Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2008 06:27

Dobré ráno...Frčím do práce,tak všechny zdravím a přeju pohodový den!
Včera jsem viděla sladká ště'ňátka parson teriéra,no prostě k sežrání

trocha umění....

16.4.2008 07:23

molly napsal(a):

trocha umění....

Zdravím při zamračeném ránu....

16.4.2008 07:28

klawdie napsal(a):
Zdravím při zamračeném ránu....

Dobré jitro,
jak se máme? Včera jsem fotila ale nic moc, musíme počkat na slunko, nějak mi to foťák nebral

16.4.2008 07:44

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
jak se máme? Včera jsem fotila ale nic moc, musíme počkat na slunko, nějak mi to foťák nebral

Hezké ránko, děvčátka. Nějak se to zase všechno pos..... Při kování šel hřebíček do bílé čáry a rozlet má na přední absces. Včera jsme to řezaly. Chudáček můj malinkej. Byl odvážnej a i když ho to muselo bolet jako kráva tak skoro ani nehnul brvou, jen si položil hlavu na mé rameno a díval se, co mu to tam děláme. Takže za chvíli první převaz. Doufám jen, že to šlo všechno ven a nebudeme muset řezat i jinde......
Tak vám teda přeju hezký den a hlavně zdravé koněěěěěěě a nejen kone.

16.4.2008 07:45

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

Hezké ránko......U nás taky zamračeno, ale na déšt to nevypadá. Uvidíme....Dany, máte jméno pro malého???? Oskárek se včera pěkně prošel, vzala jsem i pejsky a já večer byla unavená, jak bych drndala celý den po kopcích Nezdá se to, ale je to záhul vedle koníka poklusávat a překonávat terén s ním, respektive vedle

16.4.2008 07:47

lanika napsal(a):
Hezké ránko......U nás taky zamračeno, ale na déšt to nevypadá. Uvidíme....Dany, máte jméno pro malého???? Oskárek se včera pěkně prošel, vzala jsem i pejsky a já večer byla unavená, jak bych drndala celý den po kopcích Nezdá se to, ale je to záhul vedle koníka poklusávat a překonávat terén s ním, respektive vedle

Jedna akční, zrovna po doklusání Oskárek je pěkně zahřátý

16.4.2008 07:48

lanika napsal(a):

Teda Lení, takhle když tě vidím vedle Oscouše tak je celkem velkej...kolik může mít? 130? Jak ho stále vidím vedle Honzíka tak mi přišel jako prtě ale tady je to habán...
Jinak malej se bude asi jmenovat Cameron...jiné jméno nás nenapadá...

16.4.2008 07:50

haisovad napsal(a):
Teda Lení, takhle když tě vidím vedle Oscouše tak je celkem velkej...kolik může mít? 130? Jak ho stále vidím vedle Honzíka tak mi přišel jako prtě ale tady je to habán...
Jinak malej se bude asi jmenovat Cameron...jiné jméno nás nenapadá...

Pěkné jméno Jinak Oskárka jsem ještě neměřila, ale tipovala bych asi 120??? Hele, jak nosil krčisko

16.4.2008 07:57

lanika napsal(a):
Pěkné jméno Jinak Oskárka jsem ještě neměřila, ale tipovala bych asi 120??? Hele, jak nosil krčisko

Čus čičiny, frčím rachotit, tak ejnom zdravím, sand dneska bude více času, aspoň si váš přečíst, páč doma nemám net:((

16.4.2008 08:09

kukinatost napsal(a):
Čus čičiny, frčím rachotit, tak ejnom zdravím, sand dneska bude více času, aspoň si váš přečíst, páč doma nemám net:((

Januliku bubuliku, snad se ti podaří sem ještě kuknout....Co jinak? Napiš jak se ti vede, co doma, co pesan, co koníci.....A ty Luli dej pak vědět jak to dopadslo s Rozletkem ...

