microfon
napsal(a):
tak nám zakládm 39
Strelish: já jsme o víkendu na tu první vyjížďku s Bobškou vyrazila a napoprvé ještě s koněm, kterého nezná! -.byla moc šikovná
microfon
napsal(a):
Strelish: já jsme o víkendu na tu první vyjížďku s Bobškou vyrazila a napoprvé ještě s koněm, kterého nezná! -.byla moc šikovná
Zdravím ze severu poníkáře, minulý víkend přibyl do stáje ponďa Bobeš, věk neznám, je hodný, velikostí kapesní, zdravý a bude vychovávat Piškotka (poníkovskýho půlročka po odstavu). Přikládám fotku Bobeše z dnešního rána, snad potěší. Hezký zbytek dne - Věra a stádo
krizovatka
napsal(a):
Zdravím ze severu poníkáře, minulý víkend přibyl do stáje ponďa Bobeš, věk neznám, je hodný, velikostí kapesní, zdravý a bude vychovávat Piškotka (poníkovskýho půlročka po odstavu). Přikládám fotku Bobeše z dnešního rána, snad potěší. Hezký zbytek dne - Věra a stádo
Tak to je krasavec .......
krizovatka
napsal(a):
jojo je nádherný, já tyhlety pačesáče můžu
krizovatka
napsal(a):
Děkujeme ještě bydlí ve druhé pastvině, ale brzo bude seznámení s Piškotkem. Jsou tak s maďochem na stejno velký. Snad si spolu vyhrajou. Bobeš je valach.
jo valášek ale udělanej je jak hřebčák a Piškotka už jme tady měli, nebo mi zase paměť selhává
???
krizovatka
napsal(a):
Děkujeme ještě bydlí ve druhé pastvině, ale brzo bude seznámení s Piškotkem. Jsou tak s maďochem na stejno velký. Snad si spolu vyhrajou. Bobeš je valach.
Ahojky...Bobeš je pěkný,,,,Tak jak se vám daří?Co zajiždění??Já nějak nestíhám,chodíme sem na na prochajdu,te´d řeším u Lady sedlo,nějak prostě nesedí,,už mě ty sedla štvou,,,myslela jsem že to bude ok,ale po pul roce ježdění sedlo dře,,,tak budu zkoušet vše co se dá...
Dnešní foto
luda
napsal(a):
Ahojky...Bobeš je pěkný,,,,Tak jak se vám daří?Co zajiždění??Já nějak nestíhám,chodíme sem na na prochajdu,te´d řeším u Lady sedlo,nějak prostě nesedí,,už mě ty sedla štvou,,,myslela jsem že to bude ok,ale po pul roce ježdění sedlo dře,,,tak budu zkoušet vše co se dá...
Dnešní foto
luda
napsal(a):
Dnešní foto
no já taky nestíhám, řeším druhou pastvinu a hlavně malý - > to je žrout času neskutečný
A o sedlech mi ani nemluv ,Eli už měla 3 a nyní musím prodat tu její Natowu, se kterou jsem byla jinak naprosto spokojená a nedala bych na ní dopustit !. No praštíla jsem doto úlpně a nechala si sedlo ušít u sedláře. Výtvor bych měla mít doma cca do měsíce, bude to na silonové kostře, takže v nejhorším když eli moc přibere, bude se to moct nechat ještě zbrousit
Takže ty budeš prodávat toho bezkostráče nebo ho zdědí Lýdie?
Bobi už má taky za svou krátkou jezdeckou kariéru svoje druhý sedlo. takže já už si připadám jak obchodník s jezdeckými potřebami...
pořád něco prodávám či kupuju, doufám že už bude klid!
Bobi je fajná, zatím je to všechno ok a postupujeme pomalu kupředu a na eli už taktéž pomalu začínám brát ne jízdárnu. A ty máš vyřešeno kdo s tebou bude jezdit na Lady? nebo vše odjezdíš sama?
microfon
napsal(a):
no já taky nestíhám, řeším druhou pastvinu a hlavně malý - > to je žrout času neskutečný
A o sedlech mi ani nemluv ,Eli už měla 3 a nyní musím prodat tu její Natowu, se kterou jsem byla jinak naprosto spokojená a nedala bych na ní dopustit !. No praštíla jsem doto úlpně a nechala si sedlo ušít u sedláře. Výtvor bych měla mít doma cca do měsíce, bude to na silonové kostře, takže v nejhorším když eli moc přibere, bude se to moct nechat ještě zbrousit
Takže ty budeš prodávat toho bezkostráče nebo ho zdědí Lýdie?
Bobi už má taky za svou krátkou jezdeckou kariéru svoje druhý sedlo. takže já už si připadám jak obchodník s jezdeckými potřebami...
pořád něco prodávám či kupuju, doufám že už bude klid!
Bobi je fajná, zatím je to všechno ok a postupujeme pomalu kupředu a na eli už taktéž pomalu začínám brát ne jízdárnu. A ty máš vyřešeno kdo s tebou bude jezdit na Lady? nebo vše odjezdíš sama?
Ahoj,no nevím,jak to ještě bude s ježděním,,,Zatím Lady není žádné sedlo,U bezkostráče vyměním pár věcí,i jinou deku,a uvidím,když to nepomuže,tak budu muset hledat nové sedlo.
A co s Bobšou plánuješ?Budete také chodit Vandry?
microfon
napsal(a):
tak nám zakládm 39
