Máme novou ohraduuuuu!!!:))) a je tady pondělí, no...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2008 07:12

Holky, do včerejšího večera byolo fakt fajně, pak se sice posralo snad úplně všechno, každopádně ty moje baraby mají novou luxusně velkou ohraud..:) takže tady na úvod, a pak vám ukážu, jak to postupovalo:))

28.4.2008 07:13

kukinatost napsal(a):
Holky, do včerejšího večera byolo fakt fajně, pak se sice posralo snad úplně všechno, každopádně ty moje baraby mají novou luxusně velkou ohraud..:) takže tady na úvod, a pak vám ukážu, jak to postupovalo:))

a tady to vypuklo:))

28.4.2008 07:14

kukinatost napsal(a):

a takhle to pokračovalo, vzhledem ke kvalitnímu rozlišení, ani enní vidět, jestli je tam páska žádná, jedna nebo dvě:))

28.4.2008 07:14

kukinatost napsal(a):

tak ještě jednu, abyste se pokochaly tou aztím zelenou polochou..:)

28.4.2008 07:16

kukinatost napsal(a):
tak ještě jednu, abyste se pokochaly tou aztím zelenou polochou..:)

no, tak trochu stejná fotka, ale stane se...

28.4.2008 07:17

kukinatost napsal(a):

ale vůbec nesjem debil...když ono to vypadá všechno stejně..:) tak tady fotka ještě staré vyšmatlané a vyžrané ohrady...no, teda jedné části..je fajn, že se dá dělit na 3..

28.4.2008 07:18

kukinatost napsal(a):

No safra Janico to je luxus výběh, ty se mají!!!!!!!!!!!!!Čí to jsou pozemky, vypadá to mrtě veliký!

Přemístím se jen do práce, za chvílu jsem tu.pa

28.4.2008 07:19

kukinatost napsal(a):

a tady hlavní stavitelé v akci...no, Lukin pomáhal až v neděli, v sobotu sjem si mákla sama pak s dědou..
ohrada sice hotová, ale na koni jsem dseděla akorát v sobotu ráno...jo, a proběhlo opětovné obsedání...
pán Kerka nebude chodit se sedlem...to zas byl běs...asi prodám Kentaura, kupím nějakou dečku a budem cajdat jenom tak, on je fakt lulinka...)

28.4.2008 07:21

kukinatost napsal(a):
a tady hlavní stavitelé v akci...no, Lukin pomáhal až v neděli, v sobotu sjem si mákla sama pak s dědou..
ohrada sice hotová, ale na koni jsem dseděla akorát v sobotu ráno...jo, a proběhlo opětovné obsedání...
pán Kerka nebude chodit se sedlem...to zas byl běs...asi prodám Kentaura, kupím nějakou dečku a budem cajdat jenom tak, on je fakt lulinka...)

pozemky sjou souseda a tomus e to nechce sekat, teda zbytek ohrady je nás, alrát tahle nová část je ejho...jsme se toho s radostí ujala...akorát to buu muset fakt kosit plevely a nedopasky...páč zas tak pěkné to není...
ale ty luxusbí fota teprve přijdou..:)

28.4.2008 07:22

kukinatost napsal(a):
pozemky sjou souseda a tomus e to nechce sekat, teda zbytek ohrady je nás, alrát tahle nová část je ejho...jsme se toho s radostí ujala...akorát to buu muset fakt kosit plevely a nedopasky...páč zas tak pěkné to není...
ale ty luxusbí fota teprve přijdou..:)

a pak to vypuklo:)))

28.4.2008 07:22

kukinatost napsal(a):

byli k nezastavení...no, co se žraní týče, ale pohyb jsme produkovali také..:)

28.4.2008 07:23

kukinatost napsal(a):
byli k nezastavení...no, co se žraní týče, ale pohyb jsme produkovali také..:)

a Keruška se nedal ryzoněm zahanbit..:)

28.4.2008 07:24

kukinatost napsal(a):

ale nejčastěji behaly 3 kusy zvěře, páč Ritchitan jim věrně sekundoval...:)

28.4.2008 07:25

kukinatost napsal(a):
ale nejčastěji behaly 3 kusy zvěře, páč Ritchitan jim věrně sekundoval...:)

a furt dokola la la...
akorát to bestyje vždycky střihly až nahoru...:) tam každý povinně vylili kýbl s vodou a hurá dolů:)

28.4.2008 07:26

kukinatost napsal(a):

to je krčisko:))

28.4.2008 07:27

kukinatost napsal(a):
to je krčisko:))

a ty nožiska..:)

28.4.2008 07:28

kukinatost napsal(a):

a hurá do vzduchu, škoda že je to proti slunku...

28.4.2008 07:28

kukinatost napsal(a):

nějak Kerušku odbývám..:)

28.4.2008 07:29

kukinatost napsal(a):

vyloženě moje téma, ale mám z té ohrady fakt radost..:)

28.4.2008 07:30

kukinatost napsal(a):
vyloženě moje téma, ale mám z té ohrady fakt radost..:)

tak a stačilo by..:)

28.4.2008 07:38

kukinatost napsal(a):
tak a stačilo by..:)

Janico nádhera...zavidím až sem..hned bych si kousla, tož to my snad s ořema přijedem na dovolenou k tobě...

