Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2008 21:07

radule napsal(a):

...pan veterinar bada jeste comu je... ma antibiotika, ale uz to snad bude dobry, asi mel chripku

28.4.2008 21:10

radule napsal(a):
...pan veterinar bada jeste comu je... ma antibiotika, ale uz to snad bude dobry, asi mel chripku

fakt má antibiotika?? a tak na co?? a chřipku aspon ptačí??
hele, že by dnes byla náhodou založená jen jedna dlouhá chvíle 24??

28.4.2008 21:15

jenysimons napsal(a):
fakt má antibiotika?? a tak na co?? a chřipku aspon ptačí??
hele, že by dnes byla náhodou založená jen jedna dlouhá chvíle 24??

...sem byla nejrychlejsi

28.4.2008 21:20

radule napsal(a):
...sem byla nejrychlejsi

no já jsem na tebe vyloženě čekala..měla jsi mi odpovídat, tak jsem to nechala na tobě..;)

28.4.2008 21:22

jenysimons napsal(a):
no já jsem na tebe vyloženě čekala..měla jsi mi odpovídat, tak jsem to nechala na tobě..;)

...tak to joooo ale pro dnesek mizim, tak se tady zatim mej a pa treba zitra

28.4.2008 21:28

radule napsal(a):
...tak to joooo ale pro dnesek mizim, tak se tady zatim mej a pa treba zitra

tak ahoj, krásná fotka na dobrou noc, matýsek je fakt krásnej, asi po mamince...

28.4.2008 22:27

jenysimons napsal(a):
tak ahoj, krásná fotka na dobrou noc, matýsek je fakt krásnej, asi po mamince...

29.4.2008 10:54

red and white napsal(a):

Tak jsem konečně byla na těch "pampeluchách "
Teď kýchám jako osel a jsem celá žlutá , ale stálo to za to
Začínáme ......

29.4.2008 10:55

memmory napsal(a):
Začínáme ......

...hezkyyyy

29.4.2008 10:57

memmory napsal(a):
Začínáme ......

29.4.2008 11:01

memmory napsal(a):

Co to jééééééééééé???????

29.4.2008 11:08

memmory napsal(a):

Mno nic jedem dál no

29.4.2008 11:08

memmory napsal(a):

...ze by kun v pampeliskach

29.4.2008 11:12

memmory napsal(a):
Mno nic jedem dál no

Zatím poslední nějak se mi to seká skusím to potom .....
Jedna Melodka s Mamčou ......

29.4.2008 11:14

memmory napsal(a):
Zatím poslední nějak se mi to seká skusím to potom .....
Jedna Melodka s Mamčou ......

...mela si jim uplist venecek

29.4.2008 12:14

radule napsal(a):
...ze by kun v pampeliskach

To mě nenapadalo Vypadaly by jako princezny že ???

29.4.2008 16:15

memmory napsal(a):
To mě nenapadalo Vypadaly by jako princezny že ???

ahoj

29.4.2008 16:15

red and white napsal(a):
ahoj

ahojda

29.4.2008 16:16

jenysimons napsal(a):
ahojda

jak se dnes daří a co Diego

29.4.2008 16:17

red and white napsal(a):
jak se dnes daří a co Diego

dneska?, zatím dobře...a Diego?, už dobrý, začínám se dost těšit na ten VT ve čtvrtek, snad to dobře dopadne ve všech směrech..dnes jsem tam ještě nebyla, čekám, až mi trenérka napíše, esli dorazí nebo ne..a co tyy??

