Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2008 21:37

radule napsal(a):
..tak si tady pokecam sama

tak začni..;) ahojda..jsem tu jen na skok, co se mattes vysprší...

25.4.2008 21:39

jenysimons napsal(a):
tak začni..;) ahojda..jsem tu jen na skok, co se mattes vysprší...

...hezkyyyy, tady nekdo jeeee. Jak se vede jeny?. Co je dnes v telce, ze tu nikdo neni?

25.4.2008 21:42

radule napsal(a):
...hezkyyyy, tady nekdo jeeee. Jak se vede jeny?. Co je dnes v telce, ze tu nikdo neni?

čoveče v telce nic moc, teda pro mě nic zajímavýho, ale tak je zase jednou konečně pátek večer, to by jen blázen (já a radule) seděl doma.. Jak se vede?? hele, za co ten tvůj oř vyhrál tu zlatou?? sem ti ani nepogratulovala..

25.4.2008 21:44

jenysimons napsal(a):
čoveče v telce nic moc, teda pro mě nic zajímavýho, ale tak je zase jednou konečně pátek večer, to by jen blázen (já a radule) seděl doma.. Jak se vede?? hele, za co ten tvůj oř vyhrál tu zlatou?? sem ti ani nepogratulovala..

...no jo, ja bych taky razila,ale nejak nemuzu. jo sel hobiky a vyhral si dve souteze,dedek jeden...

25.4.2008 21:49

radule napsal(a):
...no jo, ja bych taky razila,ale nejak nemuzu. jo sel hobiky a vyhral si dve souteze,dedek jeden...

a to parkurek?? tak proč nevyrazíš? Mě se nikam ani nechce..mamina se po 11 dnech v noci vrací z Egypta, těším se na ní.. a přiznám se..pokud nejedeme v pátek do čajovny, nejdeme na pokra nebo náhodou na nákej koncík, tak mě to nikam netáhne..nebaví mě sedět v hospě..

25.4.2008 21:49

radule napsal(a):

Jééé, posílám kamaráda - Pepíka

25.4.2008 21:51

jenysimons napsal(a):
a to parkurek?? tak proč nevyrazíš? Mě se nikam ani nechce..mamina se po 11 dnech v noci vrací z Egypta, těším se na ní.. a přiznám se..pokud nejedeme v pátek do čajovny, nejdeme na pokra nebo náhodou na nákej koncík, tak mě to nikam netáhne..nebaví mě sedět v hospě..

...mam malyho v postylce a ten me nikam nepusti... Jo parkurek 80-90 a 90-100, nic prekotnyho, ale krasny, ze dedecek je jeste ve forme a buhvi jak dlouho predtim nic nedelal.

25.4.2008 21:52

tesky napsal(a):
Jééé, posílám kamaráda - Pepíka

...ten je hezkej, mam jeste Pepinu

25.4.2008 21:53

radule napsal(a):
...ten je hezkej, mam jeste Pepinu

no ty jo, radule, tak to je fakt super..to bych z něj měla taky radost..ale přiznám se, že kůn je to moc krásnej..jak jsi sem dávala fotky z těch hobbyků, tak mu to tam moc slušelo i s tím jezdcem, kterýmu to v saku taky moc seklo..

25.4.2008 21:59

jenysimons napsal(a):
no ty jo, radule, tak to je fakt super..to bych z něj měla taky radost..ale přiznám se, že kůn je to moc krásnej..jak jsi sem dávala fotky z těch hobbyků, tak mu to tam moc slušelo i s tím jezdcem, kterýmu to v saku taky moc seklo..

no nic, tak já se zase loučím...ani jsem se ti tu nestihla svěřit s mýmamimumi (mojema) problémamamamamama () tak papa a dobrou..;)

25.4.2008 22:03

jenysimons napsal(a):
no nic, tak já se zase loučím...ani jsem se ti tu nestihla svěřit s mýmamimumi (mojema) problémamamamamama () tak papa a dobrou..;)

...papa Jeny, dik za pokec

olga visnakova

25.4.2008 22:12
olga visnakova

radule napsal(a):
...papa Jeny, dik za pokec

čusík holky, tak zítra nás čeká ten kurzík a dnes p. Nykl zavedl tu nezaveditelnou kobču do stáje, tak mám radost za Hančus. Jo a Medly zase dnes vyváděl, ožívá, jupíííí.

25.4.2008 22:20

olga visnakova napsal(a):
čusík holky, tak zítra nás čeká ten kurzík a dnes p. Nykl zavedl tu nezaveditelnou kobču do stáje, tak mám radost za Hančus. Jo a Medly zase dnes vyváděl, ožívá, jupíííí.

...ahoj Oli, tak to je super, pacient dostava chut do zivota, drzim palce. A at vam to vyjde, a hlavne vse dokumentuj, at se mame cim kochat!!!!

olga visnakova

25.4.2008 22:22
olga visnakova

radule napsal(a):
...ahoj Oli, tak to je super, pacient dostava chut do zivota, drzim palce. A at vam to vyjde, a hlavne vse dokumentuj, at se mame cim kochat!!!!

ahoj radule-neboj, fotoaparát nažhaven.................jdu chrupat, at ráno nepadnu

25.4.2008 22:31

ahoj radule-neboj, fotoaparát nažhaven.................jdu chrupat, at ráno nepadnu

...dobrou

26.4.2008 08:43

radule napsal(a):
...dobrou

Čauky holky jsem našla starší fotky a tak jsem vám chtěla ukázat , že já fakt i vím co je to závod , nebo nějaká koňská akce ............
Nekoukat na koně nejni můj ........

26.4.2008 08:45

memmory napsal(a):
Čauky holky jsem našla starší fotky a tak jsem vám chtěla ukázat , že já fakt i vím co je to závod , nebo nějaká koňská akce ............
Nekoukat na koně nejni můj ........

26.4.2008 08:46

memmory napsal(a):

A nevím jestli sem nakukuje - Pro Evíka .....

26.4.2008 09:48

memmory napsal(a):
A nevím jestli sem nakukuje - Pro Evíka .....

No tak se posuneme vejš

26.4.2008 10:18

memmory napsal(a):
No tak se posuneme vejš

To tady nikdo nemá dlouhou chvíly ????
No já čekám na mamču až douklízí v hodspodě ať můžeme vyrazit na koníčkách ........

26.4.2008 10:24

memmory napsal(a):
To tady nikdo nemá dlouhou chvíly ????
No já čekám na mamču až douklízí v hodspodě ať můžeme vyrazit na koníčkách ........

...sice nemam dlouhou chvily,Matysek jeste nespi, ale tak ti sem teda napisu, at si taky nepovidas sama jak ja vcera...

26.4.2008 10:26

radule napsal(a):
...sice nemam dlouhou chvily,Matysek jeste nespi, ale tak ti sem teda napisu, at si taky nepovidas sama jak ja vcera...

Děkujííííííí

26.4.2008 10:33

memmory napsal(a):
Děkujííííííí

...jak ti slapou kaceny

26.4.2008 11:45

radule napsal(a):

kde jste kdo

26.4.2008 12:17

red and white napsal(a):
kde jste kdo

...raw se nam teprve probudila, ze? Primo k obedu

26.4.2008 12:41

radule napsal(a):
...raw se nam teprve probudila, ze? Primo k obedu

čusik holky slezla jsem z koně a jedu do práce tak se tu mějte .......

26.4.2008 13:01

memmory napsal(a):
čusik holky slezla jsem z koně a jedu do práce tak se tu mějte .......

radule: jak jsi to uhodla??

26.4.2008 13:04

red and white napsal(a):
radule: jak jsi to uhodla??

...raw, uz zname tve vstavani o vikendu co si mela dobryho?

26.4.2008 13:44

radule napsal(a):
...raw, uz zname tve vstavani o vikendu co si mela dobryho?

no já jsem měla jet ráno na ranč, ale nechtělo se mi v 8 vstávat pojedu tam příští víkend, domluvit si jestli teda půjdu zase tam na brigádu nebo ne... fakt váhám!

ale zítra budu vstávat brzo jedu dělat na barák výběhy pro koně

26.4.2008 16:27

red and white napsal(a):
no já jsem měla jet ráno na ranč, ale nechtělo se mi v 8 vstávat pojedu tam příští víkend, domluvit si jestli teda půjdu zase tam na brigádu nebo ne... fakt váhám!

ale zítra budu vstávat brzo jedu dělat na barák výběhy pro koně

...radule, máš něco proti vstávání k obědu?? kdyby mě dnes nevzbudil v 11 mattes, tak bych taky chrápala do dvanácti...a bráchu jsem taky byla budit, že jedeme na oběd...

26.4.2008 20:40

jenysimons napsal(a):
...radule, máš něco proti vstávání k obědu?? kdyby mě dnes nevzbudil v 11 mattes, tak bych taky chrápala do dvanácti...a bráchu jsem taky byla budit, že jedeme na oběd...

jeny: na co vstávat brzo když si můžu užit klidného spánku

já se toho musím nabažit brzo už se jen tak nevyspím když budu muset ráno pouštět koně... jedna z výhod ustájení koní - ráno vám je vyvedou ven a nakrměj

26.4.2008 20:46

jenysimons napsal(a):

...jeny nic proti tomu nemam, jen nahlas zavidim

...ahoj raw

26.4.2008 20:47

radule napsal(a):
...jeny nic proti tomu nemam, jen nahlas zavidim

...ahoj raw

ahoj radul jaký si měla den??

26.4.2008 20:51

red and white napsal(a):
ahoj radul jaký si měla den??

no neke, někdo se tu objevil, jooo?? ahojda holky...

nerčí: naprosto souhlasím, já si to taky užívám...dycky se těším na vejkend, až se budu moct konečně vyspat, ale co je horší, tak to, že mi to doma táta hrozně závidí a tak nám nadává... a jinak máš recht, že v tomhle má ustájení mrtě výhodu, ale i tak...byla bych ochotná si na to zvyknout, kdybych mohla mít koníka doma...člověk si na to dřív či pozdějc zvykne...

radule, ahojda... ty asi nemůžeš, kvůli malýmu, coo??

26.4.2008 20:54

jenysimons napsal(a):
no neke, někdo se tu objevil, jooo?? ahojda holky...

nerčí: naprosto souhlasím, já si to taky užívám...dycky se těším na vejkend, až se budu moct konečně vyspat, ale co je horší, tak to, že mi to doma táta hrozně závidí a tak nám nadává... a jinak máš recht, že v tomhle má ustájení mrtě výhodu, ale i tak...byla bych ochotná si na to zvyknout, kdybych mohla mít koníka doma...člověk si na to dřív či pozdějc zvykne...

radule, ahojda... ty asi nemůžeš, kvůli malýmu, coo??

jeny: člověk si zvykne úplně na všechno když musí,.... ale že to bylo straaašně těžký zvyknout si o výkendu vstávAT k obědu co??

26.4.2008 20:55

red and white napsal(a):
jeny: člověk si zvykne úplně na všechno když musí,.... ale že to bylo straaašně těžký zvyknout si o výkendu vstávAT k obědu co??

nerčí: tak to si teda piš, zvykala jsem si na to hrozně dlouho, naši mě do toho furt nutili, tak jsem musela přistoupit... jak se vede??

26.4.2008 20:58

jenysimons napsal(a):
nerčí: tak to si teda piš, zvykala jsem si na to hrozně dlouho, naši mě do toho furt nutili, tak jsem musela přistoupit... jak se vede??

vede se celkem super....

já už se snad začnu i modlit aby Omar konečně vylínal .... popela už téměř bez srsti, hebká, o von pořád chundelatej, to přejedeš po něm rukou a zvedne se vlna chlupů... jako by začalo sněžit než on vylíná tak začne zase nasazovat srts na další zimu

26.4.2008 21:00

red and white napsal(a):
vede se celkem super....

já už se snad začnu i modlit aby Omar konečně vylínal .... popela už téměř bez srsti, hebká, o von pořád chundelatej, to přejedeš po něm rukou a zvedne se vlna chlupů... jako by začalo sněžit než on vylíná tak začne zase nasazovat srts na další zimu

nerčí: jeee, já v tom nejsem sama..Dino je taky krásně vylínanej (jarka ho asi čistí několikrát denně) a z Diega to furt lítá...je to děs, nesnáším přelínání...

26.4.2008 21:01

jenysimons napsal(a):
nerčí: jeee, já v tom nejsem sama..Dino je taky krásně vylínanej (jarka ho asi čistí několikrát denně) a z Diega to furt lítá...je to děs, nesnáším přelínání...

já to čistim deně a furt nic... deně z něj mám plnou igelitku chlupů... já chci lééto

26.4.2008 21:03

red and white napsal(a):
já to čistim deně a furt nic... deně z něj mám plnou igelitku chlupů... já chci lééto

taky..dycky když tam přijedu, tak první co, tak ho vyčistím a drhnu ho hřbílkem mrtě dlouho...furt to lítá a furt to nekončí..

26.4.2008 21:04

radule napsal(a):

proto jsem řikala, příště až si budu kupovat koně bude to jedině achal-teke

26.4.2008 21:06

red and white napsal(a):
proto jsem řikala, příště až si budu kupovat koně bude to jedině achal-teke

achal tekinci nepřelínaj nebo nemaj srst, nebo jakou to s tím má spojitost?? Dnes jsem vzala Diega na pastevní procházku, seno mu po tom broušení furt nějak nejde žrát, ale pást se zvládá skvěle...skoro dvě hodiny jsem ho pásla, byla jsem zmrzlá, ale měla jsem radost, že může radostně žrát...

26.4.2008 21:09

jenysimons napsal(a):
achal tekinci nepřelínaj nebo nemaj srst, nebo jakou to s tím má spojitost?? Dnes jsem vzala Diega na pastevní procházku, seno mu po tom broušení furt nějak nejde žrát, ale pást se zvládá skvěle...skoro dvě hodiny jsem ho pásla, byla jsem zmrzlá, ale měla jsem radost, že může radostně žrát...

no oni mají maximálně jemňounkou srst, a zimní skoro žádnou.... rozhoně vylínají hned, a ne jako hucul co má deseticentimetrový chlupy a líná celej rok

u nás svítilo slunko, taky jsem vyrazila na louku s koníkama ale vydržela jsem asi 20minut

26.4.2008 21:11

red and white napsal(a):
no oni mají maximálně jemňounkou srst, a zimní skoro žádnou.... rozhoně vylínají hned, a ne jako hucul co má deseticentimetrový chlupy a líná celej rok

u nás svítilo slunko, taky jsem vyrazila na louku s koníkama ale vydržela jsem asi 20minut

no u nás bylo doslova aprílový počasí...ráno slunko, pak vítr jak prase, pak zase slunko..no šílenost...byla jsem fatk hrozně zmrzlá, ale diego byl spokojenej..jinak není to jen u huculů..u těch je to asi o něco horší, ale Diego má taky sakra dlouhý chlupy, hlavně na břiše a mezi žuchvama...vypadá jak kozel..

26.4.2008 21:29

jenysimons napsal(a):
no u nás bylo doslova aprílový počasí...ráno slunko, pak vítr jak prase, pak zase slunko..no šílenost...byla jsem fatk hrozně zmrzlá, ale diego byl spokojenej..jinak není to jen u huculů..u těch je to asi o něco horší, ale Diego má taky sakra dlouhý chlupy, hlavně na břiše a mezi žuchvama...vypadá jak kozel..

třeba je kříženej .... s kozou...

mě se dneska zdálo že mi někdo nabízel koně kříženýho s ovcí.. to mám sny co

26.4.2008 21:34

red and white napsal(a):
třeba je kříženej .... s kozou...

mě se dneska zdálo že mi někdo nabízel koně kříženýho s ovcí.. to mám sny co

hezký pepiku, to máš taky dobrý sny...znám to..naposled jsem měla sen, že jsem jela na vyjíždku se spoustou holek..a šli sme po asfaltce z nákýho prudkýho kopce a jel nákladák (není v tom podtext zaříkávače koní ) no a všichni koníci a holky umřely až na mě s Diegem, ale my sme z toho oba vyšli naprosto cajk..

26.4.2008 21:38

jenysimons napsal(a):
hezký pepiku, to máš taky dobrý sny...znám to..naposled jsem měla sen, že jsem jela na vyjíždku se spoustou holek..a šli sme po asfaltce z nákýho prudkýho kopce a jel nákladák (není v tom podtext zaříkávače koní ) no a všichni koníci a holky umřely až na mě s Diegem, ale my sme z toho oba vyšli naprosto cajk..

no takový noční můry
já musím jít, televize volá měj se pa

26.4.2008 21:43

red and white napsal(a):
no takový noční můry
já musím jít, televize volá měj se pa

taky koukám, neboj..ale mám to v pokoji, tak můžu aj datlit..ahojda..;)

27.4.2008 20:00

jenysimons napsal(a):
taky koukám, neboj..ale mám to v pokoji, tak můžu aj datlit..ahojda..;)

je tu někdooooooooooooooooooooo??

27.4.2008 20:13

jenysimons napsal(a):
je tu někdooooooooooooooooooooo??

...chvilicku jaaaa

27.4.2008 20:21

radule napsal(a):
...chvilicku jaaaa

nazdárek, slečno..;) tak jakej byl vejkend??

27.4.2008 20:27

jenysimons napsal(a):
nazdárek, slečno..;) tak jakej byl vejkend??

...ahoj, uz pani bohuzel, novikend hruza, ja asi zacnu bejt na zensky, protoze chlapy nechapu a to mam doma dva... Co ty?

27.4.2008 20:32

radule napsal(a):
...ahoj, uz pani bohuzel, novikend hruza, ja asi zacnu bejt na zensky, protoze chlapy nechapu a to mam doma dva... Co ty?

copak ti ty dva prováděj? nebo jen starší? ty už jsi vdaná?, tak to pardooooon.. Já?? tak normál..dnes jsem prvně jezdila na udidle od broušení, Diego pořád moc nechce žrát seno, ale pase se skvěle, čím to může bejt? Prej sena nechává dost a kolikrát k tomu ani nejde..:(

27.4.2008 20:36

jenysimons napsal(a):
copak ti ty dva prováděj? nebo jen starší? ty už jsi vdaná?, tak to pardooooon.. Já?? tak normál..dnes jsem prvně jezdila na udidle od broušení, Diego pořád moc nechce žrát seno, ale pase se skvěle, čím to může bejt? Prej sena nechává dost a kolikrát k tomu ani nejde..:(

...trava je lepsi, co by se precpaval senem, kdyz ma travicku, je chytrej

27.4.2008 20:39

radule napsal(a):
...trava je lepsi, co by se precpaval senem, kdyz ma travicku, je chytrej

já si to taky myslím...je fakt, že trávy ještě moc není, teda ne na jízdárně, kam se ted pouštěj, ale včera jsem s ním byla dvě hodiny na pastevní procházce a za celou dobu skoro nezvedl hlavu od těch trsů.. a právě včera nechtěl k tomu senu ani jít..tak jsem si říkala, že by to mohlo bejt tím..tak co ty chlapy?? japak tě trápí??

27.4.2008 20:41

jenysimons napsal(a):
já si to taky myslím...je fakt, že trávy ještě moc není, teda ne na jízdárně, kam se ted pouštěj, ale včera jsem s ním byla dvě hodiny na pastevní procházce a za celou dobu skoro nezvedl hlavu od těch trsů.. a právě včera nechtěl k tomu senu ani jít..tak jsem si říkala, že by to mohlo bejt tím..tak co ty chlapy?? japak tě trápí??

...chlapy, spis ten starsi. Ale to bych mohla psat do nekonecna. Vim, ze taky nejsem svatousek, ale ta jeho uminenost je neco nesnesitelnyho

27.4.2008 20:43

radule napsal(a):
...chlapy, spis ten starsi. Ale to bych mohla psat do nekonecna. Vim, ze taky nejsem svatousek, ale ta jeho uminenost je neco nesnesitelnyho

no asi tak, je to CHLAP a neuděláš s tím nic...znám to...

27.4.2008 20:44

jenysimons napsal(a):
no asi tak, je to CHLAP a neuděláš s tím nic...znám to...

...me bude jeste rozcilovat, sbalim kufry a jedu do cech Bud si to pak rozmysli, nebo taky ne...

27.4.2008 20:45

radule napsal(a):
...me bude jeste rozcilovat, sbalim kufry a jedu do cech Bud si to pak rozmysli, nebo taky ne...

až takhle jo?? no panejo...ale byla bys aspon u toho tvýho Bedy

27.4.2008 20:50

jenysimons napsal(a):
až takhle jo?? no panejo...ale byla bys aspon u toho tvýho Bedy

...jedno plus,jinak samy minus. Kdyby nebyl Matysek tak by to bylo jednodussi Ale to je to nejlepsi co me potkalo

27.4.2008 20:53

radule napsal(a):
...jedno plus,jinak samy minus. Kdyby nebyl Matysek tak by to bylo jednodussi Ale to je to nejlepsi co me potkalo

věřím, že prcek je super...já se na to na jednu stranu docela těším...mamina s mattesem mi už několíkrát v poslední době říkali, že se ted nějak moc rozplejvám nad malejma dětma... jsem asi náká zase vyspější...(dobrej vtip )

27.4.2008 20:56

jenysimons napsal(a):
věřím, že prcek je super...já se na to na jednu stranu docela těším...mamina s mattesem mi už několíkrát v poslední době říkali, že se ted nějak moc rozplejvám nad malejma dětma... jsem asi náká zase vyspější...(dobrej vtip )

...^deti jsou super, ale musi prijit ve spravny cas...

27.4.2008 20:58

radule napsal(a):

čau babky jak je.... já měla dneska den, nachomejtla jsem se k operaci koně.... jela jsem se podívat na ranč kde jsem měla kobču jen tak pokecat a hned mě využili

27.4.2008 20:59

radule napsal(a):

no to je mi jasný...je mi 18 a to vím, že není ten správnej čas..klepu si na hlavu, když se mi donese, že mattesova bejvalá spolužačka (je mu 21) má už dneska roční dítě...ale je to hold otázka každýho věc...jinak tvůj matýsek je kouzelnej..

