memmory
napsal(a):
Ještě mě tak napadlo nemáte někdo starší třmeny ??? Já jsem se nějak nedohodla se sedlářem a tak je holt mám nepotažené - když je to vyčůraný pán no .......
Dřevěné nechci a tak se ptám tu a tady
On ti je Tomáš nepotáhl ? tak sedlo dovez a já ti je pošiju. napiš saddlery@seznam.cz
saddlery
napsal(a):
On ti je Tomáš nepotáhl ? tak sedlo dovez a já ti je pošiju. napiš saddlery@seznam.cz
No právě že mi je nepotáhl , ještě měl dodat uzdečky , poprsáky , martigel , bla bla bla a poslat třmeny no a ono najednou hups - on ani nebere telefon ............
A to ještě chtěl zaplatit dopředu , ještě že jsem mu ty peníze nedala ..........
Na kolik by to tak vyšlo mám dvě sedla .....
memmory
napsal(a):
No právě že mi je nepotáhl , ještě měl dodat uzdečky , poprsáky , martigel , bla bla bla a poslat třmeny no a ono najednou hups - on ani nebere telefon ............
A to ještě chtěl zaplatit dopředu , ještě že jsem mu ty peníze nedala ..........
Na kolik by to tak vyšlo mám dvě sedla .....
Kdybys mi zvedla telefon tak se dohodneme.
memmory
napsal(a):
Citlivko
Lidi maj i jiný potřeby než telefon po ruce
memmory
napsal(a):
No to že to víš ty evíku tak to chápu , ale Karlose jsem tady viděla poprvé
Jo Marionka pořád nic , asi čeká slona
ale brouku, se tady vyskytuje víc jak půl roku, holt i některé IP adresy z nemoderky jsou proflíknuté... Marionku zdravím ať to zvládne i se slonem, sem fakt zvědavá na tu barvičku
memmory
napsal(a):
Ještě mě tak napadlo , jak to víš ???že mám sedlo od něj ..........
Tohle je poslední sedlo ode mě,dnes ráno dodělané a takhle potahuji třmeny já.
evinka01
napsal(a):
jo tak to gratulace, doufám, že aspoň dostal věnec buřtů... dala jsem dotaz do nemoderky na Vás
mám web www.saddlery.estranky.cz a tam je toho dost i návštěvní kniha.
saddlery
napsal(a):
mám web www.saddlery.estranky.cz a tam je toho dost i návštěvní kniha.
ale to nemyslim... web znam, v nejblizsi dobe bohuzel obchod neudelam, neb sedylko nejakou chvili vydrzi.... dotaz byl na konkurencinebo jeste upresneni: prasknete jaky mate nazor na praci kolegy Cechtickeho pokud jeho praci znate
evinka01
napsal(a):
ale to nemyslim... web znam, v nejblizsi dobe bohuzel obchod neudelam, neb sedylko nejakou chvili vydrzi.... dotaz byl na konkurencinebo jeste upresneni: prasknete jaky mate nazor na praci kolegy Cechtickeho pokud jeho praci znate
Líbí se mi jeho reiningová sedla,ale pracovní sedla se mi z jeho dílny nelíbí,známá má od něj sedlo protože potřebovala sedlo hned a nechtěla čekat až budu mít čas.
saddlery
napsal(a):
Líbí se mi jeho reiningová sedla,ale pracovní sedla se mi z jeho dílny nelíbí,známá má od něj sedlo protože potřebovala sedlo hned a nechtěla čekat až budu mít čas.
ok, mám totiž sedlo, které dělal, takže vzhledem k tomu, že je na lepší úrovni než Natowa mi doufám nějakou dobu vydrží... ale nebojte, jste další na řadě, máte pěkný sedla za slušnou cenu
evinka01
napsal(a):
ok, mám totiž sedlo, které dělal, takže vzhledem k tomu, že je na lepší úrovni než Natowa mi doufám nějakou dobu vydrží... ale nebojte, jste další na řadě, máte pěkný sedla za slušnou cenu
Umím za 15 ale i za 60 a víc,práce mám až hanba.Inspiraci hledám po americkejch dílnách.V létě mi dojedou nové kostry z usa k zaformování.Kdyžtak můžem pokecat po meilech. Večer bývám u netu.