Výstava v Praze v Troji

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2008 18:19

Tak jsem se dnes vrátil z Trojáku,počasí uplně na houby,kolbiště venku dost na mokrém,ale v hale fajn.

25.4.2008 19:43

saddlery napsal(a):
Tak jsem se dnes vrátil z Trojáku,počasí uplně na houby,kolbiště venku dost na mokrém,ale v hale fajn.

a co stánky?Mají výběr a nějaký výhodný ceny?

25.4.2008 19:46

eliska84 napsal(a):
a co stánky?Mají výběr a nějaký výhodný ceny?

Hele je tam Max haken -Pinto,aneb sedlářský kolega z Prahy,equiservis,Mastná,uzené sýry,kovové doplnky a přívěšky,country doplnky Bočan,Bartoš sattlerwaren a ceny jako na obchodech.

25.4.2008 19:54

saddlery napsal(a):
Hele je tam Max haken -Pinto,aneb sedlářský kolega z Prahy,equiservis,Mastná,uzené sýry,kovové doplnky a přívěšky,country doplnky Bočan,Bartoš sattlerwaren a ceny jako na obchodech.

A co je tam za koníky - na co se mám zítra těšit ?
Snad bude lepší počasí

25.4.2008 20:14

blanche napsal(a):
A co je tam za koníky - na co se mám zítra těšit ?
Snad bude lepší počasí

Hodně parkur,drezura,něco málo chladné krve,moc ty koně neznám,jen tak z doslechu.Něco málo z Kladrub,asi tam bude i western,haflingové,od všeho něco.

25.4.2008 20:20

saddlery napsal(a):
Hodně parkur,drezura,něco málo chladné krve,moc ty koně neznám,jen tak z doslechu.Něco málo z Kladrub,asi tam bude i western,haflingové,od všeho něco.

A nejsou ještě nějaké fotky ?
Aby mě to namlsalo ?

25.4.2008 20:37

blanche napsal(a):

A nejsou ještě nějaké fotky ?
Aby mě to namlsalo ?

Já cvak jen tuhle jednu,měli jsme dost naspěch a zakecal jsem se s Maxem a slabá baterka v digoši je taky k ničemu,holt tam zítra musíš.

25.4.2008 20:40

saddlery napsal(a):
Já cvak jen tuhle jednu,měli jsme dost naspěch a zakecal jsem se s Maxem a slabá baterka v digoši je taky k ničemu,holt tam zítra musíš.

25.4.2008 21:28

blanche napsal(a):

Jéé,zdravím,já tam byla taky ve stánku Turistiky na koni,taková malá ošklivá brejlatá Douchová.Toho lipicána mám na zadních,ale dám je až zítra,baterka už nechce spolupracovat dneska.Bylo to príma,až na tu kosu a to šílený počasí.Tak ať mají zítra všicí krásně.

26.4.2008 08:45

jaruska napsal(a):
Jéé,zdravím,já tam byla taky ve stánku Turistiky na koni,taková malá ošklivá brejlatá Douchová.Toho lipicána mám na zadních,ale dám je až zítra,baterka už nechce spolupracovat dneska.Bylo to príma,až na tu kosu a to šílený počasí.Tak ať mají zítra všicí krásně.

Tak tady je,ale omlouvám se,je to maličko mázlý...

26.4.2008 08:47

jaruska napsal(a):
Tak tady je,ale omlouvám se,je to maličko mázlý...

Mě osobně se moc líbili tohle norici.

26.4.2008 08:48

jaruska napsal(a):
Mě osobně se moc líbili tohle norici.

Tohle taky nemělo chybu.

26.4.2008 15:55

jaruska napsal(a):

Měl jsem ukrutný cukání šrajtofle si tam nějaký ten skvost na zed koupit.

26.4.2008 16:30

saddlery napsal(a):
Měl jsem ukrutný cukání šrajtofle si tam nějaký ten skvost na zed koupit.

Tak teda výstava nic moc...koní dost málo,stejně tak stánků...nic levnýho.Pokud jde někdo na parkury,tak dobrý....

26.4.2008 20:54

eliska84 napsal(a):
Tak teda výstava nic moc...koní dost málo,stejně tak stánků...nic levnýho.Pokud jde někdo na parkury,tak dobrý....

Tak já přidám také něco, byla jsem na kukačku s manželem, stánky a stáje okolo výstavy jsme také jen tak prolétli, jeli jsme hlavně kvůli parkurům, jelikož tam bylo spousta známých Tak jsem také něco málo nafotila, počasí opravdu přálo, tentokráte jsem ale fotky z parkurů pojala trochu do přírodnaVíce fotek na www.jana-malikova.websnadno.cz , sekce akce(dole)

27.4.2008 20:27

jaruska napsal(a):
Tohle taky nemělo chybu.

Ten se Ále moc povedl - nechci se chlubit, ale prý podle mé fotky - moc potěšilo - měla jsem jich nacvakaných více

27.4.2008 20:28

blanche napsal(a):
Ten se Ále moc povedl - nechci se chlubit, ale prý podle mé fotky - moc potěšilo - měla jsem jich nacvakaných více

Bylo tam víc kousků ke koupi na zed,asi bych si nevybral.

27.4.2008 20:47

saddlery napsal(a):
Bylo tam víc kousků ke koupi na zed,asi bych si nevybral.

Blani,nedivím se,fotíš opravdu moc hezky!
Taky bych si nedokázala vybrat,tohle jsou moc hezký dárky k třeba svátku.
A já mám svátek ááááž v červenci...

Přidejte reakci

Přidat smajlík