27.4.2008 21:00

jenysimons napsal(a):
no to je mi jasný...je mi 18 a to vím, že není ten správnej čas..klepu si na hlavu, když se mi donese, že mattesova bejvalá spolužačka (je mu 21) má už dneska roční dítě...ale je to hold otázka každýho věc...jinak tvůj matýsek je kouzelnej..

nerčí: nazdárek tetko..tak to ti teda asi ani nezávidím..copak se operovalo? bereš tu brigádu nebo ne??

27.4.2008 21:01

radule napsal(a):

jeny: já ještě nevím, pořád mě tam tahaj, dneska jsem mluvila s kamarádem a ten tam asi půjde, ( na dílnu ) takže to asi vemu aspoň tam nebudu sama

operoval se výrůstek na břiše

27.4.2008 21:02

jenysimons napsal(a):
nerčí: nazdárek tetko..tak to ti teda asi ani nezávidím..copak se operovalo? bereš tu brigádu nebo ne??

...to neni o veku jeny, aleo tom jestli je clovek pripraven, znam 19-ti lety supr maminy a naopak Dik za pochvalu...

...ahoj raw

27.4.2008 21:03

red and white napsal(a):
jeny: já ještě nevím, pořád mě tam tahaj, dneska jsem mluvila s kamarádem a ten tam asi půjde, ( na dílnu ) takže to asi vemu aspoň tam nebudu sama

operoval se výrůstek na břiše

radule: proto jsem taky psala, že je to otázka každýho věc...

nerčí: já bejt tebou, tak do toho jdu na hned...závidím ti takovou nabídku..

27.4.2008 21:04

jenysimons napsal(a):
radule: proto jsem taky psala, že je to otázka každýho věc...

nerčí: já bejt tebou, tak do toho jdu na hned...závidím ti takovou nabídku..

...jeny, holka rozumna

27.4.2008 21:07

radule napsal(a):
...jeny, holka rozumna

radule, jak na co, víš?! jsem přece pubertačka...

27.4.2008 21:08

radule napsal(a):
...jeny, holka rozumna

jeny: no ono neni tak moc o co stát dřina za nic moc peníze... ani nevím proč tam zase chci, asi kvuli těm lidem, ale každý léto jsem přišla opravdu hotová, za 2 měsíce jenom dva dny volna, práce od 7mi ráno do 6ti do večera.... ale jo asi do toho jdu, bylo nás tam banda lidí cirka ve stejnym věku, byla sranda, doma jsem nebyla celý dva měsíce, jen jednou jsem se přišla vyspat když jsem dělala druhej den přijímačky

Krucííí já tam asi fakt jdu

27.4.2008 21:13

red and white napsal(a):
jeny: no ono neni tak moc o co stát dřina za nic moc peníze... ani nevím proč tam zase chci, asi kvuli těm lidem, ale každý léto jsem přišla opravdu hotová, za 2 měsíce jenom dva dny volna, práce od 7mi ráno do 6ti do večera.... ale jo asi do toho jdu, bylo nás tam banda lidí cirka ve stejnym věku, byla sranda, doma jsem nebyla celý dva měsíce, jen jednou jsem se přišla vyspat když jsem dělala druhej den přijímačky

Krucííí já tam asi fakt jdu

no tak vidíš..je to sice dřina, ale když tam je takováhle super banda a užiješ si tam spoustu legrace a ještě ke všemu vyděláš nějaký penízky, tak proč do toho nejít..?! já se přiznám, že mě ve všem tak trochu brání ten Diego..kdybych neměla vlastního koníka, tak bych se na celý prázdniny sebrala a jela někam do stáje makat...kamkoli...za cokoli, ale jela bych..Diego mě drží doma no..

27.4.2008 21:20

jenysimons napsal(a):
no tak vidíš..je to sice dřina, ale když tam je takováhle super banda a užiješ si tam spoustu legrace a ještě ke všemu vyděláš nějaký penízky, tak proč do toho nejít..?! já se přiznám, že mě ve všem tak trochu brání ten Diego..kdybych neměla vlastního koníka, tak bych se na celý prázdniny sebrala a jela někam do stáje makat...kamkoli...za cokoli, ale jela bych..Diego mě drží doma no..

tak ho vem s sebou... já pokud tam pudu tak jedině s oběma koněma!! a ty tři léta co už jsem tam dělala jsem tam měla kobylu - 1000kč mi strhli z platu za ustájení

27.4.2008 21:22

red and white napsal(a):
tak ho vem s sebou... já pokud tam pudu tak jedině s oběma koněma!! a ty tři léta co už jsem tam dělala jsem tam měla kobylu - 1000kč mi strhli z platu za ustájení

cože?? to jde?? no ty jo...jenže..já jsem hrozně hloupá..ohlížím se ve všem na tu jarču..nechala bych jí tam na dva měsíce samotnýho Dina..zaprvé, zezačátku by to bylo pro ni hodně těžký, ale dino i ona by si tak zvykli, že by mě možná nechtěla zpátky.. byla jsem na 5 dní v Herouticích a když jsem se vrátila tak mi řekla, jaká to byla pohoda a že už mě snad nechce zpátky..

27.4.2008 21:28

jenysimons napsal(a):
cože?? to jde?? no ty jo...jenže..já jsem hrozně hloupá..ohlížím se ve všem na tu jarču..nechala bych jí tam na dva měsíce samotnýho Dina..zaprvé, zezačátku by to bylo pro ni hodně těžký, ale dino i ona by si tak zvykli, že by mě možná nechtěla zpátky.. byla jsem na 5 dní v Herouticích a když jsem se vrátila tak mi řekla, jaká to byla pohoda a že už mě snad nechce zpátky..

to nevím jestli to jde všude, asi jak kde, podle volného místa a tak, to chce se optat...

27.4.2008 21:30

red and white napsal(a):
to nevím jestli to jde všude, asi jak kde, podle volného místa a tak, to chce se optat...

nebudu to nijak řešit..chystám se s Aduš tenhle rok závodit, tak přece v hlavní sezónní době nepojedu s Diegem někam pryč, když se na to tak těším... ale každopádně bych kdyžtak jela no...

27.4.2008 21:40

jenysimons napsal(a):
nebudu to nijak řešit..chystám se s Aduš tenhle rok závodit, tak přece v hlavní sezónní době nepojedu s Diegem někam pryč, když se na to tak těším... ale každopádně bych kdyžtak jela no...

vidíš a já jedu na ten ranč s koněma hlavně proto abych mohla trénovat ( no neber to koral krásnej, super hala, nejúžasnější terény .. )

jééžiš to sem se zase navnadila

27.4.2008 21:45

red and white napsal(a):
vidíš a já jedu na ten ranč s koněma hlavně proto abych mohla trénovat ( no neber to koral krásnej, super hala, nejúžasnější terény .. )

a jak to máš daleko? no to je mi jasný, kdyby to bylo i s trenérem a možností závodů..mmm, super představa můžu mít skromnej dotaz?? kolik jsi si za ty dva měsíce přivezla domů??

27.4.2008 21:46

red and white napsal(a):

Ajóóóóóóój

27.4.2008 21:49

memmory napsal(a):
Ajóóóóóóój

mem: ahoj

Jeny: 10tisíc ( ale 2 tisíce mě stálo ustájení tenkrát jsem měla jenom jednoho koně ) takže 8 000, ten ranč mám 8km od baráku ale stejně jsem tam spala a nejezdila domu, teť po přestěhování to budu mít asi 25km

27.4.2008 21:56

red and white napsal(a):
mem: ahoj

Jeny: 10tisíc ( ale 2 tisíce mě stálo ustájení tenkrát jsem měla jenom jednoho koně ) takže 8 000, ten ranč mám 8km od baráku ale stejně jsem tam spala a nejezdila domu, teť po přestěhování to budu mít asi 25km

Zítra jdu s koníčkama fotit na úúúúúúúžasné pampeliškové pole - se těším ........

27.4.2008 21:57

memmory napsal(a):
Zítra jdu s koníčkama fotit na úúúúúúúžasné pampeliškové pole - se těším ........

mem: tak nám sem pak hoď ukázat nějaké fotky

27.4.2008 22:00

red and white napsal(a):

nerčí: tak to není tak hrozný.. a ustájko je cenově taky krásný..

mem: ahojky a fotečky sem určo náký hod..;)

holky, dobrouu, loučím se...

27.4.2008 22:01

red and white napsal(a):

No neboj - já myslela , že už je to automatika ne? já a foťák
se zeptej Radulky
Dneska jsem vyfotila nejoblíbenější činost mého koně

27.4.2008 22:02

jenysimons napsal(a):
nerčí: tak to není tak hrozný.. a ustájko je cenově taky krásný..

mem: ahojky a fotečky sem určo náký hod..;)

holky, dobrouu, loučím se...

no v porovnání co měli brigádníci na dílně to neni nic moc a ustájko je normálně za 4000jen pro zaměstnance 1000, já taky běžím tak pá holky

27.4.2008 22:11

memmory napsal(a):
No neboj - já myslela , že už je to automatika ne? já a foťák
se zeptej Radulky
Dneska jsem vyfotila nejoblíbenější činost mého koně

S váma není žádná sranda ..........

28.4.2008 09:50

memmory napsal(a):
S váma není žádná sranda ..........

Jsem tu kdo je tu taky ????

28.4.2008 11:01

memmory napsal(a):
Jsem tu kdo je tu taky ????

No ani nevíte jak jsem zase nevím , jestli smutná , nebo naštvaná nebo jak to říct ......
Víte že 3.5 jedu distančku a konečně i s mamkou ...........
Když jsme roce 2005 dovezly mel v březnu bylo by blbé začít hned trénovat a jet
v roce 2006 měla hříbě , v roce 2007 by konečně mohla jet , ale udělala si tržnou ránu na koleni a tak nemohla ani trénovat , letos by měla mít hříbě , ale protože jsme potratily začalo se od 1.3 trénovat - vše bylo super až včera natekla jí PP spěnka takže sotva leze - já z ní asi zešílím ................
Jo já už se asi na nic nemůžu těšit nebo co

olga visnakova

28.4.2008 11:51
olga visnakova

memmory napsal(a):
No ani nevíte jak jsem zase nevím , jestli smutná , nebo naštvaná nebo jak to říct ......
Víte že 3.5 jedu distančku a konečně i s mamkou ...........
Když jsme roce 2005 dovezly mel v březnu bylo by blbé začít hned trénovat a jet
v roce 2006 měla hříbě , v roce 2007 by konečně mohla jet , ale udělala si tržnou ránu na koleni a tak nemohla ani trénovat , letos by měla mít hříbě , ale protože jsme potratily začalo se od 1.3 trénovat - vše bylo super až včera natekla jí PP spěnka takže sotva leze - já z ní asi zešílím ................
Jo já už se asi na nic nemůžu těšit nebo co

Holky, jsem tu na skok, večer Vám ukáži fotky z kurzu-úžasný, 5 cizích koní, 1 náš, lidí diváků tak akorát a průběžně............účast fajn, p. Nykl fajn, jen mám dneska trošku více úklidu........................