29.4.2008 16:20

jenysimons napsal(a):
dneska?, zatím dobře...a Diego?, už dobrý, začínám se dost těšit na ten VT ve čtvrtek, snad to dobře dopadne ve všech směrech..dnes jsem tam ještě nebyla, čekám, až mi trenérka napíše, esli dorazí nebo ne..a co tyy??

jee ty jedeš na veřejňák, že ses ani nepochlubila... nebo jsem si spíš asi nevšimla co tak to přeju hodně úspěchu !!!!

u nás dobrý dneska jsme si vyjeli s Omýšem, Popča je pořád ještě bez zátěže, a tak jsem si počuměli na srnky kterých je tam hafec, docela pohodička

29.4.2008 16:21

red and white napsal(a):
jee ty jedeš na veřejňák, že ses ani nepochlubila... nebo jsem si spíš asi nevšimla co tak to přeju hodně úspěchu !!!!

u nás dobrý dneska jsme si vyjeli s Omýšem, Popča je pořád ještě bez zátěže, a tak jsem si počuměli na srnky kterých je tam hafec, docela pohodička

no jo, psala jsem to jen raduli, páč tu byla jako jediná děkuju, doufám, že bude všechno bez komplikací, včetně nakládání a cesty...

no já jsem včera s Diegem byla taky venku a moc sme si to užili...proč je popelka bez zátěže??

29.4.2008 16:26

radule napsal(a):

copak Diego má problém s nakládáním??

Popča je bez zátěže protože jsem jí udělala prázdniny od prosince nebyla pod sedlem když nepočítám pětiminutové svezení kolem stáje bez sedla. Ona neni ten typ koně co když nepracuje tak má roupy a vymejšlí ... není teť moc čas na ježdění, a přez zimu se brzo stmívalo a tak jsem jí nechala úplně klídek, však si to zaslouží. Začnu s ní jezdit až tak květen - červen, až bude doma, popř. na brigádě. Potřebuju čas na prcka

29.4.2008 16:28

red and white napsal(a):
copak Diego má problém s nakládáním??

Popča je bez zátěže protože jsem jí udělala prázdniny od prosince nebyla pod sedlem když nepočítám pětiminutové svezení kolem stáje bez sedla. Ona neni ten typ koně co když nepracuje tak má roupy a vymejšlí ... není teť moc čas na ježdění, a přez zimu se brzo stmívalo a tak jsem jí nechala úplně klídek, však si to zaslouží. Začnu s ní jezdit až tak květen - červen, až bude doma, popř. na brigádě. Potřebuju čas na prcka

tak to jo...no však když se svezeš na Omaroj, tak proč ne, mě by jinak prdel svědila, jak bych se chtěla moc svíst..

no není to prostě nijak v pohodě..posledně jsme ale naložili no problemo, šel za kobylou, ted půjde do prázdnýho přepraváku, uvidíme, snad to bude cajk....no horší je vykládání, nechce couvat, chce se otáčet, což nesmím dopustit...ale znova, posledně mi doma poprvé sám krásně vycouval, tak uvidíme..

29.4.2008 16:32

jenysimons napsal(a):
tak to jo...no však když se svezeš na Omaroj, tak proč ne, mě by jinak prdel svědila, jak bych se chtěla moc svíst..

no není to prostě nijak v pohodě..posledně jsme ale naložili no problemo, šel za kobylou, ted půjde do prázdnýho přepraváku, uvidíme, snad to bude cajk....no horší je vykládání, nechce couvat, chce se otáčet, což nesmím dopustit...ale znova, posledně mi doma poprvé sám krásně vycouval, tak uvidíme..

to víš že už se těšim až budu zase jezdit oba, ale holt tolik času teť není abych stáhala pořádně odjet oba koně, ale už brzo bude času až až

Uvidíš, snad to půjde bez problémů.... některý koně tam holt nalezou jako domu a některým to trvá. Jednou jsme nakládaly kobylu 4hodiny! ( ne svojí, kobylku jedné známé, ) to už pak člověk pění vsteky

29.4.2008 16:38

red and white napsal(a):
to víš že už se těšim až budu zase jezdit oba, ale holt tolik času teť není abych stáhala pořádně odjet oba koně, ale už brzo bude času až až

Uvidíš, snad to půjde bez problémů.... některý koně tam holt nalezou jako domu a některým to trvá. Jednou jsme nakládaly kobylu 4hodiny! ( ne svojí, kobylku jedné známé, ) to už pak člověk pění vsteky

no tak 4 hodiny jsou teda fakt síla...to bych už umřela... no nic, tak já mizím za diegem...