Poníčky mám jen pro radost, já vážím 55 kg /160 cm a Marika má tak 130 KVH, je drobnější postavy, takže mám pocit, že by se podemnou asi chudák složila. Navíc je ještě jeden zásadnější problém, neumím jezdit na koni . Mariku jsem ani nepřipuštěla, ale evidentře březí byla
v době koupě. Piškotkův tatík je neznámý, takže ani nevím jak asi bude velký. Piškotek tady proběhnul, ale dám sem fotky od hříbátka. Narodil se dopoledne 10.10. 2007
krizovatka
napsal(a):
Poníčky mám jen pro radost, já vážím 55 kg /160 cm a Marika má tak 130 KVH, je drobnější postavy, takže mám pocit, že by se podemnou asi chudák složila. Navíc je ještě jeden zásadnější problém, neumím jezdit na koni . Mariku jsem ani nepřipuštěla, ale evidentře březí byla
v době koupě. Piškotkův tatík je neznámý, takže ani nevím jak asi bude velký. Piškotek tady proběhnul, ale dám sem fotky od hříbátka. Narodil se dopoledne 10.10. 2007
druhá
krizovatka
napsal(a):
poslední současná se Skřítkem
Kéž by byl čas i na malou procházku. V práci jsem od 8 -18 hod., pak nakrmit zvěřinec, připravit jim na další den, poklidit a domů. S malým Boběšem chtějí chodit na procházky s malýma dětma sousedi, známý majitele Bobeše, tak ten se snad o program bát nemusí. Údajně na něj mají i sedlo. Uvidíme.
kolca
napsal(a):
Ahoj tak ta straka je neprosto úžasná. Kdyby byla k mání tak ji beru všema deseti. Nebo kdyby někdo věděl o nějaké.
díky - kdyby se někdy něco přihodilo, dám vědět. Pokud nebudu přinucená okolnostma, nepustím ani chlup
Marika matka slonice asi měsíc před porodem
krizovatka
napsal(a):
díky - kdyby se někdy něco přihodilo, dám vědět. Pokud nebudu přinucená okolnostma, nepustím ani chlup
Marika matka slonice asi měsíc před porodem
Poslední těhotenská zepředu ať vám to tady nezaplácám.
krizovatka
napsal(a):
Poslední těhotenská zepředu ať vám to tady nezaplácám.
Určitě nám to tady nezaplácáš,klidně nějaké fotečky ještě přiho´d a něco k nim napiš.
Krásná kobylka
luda
napsal(a):
Určitě nám to tady nezaplácáš,klidně nějaké fotečky ještě přiho´d a něco k nim napiš.
Krásná kobylka
Tak jo tak přidám Aidu, je to už babička, taky se na ní nejezdí, má problém se zádama. Jinak je to zlatíčko, měří 142. Kdysi v pravěku jsem na ní párkrát jela. Vedle ní stojí Matěj, Tasmánie (ta bohužel umřela). Tohle jsou starší fotky z 10.6.06
krizovatka
napsal(a):
Tak jo tak přidám Aidu, je to už babička, taky se na ní nejezdí, má problém se zádama. Jinak je to zlatíčko, měří 142. Kdysi v pravěku jsem na ní párkrát jela. Vedle ní stojí Matěj, Tasmánie (ta bohužel umřela). Tohle jsou starší fotky z 10.6.06
zkusim lepší rozlišení
krizovatka
napsal(a):
16.8.07
Ještě když jsem jí kupovala tenkrát za mlada, tak u sebe měla kobylku Azalku.
krizovatka
napsal(a):
Ještě když jsem jí kupovala tenkrát za mlada, tak u sebe měla kobylku Azalku.
A ještě její dceru. Daia (ta je v pony sporu snad). Má nad 140 cm jako máma Aida. Stejně jako Azalka není moje, jsou to pravé sestry, stejná máma i tatík
krizovatka
napsal(a):
Krizovatka: Opravdu náherní koníci hlavně malej čumáček Piškotek, mě by ho bylo líto narodit se takhle na zimu, ale on on to jak je vidět zvládl po poníkovsku - bez problémů
Kolča:Tu strakatou poničku už sháníte dlouho, což?
Loni v tuhle dobu jsem prodávala naši Aju, ta tahá jako profesionál... a o jiné v okolí nyní nevím, (ikdyž naše bobška to měla lehce na kahánku
)
microfon
napsal(a):
Krizovatka: Opravdu náherní koníci hlavně malej čumáček Piškotek, mě by ho bylo líto narodit se takhle na zimu, ale on on to jak je vidět zvládl po poníkovsku - bez problémů
Kolča:Tu strakatou poničku už sháníte dlouho, což?
Loni v tuhle dobu jsem prodávala naši Aju, ta tahá jako profesionál... a o jiné v okolí nyní nevím, (ikdyž naše bobška to měla lehce na kahánku
)
ahooooj
už jsem tu dlouho nebyla :-( Tak co koníci?
Na Barču leze jaro a jen by poskakovala a dělala bordýlek, ale asi to bude tím, že moc nejezdím :-(
Chtěla bych jí naučit tahat bylo by to fajnový, ale riskovat nebudu :-) tady pár foto z výběhu
racina
napsal(a):
ahooooj
už jsem tu dlouho nebyla :-( Tak co koníci?
Na Barču leze jaro a jen by poskakovala a dělala bordýlek, ale asi to bude tím, že moc nejezdím :-(
Chtěla bych jí naučit tahat bylo by to fajnový, ale riskovat nebudu :-) tady pár foto z výběhu
zvířátková

