Středa- snad už poklidná a slunečnáá....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2008 08:00

rocky napsal(a):
Ahoj holky u nás svítí, co u vás??

U nás taky,Péťi... Tak snad vydrží.. Musím dopolko vedle do vsi,ale až se vrátím,chci stihnout ještě vzít Moliny ven...Než zas pofrčím do práce

23.4.2008 08:03

molly napsal(a):
U nás taky,Péťi... Tak snad vydrží.. Musím dopolko vedle do vsi,ale až se vrátím,chci stihnout ještě vzít Moliny ven...Než zas pofrčím do práce

Zdar blondýny, jsem měla po ránu ještě kupu práce fakt mazec to všechno pročítat....

23.4.2008 08:14

klawdie napsal(a):
Zdar blondýny, jsem měla po ránu ještě kupu práce fakt mazec to všechno pročítat....

Věřím klawdie, pralinka-polarka snad řádila všude a prudila do koho mohla.. Snad už dnes dá pokoj a nebude ostatním znepříjemňovat dnešní den, bylo to opravdu únavnééé...

Hele nechcete jít dnes s Jardou jezdit, já totiž ke koním dnes asi nepujdu, musím domů uklízet..Nebo řeknu Andy.

Zuzi ať ti vyjde počasí s Molinatou

23.4.2008 08:20

rocky napsal(a):

Snad vydrží... Zatím (i dle předpovědi) to tak má být...

Něco nového u koníků?

23.4.2008 08:32

molly napsal(a):
Snad vydrží... Zatím (i dle předpovědi) to tak má být...

Něco nového u koníků?

Snad ani néé. Koníci zdraví, makaj jako šrouby. V sobotu jedem s Jerrykem tu Čánku, Grace nechám doma měla by toho dost, když ji čeká cesta do prahy..
Co Molča nějaký VT v nejbližší době?

23.4.2008 08:34

rocky napsal(a):
Snad ani néé. Koníci zdraví, makaj jako šrouby. V sobotu jedem s Jerrykem tu Čánku, Grace nechám doma měla by toho dost, když ji čeká cesta do prahy..

záleží,kdy přijde říje Jinak se chystám na Bohdaneč,mám to tam ráda

23.4.2008 08:34

rocky napsal(a):

Tak a už toho mám dost. Vy jako máte v okolí tolík hobíků???? Tssssssssssss. U nás široko daleko nic. A jedu k vám i s Honzíkem na celou sez=onu
U nás zamračeno, škaredě sychravo.....

23.4.2008 08:37

lanika napsal(a):
Tak a už toho mám dost. Vy jako máte v okolí tolík hobíků???? Tssssssssssss. U nás široko daleko nic. A jedu k vám i s Honzíkem na celou sez=onu

Stačí říct Leni, vem Honzulu a přijeď!!!!!!!!

23.4.2008 08:37

lanika napsal(a):

Dobré jitro,
jsem totál hotová, nějaká rozlámaná z noci...nevím co jsem prováděla
Přeji všem vydařenou středu...a všem Vojtíkům vše nejlepší

23.4.2008 08:38

rocky napsal(a):
Stačí říct Leni, vem Honzulu a přijeď!!!!!!!!

Hele Leni však si to viděla sama, v jeden den dva VT a učást koní obrovská na obouch...

23.4.2008 08:40

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
jsem totál hotová, nějaká rozlámaná z noci...nevím co jsem prováděla
Přeji všem vydařenou středu...a všem Vojtíkům vše nejlepší

Hele, zlatka, jestli to fakt nějak vyjde, že bych se k vám v létě dostala i s koníkem....Jakože nic neslibuju, ale pevně doufám, spojíme to s nějakým VT a spláchnu 2 mouchy jednou ranou To by bylo fajn, ne?

23.4.2008 08:54

lanika napsal(a):
Hele, zlatka, jestli to fakt nějak vyjde, že bych se k vám v létě dostala i s koníkem....Jakože nic neslibuju, ale pevně doufám, spojíme to s nějakým VT a spláchnu 2 mouchy jednou ranou To by bylo fajn, ne?

To by bylo famóoozní , určitě by jsme to vymysleli a Honzíkovi tady uvolninli místečko. Když na to přijde já můžu mít na pár nocí Jerryka s Grace v jednom boxe, byli tam spolu spokojený a vešli se

23.4.2008 08:54

lanika napsal(a):

hele puso to by šlo, myslím že by jsme pro tebe nějaký usatjáko vyšpatnili, snad i u nás v roudničce, když budeš chtít a zajedem někam hopkat, nelépe kdyby bylo něco v HK, aby jsme jeli po kopytě....juuu to už by jsme ttřeba taky mohli závodit,hehe...koník je kupodivu hodný, jen ho musím dát do kupy, i když po té co se uvolnil, se dal pěkně vodit, jen odskakujem zdálky, zkušeli jsme křížek, tak budem muset máknout....segra já ho dnes beru na lonž..a stejně jarda je dlouho v práci a to já musím jet v pět odjet zas do kina, mohla bych ti kobylu vylonžovat jestli chceš, to bych měla v pohodě stihnout..

23.4.2008 08:57

klawdie napsal(a):
hele puso to by šlo, myslím že by jsme pro tebe nějaký usatjáko vyšpatnili, snad i u nás v roudničce, když budeš chtít a zajedem někam hopkat, nelépe kdyby bylo něco v HK, aby jsme jeli po kopytě....juuu to už by jsme ttřeba taky mohli závodit,hehe...koník je kupodivu hodný, jen ho musím dát do kupy, i když po té co se uvolnil, se dal pěkně vodit, jen odskakujem zdálky, zkušeli jsme křížek, tak budem muset máknout....segra já ho dnes beru na lonž..a stejně jarda je dlouho v práci a to já musím jet v pět odjet zas do kina, mohla bych ti kobylu vylonžovat jestli chceš, to bych měla v pohodě stihnout..

No jěště se to nějak vymyslí :-) A hele, nějaký ifauňacký stejnokroj, ať nás pak při dekorování všeci poznají?

23.4.2008 08:57

rocky napsal(a):

Tak já frčím zatím pááá... papaáááá .....

23.4.2008 08:58

molly napsal(a):
Tak já frčím zatím pááá... papaáááá .....

Janušku?????? Každopádně se těším i na tebe....a na společný výlet

23.4.2008 09:07

klawdie napsal(a):

Tak Andy mi ji vykydá, tak když budeš stíhat vem ji provětrat na lonž Díky

23.4.2008 09:12

lanika napsal(a):
Janušku?????? Každopádně se těším i na tebe....a na společný výlet

Holky květen se blíži, šetřete korunky,brzy se setkáme a pěkně to zas rozjedem!!!!!

23.4.2008 09:19

klawdie napsal(a):
Holky květen se blíži, šetřete korunky,brzy se setkáme a pěkně to zas rozjedem!!!!!

No jovastně, už víte kdy to tak asi bude????? Na začátku, v polovině, ke konci?

23.4.2008 10:45

lanika napsal(a):
No jovastně, už víte kdy to tak asi bude????? Na začátku, v polovině, ke konci?

Tak jsem tady z kafíčka, byla jsem s maminou. Probírali jsme tu naší stavbu roku, jelikož jsou na CHKOčku totální dementi tak stavba se bude realizovat až pokud to dobře půjde v červnu, jsou to fakt magoři. Stavbu posunuli bezdůvodně o tři metry, nelíbí se jim dveře o světné šířce 1,1 metru, prej je to moc...a jelikož stavba bude mimo osídnenou část vesnice tak musím žádat o výjimku ze zákona...no naposrání, fakt že jo...
Z trucu jsem si koupila v Alpine mikinu.těch není nikdy dost
Doufejme že dneska bude šemík již zdráv a já konečně vyrazím do Kloko...

23.4.2008 11:20

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady z kafíčka, byla jsem s maminou. Probírali jsme tu naší stavbu roku, jelikož jsou na CHKOčku totální dementi tak stavba se bude realizovat až pokud to dobře půjde v červnu, jsou to fakt magoři. Stavbu posunuli bezdůvodně o tři metry, nelíbí se jim dveře o světné šířce 1,1 metru, prej je to moc...a jelikož stavba bude mimo osídnenou část vesnice tak musím žádat o výjimku ze zákona...no naposrání, fakt že jo...
Z trucu jsem si koupila v Alpine mikinu.těch není nikdy dost
Doufejme že dneska bude šemík již zdráv a já konečně vyrazím do Kloko...

Teda paní se má, no já se právě cpu polívkou z pytlíku a vážně zvažuji že vyrazím do teska pro něco dobrého..hlavně že mám doma plnou ledničku žrádla, jen hlava děravá si zapoměla vzít

23.4.2008 11:24

rocky napsal(a):

Hoj všem, krásné slunečné poledne.... oběd dneska jistí též polívka z pytlíku, snídani jsem ještě nestihla....
Jinak, jablíčko s dírkou a trocha násilí funguje, tak ještě jednou dnes večer a konec s equipalazonem, hurá.
Zítra se na vás asi nestihnu přijít podívat, tak nám držte palec, ať to dobře dopadne....

23.4.2008 11:33

cheyenne napsal(a):
Hoj všem, krásné slunečné poledne.... oběd dneska jistí též polívka z pytlíku, snídani jsem ještě nestihla....
Jinak, jablíčko s dírkou a trocha násilí funguje, tak ještě jednou dnes večer a konec s equipalazonem, hurá.
Zítra se na vás asi nestihnu přijít podívat, tak nám držte palec, ať to dobře dopadne....

No to si piš....budem držet jak o život, nevím v kolik se v roudničce budete stavovat, ale budu tam od tří do pěti...dnes budu s konma v kruhovce...tak se třeba potkáme.

23.4.2008 11:37

klawdie napsal(a):
No to si piš....budem držet jak o život, nevím v kolik se v roudničce budete stavovat, ale budu tam od tří do pěti...dnes budu s konma v kruhovce...tak se třeba potkáme.

ahojda holky, tak vam konecne vyso pocasko to se mate, tak si to poradne uzite a ty Petulo apson poradne uklid:)))ja jdu utahat maleho ven, aby zas v noci nebyl jak z divokych vajec...

23.4.2008 11:45

pocahontaszuza napsal(a):
ahojda holky, tak vam konecne vyso pocasko to se mate, tak si to poradne uzite a ty Petulo apson poradne uklid:)))ja jdu utahat maleho ven, aby zas v noci nebyl jak z divokych vajec...

v pátek se uvidíme....

23.4.2008 11:46

rocky napsal(a):

Tak jsem zas doma...Chytla mě jarní depka,kobylu nestíhám,za chvíli abych se strojila a do práce :-( chjo... Ohřívám si k obědu "riziko"...

Evi,myslím na Vás

Je něco proti jarní depresi???

23.4.2008 11:53

molly napsal(a):
Tak jsem zas doma...Chytla mě jarní depka,kobylu nestíhám,za chvíli abych se strojila a do práce :-( chjo... Ohřívám si k obědu "riziko"...

Evi,myslím na Vás

Je něco proti jarní depresi???

Sluníčko ve tváři i na nebi, vždyt tam je hezky jak tě můžou zlobit deprese...

23.4.2008 11:54

rocky napsal(a):

čus dupy...
no, tož jsem se tu aspoń na chvilku dostala...
dneska zase akční záhul, zítra to snad bude ještě horší a v pátek odpoledne ještě klient...no, aspoň že jsem včera měla oba oře venku, i když v tom hnusném mrholení to byl fakt zážitek, Kerydelko nemá rád, když je škaredě..:) a já zas nemám ráda, když vyhazuje bez sedla:))
no, dneska musím s Ritchitanem na veterinu a snad stihnu vzít ve ryzoně..no, včera jsem ještě stihla, páč jsem prchala vcelku brzy z práce ještě i skoro úplně dovyvážet celozimní hnůj z přístřešku a navíc ho rozházet do volků na brambory, za chvilku začnu s výměnným obchodem a stavět nějaké ty oppida, si připadám jak rolník..:) a o weekendu bude sít trávu, heč:)
No, jinak sleduju že nanynka pralinka byla evidentně fest urpuťačka, akorát jsem teda nějak nic nesthla zaznamenat...no, občas sjem četla něco jejího a že by mě zrovna oslnila..:)
btw Lenuša furt plánuje výlety, venčí se tož čekám, až se nějka dáme dokupy i my spolu:))

klawdie napsal(a):

Nebo zkusím aspon tohle

klawdie napsal(a):

Klarus to je tak krasna fotka, moc vam to tam slusi

23.4.2008 11:57

kukinatost napsal(a):
čus dupy...
no, tož jsem se tu aspoń na chvilku dostala...
dneska zase akční záhul, zítra to snad bude ještě horší a v pátek odpoledne ještě klient...no, aspoň že jsem včera měla oba oře venku, i když v tom hnusném mrholení to byl fakt zážitek, Kerydelko nemá rád, když je škaredě..:) a já zas nemám ráda, když vyhazuje bez sedla:))
no, dneska musím s Ritchitanem na veterinu a snad stihnu vzít ve ryzoně..no, včera jsem ještě stihla, páč jsem prchala vcelku brzy z práce ještě i skoro úplně dovyvážet celozimní hnůj z přístřešku a navíc ho rozházet do volků na brambory, za chvilku začnu s výměnným obchodem a stavět nějaké ty oppida, si připadám jak rolník..:) a o weekendu bude sít trávu, heč:)
No, jinak sleduju že nanynka pralinka byla evidentně fest urpuťačka, akorát jsem teda nějak nic nesthla zaznamenat...no, občas sjem četla něco jejího a že by mě zrovna oslnila..:)
btw Lenuša furt plánuje výlety, venčí se tož čekám, až se nějka dáme dokupy i my spolu:))

No už aby to byla Janico a vy jste tu byli s námi a vyrazili by jsme směr DAnulík!Snad nám to všem vyjde.....
Vegáč...

23.4.2008 11:58

klawdie napsal(a):
No už aby to byla Janico a vy jste tu byli s námi a vyrazili by jsme směr DAnulík!Snad nám to všem vyjde.....
Vegáč...

Dík Zuzi, to jsme se se segrou nudila na voříškiádě, tak jsme byli dělat portrétky...

23.4.2008 12:00

klawdie napsal(a):
Dík Zuzi, to jsme se se segrou nudila na voříškiádě, tak jsme byli dělat portrétky...

ale kazdopadne ta nuda k necemu byla..portretky jsou perfektni!!:)

23.4.2008 12:03

ale kazdopadne ta nuda k necemu byla..portretky jsou perfektni!!:)

Segra má zas s Dailinkou, ale to by sem musela hodit ona, já je nemám u sebe, díky.jak se ten tvůj čokloid vubec jmenuje?

23.4.2008 12:07

rocky napsal(a):

Jsem si vzpomněla...Včera u nás byl pán a říkal,že známý má velkou krajtu No,pořídili si štěně bischonka(na mazlení), ale krajta se jim o něj postarala... Prý jim občas utekla ....
Jani,jak jsem viděla to videjko,tak mě to nakoplo Já se směju,ale kdybyste viděly včera toho pánaHotový vypravěč

23.4.2008 12:11

molly napsal(a):
Jsem si vzpomněla...Včera u nás byl pán a říkal,že známý má velkou krajtu No,pořídili si štěně bischonka(na mazlení), ale krajta se jim o něj postarala... Prý jim občas utekla ....
Jani,jak jsem viděla to videjko,tak mě to nakoplo Já se směju,ale kdybyste viděly včera toho pánaHotový vypravěč

coklik je Archie, je to pekny zlobidlo ale zatim je to jeste miminko takze se umi i tulit:)..heh jinak ja vim proc nemam rada hady:) chudak pan...nebo spis teda pejsek

23.4.2008 12:15

coklik je Archie, je to pekny zlobidlo ale zatim je to jeste miminko takze se umi i tulit:)..heh jinak ja vim proc nemam rada hady:) chudak pan...nebo spis teda pejsek

ocas umi byt roztomilej:)ale trvdou ruku a cvicak na nej jinak bych z nej vyrostla:)

23.4.2008 12:20

ocas umi byt roztomilej:)ale trvdou ruku a cvicak na nej jinak bych z nej vyrostla:)

No jackové se mi moc libí, ale já bych to nechtěla na mě jsou moc akční...neměla bych na to tolik času, jsem ráda že ty dvě mařeny se vyblázní spolu, a pak spolu někde omdlí....ufff...heh včera branbora pásla stádo oveček, a jak ona je ostříhaná a oni taky tak se mezi nima uplně ztrácela

23.4.2008 12:23

klawdie napsal(a):
No jackové se mi moc libí, ale já bych to nechtěla na mě jsou moc akční...neměla bych na to tolik času, jsem ráda že ty dvě mařeny se vyblázní spolu, a pak spolu někde omdlí....ufff...heh včera branbora pásla stádo oveček, a jak ona je ostříhaná a oni taky tak se mezi nima uplně ztrácela

23.4.2008 12:23

rocky napsal(a):

Chci taky jedno A plnééé

23.4.2008 12:25

klawdie napsal(a):

nezmiňujte akční a hyperaktivní psy, bo to ta moje hyperaktivní a nezničitelná bestyja uslyší..:)))
jdu s ním 4 km pěšky k nám, on nalítá tak dvakrát tolik, pak prostěoxiduje, když si dělám kolem koní, pak jde se mnou navyjížďku - když mám nervy na to, že se bude plantat koňům pod nohama a mě hryzat do boty, a pak jdeme zas ty 4 km od našich domů..já sjem rozbitá jak ciganské hračky a on zřejmě po celém tom dni taky..přijde, zbouchá večeři a pak už chrní...a panoček samozřejmě nebude spinkat bez polštářku:))

23.4.2008 12:25

molly napsal(a):
Chci taky jedno A plnééé

hmmm,dala bych si říct....

23.4.2008 12:26

molly napsal(a):
Chci taky jedno A plnééé

a prachy už vůbec nezmiňujte...:)))
kurnik, si snad zařídím nějakou soukromou tiskárnu...:)

23.4.2008 12:26

molly napsal(a):

Zuzice, kde ty na to chodí čéče...mám hned chuť na šoko...

23.4.2008 12:27

kukinatost napsal(a):

Mysli i na měééé

23.4.2008 12:28

kukinatost napsal(a):

mmm, Zuzajdi, skvělý antidepkovací program - 2-3 flašky šampusu a 5-6 tabulek luxusní čokolády:)))
ale na mě nejvíc funguje čištění halvy lítáním na ořu..jsem nedávno Gasinu málem uštvala, ale že se jí to líbilo....btw ryzoň se nezdá, úplně v klidu dávala plňasa od kámošky....:)

23.4.2008 12:30

kukinatost napsal(a):
mmm, Zuzajdi, skvělý antidepkovací program - 2-3 flašky šampusu a 5-6 tabulek luxusní čokolády:)))
ale na mě nejvíc funguje čištění halvy lítáním na ořu..jsem nedávno Gasinu málem uštvala, ale že se jí to líbilo....btw ryzoň se nezdá, úplně v klidu dávala plňasa od kámošky....:)

to je fabrika

23.4.2008 12:41

molly napsal(a):
to je fabrika

Končím....Pěkný odpoledne všem Užijte si slunka,já už zas jen skrze výlohu

23.4.2008 13:04

molly napsal(a):
Končím....Pěkný odpoledne všem Užijte si slunka,já už zas jen skrze výlohu

Tak koukám že jste se zase pěkně rozjeli!! Já byla na skok nakupovat s kámoškou bundu, tak mám nové tričko a podprsenku. Někteřím ukážu v pátek
Venku pěkný vedro v práci žádná práce..

Zuzi v pátek s tebou můžu počítat???

23.4.2008 13:21

rocky napsal(a):
Tak koukám že jste se zase pěkně rozjeli!! Já byla na skok nakupovat s kámoškou bundu, tak mám nové tričko a podprsenku. Někteřím ukážu v pátek
Venku pěkný vedro v práci žádná práce..

Zuzi v pátek s tebou můžu počítat???

Hej a co jsi koupila mě ty potvůrko, vy máte teda taky pěknou pracovní náplň¨? Písala jsem ti mejlík tak vytvoř odpovědi...máš pro mý věci?

23.4.2008 13:46

klawdie napsal(a):
Hej a co jsi koupila mě ty potvůrko, vy máte teda taky pěknou pracovní náplň¨? Písala jsem ti mejlík tak vytvoř odpovědi...máš pro mý věci?

Věci už mám nachystaný doma.. to víš mi se tady moc nepředřem

Přidejte reakci

Přidat smajlík