28.4.2008 07:55

klawdie napsal(a):
Janico nádhera...zavidím až sem..hned bych si kousla, tož to my snad s ořema přijedem na dovolenou k tobě...

Janiku, mám radost , že ty máš radost :-) Koníci vypadají fakt šťastně....Klári a ty už přestaň Sábulu krmit, nebo ti za chvíli praskne je z něj fešák

28.4.2008 08:01

lanika napsal(a):
Janiku, mám radost , že ty máš radost :-) Koníci vypadají fakt šťastně....Klári a ty už přestaň Sábulu krmit, nebo ti za chvíli praskne je z něj fešák

Leníííí a co kluci jak jste se měli o víkendu???

28.4.2008 08:03

lanika napsal(a):

Ahojda děvušky,
to byla paráda včera, že? Já jsem si to ale moc neužila, od pátka mám zdravotní problémy***
No včera jsem byla na kukačku u koní, byl tam kovář tak jsme pokecali...a samozřejmě jsem fotila...
tak kde mám začít

28.4.2008 08:07

haisovad napsal(a):
Ahojda děvušky,
to byla paráda včera, že? Já jsem si to ale moc neužila, od pátka mám zdravotní problémy***
No včera jsem byla na kukačku u koní, byl tam kovář tak jsme pokecali...a samozřejmě jsem fotila...
tak kde mám začít

Bylo mi řečeno, že má na čelíčku trojlístek, já jsem ho tam včera teda moc neviděla...nemám tak bujnou fantazii

28.4.2008 08:09

haisovad napsal(a):
Bylo mi řečeno, že má na čelíčku trojlístek, já jsem ho tam včera teda moc neviděla...nemám tak bujnou fantazii

takže tohle je ten fešák od Ladynky???ju? no jí tam vidím listeček, troj moc né..
berajtři v akci..

28.4.2008 08:18

klawdie napsal(a):
takže tohle je ten fešák od Ladynky???ju? no jí tam vidím listeček, troj moc né..
berajtři v akci..

Dany, hříbouš je kouzelný.....Taky tam vidím lísteček, ale jen jeden klári a co Sábík, poslouchal Agnu????

28.4.2008 08:20

lanika napsal(a):
Dany, hříbouš je kouzelný.....Taky tam vidím lísteček, ale jen jeden klári a co Sábík, poslouchal Agnu????

no mrkni *** on Agnu poslouchá to není problém, ona to s ním umí skvěle...jsem za ní moc ráda

28.4.2008 09:47

klawdie napsal(a):
no mrkni *** on Agnu poslouchá to není problém, ona to s ním umí skvěle...jsem za ní moc ráda

Ahojteholky,sem tu jenom na skok.Peul právě mi chcípnul mobil a nabíječku s sebou nemám,takže mi nepiš,páč si to stejně nepřečtu :-( Ale doraz ke koním jak můžeš.Zatim paa.

28.4.2008 09:49

klafus napsal(a):
Ahojteholky,sem tu jenom na skok.Peul právě mi chcípnul mobil a nabíječku s sebou nemám,takže mi nepiš,páč si to stejně nepřečtu :-( Ale doraz ke koním jak můžeš.Zatim paa.

Jsem tu,
nějak nestíhačka, furt něco.
Janí, ohrada je luxusní, je vidět jak si to koňouchové užívají...Kerka je krásně lesklej

28.4.2008 10:02

haisovad napsal(a):
Jsem tu,
nějak nestíhačka, furt něco.
Janí, ohrada je luxusní, je vidět jak si to koňouchové užívají...Kerka je krásně lesklej

No haló, kde vás mám?

28.4.2008 10:03

klafus napsal(a):

dorazim na 4,pa

28.4.2008 10:10

haisovad napsal(a):
No haló, kde vás mám?

Tyjo Danulííí ta je krásná s tou zelenou v pozadííííí!!!

28.4.2008 10:12

rocky napsal(a):
dorazim na 4,pa

Jj, fakt ti ryzońové mají něco do sebe..:)))

28.4.2008 10:33

kukinatost napsal(a):
Jj, fakt ti ryzońové mají něco do sebe..:)))

JJ, také jsem úchytná na ryzoidy čím dál víc...

28.4.2008 10:36

kukinatost napsal(a):

kdybyste jí viděli, ona snad ví, že jí fotím..:)))

28.4.2008 10:49

kukinatost napsal(a):
kdybyste jí viděli, ona snad ví, že jí fotím..:)))

Je krásná Jani, jak jinak je vidět že se koníci mají k světu, závidím tu travičku, ty naši na ní koukájí přes výběh, ch jo...

