PONÍKÁŘI>>>>>39<<<<<

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2008 14:42

microfon napsal(a):
tak nám zakládm 39

Strelish: já jsme o víkendu na tu první vyjížďku s Bobškou vyrazila a napoprvé ještě s koněm, kterého nezná! -.byla moc šikovná

21.4.2008 17:51

microfon napsal(a):
Strelish: já jsme o víkendu na tu první vyjížďku s Bobškou vyrazila a napoprvé ještě s koněm, kterého nezná! -.byla moc šikovná

Zdravím ze severu poníkáře, minulý víkend přibyl do stáje ponďa Bobeš, věk neznám, je hodný, velikostí kapesní, zdravý a bude vychovávat Piškotka (poníkovskýho půlročka po odstavu). Přikládám fotku Bobeše z dnešního rána, snad potěší. Hezký zbytek dne - Věra a stádo

21.4.2008 19:02

krizovatka napsal(a):
Zdravím ze severu poníkáře, minulý víkend přibyl do stáje ponďa Bobeš, věk neznám, je hodný, velikostí kapesní, zdravý a bude vychovávat Piškotka (poníkovskýho půlročka po odstavu). Přikládám fotku Bobeše z dnešního rána, snad potěší. Hezký zbytek dne - Věra a stádo

Tak to je krasavec .......

21.4.2008 19:22

memmory napsal(a):
Tak to je krasavec .......

21.4.2008 21:06

krizovatka napsal(a):

jojo je nádherný, já tyhlety pačesáče můžu

21.4.2008 21:30

microfon napsal(a):
jojo je nádherný, já tyhlety pačesáče můžu

Děkujeme ještě bydlí ve druhé pastvině, ale brzo bude seznámení s Piškotkem. Jsou tak s maďochem na stejno velký. Snad si spolu vyhrajou. Bobeš je valach.

21.4.2008 21:37

krizovatka napsal(a):
Děkujeme ještě bydlí ve druhé pastvině, ale brzo bude seznámení s Piškotkem. Jsou tak s maďochem na stejno velký. Snad si spolu vyhrajou. Bobeš je valach.

jo valášek ale udělanej je jak hřebčák a Piškotka už jme tady měli, nebo mi zase paměť selhává???

21.4.2008 21:40

krizovatka napsal(a):

Ahojky...Bobeš je pěkný,,,,Tak jak se vám daří?Co zajiždění??Já nějak nestíhám,chodíme sem na na prochajdu,te´d řeším u Lady sedlo,nějak prostě nesedí,,už mě ty sedla štvou,,,myslela jsem že to bude ok,ale po pul roce ježdění sedlo dře,,,tak budu zkoušet vše co se dá...

Dnešní foto

21.4.2008 21:45

luda napsal(a):
Ahojky...Bobeš je pěkný,,,,Tak jak se vám daří?Co zajiždění??Já nějak nestíhám,chodíme sem na na prochajdu,te´d řeším u Lady sedlo,nějak prostě nesedí,,už mě ty sedla štvou,,,myslela jsem že to bude ok,ale po pul roce ježdění sedlo dře,,,tak budu zkoušet vše co se dá...

Dnešní foto

21.4.2008 21:54

luda napsal(a):

Dnešní foto

no já taky nestíhám, řeším druhou pastvinu a hlavně malý - > to je žrout času neskutečný
A o sedlech mi ani nemluv ,Eli už měla 3 a nyní musím prodat tu její Natowu, se kterou jsem byla jinak naprosto spokojená a nedala bych na ní dopustit !. No praštíla jsem doto úlpně a nechala si sedlo ušít u sedláře. Výtvor bych měla mít doma cca do měsíce, bude to na silonové kostře, takže v nejhorším když eli moc přibere, bude se to moct nechat ještě zbrousit
Takže ty budeš prodávat toho bezkostráče nebo ho zdědí Lýdie?
Bobi už má taky za svou krátkou jezdeckou kariéru svoje druhý sedlo. takže já už si připadám jak obchodník s jezdeckými potřebami... pořád něco prodávám či kupuju, doufám že už bude klid!

Bobi je fajná, zatím je to všechno ok a postupujeme pomalu kupředu a na eli už taktéž pomalu začínám brát ne jízdárnu. A ty máš vyřešeno kdo s tebou bude jezdit na Lady? nebo vše odjezdíš sama?

22.4.2008 09:18

microfon napsal(a):
no já taky nestíhám, řeším druhou pastvinu a hlavně malý - > to je žrout času neskutečný
A o sedlech mi ani nemluv ,Eli už měla 3 a nyní musím prodat tu její Natowu, se kterou jsem byla jinak naprosto spokojená a nedala bych na ní dopustit !. No praštíla jsem doto úlpně a nechala si sedlo ušít u sedláře. Výtvor bych měla mít doma cca do měsíce, bude to na silonové kostře, takže v nejhorším když eli moc přibere, bude se to moct nechat ještě zbrousit
Takže ty budeš prodávat toho bezkostráče nebo ho zdědí Lýdie?
Bobi už má taky za svou krátkou jezdeckou kariéru svoje druhý sedlo. takže já už si připadám jak obchodník s jezdeckými potřebami... pořád něco prodávám či kupuju, doufám že už bude klid!