29.4.2008 16:43

jenysimons napsal(a):
no tak 4 hodiny jsou teda fakt síla...to bych už umřela... no nic, tak já mizím za diegem...

jj vezla se asi 60km takže po kopytě to nešlo... byla to síla ale nakonec tam vlezla ( 4hodiny ale byli samozdřejmě přestávky jinak by jsme to my ani kobyla psychicky neunesli) tak zatim pa

29.4.2008 17:47

red and white napsal(a):
jj vezla se asi 60km takže po kopytě to nešlo... byla to síla ale nakonec tam vlezla ( 4hodiny ale byli samozdřejmě přestávky jinak by jsme to my ani kobyla psychicky neunesli) tak zatim pa

LIdičky..od doby, co mám doma koně nechápu...jak máte chvíli dlouhou
Se většinou zastavím v 8-9 večer a padnu na prdel...a spím...

29.4.2008 19:29

sabina napsal(a):
LIdičky..od doby, co mám doma koně nechápu...jak máte chvíli dlouhou
Se většinou zastavím v 8-9 večer a padnu na prdel...a spím...

Sabina - to já už mám trénink, domu přijedu od koní kolem 8mé pokud nemám krátký tejden jako teť, a pak mám právě dlouhou chvíli ... už sem vytrénovaná, pro mě je to havaj starat se teť jen o svoje 2 koně a ne o 18náct

29.4.2008 22:24

red and white napsal(a):
Sabina - to já už mám trénink, domu přijedu od koní kolem 8mé pokud nemám krátký tejden jako teť, a pak mám právě dlouhou chvíli ... už sem vytrénovaná, pro mě je to havaj starat se teť jen o svoje 2 koně a ne o 18náct

No to by mě Sabi zajímalo co kolem těch koní děláš ???
Já ráno pustím na pastvu odpoledné domů , jdu jezdit , nakrmím a pustím zpět na pastvu . Večer je pustím dolů a hotoo konec .......
Ráno krmení po ježdění krmení a večer krmnení , voda samozdřejmě ale teď toho zase až tolik nevypijou a protože jsou skoro pořád venku tak hnůj dělám tak jednou za týden nebo max 10 dní .........

30.4.2008 07:41

memmory napsal(a):
No to by mě Sabi zajímalo co kolem těch koní děláš ???
Já ráno pustím na pastvu odpoledné domů , jdu jezdit , nakrmím a pustím zpět na pastvu . Večer je pustím dolů a hotoo konec .......
Ráno krmení po ježdění krmení a večer krmnení , voda samozdřejmě ale teď toho zase až tolik nevypijou a protože jsou skoro pořád venku tak hnůj dělám tak jednou za týden nebo max 10 dní .........

Já...no právě bych toho chtěla u koní dělat víc....ale moc se nestíhá. Pracuju do půl5 a dom se dostanu kolem 5-6 hodiny podvečerní....vyzvednu psa doma...a letím ke koním....potom padám v 8-9 večer mrtvá a druhý den opět nanovo...

Takže honem rychle přemýšlíme...jak dostaneme koně domů.

30.4.2008 11:18

sabina napsal(a):
Já...no právě bych toho chtěla u koní dělat víc....ale moc se nestíhá. Pracuju do půl5 a dom se dostanu kolem 5-6 hodiny podvečerní....vyzvednu psa doma...a letím ke koním....potom padám v 8-9 večer mrtvá a druhý den opět nanovo...

Takže honem rychle přemýšlíme...jak dostaneme koně domů.

30.4.2008 16:42

memmory napsal(a):

kdybych nebyla líná dojít pro kabel na stahování fotek, taky bych sem dala nějaký snímeček v pampeliškách ze dneška, .. třeba později

30.4.2008 16:47

red and white napsal(a):
kdybych nebyla líná dojít pro kabel na stahování fotek, taky bych sem dala nějaký snímeček v pampeliškách ze dneška, .. třeba později

přemohla jsem se takže něco vložím...

akorát že my jsme byli popás a fotit dole na louce u rybníčka, tam tolik pampelicí není, ale u lesa.. jooo tomu řikám žlutá pokrývka

30.4.2008 16:50

red and white napsal(a):
z pondělní projížďky

a nesmím zapomenout na popelku..