racina
napsal(a):
a už jdi s tím fotákem :-)
Nazdárek poníkáři. Já se taky moc neozývám, čtu, ale nepíšu, bych zasloužila. Jsem koukala, co za poslední fotky jsem sem dávala a našla jsem se až v půlce 37. dílu. No ostuda.
U nás nic moc nového, línáme jako o život, taky se celoplošně drbeme jako o život. Mám z toho trauma. Přitom tohle není z much. Šíleně se bojím, aby zase špatně nedopadnul. Vybavená na sezónu sem, ale podle mě jsem na ty bestie i tak krátká. Čekám, až bude lepší počasí a půjde pod hadici, zřejmě ho svědí ta vypadávající srst a prach. Což z kožichu nasucho fakt nedostanu.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Nazdárek poníkáři. Já se taky moc neozývám, čtu, ale nepíšu, bych zasloužila. Jsem koukala, co za poslední fotky jsem sem dávala a našla jsem se až v půlce 37. dílu. No ostuda.
U nás nic moc nového, línáme jako o život, taky se celoplošně drbeme jako o život. Mám z toho trauma. Přitom tohle není z much. Šíleně se bojím, aby zase špatně nedopadnul. Vybavená na sezónu sem, ale podle mě jsem na ty bestie i tak krátká. Čekám, až bude lepší počasí a půjde pod hadici, zřejmě ho svědí ta vypadávající srst a prach. Což z kožichu nasucho fakt nedostanu.
zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

