons napsal(a):
ahojda...no nekecej, ty jsi byla na VT jo?? a jak jsi dopadla..?? Moc vám to spolu s čirčem sekne...

mnoo nekecáám, jsem to já mno, a kují za pochvalu..mno a na tom vt jsem jela první 2soutěže..mno a teda odskákali jsme i tu zeď...a jenom v té 2.s. 2x shodil mno,takže jsem i spokojená
jinak jsme jela i v tu neděli 3.soutěž ale skončili jsme na 5.překážce za 2. neposlušnost mno..holt bílá výplň ne kterou svítí slunkou je svině
ale co přežila jsem bez pádu
copak ty a koník? pojedete někam??

14.4.2008 18:53

barbucha61 napsal(a):
mnoo nekecáám, jsem to já mno, a kují za pochvalu..mno a na tom vt jsem jela první 2soutěže..mno a teda odskákali jsme i tu zeď...a jenom v té 2.s. 2x shodil mno,takže jsem i spokojená
jinak jsme jela i v tu neděli 3.soutěž ale skončili jsme na 5.překážce za 2. neposlušnost mno..holt bílá výplň ne kterou svítí slunkou je svině
ale co přežila jsem bez pádu
copak ty a koník? pojedete někam??

no vidíš, tak to je super, to gratuluju...já pamatuju, co jsem jednou jedinkrát jela ZL a skončila jsem taky na zdi..Diegovi se zdála hold asi už moc vysoká
no my se letos chystáme asi závodit no, mám trenérku a ta sama hodně jezdí, takže to vypadá dobře..nehledě na to, že přítel si kvůli nám(mě) udělal papíry na to, aby mohl tahat koníky...

14.4.2008 20:07

jenysimons napsal(a):
no vidíš, tak to je super, to gratuluju...já pamatuju, co jsem jednou jedinkrát jela ZL a skončila jsem taky na zdi..Diegovi se zdála hold asi už moc vysoká
no my se letos chystáme asi závodit no, mám trenérku a ta sama hodně jezdí, takže to vypadá dobře..nehledě na to, že přítel si kvůli nám(mě) udělal papíry na to, aby mohl tahat koníky...

tak to je faaaajn, třeba se někde potkáme konečně

14.4.2008 21:13

barbucha61 napsal(a):
tak to je faaaajn, třeba se někde potkáme konečně

no tak za to bych se nezlobila...já už ani nevím, odkud jsi ?? Aby byla třeba aspon nějaká možnost se potkat...ty budeš letos jezdit hodně??

14.4.2008 22:08

jenysimons napsal(a):
no tak za to bych se nezlobila...já už ani nevím, odkud jsi ?? Aby byla třeba aspon nějaká možnost se potkat...ty budeš letos jezdit hodně??

mnoc htěla bych...jsem z Brna...ale chci jezdit tak různě po JM kraji

14.4.2008 22:40

barbucha61 napsal(a):
mnoc htěla bych...jsem z Brna...ale chci jezdit tak různě po JM kraji

Čauky, my byli taky, ale zatím nevlastním žádné foto Ale snad brzy
Jinak my byli v Z pátí a v ZL jsme šli za 4 - ten žlutozelený oxer vzadu se nám už dlouho nelíbil, takže kůň trochu zaváhal, já pobídla, a tak jsme odskočili zdálky a srazili zadní bidlo.....

14.4.2008 22:51

janulka napsal(a):
Čauky, my byli taky, ale zatím nevlastním žádné foto Ale snad brzy
Jinak my byli v Z pátí a v ZL jsme šli za 4 - ten žlutozelený oxer vzadu se nám už dlouho nelíbil, takže kůň trochu zaváhal, já pobídla, a tak jsme odskočili zdálky a srazili zadní bidlo.....