28.4.2008 13:23

Holky, jsem tu na skok, večer Vám ukáži fotky z kurzu-úžasný, 5 cizích koní, 1 náš, lidí diváků tak akorát a průběžně............účast fajn, p. Nykl fajn, jen mám dneska trošku více úklidu........................

Memory, inzerce vkládej do hromádného koňobazárku, jinak ji tu tolerovat nemohu, prosím určitě tu někde bude musíš hledat nebo založ nový bazarek na prodej koní, ale tak aby se mohli připojit ostatní. Jinak šup s tím do inzerce.

28.4.2008 13:24

klawdie napsal(a):
Memory, inzerce vkládej do hromádného koňobazárku, jinak ji tu tolerovat nemohu, prosím určitě tu někde bude musíš hledat nebo založ nový bazarek na prodej koní, ale tak aby se mohli připojit ostatní. Jinak šup s tím do inzerce.

Dobrá tedy

28.4.2008 13:26

memmory napsal(a):
Dobrá tedy

Díky za pochopení, za chvilku by to tu bylo samej příspěvek o prodeji...takhle to aspon srhnem do těch hromadných...

28.4.2008 13:30

klawdie napsal(a):
Díky za pochopení, za chvilku by to tu bylo samej příspěvek o prodeji...takhle to aspon srhnem do těch hromadných...

Nechci nic říkat ale je tu takových příspěvků víc ...........

olga visnakova

28.4.2008 14:00
olga visnakova

memmory napsal(a):

holky, více fotek z kurzu najdete na bianka.rajce.net-víc než focení jsme byli unešeni z výsledků-aspoň pár zajímavých..............

olga visnakova

28.4.2008 14:02
olga visnakova

holky, více fotek z kurzu najdete na bianka.rajce.net-víc než focení jsme byli unešeni z výsledků-aspoň pár zajímavých..............

vždy předcházelo vysvětlení, úvodní slova, poznání koně a až poté ostatní

olga visnakova

28.4.2008 14:03
olga visnakova

vždy předcházelo vysvětlení, úvodní slova, poznání koně a až poté ostatní

28.4.2008 14:06

memmory napsal(a):

kde Soni kde???? nemůžu být všude, jistě mi něco uteklo, ale většinou tyhle zatoulané samostatné inzeráty nepřekouknu, ráda se nechám upozornit, nechci nikomu křivdit...ale fakt mě ifauna neživí a tím pádem tu nejsem pořád...

olga visnakova

28.4.2008 14:07

olga visnakova

28.4.2008 14:11
olga visnakova

uf uf-prostě to bylo čuprrrrrrrrrrrrrrrrrr

olga visnakova

28.4.2008 14:12
olga visnakova

uf uf-prostě to bylo čuprrrrrrrrrrrrrrrrrr

A všem se vše dařilo

28.4.2008 14:13

klawdie napsal(a):
kde Soni kde???? nemůžu být všude, jistě mi něco uteklo, ale většinou tyhle zatoulané samostatné inzeráty nepřekouknu, ráda se nechám upozornit, nechci nikomu křivdit...ale fakt mě ifauna neživí a tím pádem tu nejsem pořád...

Jo však já nic neříkám
Ne je mi to jedno , na straně 2 - KC

olga visnakova

28.4.2008 14:15
olga visnakova

A všem se vše dařilo

28.4.2008 16:20

radule napsal(a):

je tu nekdo

28.4.2008 19:15

red and white napsal(a):
je tu nekdo

já...zatím..

28.4.2008 19:45

jenysimons napsal(a):
já...zatím..

Jááááááá
Tak nakonec pampelišky až zítra - byli jsme s děckama na čtyřkolce .....

28.4.2008 19:49

memmory napsal(a):
Jááááááá
Tak nakonec pampelišky až zítra - byli jsme s děckama na čtyřkolce .....

mem: no y se teda maj..;) jak bylo?? Mě dnes děla Diego jen samou radost..byli jsme po dlouhej době v terénu a on z toho byl nadšenej, až mi domů došel nádherně sbalenej ( to on moc nechodí) hele, ty jsi sem dávala nějakou inzerci?, že sem si nevšimla..

28.4.2008 19:51

jenysimons napsal(a):
mem: no y se teda maj..;) jak bylo?? Mě dnes děla Diego jen samou radost..byli jsme po dlouhej době v terénu a on z toho byl nadšenej, až mi domů došel nádherně sbalenej ( to on moc nechodí) hele, ty jsi sem dávala nějakou inzerci?, že sem si nevšimla..

ahoj babky,jsem tu naskok...

28.4.2008 19:52

radule napsal(a):
ahoj babky,jsem tu naskok...

nazdárek radule..jak je, jak bylo?? :)

28.4.2008 19:56

jenysimons napsal(a):
nazdárek radule..jak je, jak bylo?? :)

...jeny no cekam az Matysek usne a pak pujdu zkontrolovat zahradku, pak sednu sezeru kilo jahod co sem si koupila a pak uz me budou bolet oc tak pujdu chrnet. takze docela dobry Co ty?

28.4.2008 19:59

radule napsal(a):
...jeny no cekam az Matysek usne a pak pujdu zkontrolovat zahradku, pak sednu sezeru kilo jahod co sem si koupila a pak uz me budou bolet oc tak pujdu chrnet. takze docela dobry Co ty?

no tak já čekám, esli se dnes s matýskem vůbec uvidím, pak sežeru to veliký balení lentilek, co tu mám, možná udělám něco málo do školy, stále budu na fauně, pak se podívám na víkend, na dr. Hause a možná usnu..