racina
napsal(a):
a už jdi s tím fotákem :-)
Ahoj,Tak včera jsem byla s Lýdii poprvé na hromadné vyjížďce.Byla tam Tereka na Lady,Milada na Sylvě a Majda na Zikym a já na Lýdii.Lýdie byla suprová.Byla ze všeho trošku vykulená,ale pak už ji to bylo i jedno,Koukala jak puk i na sloup.No když jsem s Terkou dorazila k Majdě,Lýdie měla zmatek a kopala kde mohla,Pak už to bylo lepší..Ale než se otrká,bude chodit poslední a muže kní zatím jen Lady.Takto to bylo i u Lady,než pochopila,že ji koně nic neudělají.
Tak a jak jste na tom...ostatní?Microfon a Strelis??Jak pokračujete?
Fotka u Majdy,hromadné pití
zvířátková

racina
napsal(a):
ahoooj, taky už bych chtěla abych mohla Barču vzít do rybníka a nebo osprchovat. Tý se tak ve vodě líbí a pak je tak čistá. Nejhorší jsou pos... nožky na bílém koníku :-(
To s tím drbáním ti nezávidím :-( Je to na prd :-( Ale je to fešák :-)
To jo, my půjdeme hned taky k vodě, Čiko je hrozně vodomil, hlavně mám problém, že se se mnou na hřbetě chce furt koupat. Většinou poslechne, když mu říkám "jdi", ale někdy se začne cachatat a musim ho plesknout po zadku koncem otěže (mám teď nové provazové a přesně mu to dosáhne na zadek ). Ale to ani nemůže cítit, já jsem takovej ten cíťa, co by nedopustil, aby to bolelo. No ale jednou za čas se stejně spolu vykoupeme, je to hroznej paličák, nedá si říct, když chce k zemi, tak jde k zemi a mě už nezbyde nic jiného, než do vody seskočit. Má v oku tu správnou velikost a jakmile se mu zdá, že je dost voda široká na válení, tak jde k zemi. Slabé potůčky projde bez problémů. Je to sice jednou za uhera, ale i tak se vyplatí pro jistotu nosit holiny
.
luda
napsal(a):
Ahoj,Tak včera jsem byla s Lýdii poprvé na hromadné vyjížďce.Byla tam Tereka na Lady,Milada na Sylvě a Majda na Zikym a já na Lýdii.Lýdie byla suprová.Byla ze všeho trošku vykulená,ale pak už ji to bylo i jedno,Koukala jak puk i na sloup.No když jsem s Terkou dorazila k Majdě,Lýdie měla zmatek a kopala kde mohla,Pak už to bylo lepší..Ale než se otrká,bude chodit poslední a muže kní zatím jen Lady.Takto to bylo i u Lady,než pochopila,že ji koně nic neudělají.
Tak a jak jste na tom...ostatní?Microfon a Strelis??Jak pokračujete?
Fotka u Majdy,hromadné pití
tak a další foto
luda
napsal(a):
Nazdárek poníkáři, hodně dlouho jsem ttohle téma zanedbávala ikdyž jsem byla u zrodu tak snad nebude vadit jak sem občas šoupnu nějakou fotku těch mých obludek. Koukám jak jste poskočili - hříbek Elí je už kus chlapa
. Moje mladá kobyla měla teď slabý zápal plic ale už je v pohodě jen musíme dodržet ještě několik dní určitý režim. Jsem ráda že jsem očkovala v březnu jelikož teď by se asi nenechala, chudák měla krk tak opíchaný až ji spuchl, chodila jak dřevo a ani se sehnout pořádně nemohla. Otok už splaskl a začíná už dělat blbosti. Ještěže existujou veterináři.
thesis
napsal(a):
Nazdárek poníkáři, hodně dlouho jsem ttohle téma zanedbávala ikdyž jsem byla u zrodu tak snad nebude vadit jak sem občas šoupnu nějakou fotku těch mých obludek. Koukám jak jste poskočili - hříbek Elí je už kus chlapa
. Moje mladá kobyla měla teď slabý zápal plic ale už je v pohodě jen musíme dodržet ještě několik dní určitý režim. Jsem ráda že jsem očkovala v březnu jelikož teď by se asi nenechala, chudák měla krk tak opíchaný až ji spuchl, chodila jak dřevo a ani se sehnout pořádně nemohla. Otok už splaskl a začíná už dělat blbosti. Ještěže existujou veterináři.
Ahoj,to je taky dost,že vlezeš i sem
Tak a tady foto Já a Lýde
luda
napsal(a):
Ahoj,to je taky dost,že vlezeš i sem
Tak a tady foto Já a Lýde
microfon
napsal(a):
tak nám zakládm 39
tak milí poníkáři Jak se máte???
náš malej, jak to tak vypadá bude po mamince, asi to nafotu nenjni vidět,ale se zavřenýma očkama a napůl usnutý se stále snaží pást
microfon
napsal(a):
tak milí poníkáři Jak se máte???
náš malej, jak to tak vypadá bude po mamince, asi to nafotu nenjni vidět,ale se zavřenýma očkama a napůl usnutý se stále snaží pást
stejně tak jen co se na Eli nasedne hned se šine k mlíkárně a stačí pár koleček na jízdárně ahend už zase kouše maminu do zadku aby zastavila - holt má hlad to hříbě naše podviživený
microfon
napsal(a):
stejně tak jen co se na Eli nasedne hned se šine k mlíkárně a stačí pár koleček na jízdárně ahend už zase kouše maminu do zadku aby zastavila - holt má hlad to hříbě naše podviživený
a ještě jednoho rypouše alá Bobiká
zvířátková

