madlenka
napsal(a):
Plosím, kdo máte nějaké fotky koníků (hlavně hřebců) z hřebčína Dollom, který chová welsh pony, coby a part-bredy. Moc ráda bych uvítala nějaké info o koních děkuji. Popřípadě, jestli někdo nevíte, že by mohli mít internetové stránky.
Děkuji......
Tady je Dollom Stormchild.
berta
napsal(a):
Tady je Dollom Stormchild.
Dollom Double Suprise
ale ten je už v Trewlu, na prodej..
(www.trawelstud.com)
vevunkah
napsal(a):
Dollom Double Suprise
ale ten je už v Trewlu, na prodej..
(www.trawelstud.com)
Friars Royal Surprise
Táta naší kobči a děda naší druhé kobči xD
www.dollom.unas.cz
vevunkah
napsal(a):
Friars Royal Surprise
Táta naší kobči a děda naší druhé kobči xD
www.dollom.unas.cz
buggyna

madlenka
napsal(a):
Plosím, kdo máte nějaké fotky koníků (hlavně hřebců) z hřebčína Dollom, který chová welsh pony, coby a part-bredy. Moc ráda bych uvítala nějaké info o koních děkuji. Popřípadě, jestli někdo nevíte, že by mohli mít internetové stránky.
Děkuji......
Ahoj holky, já do hřebčína chodila před 11 lety když byl ještě v Dolní Lomnici (DOL-LOM).V tý době mi bylo 10 let, takže mě musíte brát s rezervou,ale pomatuji si všechny první dovezené welshské hřebčáky i kobylky.
Pokud vás to zajímá tak mrkněte....
http:// www.fortius.websnadno.cz/ KONE_HREBCINA_DOLLOM.html
stránky nejsou mé, ale slečny která tam také chodila...
madlenka
napsal(a):
Děkuji......
Top Secret
buggyna
napsal(a):
Ahoj holky, já do hřebčína chodila před 11 lety když byl ještě v Dolní Lomnici (DOL-LOM).V tý době mi bylo 10 let, takže mě musíte brát s rezervou,ale pomatuji si všechny první dovezené welshské hřebčáky i kobylky.
Pokud vás to zajímá tak mrkněte....
http:// www.fortius.websnadno.cz/ KONE_HREBCINA_DOLLOM.html
stránky nejsou mé, ale slečny která tam také chodila...
Dollom Countryboy
madlenka
napsal(a):
Děkuji......
Jinak jsem tam byla jednou na návštěvě
evka
napsal(a):
Toto je výběh klisen s hříbaty
evka
napsal(a):
Tahle byla moc krásná
evka
napsal(a):
River Return (taky dovoz, ale plemeník)
evka
napsal(a):
River Return (taky dovoz, ale plemeník)
medunka
napsal(a):
Ahoj Evko, ten River Return je fakt fešák, tyhle tmavé s odznaky já moc ráda... Prosímtě, co to je zač? To je Wesh Cob? Kolik má KVH a tohoto fešáka mají v Dollomu? Vypadá jako tmavý ryzák, ale možná jsem slepá, jak patron. Díky za info, Káťa.
Ahojky! Jj, je to welsh cob, nar. 2000, ryzák. Bohužel jsem to fotila téměř za tmy, tak ta barva tolik nevynikne. V Dollomu by měl být (teda loni touhle dobou tam byl). Je to fešák!
evka
napsal(a):
Ahojky! Jj, je to welsh cob, nar. 2000, ryzák. Bohužel jsem to fotila téměř za tmy, tak ta barva tolik nevynikne. V Dollomu by měl být (teda loni touhle dobou tam byl). Je to fešák!
Dollom Sir William http://www.thokala-stud.com/cs/nasi-kone/