Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2008 18:22

Ještě mě tak napadlo nemáte někdo starší třmeny ??? Já jsem se nějak nedohodla se sedlářem a tak je holt mám nepotažené - když je to vyčůraný pán no .......

Dřevěné nechci a tak se ptám tu a tady

22.4.2008 21:20

memmory napsal(a):
Ještě mě tak napadlo nemáte někdo starší třmeny ??? Já jsem se nějak nedohodla se sedlářem a tak je holt mám nepotažené - když je to vyčůraný pán no .......

Dřevěné nechci a tak se ptám tu a tady

On ti je Tomáš nepotáhl ? tak sedlo dovez a já ti je pošiju. napiš saddlery@seznam.cz

22.4.2008 21:29

saddlery napsal(a):
On ti je Tomáš nepotáhl ? tak sedlo dovez a já ti je pošiju. napiš saddlery@seznam.cz

No právě že mi je nepotáhl , ještě měl dodat uzdečky , poprsáky , martigel , bla bla bla a poslat třmeny no a ono najednou hups - on ani nebere telefon ............
A to ještě chtěl zaplatit dopředu , ještě že jsem mu ty peníze nedala ..........
Na kolik by to tak vyšlo mám dvě sedla .....

22.4.2008 21:32

memmory napsal(a):
No právě že mi je nepotáhl , ještě měl dodat uzdečky , poprsáky , martigel , bla bla bla a poslat třmeny no a ono najednou hups - on ani nebere telefon ............
A to ještě chtěl zaplatit dopředu , ještě že jsem mu ty peníze nedala ..........
Na kolik by to tak vyšlo mám dvě sedla .....

Kdybys mi zvedla telefon tak se dohodneme.

23.4.2008 15:00

saddlery napsal(a):
Kdybys mi zvedla telefon tak se dohodneme.

Citlivko
Lidi maj i jiný potřeby než telefon po ruce

23.4.2008 15:08

memmory napsal(a):
Citlivko
Lidi maj i jiný potřeby než telefon po ruce

23.4.2008 17:03

saddlery napsal(a):

Ještě mě tak napadlo , jak to víš ???že mám sedlo od něj ..........

23.4.2008 17:25

memmory napsal(a):

no myslím, že průměrný člověk, co umí číst ti to řekne i o půlnocivzhledem k tomu, kolikrát tu byla ta fotka a podobné téma

23.4.2008 17:27

evinka01 napsal(a):
no myslím, že průměrný člověk, co umí číst ti to řekne i o půlnocivzhledem k tomu, kolikrát tu byla ta fotka a podobné téma

No to že to víš ty evíku tak to chápu , ale Karlose jsem tady viděla poprvé
Jo Marionka pořád nic , asi čeká slona

23.4.2008 17:29

memmory napsal(a):
No to že to víš ty evíku tak to chápu , ale Karlose jsem tady viděla poprvé
Jo Marionka pořád nic , asi čeká slona

ale brouku, se tady vyskytuje víc jak půl roku, holt i některé IP adresy z nemoderky jsou proflíknuté... Marionku zdravím ať to zvládne i se slonem, sem fakt zvědavá na tu barvičku

23.4.2008 19:11

memmory napsal(a):

To bych poznal i po slepu,že jde o sedlo od Tomáše.

23.4.2008 19:33

memmory napsal(a):

Tohle je poslední sedlo ode mě,dnes ráno dodělané a takhle potahuji třmeny já.

23.4.2008 20:07

saddlery napsal(a):
Tohle je poslední sedlo ode mě,dnes ráno dodělané a takhle potahuji třmeny já.

a pes je taky v kompletu?

23.4.2008 20:08

evinka01 napsal(a):
a pes je taky v kompletu?

Hele to těžko,sedýlko je na zakázku jako vždy a Jack má dneska narozeniny a na něj nestačí ani MasterCard.

23.4.2008 20:12

saddlery napsal(a):
Hele to těžko,sedýlko je na zakázku jako vždy a Jack má dneska narozeniny a na něj nestačí ani MasterCard.

jo tak to gratulace, doufám, že aspoň dostal věnec buřtů... dala jsem dotaz do nemoderky na Vás

23.4.2008 20:19

evinka01 napsal(a):
jo tak to gratulace, doufám, že aspoň dostal věnec buřtů... dala jsem dotaz do nemoderky na Vás

mám web www.saddlery.estranky.cz a tam je toho dost i návštěvní kniha.

23.4.2008 20:22

saddlery napsal(a):
mám web www.saddlery.estranky.cz a tam je toho dost i návštěvní kniha.

ale to nemyslim... web znam, v nejblizsi dobe bohuzel obchod neudelam, neb sedylko nejakou chvili vydrzi.... dotaz byl na konkurencinebo jeste upresneni: prasknete jaky mate nazor na praci kolegy Cechtickeho pokud jeho praci znate

23.4.2008 20:26

evinka01 napsal(a):
ale to nemyslim... web znam, v nejblizsi dobe bohuzel obchod neudelam, neb sedylko nejakou chvili vydrzi.... dotaz byl na konkurencinebo jeste upresneni: prasknete jaky mate nazor na praci kolegy Cechtickeho pokud jeho praci znate

Líbí se mi jeho reiningová sedla,ale pracovní sedla se mi z jeho dílny nelíbí,známá má od něj sedlo protože potřebovala sedlo hned a nechtěla čekat až budu mít čas.

23.4.2008 20:33

saddlery napsal(a):
Líbí se mi jeho reiningová sedla,ale pracovní sedla se mi z jeho dílny nelíbí,známá má od něj sedlo protože potřebovala sedlo hned a nechtěla čekat až budu mít čas.

ok, mám totiž sedlo, které dělal, takže vzhledem k tomu, že je na lepší úrovni než Natowa mi doufám nějakou dobu vydrží... ale nebojte, jste další na řadě, máte pěkný sedla za slušnou cenu

23.4.2008 20:39

evinka01 napsal(a):
ok, mám totiž sedlo, které dělal, takže vzhledem k tomu, že je na lepší úrovni než Natowa mi doufám nějakou dobu vydrží... ale nebojte, jste další na řadě, máte pěkný sedla za slušnou cenu

Umím za 15 ale i za 60 a víc,práce mám až hanba.Inspiraci hledám po americkejch dílnách.V létě mi dojedou nové kostry z usa k zaformování.Kdyžtak můžem pokecat po meilech. Večer bývám u netu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík