Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda někdo neznáte kobylku jménem Havana po 142 Quoniam II-201 nar. 1989, ryzka s lysinkou ve tvaru erbu, všechny 4 nohy do půl holeně bílé. Výkonnost drezura L. Po porodu syna jsem ji v roce 2004 prodala paní Marcele Dudkové z Brna, ale kvůli rozbitému mobilu jsem přišla o kontakt s ní. Prosím, jestli o ní někdo něco víte napište mi, potřebuji vědět jak se jí daří, případně jí odkoupit zpět. Díky moc!
havana
napsal(a):
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda někdo neznáte kobylku jménem Havana po 142 Quoniam II-201 nar. 1989, ryzka s lysinkou ve tvaru erbu, všechny 4 nohy do půl holeně bílé. Výkonnost drezura L. Po porodu syna jsem ji v roce 2004 prodala paní Marcele Dudkové z Brna, ale kvůli rozbitému mobilu jsem přišla o kontakt s ní. Prosím, jestli o ní někdo něco víte napište mi, potřebuji vědět jak se jí daří, případně jí odkoupit zpět. Díky moc!
ahoj...o Havaně ted už nic nevím konrétního...kamoška ji měla už tak před rokem jezdit ale už si prý nepamatuje kde je ustájená ....mám její fotku je to tak rok zpátky..ale bohužel víc asi nepomůžu
xanty
napsal(a):
ahoj...o Havaně ted už nic nevím konrétního...kamoška ji měla už tak před rokem jezdit ale už si prý nepamatuje kde je ustájená ....mám její fotku je to tak rok zpátky..ale bohužel víc asi nepomůžu
Ahoj Lucíku... Moc děkuju za fotku a aspoň tuhle informaci! Našla jsem inzerát z léta, asi od tvojí kamarádky, že Havču hledá, tak jsem jí psala na mail, ale nejde mi to bohužel odeslat... Ryzulka je pořád fešanda, nikdy nevypadala na svůj věk, byla pošetřená, začla jsem s ní sportovat až v jejích 9ti letech... Do dneška mě mrzí, že jsem jí prodala...
havana
napsal(a):
foto z roku 2005 - závody Nemochovice
xanty
napsal(a):
Oli vůbec nemáš za co děkovat...mě se Havanak hrozně líbila je nádherná....už je ji ale taky pár let co? a proč jsi ji prodávala???
Měla jsem čerstvě narozený mimi, můj chlap jezdil s kamionem po světě, na krku hospodářství a neměla jsem na ní vůbec čas. Věděla jsem že na druhého koně nemám peníze, aby jí dělal společnost a samotný bez práce jí bylo smutno. Byla zvyklá na stádo když jsme bydleli na statku s 20ti koníkama a bylo na ní strašně znát že jí život nebaví. Hledala jsem jí proto nový domov, kde se bude mít fajn a bude mít společnost koní. Což se mi splnilo, Marcela byla super a měla dost prostředků se o ni postarat. Jenže nedávno jsem se z inzerátu tvojí kamarádky dozvěděla, že má být snad prodaná kamsi na Znojemsko a mě Marcela slíbila, že když jí bude prodávat tak jí nabídne nejdřív mně... Takže pátrám a hledám. Bude jí teď v květnu 19 let. koupila jsem jí jako 8letou, nic neuměla, chodila jen na procházky. Školily jsme se vzájemně a dostaly jsme se do L drezur, byla moc šikovná, jen moje nervy na závodech jí to kazily... Ráda bych aby u mě dožila...
havana
napsal(a):
Ahoj Hani... Moc děkuji za fotečky!! Znala jsi Havču osobně? Nevíš jméno jezdkyně? Už pár let nejezdím po závodech a spoustu lidí nepoznávám...