28.4.2008 20:00

jenysimons napsal(a):
no tak já čekám, esli se dnes s matýskem vůbec uvidím, pak sežeru to veliký balení lentilek, co tu mám, možná udělám něco málo do školy, stále budu na fauně, pak se podívám na víkend, na dr. Hause a možná usnu..

...jeny taky zajimavej plan

...sonatko kde jsi utekla?

28.4.2008 20:05

radule napsal(a):
...jeny taky zajimavej plan

...sonatko kde jsi utekla?

asi jako každý pondělí...akorátže teda zatím to vypadá, že dnes budu sama no..

28.4.2008 20:06

jenysimons napsal(a):
asi jako každý pondělí...akorátže teda zatím to vypadá, že dnes budu sama no..

...jakto ze budes sama?

28.4.2008 20:09

radule napsal(a):
...jakto ze budes sama?

neim, mattýskovi se ke mě asi moc nechce..to víš, já nerada k nim, páč prostě tchána s tchýní nemusím vídat zrovna denně, když se k ním nemůžu chovat jako k našim no a mattesovi se nechce bejt furt u nás, ale naši mu teda aspon nevaděj no..

28.4.2008 20:11

jenysimons napsal(a):
neim, mattýskovi se ke mě asi moc nechce..to víš, já nerada k nim, páč prostě tchána s tchýní nemusím vídat zrovna denně, když se k ním nemůžu chovat jako k našim no a mattesovi se nechce bejt furt u nás, ale naši mu teda aspon nevaděj no..

...aha, ja taky tu jeho rodinku nemusim, duvod nasich vecnych hadek

28.4.2008 20:14

radule napsal(a):
...aha, ja taky tu jeho rodinku nemusim, duvod nasich vecnych hadek

tak to my se teda nehádáme..teda když už, tak rozhodně ne kvůli tomu, že nemusím jeho rodiče..on si o nich myslí naprosto to samý...

28.4.2008 20:20

jenysimons napsal(a):
tak to my se teda nehádáme..teda když už, tak rozhodně ne kvůli tomu, že nemusím jeho rodiče..on si o nich myslí naprosto to samý...

...tak to mas dobry co konouch?

28.4.2008 20:22

radule napsal(a):
...tak to mas dobry co konouch?

zatím jo, ale občas už jsem mu sama řekla, at mě kdyžtak okřikne, že to jsou furt jeho rodiče a já o nich nemluvím mo hezky no konouch? jak jsem už psala vejš..dneska naprostá pohoda...jsem zvědavá na čtvrtek, chystáme se na VT tak uvidíme..

28.4.2008 20:30

jenysimons napsal(a):
zatím jo, ale občas už jsem mu sama řekla, at mě kdyžtak okřikne, že to jsou furt jeho rodiče a já o nich nemluvím mo hezky no konouch? jak jsem už psala vejš..dneska naprostá pohoda...jsem zvědavá na čtvrtek, chystáme se na VT tak uvidíme..

...tak nezapomen vse dokumentovat at se muzes pochlubit

28.4.2008 20:41

radule napsal(a):

no jo, když budu mít nákýho fotografa, tak jo no... mattes nás tam totiž jen odveze a jede na příjmačky..uvidíme..ráda bych náký fotky no..a co ten tvůj??

28.4.2008 20:44

radule napsal(a):

Byla jsem jezdit - tam jsem zmyzla - jen na jízdárnu (po dlouhé době ) a myslela jsem že ho zabiju
Jo malej má čtyřkolku od ledna - měl 9.1 narozeniny a byla hned rozbitá spravily jsme ji až tento víkend tak jezdí jak draci i se švagrovou

28.4.2008 20:45

memmory napsal(a):
Byla jsem jezdit - tam jsem zmyzla - jen na jízdárnu (po dlouhé době ) a myslela jsem že ho zabiju
Jo malej má čtyřkolku od ledna - měl 9.1 narozeniny a byla hned rozbitá spravily jsme ji až tento víkend tak jezdí jak draci i se švagrovou

koho zabiješ?? nákej konouch tě štve čico?? jsem ted drobek mimo

28.4.2008 20:48

jenysimons napsal(a):
koho zabiješ?? nákej konouch tě štve čico?? jsem ted drobek mimo

...luisik zlobil tak ten muj bedulin, uz lepsi, pry se uz zacina sklebit. me mooooc potesili.

28.4.2008 20:50

radule napsal(a):
...luisik zlobil tak ten muj bedulin, uz lepsi, pry se uz zacina sklebit. me mooooc potesili.

a luisik je koník?? pardoon, jsem fakt mimoo... tebe těší, že se Beda šklebí?? sakra holky, to se tu dorozumíváte nákou svou řečí nebo si mám jít radši lehnout??

28.4.2008 20:52

memmory napsal(a):

28.4.2008 20:53

jenysimons napsal(a):
a luisik je koník?? pardoon, jsem fakt mimoo... tebe těší, že se Beda šklebí?? sakra holky, to se tu dorozumíváte nákou svou řečí nebo si mám jít radši lehnout??

..jeny luis je sonatkuv hrebcak... jo tesi me, ze se sklebi, aspon je videt, ze mu je lip. predtim ho nic nezajimalo

28.4.2008 20:58

memmory napsal(a):

radule, děkuju za vysvětlení.. to byl jako nějakej takovej flegmatickej?? Diego prej nežere, dneska jsem tam byla při krmění, první co, když seno viděl, tak se na něj vrhnul a žral ho hnedka a už normálně a pak když pořád oves nedorazil, tak hypnotizoval místečko, odkud ho bereme, musela jsem mu ho dát, hmm, to bylo chutě..

Přidejte reakci

Přidat smajlík