Tak teď koukám že vlastně i v ZL jsme byli pátí

15.4.2008 07:18

janulka napsal(a):
Tak teď koukám že vlastně i v ZL jsme byli pátí

Týno - jestli tu budeš. Nechceš jet se mnou zítra do HK? Že by sis něco skočila, já zatím postavila parkurek a pak bychom se vyměnily. Lítám pořád mezi Meziměstím a Sucháčem a nějak Tě na tom ICQ nemůžu zastihnout.....

15.4.2008 10:01

tecos napsal(a):
Týno - jestli tu budeš. Nechceš jet se mnou zítra do HK? Že by sis něco skočila, já zatím postavila parkurek a pak bychom se vyměnily. Lítám pořád mezi Meziměstím a Sucháčem a nějak Tě na tom ICQ nemůžu zastihnout.....

ta zelenožlutá ta se nelíbila ani mě..natož kůň
škoooda, kdyby někdo měl foto, určitě se pochlubteeee, budu ráda, určitě i ostatní co jelimoje máme fotila jen mě

15.4.2008 19:07

barbucha61 napsal(a):
ta zelenožlutá ta se nelíbila ani mě..natož kůň
škoooda, kdyby někdo měl foto, určitě se pochlubteeee, budu ráda, určitě i ostatní co jelimoje máme fotila jen mě

U nás fotky teprve budou, ale tebe asi mít nebudeme, přijeli jsme až když se jela čtyřka. Mě se ten oxer zase docela líbil, a vlastně celý parkur, nebyl úplně na mírách a stavitel se tentokrát fakt vytáhl, moc pěkně to vycházelo. Nevím co se tam koňovi nelíbilo, asi ta barevná kombinace....
Hodím sem fotku z halovek z Panské Líchy, ať mám taky nějakou fotku

15.4.2008 19:10

janulka napsal(a):
U nás fotky teprve budou, ale tebe asi mít nebudeme, přijeli jsme až když se jela čtyřka. Mě se ten oxer zase docela líbil, a vlastně celý parkur, nebyl úplně na mírách a stavitel se tentokrát fakt vytáhl, moc pěkně to vycházelo. Nevím co se tam koňovi nelíbilo, asi ta barevná kombinace....
Hodím sem fotku z halovek z Panské Líchy, ať mám taky nějakou fotku

tak to se asi na závodech nebo VT nepotkáme..tohle je na nás už moc daleko..

16.4.2008 19:14

jenysimons napsal(a):
tak to se asi na závodech nebo VT nepotkáme..tohle je na nás už moc daleko..

my ceme fotooo

16.4.2008 23:33

barbucha61 napsal(a):
my ceme fotooo

To já chci taky, ale naše fotografka asi nemá čs fotky zpracovat a hodit na net.... Hned dám vědět, jakmile tam budou

17.4.2008 09:44

janulka napsal(a):
To já chci taky, ale naše fotografka asi nemá čs fotky zpracovat a hodit na net.... Hned dám vědět, jakmile tam budou

dobře, dobře, budem rádi

17.4.2008 22:56

barbucha61 napsal(a):
dobře, dobře, budem rádi

Tak jsem zatím dostala jen jednu na ukázku, ale musím se pochlubit (no ono není moc čím, ale spíš tím, že tu fotku vůbec mám )

18.4.2008 11:12

janulka napsal(a):
Tak jsem zatím dostala jen jednu na ukázku, ale musím se pochlubit (no ono není moc čím, ale spíš tím, že tu fotku vůbec mám )

náhodou moc pěkná

20.4.2008 18:16

barbucha61 napsal(a):
náhodou moc pěkná

Fotka je super, proti té nic nemám, fotografka je mooooc šikovná, spíš proti sobě
No nic, fotky už jsou na netu - http://lasirien.rajce.idnes.cz/

23.4.2008 22:40

janulka napsal(a):
Fotka je super, proti té nic nemám, fotografka je mooooc šikovná, spíš proti sobě
No nic, fotky už jsou na netu - http://lasirien.rajce.idnes.cz/

ou, už nikdo nic nemáte?? vždyť tam bylo lidíííí

Přidejte reakci

Přidat smajlík