Bobi je fajná, zatím je to všechno ok a postupujeme pomalu kupředu a na eli už taktéž pomalu začínám brát ne jízdárnu. A ty máš vyřešeno kdo s tebou bude jezdit na Lady? nebo vše odjezdíš sama?

Ahoj,no nevím,jak to ještě bude s ježděním,,,Zatím Lady není žádné sedlo,U bezkostráče vyměním pár věcí,i jinou deku,a uvidím,když to nepomuže,tak budu muset hledat nové sedlo.

A co s Bobšou plánuješ?Budete také chodit Vandry?

22.4.2008 13:04

microfon napsal(a):
tak nám zakládm 39

Poníčky mám jen pro radost, já vážím 55 kg /160 cm a Marika má tak 130 KVH, je drobnější postavy, takže mám pocit, že by se podemnou asi chudák složila. Navíc je ještě jeden zásadnější problém, neumím jezdit na koni . Mariku jsem ani nepřipuštěla, ale evidentře březí byla v době koupě. Piškotkův tatík je neznámý, takže ani nevím jak asi bude velký. Piškotek tady proběhnul, ale dám sem fotky od hříbátka. Narodil se dopoledne 10.10. 2007

22.4.2008 13:19

krizovatka napsal(a):
Poníčky mám jen pro radost, já vážím 55 kg /160 cm a Marika má tak 130 KVH, je drobnější postavy, takže mám pocit, že by se podemnou asi chudák složila. Navíc je ještě jeden zásadnější problém, neumím jezdit na koni . Mariku jsem ani nepřipuštěla, ale evidentře březí byla v době koupě. Piškotkův tatík je neznámý, takže ani nevím jak asi bude velký. Piškotek tady proběhnul, ale dám sem fotky od hříbátka. Narodil se dopoledne 10.10. 2007

druhá

22.4.2008 13:24

krizovatka napsal(a):
druhá

poslední současná se Skřítkem

22.4.2008 13:35

krizovatka napsal(a):
poslední současná se Skřítkem

Kéž by byl čas i na malou procházku. V práci jsem od 8 -18 hod., pak nakrmit zvěřinec, připravit jim na další den, poklidit a domů. S malým Boběšem chtějí chodit na procházky s malýma dětma sousedi, známý majitele Bobeše, tak ten se snad o program bát nemusí. Údajně na něj mají i sedlo. Uvidíme.

22.4.2008 13:47

krizovatka napsal(a):
druhá

Ahoj tak ta straka je neprosto úžasná. Kdyby byla k mání tak ji beru všema deseti. Nebo kdyby někdo věděl o nějaké.

22.4.2008 14:00

kolca napsal(a):
Ahoj tak ta straka je neprosto úžasná. Kdyby byla k mání tak ji beru všema deseti. Nebo kdyby někdo věděl o nějaké.

díky - kdyby se někdy něco přihodilo, dám vědět. Pokud nebudu přinucená okolnostma, nepustím ani chlup Marika matka slonice asi měsíc před porodem

22.4.2008 14:13

krizovatka napsal(a):
díky - kdyby se někdy něco přihodilo, dám vědět. Pokud nebudu přinucená okolnostma, nepustím ani chlup Marika matka slonice asi měsíc před porodem

Poslední těhotenská zepředu ať vám to tady nezaplácám.

22.4.2008 14:25

krizovatka napsal(a):
Poslední těhotenská zepředu ať vám to tady nezaplácám.

Určitě nám to tady nezaplácáš,klidně nějaké fotečky ještě přiho´d a něco k nim napiš.
Krásná kobylka

22.4.2008 15:49

luda napsal(a):
Určitě nám to tady nezaplácáš,klidně nějaké fotečky ještě přiho´d a něco k nim napiš.
Krásná kobylka

Tak jo tak přidám Aidu, je to už babička, taky se na ní nejezdí, má problém se zádama. Jinak je to zlatíčko, měří 142. Kdysi v pravěku jsem na ní párkrát jela. Vedle ní stojí Matěj, Tasmánie (ta bohužel umřela). Tohle jsou starší fotky z 10.6.06

22.4.2008 15:51

krizovatka napsal(a):
Tak jo tak přidám Aidu, je to už babička, taky se na ní nejezdí, má problém se zádama. Jinak je to zlatíčko, měří 142. Kdysi v pravěku jsem na ní párkrát jela. Vedle ní stojí Matěj, Tasmánie (ta bohužel umřela). Tohle jsou starší fotky z 10.6.06

zkusim lepší rozlišení

22.4.2008 15:53

krizovatka napsal(a):
zkusim lepší rozlišení

16.8.07

22.4.2008 15:56

krizovatka napsal(a):
16.8.07

Ještě když jsem jí kupovala tenkrát za mlada, tak u sebe měla kobylku Azalku.

