Jakým autem taháte přepravník?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2008 11:25

chtěla jsem se optat,jakým autem taháte přepravník?

22.4.2008 17:43

enriko napsal(a):

Tranzitem, ale normálně jsme jeli se dvěma koněma i s Octavií. Ale to by mělo jít zjistit, každé auto má omezený náklad do určitých kil, a některý auta nesmí jezdit s bržděným vozíkem, což je právě přepravník

22.4.2008 17:51

red and white napsal(a):
Tranzitem, ale normálně jsme jeli se dvěma koněma i s Octavií. Ale to by mělo jít zjistit, každé auto má omezený náklad do určitých kil, a některý auta nesmí jezdit s bržděným vozíkem, což je právě přepravník

Vozík může táhnout auto jakékoliv - které má na kuly tu danou váhu - co váží vozík v celkové hmotnosti - tou se nemyslí ta - menší (třeba 780kg) - ale tak vyšší (2 000kg.)

my vezli koně VW transporterem. Jinak skoro každé SUV má možnosti táhnout vozík...tam jde potom jen do jaké míry jsou schopné.(povolené kila)

Pokud někdo táhl dva koně za octávii musela mít větší objem... - a to teda svinsky - I tak si myslím, že ve vozíku 2 000kg by to nemělo v podtatě za osobákem jít...No podle výkonosti motoru - žeo a toho, co má napsané na kuly ( pokud má tažené zařízení) Což nemají všichni

23.4.2008 13:46

enriko napsal(a):

Čauky! Já tahám BMW 525 - je to 2,5l 6-ti válec. Na kouli mám 2000 kg. Jsem spokojená.

23.4.2008 13:48

marijanka napsal(a):
Čauky! Já tahám BMW 525 - je to 2,5l 6-ti válec. Na kouli mám 2000 kg. Jsem spokojená.

My máme na tahání Volvo XC90, naprostá pohodička utáhne všechno, navíc je to automat, takže na řízení pohodička!

23.4.2008 13:52

rocky napsal(a):
My máme na tahání Volvo XC90, naprostá pohodička utáhne všechno, navíc je to automat, takže na řízení pohodička!

Tak my tahame vozík oktavkou comby4x4 a na kuli máme cca 1600 a vozík má celkovou cca 1550....ale je to nějakej doma dělanej lehkej na dva koně...a ma STK

23.4.2008 14:00

dakotka napsal(a):
Tak my tahame vozík oktavkou comby4x4 a na kuli máme cca 1600 a vozík má celkovou cca 1550....ale je to nějakej doma dělanej lehkej na dva koně...a ma STK

ještě netahám, ale doufám, že za měsíc budu mít premiéru...Honda CR-V 2,2 TDI. 2 t. na kouli.

23.4.2008 14:10

lesterka napsal(a):
ještě netahám, ale doufám, že za měsíc budu mít premiéru...Honda CR-V 2,2 TDI. 2 t. na kouli.

my FORD MONDEO

24.4.2008 07:51

kaculka napsal(a):
my FORD MONDEO

jen posoouvám?nikdo jiný už netahá přepravník?pochlubte se,poraďte :)

24.4.2008 10:04

enriko napsal(a):
jen posoouvám?nikdo jiný už netahá přepravník?pochlubte se,poraďte :)

Ecoranch na3
Opel Monterei nebo Nisan Patrol
Fotky aut nemám .......

24.4.2008 14:18

memmory napsal(a):
Ecoranch na3
Opel Monterei nebo Nisan Patrol
Fotky aut nemám .......

my taháme Toyota Raf4 a veze perfektně

29.4.2008 22:27

enriko napsal(a):

My máme 19 let starého Jeepa Cherokee, obsah 4,0l automat. Jsme nadmíru spokojení. Sice trošku více papá, ale my zase tak často někam nejezdíme, zato motorově je to neskutečný tahoun. Při tom obsahu se zbytečně nepřetáčí a tak vydrží moc dlouho. Semo tamo to chce nějakou tu opravu - už je to dědeček, ale nedáme na něj dopustit

Neregistrovaný uživatel

29.4.2008 23:31
Neregistrovaný uživatel

jenee napsal(a):
My máme 19 let starého Jeepa Cherokee, obsah 4,0l automat. Jsme nadmíru spokojení. Sice trošku více papá, ale my zase tak často někam nejezdíme, zato motorově je to neskutečný tahoun. Při tom obsahu se zbytečně nepřetáčí a tak vydrží moc dlouho. Semo tamo to chce nějakou tu opravu - už je to dědeček, ale nedáme na něj dopustit

Ahoj mi máme ve stáji Galopera :) Hundai Galloper Ale jakej to má obsah to nevím Utáhne to dva velké koně a ponclíka. Máme přepravník na tři koně

29.4.2008 23:41

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj mi máme ve stáji Galopera :) Hundai Galloper Ale jakej to má obsah to nevím Utáhne to dva velké koně a ponclíka. Máme přepravník na tři koně

Land Rover,Discavery

Přidejte reakci

Přidat smajlík