Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2008 13:18

Existuje strašně moc různých mýdel a balzámů na kůži co se vám osvědčilo nevím co koupit jestli mýdlo nebo jen balzám nebo olej? Pište své tipy

16.4.2008 13:24

parley napsal(a):
Existuje strašně moc různých mýdel a balzámů na kůži co se vám osvědčilo nevím co koupit jestli mýdlo nebo jen balzám nebo olej? Pište své tipy

Doma umíchaným sádlem s olivovým olejem jak na kůži tak na kopyta.sedlo nejdřív omyju vodou a kapkou jaru od nečistot a pak namažu, zatím si sedlo nestěžovalo

16.4.2008 18:19

parley napsal(a):

Penove mydlo a New leather kondicioner oboji od farnamu :) parada!!!

16.4.2008 18:21

sandimura napsal(a):

16.4.2008 18:21

sandimura napsal(a):

17.4.2008 12:24

parley napsal(a):

Já nemažu, mám syntetiku - tu jen občas otřu hadrem. Ale co mažeme kožený tak to používáme (aktuálně) Balzám na kůži od firmy Jockey. Předtím jsme měli mast na kůži od Kentauru. což mi připomíná, že jsem si přivezla perka Jdu je namazat

17.4.2008 12:53

skippka napsal(a):
Já nemažu, mám syntetiku - tu jen občas otřu hadrem. Ale co mažeme kožený tak to používáme (aktuálně) Balzám na kůži od firmy Jockey. Předtím jsme měli mast na kůži od Kentauru. což mi připomíná, že jsem si přivezla perka Jdu je namazat

mažu kůži(sedlo, uzdečku, chapsy a perka) lékařskou vazelinou..vlastně i kopyta...je to levný a dostačující...

17.4.2008 20:12

jenysimons napsal(a):
mažu kůži(sedlo, uzdečku, chapsy a perka) lékařskou vazelinou..vlastně i kopyta...je to levný a dostačující...

heřmánková indulona

18.4.2008 19:39

red and white napsal(a):
heřmánková indulona

Indulonou...

19.4.2008 08:48

pegaska pony napsal(a):
Indulonou...

starší sedla olejem normálě kuchyňským, a novou výstroj mažu leovettem olejem

19.4.2008 08:52

stalonek napsal(a):
starší sedla olejem normálě kuchyňským, a novou výstroj mažu leovettem olejem

my používáme mazání Equifix, obsahuje včelí vosk a pěkně voní....

Přidejte reakci

Přidat smajlík