22.4.2008 16:00

krizovatka napsal(a):
Ještě když jsem jí kupovala tenkrát za mlada, tak u sebe měla kobylku Azalku.

A ještě její dceru. Daia (ta je v pony sporu snad). Má nad 140 cm jako máma Aida. Stejně jako Azalka není moje, jsou to pravé sestry, stejná máma i tatík

22.4.2008 18:54

krizovatka napsal(a):

Krizovatka: Opravdu náherní koníci hlavně malej čumáček Piškotek, mě by ho bylo líto narodit se takhle na zimu, ale on on to jak je vidět zvládl po poníkovsku - bez problémů

Kolča:Tu strakatou poničku už sháníte dlouho, což?
Loni v tuhle dobu jsem prodávala naši Aju, ta tahá jako profesionál... a o jiné v okolí nyní nevím, (ikdyž naše bobška to měla lehce na kahánku)

23.4.2008 19:09

microfon napsal(a):
Krizovatka: Opravdu náherní koníci hlavně malej čumáček Piškotek, mě by ho bylo líto narodit se takhle na zimu, ale on on to jak je vidět zvládl po poníkovsku - bez problémů

Kolča:Tu strakatou poničku už sháníte dlouho, což?
Loni v tuhle dobu jsem prodávala naši Aju, ta tahá jako profesionál... a o jiné v okolí nyní nevím, (ikdyž naše bobška to měla lehce na kahánku)

ahooooj
už jsem tu dlouho nebyla :-( Tak co koníci?
Na Barču leze jaro a jen by poskakovala a dělala bordýlek, ale asi to bude tím, že moc nejezdím :-(
Chtěla bych jí naučit tahat bylo by to fajnový, ale riskovat nebudu :-) tady pár foto z výběhu

23.4.2008 19:10

racina napsal(a):
ahooooj
už jsem tu dlouho nebyla :-( Tak co koníci?
Na Barču leze jaro a jen by poskakovala a dělala bordýlek, ale asi to bude tím, že moc nejezdím :-(
Chtěla bych jí naučit tahat bylo by to fajnový, ale riskovat nebudu :-) tady pár foto z výběhu

23.4.2008 19:12

racina napsal(a):
zvědavec :-)

její kámošky :-)

23.4.2008 19:13

racina napsal(a):
její kámošky :-)

a už jdi s tím fotákem :-)

zvířátková

24.4.2008 07:19
zvířátková

racina napsal(a):

Nazdárek poníkáři. Já se taky moc neozývám, čtu, ale nepíšu, bych zasloužila. Jsem koukala, co za poslední fotky jsem sem dávala a našla jsem se až v půlce 37. dílu. No ostuda.

U nás nic moc nového, línáme jako o život, taky se celoplošně drbeme jako o život. Mám z toho trauma. Přitom tohle není z much. Šíleně se bojím, aby zase špatně nedopadnul. Vybavená na sezónu sem, ale podle mě jsem na ty bestie i tak krátká. Čekám, až bude lepší počasí a půjde pod hadici, zřejmě ho svědí ta vypadávající srst a prach. Což z kožichu nasucho fakt nedostanu.

zvířátková

24.4.2008 07:20
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek poníkáři. Já se taky moc neozývám, čtu, ale nepíšu, bych zasloužila. Jsem koukala, co za poslední fotky jsem sem dávala a našla jsem se až v půlce 37. dílu. No ostuda.

U nás nic moc nového, línáme jako o život, taky se celoplošně drbeme jako o život. Mám z toho trauma. Přitom tohle není z much. Šíleně se bojím, aby zase špatně nedopadnul. Vybavená na sezónu sem, ale podle mě jsem na ty bestie i tak krátká. Čekám, až bude lepší počasí a půjde pod hadici, zřejmě ho svědí ta vypadávající srst a prach. Což z kožichu nasucho fakt nedostanu.

zvířátková

24.4.2008 07:20

zvířátková

24.4.2008 07:22

zvířátková

24.4.2008 07:23
zvířátková

zvířátková napsal(a):

špinavá čuma od granulek

zvířátková

zvířátková

zvířátková napsal(a):
špinavá čuma od granulek

zvířátková

zvířátková

zvířátková napsal(a):

a ze včera, bohužel nesvítilo slunko...

zvířátková

24.4.2008 07:24
zvířátková

zvířátková napsal(a):
a ze včera, bohužel nesvítilo slunko...

24.4.2008 07:27

racina napsal(a):

Ahoj,Tak včera jsem byla s Lýdii poprvé na hromadné vyjížďce.Byla tam Tereka na Lady,Milada na Sylvě a Majda na Zikym a já na Lýdii.Lýdie byla suprová.Byla ze všeho trošku vykulená,ale pak už ji to bylo i jedno,Koukala jak puk i na sloup.No když jsem s Terkou dorazila k Majdě,Lýdie měla zmatek a kopala kde mohla,Pak už to bylo lepší..Ale než se otrká,bude chodit poslední a muže kní zatím jen Lady.Takto to bylo i u Lady,než pochopila,že ji koně nic neudělají.