16.4.2008 08:11

kukinatost napsal(a):

Lucko, teda Rozletka moc lituju ale stane se, pevně věřím ze to bude dobré. Za týden k nám přijede kovářskej, Leuša už má kopyta přerostlá, ale krásně tvarovaná, kovat se nebude, chodí i po šutrech v pohodě, tréning přebude i bez podkov...
Jo a Leuše je už v letním...už je přelínalá, včera jsem jí dala zabrat s čištěním a chlupů už z ní moc nejde...jsem ráda. Jo Klárko, koukni se mi po tom tvém rozčesávači, šlo by to poslat po Zuzajdě až pojede do Lomnice? Vzala bych rovnou dva, spotřeba je vysoká...
No a takhle dopadaly fotky v pohybu...fůůůůůůůůůůj

16.4.2008 08:12

kukinatost napsal(a):

Ahoj holky, dneska hnus den..Vypadá to na den blbec!! Mám moc poviností na dnešek ale nic nestíhám, chjo ach..

Danny jméno Cameron se mi moc líbí

Lucinku a černýho lituju, ale určo bude co nejdříve FIT!!

Leniku takhle zbalenej si Oskarkovej chodí sám? moc mu to sluší!

16.4.2008 08:16

rocky napsal(a):
Ahoj holky, dneska hnus den..Vypadá to na den blbec!! Mám moc poviností na dnešek ale nic nestíhám, chjo ach..

Danny jméno Cameron se mi moc líbí

Lucinku a černýho lituju, ale určo bude co nejdříve FIT!!

Leniku takhle zbalenej si Oskarkovej chodí sám? moc mu to sluší!

Chi, no jak kdy, ale vesměs si tu hlavičku sbalí Už se těším až přelíná Holky, Já mám dnes zase ten strašný INTRASTAT, takže tady nějakou dobu nebudu a vrhnu se na to

16.4.2008 08:36

lanika napsal(a):
Chi, no jak kdy, ale vesměs si tu hlavičku sbalí Už se těším až přelíná Holky, Já mám dnes zase ten strašný INTRASTAT, takže tady nějakou dobu nebudu a vrhnu se na to

Zdar Baby, koukám je toho hromada po ránu...
Rozletka lituju, a držím palečky at je brzo zdráv...
Cameron je super, je to fešák...
Leni moc hezký fotečky, moc vám to sluší, Danulí má pravdu Osík je fakt větší než vypadal na fotkách s Honzíkem...určitě ti dělaj kluci radost, moc ti to přeju...
Janíííí hurá taky žiješ...koukej podat informace!!!!

Jinak mi už jsme taky dá se říct vylínalí, oř vypadá zas uplně jinak než před rokem, jak zesvětlel, tak se mu zvýraznila ta černá hříva, takže šimlík s černou hřívou, nafotím vám to...

16.4.2008 08:38

klawdie napsal(a):
Zdar Baby, koukám je toho hromada po ránu...
Rozletka lituju, a držím palečky at je brzo zdráv...
Cameron je super, je to fešák...
Leni moc hezký fotečky, moc vám to sluší, Danulí má pravdu Osík je fakt větší než vypadal na fotkách s Honzíkem...určitě ti dělaj kluci radost, moc ti to přeju...
Janíííí hurá taky žiješ...koukej podat informace!!!!

Jinak mi už jsme taky dá se říct vylínalí, oř vypadá zas uplně jinak než před rokem, jak zesvětlel, tak se mu zvýraznila ta černá hříva, takže šimlík s černou hřívou, nafotím vám to...

Péti máš foto ze včera...

16.4.2008 08:41

klawdie napsal(a):
Péti máš foto ze včera...

Mám, právě jsem je stáhla, snad ta frnda nebude zas rýpat do mě a mých koní

16.4.2008 08:42

rocky napsal(a):
Mám, právě jsem je stáhla, snad ta frnda nebude zas rýpat do mě a mých koní

oranžovej

16.4.2008 08:45

rocky napsal(a):
Grace

Nebude je první kdo dostal blokaci...

16.4.2008 08:47

klawdie napsal(a):

Peti, kdepak to jste????????? Mi něco uniklo??????

16.4.2008 08:47

klawdie napsal(a):

Klárko
Hele kde jste to byly trénovat? To neznám...?

16.4.2008 08:48

rocky napsal(a):

Tak to je fajn, ona si o to opravdu řekla

16.4.2008 08:51

haisovad napsal(a):
Klárko
Hele kde jste to byly trénovat? To neznám...?

Holky Hořice, jedem tam v sobotu na závody...potkala jsem se tam s jednou ifaunačkou - Gabineska co tam má kobylku ustájenou, tak jsme pokecali...kobča měla zrovna trenink v pasení trávy... Gábi poprosím segru a ty fota ti pošlu...
Hele segra težko na cvičišti lehko na bojišti..já už se na tu sobotu celkem těším, hlavně mi nabij foták ojoj to se vyřádím!!!!!!!

