hancus
napsal(a):
Čauky,
nevíte někdo kde by se dalo co nejlevnějc pořídit sedlo tohohle typu? Klidně starší. Díky.
Jé já jedno na podzim prodala za 7 000 ,-
memmory
napsal(a):
Jé já jedno na podzim prodala za 7 000 ,-
Kamarádka prodává western.sedlo, necelý rok staré, ze zdravotních důvodu téměř neježděné,v perfektním stavu. K němu gel.deku značky Lakota a beránkový podbřišník. Cena za komplet 8 000,- Zlín
koki
napsal(a):
Kamarádka prodává western.sedlo, necelý rok staré, ze zdravotních důvodu téměř neježděné,v perfektním stavu. K němu gel.deku značky Lakota a beránkový podbřišník. Cena za komplet 8 000,- Zlín
A nevíš, co je to za značku? Myslíš, že by bylo na koníka s vysokým kohoutkem a propadlým hřbetem? Velikost posedlí? Pokud by to bylo vhodné na to, co potřebujeme, tak by mě zajímalo :-)
hancus
napsal(a):
A nevíš, co je to za značku? Myslíš, že by bylo na koníka s vysokým kohoutkem a propadlým hřbetem? Velikost posedlí? Pokud by to bylo vhodné na to, co potřebujeme, tak by mě zajímalo :-)
Nooo značku bohužel nevím vel.posedlí 17 a bylo ježděné na klusačce a na čt s dost vysokým kohoutkem, tak snad by padlo..
koki
napsal(a):
Nooo značku bohužel nevím vel.posedlí 17 a bylo ježděné na klusačce a na čt s dost vysokým kohoutkem, tak snad by padlo..
Prosím šlo by ho nafotit ještě přímo zepředu a nějak přeměřit kolik místa je na kohoutek? Klidně na mail, ať nezahlcujem diskuzi. lagusatko@seznam.cz jestli bude vyhovovat, předhodím obrázky drahé polovičce, ať se vyjádří, jestli se mu bude nebo nebude líbit. Díky.
hancus
napsal(a):
Prosím šlo by ho nafotit ještě přímo zepředu a nějak přeměřit kolik místa je na kohoutek? Klidně na mail, ať nezahlcujem diskuzi. lagusatko@seznam.cz jestli bude vyhovovat, předhodím obrázky drahé polovičce, ať se vyjádří, jestli se mu bude nebo nebude líbit. Díky.
Foto nějaké mám, přeměřila bych zítra
stieberova
napsal(a):
Jinak Hancus já ti nevím, chtít koně s propadlým hřbetem pro těžšího jezdce není moc dobré, myslím. Teda není propadlý hřbet to samé jako vystouplý kohoutek.
Jedno sedlo typ Kalifornie, trail, by taky bylo na prodej. Víc fotek najdeš na www.vjezdeckepotreby.estranky.cz. Kostra je Zajac Klasik. U nás měla stejné i slečna na klusačce. Tohle je na stř.a vyšší kohoutek, ale na popadlý hřbet bych doporučila sedlo na míru.
ghajariy
napsal(a):
Jedno sedlo typ Kalifornie, trail, by taky bylo na prodej. Víc fotek najdeš na www.vjezdeckepotreby.estranky.cz. Kostra je Zajac Klasik. U nás měla stejné i slečna na klusačce. Tohle je na stř.a vyšší kohoutek, ale na popadlý hřbet bych doporučila sedlo na míru.
nějak nemůžu další obrázky najít :-(
hancus
napsal(a):
nějak nemůžu další obrázky najít :-(
Ale mělo by tam být, no po včerejšku je zadané..., ale třeba
ghajariy
napsal(a):
Ale mělo by tam být, no po včerejšku je zadané..., ale třeba
Další ze předu
ghajariy
napsal(a):
Nerozuimím moc westernovým sedlům, ale v tomhle bych kalifornii nehledala a jestli vůbec může být sedlo typ kalifornie - trail?
makki
napsal(a):
Pravda. Typu Kalifornie odpovídá snad jenom ten první obrázek.
Bohužel s tím musím souhlasit, ale pokud je sedlo šité na koníka s vysokým kohoutkem, měla by být i kostra přizpůsobená a na typu netrvám. Jinak mám i dvě nabídky jednoho velmi málo jetého a jednoho nového sedla, ale v takových cenových relacích, že je to pro nás trošku problém, proto hledám nějaké ojetější s rozumnější cenou.