Tak a jak jste na tom...ostatní?Microfon a Strelis??Jak pokračujete?

Fotka u Majdy,hromadné pití

24.4.2008 07:27

zvířátková napsal(a):

ahoooj, taky už bych chtěla abych mohla Barču vzít do rybníka a nebo osprchovat. Tý se tak ve vodě líbí a pak je tak čistá. Nejhorší jsou pos... nožky na bílém koníku :-(

To s tím drbáním ti nezávidím :-( Je to na prd :-( Ale je to fešák :-)

zvířátková

24.4.2008 07:43
zvířátková

racina napsal(a):
ahoooj, taky už bych chtěla abych mohla Barču vzít do rybníka a nebo osprchovat. Tý se tak ve vodě líbí a pak je tak čistá. Nejhorší jsou pos... nožky na bílém koníku :-(

To s tím drbáním ti nezávidím :-( Je to na prd :-( Ale je to fešák :-)

To jo, my půjdeme hned taky k vodě, Čiko je hrozně vodomil, hlavně mám problém, že se se mnou na hřbetě chce furt koupat. Většinou poslechne, když mu říkám "jdi", ale někdy se začne cachatat a musim ho plesknout po zadku koncem otěže (mám teď nové provazové a přesně mu to dosáhne na zadek ). Ale to ani nemůže cítit, já jsem takovej ten cíťa, co by nedopustil, aby to bolelo. No ale jednou za čas se stejně spolu vykoupeme, je to hroznej paličák, nedá si říct, když chce k zemi, tak jde k zemi a mě už nezbyde nic jiného, než do vody seskočit. Má v oku tu správnou velikost a jakmile se mu zdá, že je dost voda široká na válení, tak jde k zemi. Slabé potůčky projde bez problémů. Je to sice jednou za uhera, ale i tak se vyplatí pro jistotu nosit holiny .

24.4.2008 08:09

luda napsal(a):
Ahoj,Tak včera jsem byla s Lýdii poprvé na hromadné vyjížďce.Byla tam Tereka na Lady,Milada na Sylvě a Majda na Zikym a já na Lýdii.Lýdie byla suprová.Byla ze všeho trošku vykulená,ale pak už ji to bylo i jedno,Koukala jak puk i na sloup.No když jsem s Terkou dorazila k Majdě,Lýdie měla zmatek a kopala kde mohla,Pak už to bylo lepší..Ale než se otrká,bude chodit poslední a muže kní zatím jen Lady.Takto to bylo i u Lady,než pochopila,že ji koně nic neudělají.

Tak a jak jste na tom...ostatní?Microfon a Strelis??Jak pokračujete?

Fotka u Majdy,hromadné pití

tak a další foto

24.4.2008 08:32

luda napsal(a):

...Fotky S Lýdii dodám,až mě Majda pošle fotoo

24.4.2008 08:42

luda napsal(a):
...Fotky S Lýdii dodám,až mě Majda pošle fotoo

24.4.2008 21:45

luda napsal(a):

Nazdárek poníkáři, hodně dlouho jsem ttohle téma zanedbávala ikdyž jsem byla u zrodu tak snad nebude vadit jak sem občas šoupnu nějakou fotku těch mých obludek. Koukám jak jste poskočili - hříbek Elí je už kus chlapa. Moje mladá kobyla měla teď slabý zápal plic ale už je v pohodě jen musíme dodržet ještě několik dní určitý režim. Jsem ráda že jsem očkovala v březnu jelikož teď by se asi nenechala, chudák měla krk tak opíchaný až ji spuchl, chodila jak dřevo a ani se sehnout pořádně nemohla. Otok už splaskl a začíná už dělat blbosti. Ještěže existujou veterináři.

25.4.2008 11:42

thesis napsal(a):
Nazdárek poníkáři, hodně dlouho jsem ttohle téma zanedbávala ikdyž jsem byla u zrodu tak snad nebude vadit jak sem občas šoupnu nějakou fotku těch mých obludek. Koukám jak jste poskočili - hříbek Elí je už kus chlapa. Moje mladá kobyla měla teď slabý zápal plic ale už je v pohodě jen musíme dodržet ještě několik dní určitý režim. Jsem ráda že jsem očkovala v březnu jelikož teď by se asi nenechala, chudák měla krk tak opíchaný až ji spuchl, chodila jak dřevo a ani se sehnout pořádně nemohla. Otok už splaskl a začíná už dělat blbosti. Ještěže existujou veterináři.