16.4.2008 08:59

klawdie napsal(a):
Holky Hořice, jedem tam v sobotu na závody...potkala jsem se tam s jednou ifaunačkou - Gabineska co tam má kobylku ustájenou, tak jsme pokecali...kobča měla zrovna trenink v pasení trávy... Gábi poprosím segru a ty fota ti pošlu...
Hele segra težko na cvičišti lehko na bojišti..já už se na tu sobotu celkem těším, hlavně mi nabij foták ojoj to se vyřádím!!!!!!!

Holkýýýý?
Asi vás přijedu v sobotu podpořit...co vy na to, že bych za váma zavítala do Hořic... Sobotu mám volnou...

16.4.2008 09:00

klawdie napsal(a):

to je hrozný se mě vždycky někdo na něco zeptáte a dřív než stihnu odepsat tak to udělá aktivně ségra za mě!!!!

Tady Gabča

16.4.2008 09:04

rocky napsal(a):
to je hrozný se mě vždycky někdo na něco zeptáte a dřív než stihnu odepsat tak to udělá aktivně ségra za mě!!!!

Tady Gabča

Pač seš brzda...a Danny se ptala mě..béééé
Hele Danulí vidíš to mě ani nenapadlo, to by bylo užásný, přifrč....je to myslím od deseti první soutěž...

16.4.2008 09:06

klawdie napsal(a):
Hele Danulí vidíš to mě ani nenapadlo, to by bylo užásný, přifrč....je to myslím od deseti první soutěž...

A když budeš chtít zustat, večer plánujem jít na kloboukovou párty u nás v roudničce v hospodě

16.4.2008 09:06

klawdie napsal(a):

Ne já jen hold pracuju a ptala se i lenča

Danny doraz, moc rádi tě uvidíme!! jedem tři soutěže tak tam chvílu pobudem

16.4.2008 09:10

rocky napsal(a):
Ne já jen hold pracuju a ptala se i lenča

Danny doraz, moc rádi tě uvidíme!! jedem tři soutěže tak tam chvílu pobudem

No a já moc nééé zase..ch jo mě se nechce...

malej šedoid, si včera zablbnul ve výběhu, jsem ho trochu popohnala, tak jsem myslela že zas pajda, ale asi jen dup na nějakou hroudu, pač pak se mi krásně nosil v klusu s hlavinkou dolu,škoda že sem ho nestihla vzít na lonž, včera by chodil i bez pomůcek...

16.4.2008 09:17

klawdie napsal(a):
No a já moc nééé zase..ch jo mě se nechce...

malej šedoid, si včera zablbnul ve výběhu, jsem ho trochu popohnala, tak jsem myslela že zas pajda, ale asi jen dup na nějakou hroudu, pač pak se mi krásně nosil v klusu s hlavinkou dolu,škoda že sem ho nestihla vzít na lonž, včera by chodil i bez pomůcek...

No vidíš Klárko...se lepší a uvidíš že až bude ready jak ti ten odpočinek vynahradí...
Holky, já dorazím do Hořic na nějakou tu půl desátou, tak pokecáme, něco nafotíme, zafandíme a já zase pojedu směr domov, jen se asi stavím u kamarádky, která má našeho Jackouška...už jí to slibuji dlóóóuhej čas...

16.4.2008 09:19

haisovad napsal(a):
No vidíš Klárko...se lepší a uvidíš že až bude ready jak ti ten odpočinek vynahradí...
Holky, já dorazím do Hořic na nějakou tu půl desátou, tak pokecáme, něco nafotíme, zafandíme a já zase pojedu směr domov, jen se asi stavím u kamarádky, která má našeho Jackouška...už jí to slibuji dlóóóuhej čas...

No tak fajné...koukám že mladej se má čile k světu. co Gitka beze změny???

16.4.2008 09:25

klawdie napsal(a):
No tak fajné...koukám že mladej se má čile k světu. co Gitka beze změny???