microfon
napsal(a):
a ještě jednoho rypouše alá Bobiká
Jéé, malej má nožky jak pavouček, jsou tak rozkošní, jak jsou nohatí.
U nás nic moc nového. Minule mě potěšil Čiko, když si lehl na pastvině a nechal se tam ode mě oblejzat, fotit se samospouští. Asi získávám víc a víc jeho důvěru.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Jéé, malej má nožky jak pavouček, jsou tak rozkošní, jak jsou nohatí.
U nás nic moc nového. Minule mě potěšil Čiko, když si lehl na pastvině a nechal se tam ode mě oblejzat, fotit se samospouští. Asi získávám víc a víc jeho důvěru.
zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Jinak se drbeme jako o život a já mám z toho šoky. Denně ho hodinu myju, šampónuju, patlam. Doufám, že to aspoň pomůže.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Jinak se drbeme jako o život a já mám z toho šoky. Denně ho hodinu myju, šampónuju, patlam. Doufám, že to aspoň pomůže.
Jo a už jsme se letos byli poprvé vykoupat
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Jo a už jsme se letos byli poprvé vykoupat
Jenže jelikož si zásadně musí hned u břehu rozvířit bahno a pak do něho sebou fláknout, tak jsme odešli špinavější, než jsme tam šli
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Jenže jelikož si zásadně musí hned u břehu rozvířit bahno a pak do něho sebou fláknout, tak jsme odešli špinavější, než jsme tam šli
foteček máme dost....
zvířátková
napsal(a):
foteček máme dost....
Zdar holky, tak já jdu taky přispět s nějakýma fotkama
thesis
napsal(a):
Zdar holky, tak já jdu taky přispět s nějakýma fotkama
Sheila už vesměs vylínala
thesis
napsal(a):
Sheila už vesměs vylínala
Natož že je po nemoci vypadá dobře, ale stále ještě takové vyžle.
thesis
napsal(a):
Natož že je po nemoci vypadá dobře, ale stále ještě takové vyžle.
zvířátková

thesis
napsal(a):
A už je plně zdravá, jo? No jo no, však ona to věkem nabere. To jo, koukám snad plně letní srst, ta to vzala šupem. My teda zdárně doháníme. Brzy to bude dole .
thesis
napsal(a):
Nohatec
Včera jsem se dověděla že ten její bezpůvodový tatínek se prodal někam do Mělníka tak kdyby jste ho někdo znali... Strakatý Twister KVH cca 155 a prej je z něj pořádný hajzlík a je valach.
zvířátková
napsal(a):
A už je plně zdravá, jo? No jo no, však ona to věkem nabere. To jo, koukám snad plně letní srst, ta to vzala šupem. My teda zdárně doháníme. Brzy to bude dole .
Třeba to bude těma lékama co dostávala ona totiž po té nemoci začala línat jak by měla rakovinu. Jak jsem psala že je vyžle tak snad zas nebude vypadat takto
thesis
napsal(a):
Třeba to bude těma lékama co dostávala ona totiž po té nemoci začala línat jak by měla rakovinu. Jak jsem psala že je vyžle tak snad zas nebude vypadat takto
Pažravec
zvířátková