Ahoj,to je taky dost,že vlezeš i sem

Tak a tady foto Já a Lýde

25.4.2008 11:48

luda napsal(a):
Ahoj,to je taky dost,že vlezeš i sem

Tak a tady foto Já a Lýde

25.4.2008 11:56

luda napsal(a):

Sylvísek a Ziky

supr fotka

25.4.2008 12:08

luda napsal(a):

Sylvísek a Ziky

supr fotka

aaa Ziky

29.4.2008 22:19

microfon napsal(a):
tak nám zakládm 39

tak milí poníkáři Jak se máte???

náš malej, jak to tak vypadá bude po mamince, asi to nafotu nenjni vidět,ale se zavřenýma očkama a napůl usnutý se stále snaží pást

29.4.2008 22:21

microfon napsal(a):
tak milí poníkáři Jak se máte???

náš malej, jak to tak vypadá bude po mamince, asi to nafotu nenjni vidět,ale se zavřenýma očkama a napůl usnutý se stále snaží pást

stejně tak jen co se na Eli nasedne hned se šine k mlíkárně a stačí pár koleček na jízdárně ahend už zase kouše maminu do zadku aby zastavila - holt má hlad to hříbě naše podviživený

29.4.2008 22:24

microfon napsal(a):
stejně tak jen co se na Eli nasedne hned se šine k mlíkárně a stačí pár koleček na jízdárně ahend už zase kouše maminu do zadku aby zastavila - holt má hlad to hříbě naše podviživený

a ještě jednoho rypouše alá Bobiká

zvířátková

30.4.2008 06:48
zvířátková

microfon napsal(a):
a ještě jednoho rypouše alá Bobiká

Jéé, malej má nožky jak pavouček, jsou tak rozkošní, jak jsou nohatí.

U nás nic moc nového. Minule mě potěšil Čiko, když si lehl na pastvině a nechal se tam ode mě oblejzat, fotit se samospouští. Asi získávám víc a víc jeho důvěru.

zvířátková

zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jéé, malej má nožky jak pavouček, jsou tak rozkošní, jak jsou nohatí.

U nás nic moc nového. Minule mě potěšil Čiko, když si lehl na pastvině a nechal se tam ode mě oblejzat, fotit se samospouští. Asi získávám víc a víc jeho důvěru.

zvířátková

zvířátková

30.4.2008 06:49

zvířátková

30.4.2008 06:49

zvířátková

30.4.2008 06:50
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jinak se drbeme jako o život a já mám z toho šoky. Denně ho hodinu myju, šampónuju, patlam. Doufám, že to aspoň pomůže.

zvířátková

30.4.2008 06:50
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jinak se drbeme jako o život a já mám z toho šoky. Denně ho hodinu myju, šampónuju, patlam. Doufám, že to aspoň pomůže.

Jo a už jsme se letos byli poprvé vykoupat

zvířátková

30.4.2008 06:52
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jo a už jsme se letos byli poprvé vykoupat

Jenže jelikož si zásadně musí hned u břehu rozvířit bahno a pak do něho sebou fláknout, tak jsme odešli špinavější, než jsme tam šli

zvířátková

30.4.2008 06:58
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jenže jelikož si zásadně musí hned u břehu rozvířit bahno a pak do něho sebou fláknout, tak jsme odešli špinavější, než jsme tam šli

foteček máme dost....

30.4.2008 09:22

zvířátková napsal(a):
foteček máme dost....

Zdar holky, tak já jdu taky přispět s nějakýma fotkama

30.4.2008 09:24

thesis napsal(a):
Zdar holky, tak já jdu taky přispět s nějakýma fotkama

Sheila už vesměs vylínala

30.4.2008 09:25

thesis napsal(a):
Sheila už vesměs vylínala

Natož že je po nemoci vypadá dobře, ale stále ještě takové vyžle.

30.4.2008 09:26

thesis napsal(a):
Natož že je po nemoci vypadá dobře, ale stále ještě takové vyžle.

zvířátková

30.4.2008 09:28
zvířátková

thesis napsal(a):

A už je plně zdravá, jo? No jo no, však ona to věkem nabere. To jo, koukám snad plně letní srst, ta to vzala šupem. My teda zdárně doháníme. Brzy to bude dole .

30.4.2008 09:29

thesis napsal(a):
Nohatec

Včera jsem se dověděla že ten její bezpůvodový tatínek se prodal někam do Mělníka tak kdyby jste ho někdo znali... Strakatý Twister KVH cca 155 a prej je z něj pořádný hajzlík a je valach.

30.4.2008 09:31

zvířátková napsal(a):
A už je plně zdravá, jo? No jo no, však ona to věkem nabere. To jo, koukám snad plně letní srst, ta to vzala šupem. My teda zdárně doháníme. Brzy to bude dole .

Třeba to bude těma lékama co dostávala ona totiž po té nemoci začala línat jak by měla rakovinu. Jak jsem psala že je vyžle tak snad zas nebude vypadat takto

30.4.2008 09:32

thesis napsal(a):
Třeba to bude těma lékama co dostávala ona totiž po té nemoci začala línat jak by měla rakovinu. Jak jsem psala že je vyžle tak snad zas nebude vypadat takto

Pažravec

zvířátková

30.4.2008 09:33
zvířátková

thesis napsal(a):

Lupík se snaží o podobu sudu? Ba ne, je to holt lákavý ta travička...

30.4.2008 09:35

zvířátková napsal(a):
Lupík se snaží o podobu sudu? Ba ne, je to holt lákavý ta travička...

Asi je jeho snem být jak chlaďas akorát zapoměl že má krátké nohy

30.4.2008 09:36

thesis napsal(a):

Sheila bude zřejmě jiné café

30.4.2008 09:38

thesis napsal(a):

čaute holky - no já o sudech ani nemluvím , ale naštěstí jen přes zimu .......

zvířátková

30.4.2008 09:39
zvířátková

thesis napsal(a):

Tak to je Čiko pravý opak, od té doby, co je pastva. Řekla bych, že půl doby na pastvě prochrápe, seno v noci ve stáji nežere skoro vůbec, se žlabem se pere asi hodinu. Je prostě přežranej. Za to velikán, ten žere do prasknutí, nezvedne hlavu od země a nalítne do stáje s takovou chutí, vyžere žlab, že se div nedusí a hned futry na seno. No, brzy z něho bude slon.

30.4.2008 09:41

memmory napsal(a):
čaute holky - no já o sudech ani nemluvím , ale naštěstí jen přes zimu .......

teď je úplně jiný ...

30.4.2008 09:42

thesis napsal(a):
Sheila bude zřejmě jiné café

A poslední foto.
Škoda že jsem včera neměla foťák, byla jsem na návštěvě a měli tam super poníka hřebce. No a s pořádným původem a předběžně byl schválen do plemenitby takže ho čeká ještě svod a doufám že ho uznají. Je to spíš malý arábek, žádný tlouštík. Prostě ideál se super barvou, jen je teď trochu hubený, má hold ve stádě co dělat a hlavně masakrovat velkého hřebce, který je spíš valach.Ani jeden nepřipouští, ten velký má kulky jak peskobyly ho nezajímají o nic víc než valaši a jak se nějaká říjí tak jen blbě hledí. Super koník a jezdí na něm 6ti letý klučina do terénu, prostě kůň naprostý pohodář. Mít místo a prachy tak ho beru, navíc má zajímavou barvu - hermelín, ale je víc bílý

30.4.2008 09:43

memmory napsal(a):
teď je úplně jiný ...

30.4.2008 09:47

zvířátková napsal(a):
Tak to je Čiko pravý opak, od té doby, co je pastva. Řekla bych, že půl doby na pastvě prochrápe, seno v noci ve stáji nežere skoro vůbec, se žlabem se pere asi hodinu. Je prostě přežranej. Za to velikán, ten žere do prasknutí, nezvedne hlavu od země a nalítne do stáje s takovou chutí, vyžere žlab, že se div nedusí a hned futry na seno. No, brzy z něho bude slon.

Hold na Lupinovi se nejezdí od Listopadu, trošku mě to štve ale snad mi nepraskne než budu moct s ním zase začít něco pomalu dělat. Tady u nás není žádný vhodný jezdec a navíc né každý chce jezdit na poníkovi a ještě jako bonus na něj může jen někdo zkušený jelikož ve stáji je to prevít a velmi rád si kousne a další problém budu já jelikož bych nesnela aby ho někdo za mými zády hnal nebo bil. Za pár dní mu bude 15let a už ho budu jen šetřit.

zvířátková

30.4.2008 09:55
zvířátková

thesis napsal(a):
Hold na Lupinovi se nejezdí od Listopadu, trošku mě to štve ale snad mi nepraskne než budu moct s ním zase začít něco pomalu dělat. Tady u nás není žádný vhodný jezdec a navíc né každý chce jezdit na poníkovi a ještě jako bonus na něj může jen někdo zkušený jelikož ve stáji je to prevít a velmi rád si kousne a další problém budu já jelikož bych nesnela aby ho někdo za mými zády hnal nebo bil. Za pár dní mu bude 15let a už ho budu jen šetřit.

To je mi úplně jasné, člověk by rád, sám nemůže a cizímu se bojí ho svěřit. A hodní, trpěliví i s problemistou a ochotní se těžko hledají.

30.4.2008 09:56

zvířátková napsal(a):
To je mi úplně jasné, člověk by rád, sám nemůže a cizímu se bojí ho svěřit. A hodní, trpěliví i s problemistou a ochotní se těžko hledají.

Kdepak takoví už snad ani nejsou a když jo tak mají svého koně.

zvířátková

30.4.2008 10:01
zvířátková

thesis napsal(a):
Kdepak takoví už snad ani nejsou a když jo tak mají svého koně.

Asi tak. Taky si to neumím představit, až jednou budu těhotná a Čiko bude mít volno. On je docela raplík, hormony s ní tlučou, pohyb potřebuje, jak se fláká, vymýšlí kraviny. Přes zimu to vcelku jde, ale na jaře to s ní mlátí. A taky předem vím, že by mě stálo sakra přemáhání, že bych ho někomu svěřila. Jelikož bych nesnesla, že na něho bude ten někdo hnusnej. Člověk musí mít trpělivost. A nikomu nemůžeš věřit, bůh ví, co dělá Tobě za zády.

30.4.2008 10:09

microfon napsal(a):
tak nám zakládm 39

Na kopci

30.4.2008 10:10

strelish napsal(a):
Na kopci

Pod kopcem

30.4.2008 10:12

strelish napsal(a):
Fotíme fotografa.