Bezezměny,
včera jsme inseminovaly a vet zrovna na ní ještě kouknul a říkal že to vidí tak za dva dny...jsem říkala, že bude přenášel třeba ještě nějakou tu dobu a pak jak se to narodí tak budeme zrovna obsedat...
Jako břich má ukrutnej, když třeba pije a zadržuje dech tak pak funí jako kokomotiva a trochu jí otejkaj zadky...ale včera na pastvě ještě cválala takže to zase není až tak hrozný...
Jo Leuša je těhule, Luna nezůstala tak se včera připouštěla...
Včera jsem dělala debordelizaci kolem stájí a celého kravína...to je mazec, kolik tam je všude bordelu...už aby byl ten šrot železnej pryč...hned to bude lepší...

16.4.2008 09:54

haisovad napsal(a):
Bezezměny,
včera jsme inseminovaly a vet zrovna na ní ještě kouknul a říkal že to vidí tak za dva dny...jsem říkala, že bude přenášel třeba ještě nějakou tu dobu a pak jak se to narodí tak budeme zrovna obsedat...
Jako břich má ukrutnej, když třeba pije a zadržuje dech tak pak funí jako kokomotiva a trochu jí otejkaj zadky...ale včera na pastvě ještě cválala takže to zase není až tak hrozný...
Jo Leuša je těhule, Luna nezůstala tak se včera připouštěla...
Včera jsem dělala debordelizaci kolem stájí a celého kravína...to je mazec, kolik tam je všude bordelu...už aby byl ten šrot železnej pryč...hned to bude lepší...

Petiku, fotečky jsou moc hezké. Je fajn, že vás tam nechají si to skočit. To jste si pronajali jízdárnu na hoďku? Nebo tam máte někoho známého???? Jerík jak se snaží, hošan Klári, já si taky myslím, ž ted ta pauza Sábíkovi prospěje a jak se vyhoupneš do sedla, bude tak natěšený na práci, že si ho nebudeš moci vynachválit

16.4.2008 10:05

lanika napsal(a):
Petiku, fotečky jsou moc hezké. Je fajn, že vás tam nechají si to skočit. To jste si pronajali jízdárnu na hoďku? Nebo tam máte někoho známého???? Jerík jak se snaží, hošan Klári, já si taky myslím, ž ted ta pauza Sábíkovi prospěje a jak se vyhoupneš do sedla, bude tak natěšený na práci, že si ho nebudeš moci vynachválit

Jojo měli jsme na hoďku pronajatou jízdárnu. Aby se koníci okoukali a zkusili jsme si terén na písku!

16.4.2008 10:06

lanika napsal(a):

No snad máte, pravdu, ale já to spíš tipuju na to že budu muset začít znova, chodí ted do kruhovky tam je měkko, tak aspon něco...ale vymýšlí kravinky...je to malej kluk...

16.4.2008 12:12

molly napsal(a):

trocha umění....

Kde jste??????????????? Já spolu s bryndzovými halušky v břuchu čekám že si počtu a nic, kurnik......

16.4.2008 12:57

lanika napsal(a):
Kde jste??????????????? Já spolu s bryndzovými halušky v břuchu čekám že si počtu a nic, kurnik......

Makačenko paní, to je jasná věc, kolem 14-16 honička...jako každý měsíc.
Hele DANNY ted mě napadlo, jestli budou mít v jezdeckejch ten lesk, tak ti ho tam zítra můžu koupit, dvakrát tedy? nebo když budou mít tak ten 500ml jeden? je to tak?

16.4.2008 13:11

klawdie napsal(a):
Makačenko paní, to je jasná věc, kolem 14-16 honička...jako každý měsíc.
Hele DANNY ted mě napadlo, jestli budou mít v jezdeckejch ten lesk, tak ti ho tam zítra můžu koupit, dvakrát tedy? nebo když budou mít tak ten 500ml jeden? je to tak?

Danny, ta Gitka vás teda napíná co naše už se taky pomalu chystá...a co jste nakonec dali na Lunu, když Cartouche už skončil?

16.4.2008 13:21

gituna napsal(a):
Danny, ta Gitka vás teda napíná co naše už se taky pomalu chystá...a co jste nakonec dali na Lunu, když Cartouche už skončil?

Ted jsem se zas na bazoši pobavila až jsem se neudržela a slečně musela napsat, podala tam tři ruzné inzeráty a všude "nabyzela" nebo bylo k "dyspozici" hruza děs, taky dělám chyby, ale tohle bylo dost drsný

16.4.2008 13:25

molly napsal(a):

trocha umění....