Dobrý večer, když jsem před čtyřmi lety virtuálně žila , tzn. pohybovala jsem se ve virtuálních stájích a hrála si, že mám koně, jistá dívčina jménem Kačenka měla přesně tuto kobylku. Havana měla vlastní stránky, třeba ještě jsou. Zkuste to zadat do vyhledávače, nebo se zkuste ponořit do světa virtuálních koníků a Kačenky se dohledat a poprosit o rady nebo kontakty. Mlj příspěvek asi nic moc nepomohl a neřeší, ale až budete mít někdy skutečně čas, zapátrejte i ve virtuálním světě
haydee
napsal(a):
Dobrý večer, když jsem před čtyřmi lety virtuálně žila , tzn. pohybovala jsem se ve virtuálních stájích a hrála si, že mám koně, jistá dívčina jménem Kačenka měla přesně tuto kobylku. Havana měla vlastní stránky, třeba ještě jsou. Zkuste to zadat do vyhledávače, nebo se zkuste ponořit do světa virtuálních koníků a Kačenky se dohledat a poprosit o rady nebo kontakty. Mlj příspěvek asi nic moc nepomohl a neřeší, ale až budete mít někdy skutečně čas, zapátrejte i ve virtuálním světě
Našla jsem to.
http://www.havana-box.wz.cz/
impact
napsal(a):
Našla jsem to.
http://www.havana-box.wz.cz/
Tady má psa: http://www.pit-sunny.xf.cz/index2.htm a ICQ - 273693004
sadzi saj

impact
napsal(a):
Není zač.
Pak kdyžtak písni, ať víme, jak jsi dopadla.
TAky by mě zajímalo potom, jak to dopadlo
havana
napsal(a):
Kobylku jsem zanala a chvíli jsem na ní i jezdila. Kontaktovala jsem vás na e-mail
xyloza
napsal(a):
Kobylku jsem zanala a chvíli jsem na ní i jezdila. Kontaktovala jsem vás na e-mail
Moc díky!!! písla jsem Vám zpátky....
Psala jsem Kačence, ale neozývá se, dám jí čas, třeba napíše... Vypadá to, že poslední místo kde byla Ryzulka viděna je Crazy ranč....pak se po ní i po její majitelce slehla zem...
havana
napsal(a):
Moc díky!!! písla jsem Vám zpátky....
Psala jsem Kačence, ale neozývá se, dám jí čas, třeba napíše... Vypadá to, že poslední místo kde byla Ryzulka viděna je Crazy ranč....pak se po ní i po její majitelce slehla zem...
Crazy ranč tady v Brně Komíně u útulku? A ptala ses tam nebo tak něco, jestli už tam není? Mám to momentállně tady za rohem...
agrone1
napsal(a):
Crazy ranč tady v Brně Komíně u útulku? A ptala ses tam nebo tak něco, jestli už tam není? Mám to momentállně tady za rohem...
Ano přesně tam. Četla jsem na jejich stránkách, že crazy ranch měla majitelka Havany Marcela a její přítel p. Balcárek pronajatý, pravděpodobně se jim nedařilo a odstěhovali se... Zkusím se ještě optat na jejich stránkách, jestli nevědí kam se s koňmi Marcela poděla...
Jestli na Crazy ranch chodíš, zkus se prosím optat , třeba si budou Havču pamatovat... Dostavila bych se osobně, ale mám to trošku z ruky, bydlím u Chrudimi....
havana
napsal(a):
Ano přesně tam. Četla jsem na jejich stránkách, že crazy ranch měla majitelka Havany Marcela a její přítel p. Balcárek pronajatý, pravděpodobně se jim nedařilo a odstěhovali se... Zkusím se ještě optat na jejich stránkách, jestli nevědí kam se s koňmi Marcela poděla...
Jestli na Crazy ranch chodíš, zkus se prosím optat , třeba si budou Havču pamatovat... Dostavila bych se osobně, ale mám to trošku z ruky, bydlím u Chrudimi....
Nemohla stát Havana nějákou dobu v Zálší?
havana
napsal(a):
Zálší..... to mi bohužel nic neříká... mám info, že stála na Eliotu, ve Střelicích a pak v Crazy ranči, odtamtud putovala neznámo kam.....