30.4.2008 16:52

red and white napsal(a):
a nesmím zapomenout na popelku..

ještě jednu poslední ...

1.5.2008 12:01

red and white napsal(a):
ještě jednu poslední ...

Tulivý záchvěv
ona je kobyla nemazlící .....

1.5.2008 17:37

memmory napsal(a):
Tulivý záchvěv
ona je kobyla nemazlící .....

čus dlouhochvílející

1.5.2008 18:04

red and white napsal(a):
čus dlouhochvílející

ahojda....mám dlouhou chvíli už od včerejšího příchodu ze školy..VT nedopadl, mám nákou chřipku...

olga visnakova

1.5.2008 19:51
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
ahojda....mám dlouhou chvíli už od včerejšího příchodu ze školy..VT nedopadl, mám nákou chřipku...

holkýýýýýýýýýýýýýý, new přírůstek, 5 let, zdravý hřebec am.klusáka, stažen z klus.závodůůůůůůůůůůů-jůůůůůůů-je nádherný. Jungelprinz-prostě Princ

olga visnakova

1.5.2008 19:56
olga visnakova

olga visnakova napsal(a):
holkýýýýýýýýýýýýýý, new přírůstek, 5 let, zdravý hřebec am.klusáka, stažen z klus.závodůůůůůůůůůůů-jůůůůůůů-je nádherný. Jungelprinz-prostě Princ

Je tu od včera, jeho fotešky budou příští týden, tak zatím od mám jen tuhle.................
http://www.youtube.com/watch?v=eYU-TYRpPiI a na bianka.rajce.net jsou fotky z toho kurzu u nás. Jinak-bolí mě celý den hlava

1.5.2008 20:04

Je tu od včera, jeho fotešky budou příští týden, tak zatím od mám jen tuhle.................
http://www.youtube.com/watch?v=eYU-TYRpPiI a na bianka.rajce.net jsou fotky z toho kurzu u nás. Jinak-bolí mě celý den hlava

ahoj Oli. Pekny videjko a taky fotky,dle toho co vidim tak to dopadlo super, ze? A co to mate za novej prirustek a zdravej? A co Medly?

olga visnakova

1.5.2008 20:06
olga visnakova

radule napsal(a):
ahoj Oli. Pekny videjko a taky fotky,dle toho co vidim tak to dopadlo super, ze? A co to mate za novej prirustek a zdravej? A co Medly?

Je úplně zdravej, pětiletej, vyřazen ze závdů, hřebčák.Medli se lepší, váha ještě znát ale nejni.............to je na dva až tři roky soudím-chjo

olga visnakova

1.5.2008 20:24
olga visnakova

Je úplně zdravej, pětiletej, vyřazen ze závdů, hřebčák.Medli se lepší, váha ještě znát ale nejni.............to je na dva až tři roky soudím-chjo

A co ty Radul? Já mám dovču-dítka u babičky.................foto-oba se učej a učej

1.5.2008 20:27

A co ty Radul? Já mám dovču-dítka u babičky.................foto-oba se učej a učej

...no docela dobry, jen mam natrhlou pulku takze tadz tak odpocivam, dva dny uz jen lonyuje Tak to neco nafot, a co s nim bude dal?

olga visnakova

1.5.2008 20:39
olga visnakova

radule napsal(a):
...no docela dobry, jen mam natrhlou pulku takze tadz tak odpocivam, dva dny uz jen lonyuje Tak to neco nafot, a co s nim bude dal?

Umístíme ho k někomu ze členů..............bojíme se už jen tak prodávat koně cizím a členů mámme 54, takže místa ještě dost, nebo přes známý-jinak se bojíme po špatné zkušenosti www.utulek-bianka.cz/pribehy/boldlassie.htm to už zažít nechceme.

1.5.2008 20:44

Umístíme ho k někomu ze členů..............bojíme se už jen tak prodávat koně cizím a členů mámme 54, takže místa ještě dost, nebo přes známý-jinak se bojíme po špatné zkušenosti www.utulek-bianka.cz/pribehy/boldlassie.htm to už zažít nechceme.

...videla sem, tak to jo. to ho vzradili teda bryo v peti letech...

olga visnakova

1.5.2008 20:51
olga visnakova

radule napsal(a):
...videla sem, tak to jo. to ho vzradili teda bryo v peti letech...

Je to jednoduchý, než by ho prodali, stál by v boxe, kde může stát vítěz-jiný, tak je náš-je hodný na hřebce ažaž..............takový milášek

1.5.2008 20:57

Je to jednoduchý, než by ho prodali, stál by v boxe, kde může stát vítěz-jiný, tak je náš-je hodný na hřebce ažaž..............takový milášek

...to je hezky, prala bych mu aby honovejmajitel, hned nechall vykastrovat, aby mohl byt s jinymi koniky. Dle meho nazoru, pokud to nejsou plemenici tak je maji na houby, a sou porad samy, ikdyz konik je stadove zvire. jake mate pocasi?

olga visnakova

1.5.2008 21:10
olga visnakova

radule napsal(a):
...to je hezky, prala bych mu aby honovejmajitel, hned nechall vykastrovat, aby mohl byt s jinymi koniky. Dle meho nazoru, pokud to nejsou plemenici tak je maji na houby, a sou porad samy, ikdyz konik je stadove zvire. jake mate pocasi?

On je ve výběhu s dvěma valášky-tam, kde stojí-zde by nemohl-tři kobči by ho zlákali-tam jsou ještě dva valášci a úplně v pohodě. Prvně měl být ve vedlejším výběhu, ale když vidíme, jaký je..............já furt doufám, že Jana ho k těm svým ve finále bude chtít....................musím pá

1.5.2008 21:18

On je ve výběhu s dvěma valášky-tam, kde stojí-zde by nemohl-tři kobči by ho zlákali-tam jsou ještě dva valášci a úplně v pohodě. Prvně měl být ve vedlejším výběhu, ale když vidíme, jaký je..............já furt doufám, že Jana ho k těm svým ve finále bude chtít....................musím pá

Čusik tetky

1.5.2008 21:24

memmory napsal(a):
Čusik tetky

...pa Oli

...ahoj tetko

1.5.2008 21:28

radule napsal(a):
...pa Oli

...ahoj tetko

jste tady???

1.5.2008 21:30

red and white napsal(a):
jste tady???

...tak napul ahoj raw, jak se vede?

1.5.2008 21:36

memmory napsal(a):
Já jo

Radul: skvěle, byla jsem se dnes podívat za Popelčinou dcerkou - teda fakt nechápu kde vzala tu vejšku ale je to pěkná kobylka
mem: zdraíčko

1.5.2008 21:48

red and white napsal(a):
Radul: skvěle, byla jsem se dnes podívat za Popelčinou dcerkou - teda fakt nechápu kde vzala tu vejšku ale je to pěkná kobylka
mem: zdraíčko

Jdu papapapapa
Se na obotu těším jak malej Jarda

1.5.2008 21:49

memmory napsal(a):
Jdu papapapapa
Se na obotu těším jak malej Jarda

taky už půjdu tak dobrou

2.5.2008 13:42

radule napsal(a):

dobré odpoledne...

2.5.2008 13:46

red and white napsal(a):
taky už půjdu tak dobrou

dobré odpoledne

2.5.2008 14:17

red and white napsal(a):
dobré odpoledne

ahojda....

2.5.2008 14:19

jenysimons napsal(a):
ahojda....

ahoj jeny

2.5.2008 14:24

red and white napsal(a):
ahoj jeny

jak se vede?? to jsi ted vstávala nebo přišla ze školy?,

2.5.2008 14:25

jenysimons napsal(a):
jak se vede?? to jsi ted vstávala nebo přišla ze školy?,

nene už jsem dlouho vzhůru mám dneska volno takže pohoda,

2.5.2008 14:32

red and white napsal(a):
nene už jsem dlouho vzhůru mám dneska volno takže pohoda,

máme taky volno, ale jsem od středy v posteli, fakt mě to štve..venku je 22 stupňů a já se válím v posteli s chřipkou...:( Ale aspon nemám teplotu a rýmu...mám jen kašel a cejtím se mizerně, bolí mě kůže, takže jasná chřipka..svině jedna...

2.5.2008 14:37

jenysimons napsal(a):
máme taky volno, ale jsem od středy v posteli, fakt mě to štve..venku je 22 stupňů a já se válím v posteli s chřipkou...:( Ale aspon nemám teplotu a rýmu...mám jen kašel a cejtím se mizerně, bolí mě kůže, takže jasná chřipka..svině jedna...

Oou to nepotěší .. v takovim pěknym počasí ležet v posteli ... no snad se brzo uzdravíš

2.5.2008 14:49

red and white napsal(a):
Oou to nepotěší .. v takovim pěknym počasí ležet v posteli ... no snad se brzo uzdravíš

to je proto, že jsem se chystala na ten VT...dycky když mám někam vyjet, tak se někde něco podělá...

2.5.2008 14:51

jenysimons napsal(a):
to je proto, že jsem se chystala na ten VT...dycky když mám někam vyjet, tak se někde něco podělá...

Tak holt příště aspoň se uzdravíš a VT bude ještě dost já pádím měj se pa

2.5.2008 14:54

red and white napsal(a):
Tak holt příště aspoň se uzdravíš a VT bude ještě dost já pádím měj se pa

ahojda

2.5.2008 18:25

red and white napsal(a):
přemohla jsem se takže něco vložím...

akorát že my jsme byli popás a fotit dole na louce u rybníčka, tam tolik pampelicí není, ale u lesa.. jooo tomu řikám žlutá pokrývka

už jsem tady zase

2.5.2008 18:27

red and white napsal(a):

Už jsem tady zase.. hrozný, dneska není vůbec co dělatprojela jsem koně - krása prostě celou dobu jen tak zatažíno poprchávalo, ale na půl hoďky jsem jela, 5minut na to co jsem přijela samozdřejmě přestolo pršet a doufám že se konečně tenhle příspěvek zařadí na konec

olga visnakova

2.5.2008 19:39
olga visnakova

red and white napsal(a):
Už jsem tady zase.. hrozný, dneska není vůbec co dělatprojela jsem koně - krása prostě celou dobu jen tak zatažíno poprchávalo, ale na půl hoďky jsem jela, 5minut na to co jsem přijela samozdřejmě přestolo pršet a doufám že se konečně tenhle příspěvek zařadí na konec

RAW-ajojík-jsi tu ještě???

2.5.2008 19:43

radule napsal(a):

Ahoj kdo se tu nachazi?

olga visnakova

2.5.2008 19:54
olga visnakova

radule napsal(a):
Ahoj kdo se tu nachazi?

ahoj Radu zase jen já-new koník

olga visnakova

2.5.2008 19:56
olga visnakova

2.5.2008 19:57

.ahoj Oli, peknej, ikdyz todle odvetvi me vubec nic nerika. Zda se me to uplne neprirozenej pohyb. Jak se vede?

olga visnakova

2.5.2008 19:58
olga visnakova

radule napsal(a):
.ahoj Oli, peknej, ikdyz todle odvetvi me vubec nic nerika. Zda se me to uplne neprirozenej pohyb. Jak se vede?

me taky ne, nevyhraval tak sme ho dostali-5-ti letej

2.5.2008 19:58

radule napsal(a):

...letim presazet truhlik, za chvily jsem zase zde

2.5.2008 19:59

me taky ne, nevyhraval tak sme ho dostali-5-ti letej

...ale jinak vypada moc pekne, kdo bude mit trpelivost si ho predelat, bude myslim spokojenej

olga visnakova

2.5.2008 20:00
olga visnakova

radule napsal(a):
...letim presazet truhlik, za chvily jsem zase zde

Já odletim konečně dosmažit čínu(zapoměla sem,koště mi spálily tak odjedu)-iwbb-vrátím se