Jo, fšecko měla velkim a bila z Rakovnyka:))
a bere sy poštovne i balne asy za 150:)
Tež jsem se posmála...no, slečinky, já za chvilku pofrčím domů, tož vás zdravím, u nás je vcelku hnusně, jak to vypadá tam na západě?:))

16.4.2008 13:29

kukinatost napsal(a):
Tež jsem se posmála...no, slečinky, já za chvilku pofrčím domů, tož vás zdravím, u nás je vcelku hnusně, jak to vypadá tam na západě?:))

Pod mrakem a zima, ale slibujou na sobotu pěkné počasí, tak doufám, že si to tam s Daníkem užijem a budem vegetit u kolbiště a fotit a kecat,se těšííímmmm....

16.4.2008 13:30

kukinatost napsal(a):

Koukám pes slámovitý...taky jednoho mám, jakmile nastelu, většinou ji pak najdu v boxu jak chrní na slámě...

16.4.2008 14:32

molly napsal(a):

trocha umění....

Dnes se hlásím dost pozdě, ale přece....
tak jdu jen pozdravit, všechny přání a různé gratulace byly řečeny, tak se jen přidávám .
A jméno Cameron má u mě 100 bodů

16.4.2008 14:40

cheyenne napsal(a):
Dnes se hlásím dost pozdě, ale přece....
tak jdu jen pozdravit, všechny přání a různé gratulace byly řečeny, tak se jen přidávám .
A jméno Cameron má u mě 100 bodů

Jsem tady ze zaměření, jsem vymrzlá jak h..., frajerka přišla do práce v lehké jarní bundičce a klepala maxi kosu... Mno se nepoučim.
Hele Klárko, kup dvě ty menší balení, hele není to jen lesk viď, je to hlavně rozčesávač? No prostě na snadnou údržbu žíňouchů...
Teda, byla by jsi zlato, kdyby jsi mi to koupila...bych si za to koupila čokoládku...jakou máš ráda? Mléčnou? Hořkou? Bílou? Řekni si... Nebo raději pivo v sobotu?

16.4.2008 14:42

haisovad napsal(a):
Jsem tady ze zaměření, jsem vymrzlá jak h..., frajerka přišla do práce v lehké jarní bundičce a klepala maxi kosu... Mno se nepoučim.
Hele Klárko, kup dvě ty menší balení, hele není to jen lesk viď, je to hlavně rozčesávač? No prostě na snadnou údržbu žíňouchů...
Teda, byla by jsi zlato, kdyby jsi mi to koupila...bych si za to koupila čokoládku...jakou máš ráda? Mléčnou? Hořkou? Bílou? Řekni si... Nebo raději pivo v sobotu?

Hele vem mi ten ročesávač Equistro 2x balení 250 ml za těch cca 200,- a kdyby neměli tak ten leoveťák 500 ml za těch 300,-...

16.4.2008 14:44

haisovad napsal(a):

No ty si klidně kup čokoládu ja si dám pívo...já ti cinknu až budu v jezdeckejch, kdybych si nevěděla rady nebo by tam ten lesk neměli....

16.4.2008 14:45

haisovad napsal(a):
Hele vem mi ten ročesávač Equistro 2x balení 250 ml za těch cca 200,- a kdyby neměli tak ten leoveťák 500 ml za těch 300,-...

Jo a pro Gitunu...hele volali jsme do MUSTANGu a vyhověli nám...pokud kobyla nezůstala březí tak nám dávky normálně budou posílat. Tak nevím jak to budou dělat, kdyř je hřebec v Hořovicích...
Každopádně Gitka je jak jsem říkala už jako balón...Kala jako byla taky ale spíš vypadala jako dobře napapaná ale Gitka vypadá že tak má celé několikahlavé stáděčko hříbat...

16.4.2008 14:46

klawdie napsal(a):
No ty si klidně kup čokoládu ja si dám pívo...já ti cinknu až budu v jezdeckejch, kdybych si nevěděla rady nebo by tam ten lesk neměli....

Zavolej a já ti to típnu a brnknu nazpět...klasika

16.4.2008 15:18

haisovad napsal(a):
Zavolej a já ti to típnu a brnknu nazpět...klasika

Děvčátka, za chvíli valím směr domov...papa Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík