parley
napsal(a):
Existuje strašně moc různých mýdel a balzámů na kůži co se vám osvědčilo nevím co koupit jestli mýdlo nebo jen balzám nebo olej? Pište své tipy
Doma umíchaným sádlem s olivovým olejem jak na kůži tak na kopyta.sedlo nejdřív omyju vodou a kapkou jaru od nečistot a pak namažu, zatím si sedlo nestěžovalo
sandimura
napsal(a):
Penove mydlo a New leather kondicioner oboji od farnamu :) parada!!!
sandimura
napsal(a):
Penove mydlo a New leather kondicioner oboji od farnamu :) parada!!!
parley
napsal(a):
Existuje strašně moc různých mýdel a balzámů na kůži co se vám osvědčilo nevím co koupit jestli mýdlo nebo jen balzám nebo olej? Pište své tipy
Já nemažu, mám syntetiku - tu jen občas otřu hadrem. Ale co mažeme kožený tak to používáme (aktuálně) Balzám na kůži od firmy Jockey. Předtím jsme měli mast na kůži od Kentauru. což mi připomíná, že jsem si přivezla perka Jdu je namazat
skippka
napsal(a):
Já nemažu, mám syntetiku - tu jen občas otřu hadrem. Ale co mažeme kožený tak to používáme (aktuálně) Balzám na kůži od firmy Jockey. Předtím jsme měli mast na kůži od Kentauru. což mi připomíná, že jsem si přivezla perka Jdu je namazat
mažu kůži(sedlo, uzdečku, chapsy a perka) lékařskou vazelinou..vlastně i kopyta...je to levný a dostačující...