2.5.2008 20:13

Já odletim konečně dosmažit čínu(zapoměla sem,koště mi spálily tak odjedu)-iwbb-vrátím se

HOJ SEM TU

2.5.2008 20:14

red and white napsal(a):
HOJ SEM TU

no toto to jako všichni odejdete když přijdu?? babky to mi nedelejte

2.5.2008 20:50

red and white napsal(a):
no toto to jako všichni odejdete když přijdu?? babky to mi nedelejte

...cusik raw uz sem zpet

2.5.2008 20:58

radule napsal(a):
...cusik raw uz sem zpet

čau holkyyyyyyyyyy...jsem tu zase..možná furt...neim..

2.5.2008 21:27

jenysimons napsal(a):
čau holkyyyyyyyyyy...jsem tu zase..možná furt...neim..

Čusik já jen na skoček jdu spinkat ráno brzičko vstávám ......
Zítra dám vědět jak to vše dopadlo , a pošlu fotečky
Jo radul jak jsem psala o té měsíc přenášející kobyle - tak dneska 2:00 ráno

2.5.2008 21:45

memmory napsal(a):
Čusik já jen na skoček jdu spinkat ráno brzičko vstávám ......
Zítra dám vědět jak to vše dopadlo , a pošlu fotečky
Jo radul jak jsem psala o té měsíc přenášející kobyle - tak dneska 2:00 ráno

...krasny mimino

2.5.2008 21:45

radule napsal(a):
...krasny mimino

celá maminka a má modrý očka

2.5.2008 21:46

memmory napsal(a):
celá maminka a má modrý očka

...jo modry, jako jaaaa

2.5.2008 21:53

memmory napsal(a):

....ten ma ale noziska

3.5.2008 10:13

radule napsal(a):
....ten ma ale noziska

mem: to je úžasný mimčo.... já chci taky takovýho prcka

3.5.2008 19:50

radule napsal(a):

halo kdo ma dlouhou chvily?

3.5.2008 20:08

radule napsal(a):
halo kdo ma dlouhou chvily?

čúúús Já...Mám nachystáno na večeři a čekám až "spolubydla" dorazí z pole...

3.5.2008 20:11

molly napsal(a):
čúúús Já...Mám nachystáno na večeři a čekám až "spolubydla" dorazí z pole...

ahojda holky....Zuzo, co ty tu?, psala jsem ti mejlika...

hele, radule, můžu mít jednu malou technickou...?! mě to hrozně bije do očí... píše se chvíli, protože chvíle jako řůže a mám růži..jsem na tohle děsná a mě to fakt bije do očí, nezlob se...

3.5.2008 20:13

jenysimons napsal(a):

hele, radule, můžu mít jednu malou technickou...?! mě to hrozně bije do očí... píše se chvíli, protože chvíle jako řůže a mám růži..jsem na tohle děsná a mě to fakt bije do očí, nezlob se...

Co by...Mám dlouhou...... ....... Nakrmeno a čekám s večeří...

3.5.2008 20:15

molly napsal(a):
Co by...Mám dlouhou...... ....... Nakrmeno a čekám s večeří...

tak to máš dobrý... já ještě hnípu doma..sice jsem dnes už dělala na zahradě, páč svítíčko hřálo a pak jsem se zajela mrknout na toho mojeho oře, ale jinak jsem radši doma..na koncík jsem nešla, na můj kašel by asi zahulená místnost nebylo to pravý...

3.5.2008 20:19

jenysimons napsal(a):
tak to máš dobrý... já ještě hnípu doma..sice jsem dnes už dělala na zahradě, páč svítíčko hřálo a pak jsem se zajela mrknout na toho mojeho oře, ale jinak jsem radši doma..na koncík jsem nešla, na můj kašel by asi zahulená místnost nebylo to pravý...