A v pohybu.

zvířátková

30.4.2008 10:12
zvířátková

strelish napsal(a):
Pod kopcem

Jééé, super, další jezdkyně na obrovi Ten ale bledne, co?

30.4.2008 10:14

strelish napsal(a):

A na druhou stranu.

(on nebledne, to je mezisrst, až ji shodí, budou zase ty fleky tmavé)

zvířátková

30.4.2008 10:15
zvířátková

zvířátková napsal(a):

áha, tak to jo

30.4.2008 10:15

zvířátková napsal(a):

zvířátková

30.4.2008 10:16
zvířátková

memmory napsal(a):

Jsme se pěkně sešly

30.4.2008 10:17

strelish napsal(a):
A na druhou stranu.

(on nebledne, to je mezisrst, až ji shodí, budou zase ty fleky tmavé)

Takhle

30.4.2008 10:19

zvířátková napsal(a):
Jsme se pěkně sešly

30.4.2008 10:23

thesis napsal(a):
A poslední foto.
Škoda že jsem včera neměla foťák, byla jsem na návštěvě a měli tam super poníka hřebce. No a s pořádným původem a předběžně byl schválen do plemenitby takže ho čeká ještě svod a doufám že ho uznají. Je to spíš malý arábek, žádný tlouštík. Prostě ideál se super barvou, jen je teď trochu hubený, má hold ve stádě co dělat a hlavně masakrovat velkého hřebce, který je spíš valach.Ani jeden nepřipouští, ten velký má kulky jak peskobyly ho nezajímají o nic víc než valaši a jak se nějaká říjí tak jen blbě hledí. Super koník a jezdí na něm 6ti letý klučina do terénu, prostě kůň naprostý pohodář. Mít místo a prachy tak ho beru, navíc má zajímavou barvu - hermelín, ale je víc bílý

A kolik měří? Koumám pořád, čím připouštět tu svoji doaraboidní ponici...

30.4.2008 10:38

memmory napsal(a):

Strelish tak na toho hřebečka bys fakt koukala je totiž identické barvy jako ta tvoje, fakt škoda že jsem neměla foťák, ale příště už snad vemu ale asi budou už na pastvině. Výškově ale na tu tvou není je menší měří tak 125-130KVH, teprve mu budou tři roky teď někdy takže se s ním ještě nic moc nedělá. Má v sobě taky araby a prej má původ až kdesi do 18.stol. Ale neviděla jsem ten původ takže nevím to jistě.

30.4.2008 10:43

thesis napsal(a):
Strelish tak na toho hřebečka bys fakt koukala je totiž identické barvy jako ta tvoje, fakt škoda že jsem neměla foťák, ale příště už snad vemu ale asi budou už na pastvině. Výškově ale na tu tvou není je menší měří tak 125-130KVH, teprve mu budou tři roky teď někdy takže se s ním ještě nic moc nedělá. Má v sobě taky araby a prej má původ až kdesi do 18.stol. Ale neviděla jsem ten původ takže nevím to jistě.

Tož to je škoda...já bych nejradši čistého welshe, nejlíp ryzáka, ale ten tu myslím žádný není a do inseminačky se mi moc nechce...

30.4.2008 10:48

strelish napsal(a):
Tož to je škoda...já bych nejradši čistého welshe, nejlíp ryzáka, ale ten tu myslím žádný není a do inseminačky se mi moc nechce...

Jo tež o žádném jiném nevím, ale kdoví třeba se tu nějaký ještě najde.

30.4.2008 11:27

microfon napsal(a):
tak nám zakládm 39

jejd a to jste pojeli:D
koukám většina opravdu slušně nakrmená:D
Škoda že si Čiko tu hřívu zasejc vydrbe, takhle by mu to jako pačesáčovi moc slušelo

A Basko není čistej welsh B- ryzák je dle mě nádherný - jen to máš Katko až na druhým konci republiky

zvířátková

30.4.2008 11:34
zvířátková

microfon napsal(a):
Škoda že si Čiko tu hřívu zasejc vydrbe, takhle by mu to jako pačesáčovi moc slušelo

A Basko není čistej welsh B- ryzák je dle mě nádherný - jen to máš Katko až na druhým konci republiky

No uvidíme. Budu se snažit jí zachovat, ale jakmile to vydrbe, tak půjde pod nůžky, aspoň se pak ty sajrajty líp dávají i jakoby do hřívy a né jen kolem. Já z toho takovou tragošku nedělám, sice bych ráda, kdyby mu narostla taková pěkná jako měl dříve, ale pokud to bude nutné, půjde dolů. Horší je pak, když se rve po těle.

30.4.2008 11:36

microfon napsal(a):

Na druhym konci republiky je hřebců, co by se mi líbili plno...no ale bohužel...

2.5.2008 10:52

strelish napsal(a):
Na druhym konci republiky je hřebců, co by se mi líbili plno...no ale bohužel...

Taky se přidáme!ale náš hřebec už odchází!

2.5.2008 10:54

pajda5 napsal(a):
Taky se přidáme!ale náš hřebec už odchází!