28.4.2008 10:51

klawdie napsal(a):
Je krásná Jani, jak jinak je vidět že se koníci mají k světu, závidím tu travičku, ty naši na ní koukájí přes výběh, ch jo...

Klaruško, úplně chápu, já jsem byla na nervy, že teď jenom tak uzobávají...
ale jak sjem říkala, už sjem se dokopala i k tomu kosení, to zas budu mít formu...:)))
a nemůžete jim tež aspoň něco kosit na večer? Já aztím ještě dávám i skoro polovinu sena, aby to nebylo tka honem..a během minulého týdně jsme začala přidávat pastvu....aby to bylo postupně a ne hned lisk na zelené..:)

28.4.2008 10:55

kukinatost napsal(a):
Klaruško, úplně chápu, já jsem byla na nervy, že teď jenom tak uzobávají...
ale jak sjem říkala, už sjem se dokopala i k tomu kosení, to zas budu mít formu...:)))
a nemůžete jim tež aspoň něco kosit na večer? Já aztím ještě dávám i skoro polovinu sena, aby to nebylo tka honem..a během minulého týdně jsme začala přidávat pastvu....aby to bylo postupně a ne hned lisk na zelené..:)

Na to máme lidi, pač nemůžem jen tak někam naběhnout a nasekat travičku, Lukyn v létě pak zelený vozí ale ted mají kulový, no, takže musím chodit pást na ruce, sežerou všechno dřív než jim to pod nohama vyroste...jen malá si dopřává v provozorní ohradě na super zeleným...se kočka trochu zpravila, ale k tomu všemu se jí ještě dělá kapří hřbet...ale už je čilejší...

28.4.2008 10:57

klawdie napsal(a):
Na to máme lidi, pač nemůžem jen tak někam naběhnout a nasekat travičku, Lukyn v létě pak zelený vozí ale ted mají kulový, no, takže musím chodit pást na ruce, sežerou všechno dřív než jim to pod nohama vyroste...jen malá si dopřává v provozorní ohradě na super zeleným...se kočka trochu zpravila, ale k tomu všemu se jí ještě dělá kapří hřbet...ale už je čilejší...

Ješiši, to je mrně mrňavé
Jani, u nás máme povláčeno a tráva šla nahoru o mnohem rychleji...Včera byly poprvé venku i krávy a to je cajmrsk...byl vám přála zažím když po zimě se poprvé vypustěj ven...normálně ty brécy vyhazujou, soupeří mezi sebou...sranda.

28.4.2008 11:17

haisovad napsal(a):
Ješiši, to je mrně mrňavé
Jani, u nás máme povláčeno a tráva šla nahoru o mnohem rychleji...Včera byly poprvé venku i krávy a to je cajmrsk...byl vám přála zažím když po zimě se poprvé vypustěj ven...normálně ty brécy vyhazujou, soupeří mezi sebou...sranda.

No tak to jste měli na kllko veselo... já zas byla včera trenovat maleýho poncla s holčinou a obezního haflouše, byli srandovní, holky se snažili koníci taky, jen jsem jim předávala nějaké jízdarrenské základy, holky se prý moc tešili a bylo to s nima fajn...bohužel fotos nemám...ale dodám vlastně Kevina znáte z fotek, byl to poncl mé kamarádky ale ta ho prodala holčicce co na něm jezdila, tak dohlíží aby spolu něco dělali, jsou skvělá dvojka..moc se mi líbili a třeba když bude segra hodná vezmem je s sebou na nějakej křížkovej hobík:)
na dvouletku je hustě úpodražená vid...ale vypadá mnohem lépe, musela ji fiknout hřívu a hlavně už je vidět jak se v ní probouzí jiskřička života a myslím že s ní bude ještě veselo....

28.4.2008 14:39

klawdie napsal(a):
No tak to jste měli na kllko veselo... já zas byla včera trenovat maleýho poncla s holčinou a obezního haflouše, byli srandovní, holky se snažili koníci taky, jen jsem jim předávala nějaké jízdarrenské základy, holky se prý moc tešili a bylo to s nima fajn...bohužel fotos nemám...ale dodám vlastně Kevina znáte z fotek, byl to poncl mé kamarádky ale ta ho prodala holčicce co na něm jezdila, tak dohlíží aby spolu něco dělali, jsou skvělá dvojka..moc se mi líbili a třeba když bude segra hodná vezmem je s sebou na nějakej křížkovej hobík:)
na dvouletku je hustě úpodražená vid...ale vypadá mnohem lépe, musela ji fiknout hřívu a hlavně už je vidět jak se v ní probouzí jiskřička života a myslím že s ní bude ještě veselo....

Holky zase chrupou...já za chvíli odjíždím směr Varnsdorf, jedu lákat a přesvědčovat důchodce do kočárkárny aby si vzali naše okénka...to zase dorazím kdo ví kdy...

28.4.2008 14:45

kukinatost napsal(a):

pridavam taky trochu luxusu kone ji ani pomalu neprebehnou ani nejde vyfotit cela

Přidejte reakci

Přidat smajlík