thesis
napsal(a):
Lupík se snaží o podobu sudu? Ba ne, je to holt lákavý ta travička...
zvířátková
napsal(a):
Lupík se snaží o podobu sudu? Ba ne, je to holt lákavý ta travička...
Asi je jeho snem být jak chlaďas akorát zapoměl že má krátké nohy
thesis
napsal(a):
Sheila bude zřejmě jiné café
thesis
napsal(a):
čaute holky - no já o sudech ani nemluvím , ale naštěstí jen přes zimu .......
zvířátková

thesis
napsal(a):
Tak to je Čiko pravý opak, od té doby, co je pastva. Řekla bych, že půl doby na pastvě prochrápe, seno v noci ve stáji nežere skoro vůbec, se žlabem se pere asi hodinu. Je prostě přežranej. Za to velikán, ten žere do prasknutí, nezvedne hlavu od země a nalítne do stáje s takovou chutí, vyžere žlab, že se div nedusí a hned futry na seno. No, brzy z něho bude slon.
memmory
napsal(a):
čaute holky - no já o sudech ani nemluvím , ale naštěstí jen přes zimu .......
teď je úplně jiný ...
thesis
napsal(a):
Sheila bude zřejmě jiné café
A poslední foto.
Škoda že jsem včera neměla foťák, byla jsem na návštěvě a měli tam super poníka hřebce. No a s pořádným původem a předběžně byl schválen do plemenitby takže ho čeká ještě svod a doufám že ho uznají. Je to spíš malý arábek, žádný tlouštík. Prostě ideál se super barvou, jen je teď trochu hubený, má hold ve stádě co dělat a hlavně masakrovat velkého hřebce, který je spíš valach.Ani jeden nepřipouští, ten velký má kulky jak peskobyly ho nezajímají o nic víc než valaši a jak se nějaká říjí tak jen blbě hledí
. Super koník a jezdí na něm 6ti letý klučina do terénu, prostě kůň naprostý pohodář. Mít místo a prachy tak ho beru, navíc má zajímavou barvu - hermelín, ale je víc bílý
zvířátková
napsal(a):
Tak to je Čiko pravý opak, od té doby, co je pastva. Řekla bych, že půl doby na pastvě prochrápe, seno v noci ve stáji nežere skoro vůbec, se žlabem se pere asi hodinu. Je prostě přežranej. Za to velikán, ten žere do prasknutí, nezvedne hlavu od země a nalítne do stáje s takovou chutí, vyžere žlab, že se div nedusí a hned futry na seno. No, brzy z něho bude slon.
Hold na Lupinovi se nejezdí od Listopadu, trošku mě to štve ale snad mi nepraskne než budu moct s ním zase začít něco pomalu dělat. Tady u nás není žádný vhodný jezdec a navíc né každý chce jezdit na poníkovi a ještě jako bonus na něj může jen někdo zkušený jelikož ve stáji je to prevít a velmi rád si kousne a další problém budu já jelikož bych nesnela aby ho někdo za mými zády hnal nebo bil. Za pár dní mu bude 15let a už ho budu jen šetřit.
zvířátková

thesis
napsal(a):
Hold na Lupinovi se nejezdí od Listopadu, trošku mě to štve ale snad mi nepraskne než budu moct s ním zase začít něco pomalu dělat. Tady u nás není žádný vhodný jezdec a navíc né každý chce jezdit na poníkovi a ještě jako bonus na něj může jen někdo zkušený jelikož ve stáji je to prevít a velmi rád si kousne a další problém budu já jelikož bych nesnela aby ho někdo za mými zády hnal nebo bil. Za pár dní mu bude 15let a už ho budu jen šetřit.
To je mi úplně jasné, člověk by rád, sám nemůže a cizímu se bojí ho svěřit. A hodní, trpěliví i s problemistou a ochotní se těžko hledají.
zvířátková

thesis
napsal(a):
Kdepak takoví už snad ani nejsou a když jo tak mají svého koně.
Asi tak. Taky si to neumím představit, až jednou budu těhotná a Čiko bude mít volno. On je docela raplík, hormony s ní tlučou, pohyb potřebuje, jak se fláká, vymýšlí kraviny. Přes zimu to vcelku jde, ale na jaře to s ní mlátí. A taky předem vím, že by mě stálo sakra přemáhání, že bych ho někomu svěřila. Jelikož bych nesnesla, že na něho bude ten někdo hnusnej. Člověk musí mít trpělivost. A nikomu nemůžeš věřit, bůh ví, co dělá Tobě za zády.
zvířátková