Tak jsem si jí možná spletla,taky jsem znala jednu Havanu přesně takovouhle,ponožky,akorát si jí už nedokážu upamatovat,jestli měla lysinku nebo hvězdičku,a fotku z té doby asi nenajdu..Podívám se zítra.
agrone1
napsal(a):
Do pytle, jsem se přihlásila na kámoščiným notebooku na jejím nicku. Když jsem přecházela přihlášená z nemoderky sem, taxem si toho nevšimla.
Tže příspěvek od agrone je ode mě. Omlouvám se za zmatení a Havanu zkusím zjistit, jak jen to bude možné.
impact
napsal(a):
Do pytle, jsem se přihlásila na kámoščiným notebooku na jejím nicku. Když jsem přecházela přihlášená z nemoderky sem, taxem si toho nevšimla.
Tže příspěvek od agrone je ode mě. Omlouvám se za zmatení a Havanu zkusím zjistit, jak jen to bude možné.
Tak fotku jsem nenašla,ale když jsem si to tak spočítala,tak to není ona,věkově by ta,o které mluvím byla starší a ta už možná ani není na tomto světě,i když možné je všechno,téhle by mušelo být tak nějákých ke třicítce,a tahala v kočáře.
jaruska
napsal(a):
Tak fotku jsem nenašla,ale když jsem si to tak spočítala,tak to není ona,věkově by ta,o které mluvím byla starší a ta už možná ani není na tomto světě,i když možné je všechno,téhle by mušelo být tak nějákých ke třicítce,a tahala v kočáře.
Ahoj, moc všem děkuju za snahu!
Ozvala se mi dnes paní, která ví kam putovala Havča v poslední době a slíbila mi kontakt na jistou slečnu, která ví kde teď Ryzulka bydlí.... Byla v Nebovidech, pak v Troubsku a pak ji Marcela prodala. Takže to vypadá nadějně.
Všem moooooooooc děkuju a písnu jak to dopadlo
havana
napsal(a):
Ahoj, moc všem děkuju za snahu!
Ozvala se mi dnes paní, která ví kam putovala Havča v poslední době a slíbila mi kontakt na jistou slečnu, která ví kde teď Ryzulka bydlí.... Byla v Nebovidech, pak v Troubsku a pak ji Marcela prodala. Takže to vypadá nadějně.
Všem moooooooooc děkuju a písnu jak to dopadlo
ahoj pamatuju Havanu kdyz stavala na Eliote. ale uz si zaboha nevzpomenu na jmeno majitelky. jen vim, ze byly nejake problemy s tim, ze majitelka poradala vycvikove hodiny na soukromo = nabizela stejne sluzby jako Eliot... a to od ni nebylo hezke
sandimura
napsal(a):
ahoj pamatuju Havanu kdyz stavala na Eliote. ale uz si zaboha nevzpomenu na jmeno majitelky. jen vim, ze byly nejake problemy s tim, ze majitelka poradala vycvikove hodiny na soukromo = nabizela stejne sluzby jako Eliot... a to od ni nebylo hezke
Ahoj, něco se mi o tom už doneslo.... Můžeš mi to prosím trošku vyslvětlit, netuším jak to chodí ve velkých stájích... Pokud tam máš ustájeného koně, tak na něm nesmíš učit někoho jiného, nebo jde o to že k tomu nesmíš využívat jejich jízdárnu a materál? Asi je to blbý dotaz, omlouvám se, nechci rozhodně do nikoho rýpat, jen mě to vážně zajímá. Vždy jsem měla koně ustájené doma a do ostatních stájí jsem se dostala pouze v době závodů a to člověk na nějaké zjišťování nemá vůbec čas a myšlenky...
