Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2008 20:32

Už se nám to blíží .. už brzy se dočkáš foteček ........

18.4.2008 21:05

memmory napsal(a):

ahoj, sice nejsem olga, ale zajímalo by mě, co je to za koníka :) je moc hezký

18.4.2008 21:13

ferrarif50 napsal(a):

hjj je pěkný moc se milíbí jak mám tmavé uši

olga visnakova

18.4.2008 21:27
olga visnakova

memmory napsal(a):

Kvíííííííííííny-mem. do smrti Ti budu vděčná, milášeeeeeeek, skoro mi jdou slzičky, mem., mem., děkujíííííííííííííííííííííííííííííííí, stahuji si ji, více jak jedenáct, možná i dvanáct let v mém srdci, v llétě za ni jedu, již to mám slíbené, ted když vím už kde je a že je u hrozně hodných lidí, má Slaměná královna mého srdce-Queen of Straws
já zamlada s tunou děcek z našeho kroužku-vedla jsem je-a nejklidnější holčička na světě Kvíny
Mem, ještě stokrát-kujííííííííííííííííííííí

19.4.2008 15:41

ferrarif50 napsal(a):

No je to kobylka appaloosy - Queen of the Straws .........

19.4.2008 19:41

olga visnakova napsal(a):
Kvíííííííííííny-mem. do smrti Ti budu vděčná, milášeeeeeeek, skoro mi jdou slzičky, mem., mem., děkujíííííííííííííííííííííííííííííííí, stahuji si ji, více jak jedenáct, možná i dvanáct let v mém srdci, v llétě za ni jedu, již to mám slíbené, ted když vím už kde je a že je u hrozně hodných lidí, má Slaměná královna mého srdce-Queen of Straws
já zamlada s tunou děcek z našeho kroužku-vedla jsem je-a nejklidnější holčička na světě Kvíny
Mem, ještě stokrát-kujííííííííííííííííííííí

19.4.2008 19:43

memmory napsal(a):

Tohle jsem sehnala přes kamarádku , ale jinak neboj já ji taky nafotím .......

olga visnakova

20.4.2008 09:51
olga visnakova

memmory napsal(a):
Tohle jsem sehnala přes kamarádku , ale jinak neboj já ji taky nafotím .......

Ani po letech jakoby nestárla, je úžasná a já se těším až mi v realu zase zafuní z nozder do obličeje. Nádherě jemné chřípí................vzpomínky

1.5.2008 21:49

Ani po letech jakoby nestárla, je úžasná a já se těším až mi v realu zase zafuní z nozder do obličeje. Nádherě jemné chřípí................vzpomínky

Už v sobotůůůůůůůůůůůů .........

olga visnakova

2.5.2008 06:48
olga visnakova

memmory napsal(a):
Už v sobotůůůůůůůůůůůů .........

Prosím, prosím, pošeptej ji za mě do ouška, že i na dálku vede můj přístup ke koním, vzpomínky a že mě mnoho naučila.......................

3.5.2008 17:24

Prosím, prosím, pošeptej ji za mě do ouška, že i na dálku vede můj přístup ke koním, vzpomínky a že mě mnoho naučila.......................

Olgo strašně strašně moc se ti omlouvám , ale Luis zlobil a tak jsem nefotila nic - moc se ti omlouvám , ale jakmile bude příležitost tak ti ji nafotím - moc mě to mrzí , ale aspoň jsem ji od tebe pozdravovala .......

Přidejte reakci

Přidat smajlík