strelish
napsal(a):
Pod kopcem
Jééé, super, další jezdkyně na obrovi Ten ale bledne, co?
strelish
napsal(a):
A na druhou stranu.
(on nebledne, to je mezisrst, až ji shodí, budou zase ty fleky tmavé)
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
áha, tak to jo
zvířátková
napsal(a):
zvířátková

strelish
napsal(a):
A na druhou stranu.
(on nebledne, to je mezisrst, až ji shodí, budou zase ty fleky tmavé)
Takhle
thesis
napsal(a):
A poslední foto.
Škoda že jsem včera neměla foťák, byla jsem na návštěvě a měli tam super poníka hřebce. No a s pořádným původem a předběžně byl schválen do plemenitby takže ho čeká ještě svod a doufám že ho uznají. Je to spíš malý arábek, žádný tlouštík. Prostě ideál se super barvou, jen je teď trochu hubený, má hold ve stádě co dělat a hlavně masakrovat velkého hřebce, který je spíš valach.Ani jeden nepřipouští, ten velký má kulky jak peskobyly ho nezajímají o nic víc než valaši a jak se nějaká říjí tak jen blbě hledí
. Super koník a jezdí na něm 6ti letý klučina do terénu, prostě kůň naprostý pohodář. Mít místo a prachy tak ho beru, navíc má zajímavou barvu - hermelín, ale je víc bílý
A kolik měří? Koumám pořád, čím připouštět tu svoji doaraboidní ponici...
memmory
napsal(a):
Strelish tak na toho hřebečka bys fakt koukala je totiž identické barvy jako ta tvoje, fakt škoda že jsem neměla foťák, ale příště už snad vemu ale asi budou už na pastvině. Výškově ale na tu tvou není je menší měří tak 125-130KVH, teprve mu budou tři roky teď někdy takže se s ním ještě nic moc nedělá. Má v sobě taky araby a prej má původ až kdesi do 18.stol. Ale neviděla jsem ten původ takže nevím to jistě.
thesis
napsal(a):
Strelish tak na toho hřebečka bys fakt koukala je totiž identické barvy jako ta tvoje, fakt škoda že jsem neměla foťák, ale příště už snad vemu ale asi budou už na pastvině. Výškově ale na tu tvou není je menší měří tak 125-130KVH, teprve mu budou tři roky teď někdy takže se s ním ještě nic moc nedělá. Má v sobě taky araby a prej má původ až kdesi do 18.stol. Ale neviděla jsem ten původ takže nevím to jistě.
Tož to je škoda...já bych nejradši čistého welshe, nejlíp ryzáka, ale ten tu myslím žádný není a do inseminačky se mi moc nechce...
zvířátková