O tom k čemu byla Havča používána si myslím svoje a nechám si to taky pro sebe...
havana
napsal(a):
Ahoj, něco se mi o tom už doneslo.... Můžeš mi to prosím trošku vyslvětlit, netuším jak to chodí ve velkých stájích... Pokud tam máš ustájeného koně, tak na něm nesmíš učit někoho jiného, nebo jde o to že k tomu nesmíš využívat jejich jízdárnu a materál? Asi je to blbý dotaz, omlouvám se, nechci rozhodně do nikoho rýpat, jen mě to vážně zajímá. Vždy jsem měla koně ustájené doma a do ostatních stájí jsem se dostala pouze v době závodů a to člověk na nějaké zjišťování nemá vůbec čas a myšlenky...
O tom k čemu byla Havča používána si myslím svoje a nechám si to taky pro sebe...
asi takhle... predstav si ze by sis v restauraci rozlozila stanek a prodavala vlastni obcerstveni...
ankie
napsal(a):
Ahoj, naposledy jsem videla Havanu, kdyz jsem byla na výletě na Vranově.. Znám ji ze závodů, teď má hříbě a stojí tam v nějaké stáji, myslím, že je to dokonce nějaká menší ZOO, nebo něco podobného....
Ahoj, moc díky! To bude asi vážně její poslední domov... Psala mi paní, která tvrdí že je Ryzulka ustájená u nějakého hradu a dala mi adresu na slečnu která ví přesnou adresu. Už jsem jí psala, tak se těším na odpověď! Jak vypadala když jsi jí viděla? Je v pořádku, má se dobře? Jsem strašně nedočkavá...
sadzi saj

havana
napsal(a):
Ahoj, moc díky! To bude asi vážně její poslední domov... Psala mi paní, která tvrdí že je Ryzulka ustájená u nějakého hradu a dala mi adresu na slečnu která ví přesnou adresu. Už jsem jí psala, tak se těším na odpověď! Jak vypadala když jsi jí viděla? Je v pořádku, má se dobře? Jsem strašně nedočkavá...
Držím ti pěsti
sadzi saj
napsal(a):
Držím ti pěsti
Ahojky všem, tak Ryzulka je na světě! Našla domov v soukromé Zoo na hradě Bítov a prý se tam má skvěle, velké pastviny, venkovní box, společnost koní a poníků... A taky každým dnem čeká koňátko
Moc vám všem děkuju za pomoc při pátrání, jste super!!!!!
Jak to půjde tak si se skoromanžou a synkem uděláme výlet
Ještě jednou díííííííííky!!!!!
havana
napsal(a):
Ahojky všem, tak Ryzulka je na světě! Našla domov v soukromé Zoo na hradě Bítov a prý se tam má skvěle, velké pastviny, venkovní box, společnost koní a poníků... A taky každým dnem čeká koňátko
Moc vám všem děkuju za pomoc při pátrání, jste super!!!!!
Jak to půjde tak si se skoromanžou a synkem uděláme výlet
Ještě jednou díííííííííky!!!!!
A jak to uděláte s jejím odkupem..Budete to zkoušet koupit si ji zase zpět??? Já jen ze zvědavosti
ewanie
napsal(a):
A jak to uděláte s jejím odkupem..Budete to zkoušet koupit si ji zase zpět??? Já jen ze zvědavosti
Ahoj, pokud bude k prodeji tak se určitě pokusím s majiteli dohodnout. Pokud ne, tak s tím asi nic nenadělám,nutit je k prodeji nemůžu, ale jestli se tam má opravdu dobře, tak jsem za to moc ráda a možná je zbytečné jí v jejím věku stresovat dalším stěhováním.... Podle toho co mi lidi psali na maila, tak si chuděra za posledních pár let prožila svoje... Pojedu se na ní podívat a jestli se má vážně fajn a majitel jí zajistí dožití v dobrých podmínkách, tak budu šťastná i tak. Ale určitě se s nimi dohodnu, že pokud by Ryzulku z jakéhokoliv důvodu prodávali, tak ať hned volají moje číslo!