Snad mě nefotijou!

2.5.2008 17:04

pajda5 napsal(a):
Snad mě nefotijou!

Poníkáří zase trochu usnuli, tak je trošku pošoupnu. Dnes jsem poprvé po zimě vykoupala Lupa, nejdřív jsem ho nechala provést jeho rituál po příchodu do ohrady ale stejně mě vypekl a po koupeli se vyválel.

2.5.2008 17:05

thesis napsal(a):
Poníkáří zase trochu usnuli, tak je trošku pošoupnu. Dnes jsem poprvé po zimě vykoupala Lupa, nejdřív jsem ho nechala provést jeho rituál po příchodu do ohrady ale stejně mě vypekl a po koupeli se vyválel.

Přistižený soudek válí sudy

2.5.2008 17:06

thesis napsal(a):
Přistižený soudek válí sudy

Ehm

2.5.2008 17:09

thesis napsal(a):
Ehm

Kobylu jsem radši jen zlehka projela vlhkou houbou, po nemoci by byla blbost ji namáčet a hlavně po všech těch injekcích celkem dost protestuje.

2.5.2008 17:10

thesis napsal(a):
Kobylu jsem radši jen zlehka projela vlhkou houbou, po nemoci by byla blbost ji namáčet a hlavně po všech těch injekcích celkem dost protestuje.

a poslední společná

3.5.2008 17:44

thesis napsal(a):
a poslední společná

ahojky, tak zas přidám pár foteček Ivánka :) jak přelínává, dost se začal drbat, na krku to má hodně vydřené..tak uvidíme, co to udělá, už jsem ho i sprchla hadicí, ale moc nadšený z toho nebyl :) tady jsme na procházce...

3.5.2008 17:45

ettelwen napsal(a):
ahojky, tak zas přidám pár foteček Ivánka :) jak přelínává, dost se začal drbat, na krku to má hodně vydřené..tak uvidíme, co to udělá, už jsem ho i sprchla hadicí, ale moc nadšený z toho nebyl :) tady jsme na procházce...

zase :)

3.5.2008 17:47

ettelwen napsal(a):
kuk

a zjistila jsem, že mám skokově nadaného poníka. ivánek a 90cm :)

zvířátková

3.5.2008 17:53
zvířátková

ettelwen napsal(a):
a zjistila jsem, že mám skokově nadaného poníka. ivánek a 90cm :)

Téééda, to je vejška. Je dobrej Až bude čas, tak Ti něco na mail spísnu.

3.5.2008 21:13

microfon napsal(a):
tak nám zakládm 39

Z dnešní procházky

Příprava na skok...nebo spíš výškrab

3.5.2008 21:15

microfon napsal(a):
tak nám zakládm 39

A kus cesty jsem se svezla....no...bez sedla se na ní jede dobře a výškově je taky akorát, ještě zvládám naskočit bez pomoci

3.5.2008 21:17

zvířátková napsal(a):
Téééda, to je vejška. Je dobrej Až bude čas, tak Ti něco na mail spísnu.

díky :) budeš moc hodná.... taky o tom sháním co se dá...u Karinky už jde hříva pomalu ale jistě dolů..bohužel

zvířátková

4.5.2008 22:24
zvířátková

strelish napsal(a):
A kus cesty jsem se svezla....no...bez sedla se na ní jede dobře a výškově je taky akorát, ještě zvládám naskočit bez pomoci

Tak to obdivuju, já mám kolikrát problém i skáknout na toho prcka, jsem tak neohebná a on nechce stát, hajzlík jeden

zvířátková

4.5.2008 22:24
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak to obdivuju, já mám kolikrát problém i skáknout na toho prcka, jsem tak neohebná a on nechce stát, hajzlík jeden

To tu doplácám, ať můžete založit nové

zvířátková

4.5.2008 22:26
zvířátková

zvířátková napsal(a):

zvířátková

4.5.2008 22:26
4.5.2008 22:27

zvířátková napsal(a):

Tak to Andoš je vychovaný, ze začátku taky absolutně nepostál, ale holt prostě pokud nestál, dělal kolečka. Teď je zlatý a je to fakt dobré hezky v klidu nalézt a kůň se rozejde až na pobídku. A mladá je ještě hloupá

zvířátková

4.5.2008 22:48
zvířátková

strelish napsal(a):
Tak to Andoš je vychovaný, ze začátku taky absolutně nepostál, ale holt prostě pokud nestál, dělal kolečka. Teď je zlatý a je to fakt dobré hezky v klidu nalézt a kůň se rozejde až na pobídku. A mladá je ještě hloupá

No, on to prý nikdy neuměl, je to s ním někdy boj. Je šíleně otrávenej, když musí chvilku postát. Furt ho pyskuju, už teda stojí, když hopsám a rozejde se, když se vrtím, skákat za pochodu bylo na palici. Snad to časem zlepšíme. On jak má chvíli stát, tak začne nervózně hrabat přední, přešlapovat a tak. Raplík no.

Přidejte reakci

Přidat smajlík