microfon
napsal(a):
jejd a to jste pojeli:D
koukám většina opravdu slušně nakrmená:D
Škoda že si Čiko tu hřívu zasejc vydrbe, takhle by mu to jako pačesáčovi moc slušelo
A Basko není čistej welsh B- ryzák je dle mě nádherný - jen to máš Katko až na druhým konci republiky
No uvidíme. Budu se snažit jí zachovat, ale jakmile to vydrbe, tak půjde pod nůžky, aspoň se pak ty sajrajty líp dávají i jakoby do hřívy a né jen kolem. Já z toho takovou tragošku nedělám, sice bych ráda, kdyby mu narostla taková pěkná jako měl dříve, ale pokud to bude nutné, půjde dolů. Horší je pak, když se rve po těle.
microfon
napsal(a):
jejd a to jste pojeli:D
koukám většina opravdu slušně nakrmená:D
Škoda že si Čiko tu hřívu zasejc vydrbe, takhle by mu to jako pačesáčovi moc slušelo
A Basko není čistej welsh B- ryzák je dle mě nádherný - jen to máš Katko až na druhým konci republiky
Na druhym konci republiky je hřebců, co by se mi líbili plno...no ale bohužel...
strelish
napsal(a):
Na druhym konci republiky je hřebců, co by se mi líbili plno...no ale bohužel...
Taky se přidáme!ale náš hřebec už odchází!
pajda5
napsal(a):
Taky se přidáme!ale náš hřebec už odchází!
Snad mě nefotijou!
pajda5
napsal(a):
Snad mě nefotijou!
Poníkáří zase trochu usnuli, tak je trošku pošoupnu. Dnes jsem poprvé po zimě vykoupala Lupa, nejdřív jsem ho nechala provést jeho rituál po příchodu do ohrady ale stejně mě vypekl a po koupeli se vyválel.
thesis
napsal(a):
Poníkáří zase trochu usnuli, tak je trošku pošoupnu. Dnes jsem poprvé po zimě vykoupala Lupa, nejdřív jsem ho nechala provést jeho rituál po příchodu do ohrady ale stejně mě vypekl a po koupeli se vyválel.
Přistižený soudek válí sudy
thesis
napsal(a):
Ehm
Kobylu jsem radši jen zlehka projela vlhkou houbou, po nemoci by byla blbost ji namáčet a hlavně po všech těch injekcích celkem dost protestuje.
thesis
napsal(a):
Kobylu jsem radši jen zlehka projela vlhkou houbou, po nemoci by byla blbost ji namáčet a hlavně po všech těch injekcích celkem dost protestuje.
a poslední společná
thesis
napsal(a):
a poslední společná
ahojky, tak zas přidám pár foteček Ivánka :) jak přelínává, dost se začal drbat, na krku to má hodně vydřené..tak uvidíme, co to udělá, už jsem ho i sprchla hadicí, ale moc nadšený z toho nebyl :) tady jsme na procházce...
ettelwen
napsal(a):
ahojky, tak zas přidám pár foteček Ivánka :) jak přelínává, dost se začal drbat, na krku to má hodně vydřené..tak uvidíme, co to udělá, už jsem ho i sprchla hadicí, ale moc nadšený z toho nebyl :) tady jsme na procházce...
zase :)
ettelwen
napsal(a):
kuk
a zjistila jsem, že mám skokově nadaného poníka. ivánek a 90cm :)
zvířátková

ettelwen
napsal(a):
a zjistila jsem, že mám skokově nadaného poníka. ivánek a 90cm :)
Téééda, to je vejška. Je dobrej Až bude čas, tak Ti něco na mail spísnu.
microfon
napsal(a):
tak nám zakládm 39
Z dnešní procházky
Příprava na skok...nebo spíš výškrab
microfon
napsal(a):
tak nám zakládm 39
A kus cesty jsem se svezla....no...bez sedla se na ní jede dobře a výškově je taky akorát, ještě zvládám naskočit bez pomoci
zvířátková
napsal(a):
Téééda, to je vejška. Je dobrej Až bude čas, tak Ti něco na mail spísnu.
díky :) budeš moc hodná.... taky o tom sháním co se dá...u Karinky už jde hříva pomalu ale jistě dolů..bohužel
zvířátková

strelish
napsal(a):
A kus cesty jsem se svezla....no...bez sedla se na ní jede dobře a výškově je taky akorát, ještě zvládám naskočit bez pomoci
Tak to obdivuju, já mám kolikrát problém i skáknout na toho prcka, jsem tak neohebná a on nechce stát, hajzlík jeden
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Tak to obdivuju, já mám kolikrát problém i skáknout na toho prcka, jsem tak neohebná a on nechce stát, hajzlík jeden
To tu doplácám, ať můžete založit nové
zvířátková

zvířátková

zvířátková

strelish
napsal(a):
Tak to Andoš je vychovaný, ze začátku taky absolutně nepostál, ale holt prostě pokud nestál, dělal kolečka. Teď je zlatý a je to fakt dobré hezky v klidu nalézt a kůň se rozejde až na pobídku. A mladá je ještě hloupá
No, on to prý nikdy neuměl, je to s ním někdy boj. Je šíleně otrávenej, když musí chvilku postát. Furt ho pyskuju, už teda stojí, když hopsám a rozejde se, když se vrtím, skákat za pochodu bylo na palici. Snad to časem zlepšíme. On jak má chvíli stát, tak začne nervózně hrabat přední, přešlapovat a tak. Raplík no.