Opět jsem fotila jak divá, poznala jsem jednu ifaunačku Terezku s kobylkou Lucky....možná že se tam najdoou i jiní..klidně foto zašlu...
klawdie
napsal(a):
Opět jsem fotila jak divá, poznala jsem jednu ifaunačku Terezku s kobylkou Lucky....možná že se tam najdoou i jiní..klidně foto zašlu...
klawdie
napsal(a):
a druhý kolega ze stáje Narden
krásný neznámý koník
klawdie
napsal(a):
absolutně užásný miniponík s malou pětiletou slečnou
klawdie
napsal(a):
absolutně užásný miniponík s malou pětiletou slečnou
malej prdola se jmenoval PIG a slečna si to hezky užívala...
klawdie
napsal(a):
malej prdola se jmenoval PIG a slečna si to hezky užívala...
klawdie
napsal(a):
na větší parkurek PIG vyrazil se zkušenějším jezdcem
klawdie
napsal(a):
na větší parkurek PIG vyrazil se zkušenějším jezdcem
rocky
napsal(a):
Klawdie ty sis nechala foťák u sebe co, příště řekni jsem celkem měla strach kde je Dneska odevzdat ju, ať ho nachystam na prahu
No tak co to je,to sme tam měly fo´ták jenom my s Klawdii???!
klafus
napsal(a):
No tak co to je,to sme tam měly fo´ták jenom my s Klawdii???!
no jo chlapci už budem vystupovat
klafus
napsal(a):
Hvězdný team při tankování tekutin
Pohled na parkurek-první soutěž křížky
klafus
napsal(a):
.
Pochvala za dobře odjetý parkur,sice škoda poslední překážky,ale výkon slušný :-)Byl to přeci tenink ne
klafus
napsal(a):
Pochvala za dobře odjetý parkur,sice škoda poslední překážky,ale výkon slušný :-)Byl to přeci tenink ne
Zbytek fotek bude zase na albu :-)
http://klafus.rajce.idnes.cz/
tecos
napsal(a):
Koník se jmenuje Pik a slečna je žákyní první třídy, Michalka Zelená
Ahoj Klafus.
Koukala jsem na tvé album a máš tam nafoceného koníka jménem Pepř. Není to náhodou A1/1? Neběhal dostihy? A nemá ho slečna od jedné slečny od Rychnova?? Hrozně mi připomíná Pepře na kterém jsem jezdila. Byl to moc šikovný koník i na dráze.
Díky za odpověď
ladys
napsal(a):
Ahoj Klafus.
Koukala jsem na tvé album a máš tam nafoceného koníka jménem Pepř. Není to náhodou A1/1? Neběhal dostihy? A nemá ho slečna od jedné slečny od Rychnova?? Hrozně mi připomíná Pepře na kterém jsem jezdila. Byl to moc šikovný koník i na dráze.
Díky za odpověď
Ahoj,no já myslím,že tak neobvyklé jméno jako Pepř se mockrát nesejde,takže si myslím,že je velká pravděpodobnost že je to ten pepřík,kterého myslíš.Jj je to A1/1 a dostihy běhal a myslím,že ho jeho nýnější majitelka kupovala od nějaké mladší holčiny,ale odkud to už ti neporadím.Ale na našich stránkách o něm něco víc je a nebo klidně můžeš písnout majitelce mail.
tady je odkaz:
http://www.roudnicka.estranky.cz /clanky/konici-u-nas-ve-staji/pepr
(pozor mezera za cz)
klafus
napsal(a):
Ahoj,no já myslím,že tak neobvyklé jméno jako Pepř se mockrát nesejde,takže si myslím,že je velká pravděpodobnost že je to ten pepřík,kterého myslíš.Jj je to A1/1 a dostihy běhal a myslím,že ho jeho nýnější majitelka kupovala od nějaké mladší holčiny,ale odkud to už ti neporadím.Ale na našich stránkách o něm něco víc je a nebo klidně můžeš písnout majitelce mail.
tady je odkaz:
http://www.roudnicka.estranky.cz /clanky/konici-u-nas-ve-staji/pepr
(pozor mezera za cz)
no mi neříkej Ladys, že svět je tak malej a ty jsi jezdila Pepříka
tecos
napsal(a):
Koník se jmenuje Pik a slečna je žákyní první třídy, Michalka Zelená
Dík tecos, startku jsem neviděla, píšu jen co jsem slyšela včetně toho věku, a na první teda nevypadá, každopádně byli hvězdný...
klawdie
napsal(a):
Dík tecos, startku jsem neviděla, píšu jen co jsem slyšela včetně toho věku, a na první teda nevypadá, každopádně byli hvězdný...
jj hvězdný jsou, jen kdyby jí člověk nemusel do ježdění trochu popostrkovat. Ona je ale šikula a vyroste z toho. Kdyby jsi měla nějaký její fotky hoď mi je prosím na email. A pokud máš tak i toho klučinu co ho obdivuje Klafuš. To je totiž její bratránek
Díky
tecos
napsal(a):
jj hvězdný jsou, jen kdyby jí člověk nemusel do ježdění trochu popostrkovat. Ona je ale šikula a vyroste z toho. Kdyby jsi měla nějaký její fotky hoď mi je prosím na email. A pokud máš tak i toho klučinu co ho obdivuje Klafuš. To je totiž její bratránek
Díky
Jo jo pošlu, za skomolení se omlouvám,i já jsem jejich fanynka, jsou skvělý team, byl tam s nimi i nějaký šimlík s větší holčinou, jdu to poslat.