Čusik ve spolek .......
Letím pa

3.5.2008 20:21

jenysimons napsal(a):

...jeny ja vim ale ja to psala jako chvile to dlouha, kdyby to bylo napsany jako chvili to dlouha je trosku divny, nemyslis. To samy napises ruze to dlouha a ne ruzi to dlouha ne?

3.5.2008 20:22

radule napsal(a):
...jeny ja vim ale ja to psala jako chvile to dlouha, kdyby to bylo napsany jako chvili to dlouha je trosku divny, nemyslis. To samy napises ruze to dlouha a ne ruzi to dlouha ne?

ježíš neeeeeeeeeeeee...to sem nemyslela, to máš naprosto v pohodě...sakra, sme se do toho nějak zamotaly, ne?! já myslela jako tady už v diskuzi jsi několikrát psala "to nemá nikdo dlouhou chvíly?" a tak, kapišto?? nadpis máš správně..

3.5.2008 20:23

jenysimons napsal(a):

Tak jsem Ti poslala mail zpět...
Já byla s Molčí na prochajdě po okolí a cestou domů se přihnala pěkná průtrž a já pěkně zmokla!!

3.5.2008 20:24

radule napsal(a):

jeny dobry ja uz sem to pochopila, jenze ja mam s tema ickama trosku ted problem, zvykla psat italsky a tady je jen mekky i...tak se vsem omlouvam nevsimla jsem si

3.5.2008 20:28

radule napsal(a):
jeny dobry ja uz sem to pochopila, jenze ja mam s tema ickama trosku ted problem, zvykla psat italsky a tady je jen mekky i...tak se vsem omlouvam nevsimla jsem si

molly, už máš i odpoved, to víš, ode mě to je fofr...snad to dopadne, bylo by to faine..;)

radule, je mi to jasný, naprosto to chápu..počkej, jaktože jsi zvyklá psát italsky, když jsi ve švajcu...neboj, pamatuju, že máš italskýho mužíka...

3.5.2008 20:31

radule napsal(a):

Tak holky zrada veterinární kontroly ......
Každej rok se měřil jen tep , letos i dech podle nozder a veterinářka nemohla pochopit , že když se hřebec rozčiluje a řehtá , že se mu nosdry neuklidní
No kdyby se to bralo po staru byli by jsme tak max.do 6 místa jak jsem to počítala podle cílového času , nakonec jsme 11-tý , ale jelo nás 26 tak nás to omlouvá (3x Arab, 3 x A1/1a skoro samý velký koně ..............)
Celkový čas byl 1:30 ale s nadýcháním 2:04

3.5.2008 20:33

jenysimons napsal(a):
molly, už máš i odpoved, to víš, ode mě to je fofr...snad to dopadne, bylo by to faine..;)

radule, je mi to jasný, naprosto to chápu..počkej, jaktože jsi zvyklá psát italsky, když jsi ve švajcu...neboj, pamatuju, že máš italskýho mužíka...

...jelikoz jsem sice ve svajcu, ale v italskym kantonu, a tady se mluvi italsky. ve svajcu se mluvi 4 jazyky

..zuzo promin, ted teprve zdravim, ahoj

3.5.2008 20:33

memmory napsal(a):
Každej rok se měřil jen tep , letos i dech podle nozder a veterinářka nemohla pochopit , že když se hřebec rozčiluje a řehtá , že se mu nosdry neuklidní
No kdyby se to bralo po staru byli by jsme tak max.do 6 místa jak jsem to počítala podle cílového času , nakonec jsme 11-tý , ale jelo nás 26 tak nás to omlouvá (3x Arab, 3 x A1/1a skoro samý velký koně ..............)

to je hezký no... a to jste jeli nějaký oficka??

3.5.2008 20:34

memmory napsal(a):

...tak sonatko a trenovat dechovy cviceni

3.5.2008 20:34

jenysimons napsal(a):
to je hezký no... a to jste jeli nějaký oficka??

radule, tak to jsem netušila..já jsem zeměpis nikdy něměla ráda...

3.5.2008 20:35

jenysimons napsal(a):
radule, tak to jsem netušila..já jsem zeměpis nikdy něměla ráda...

...to nic, ale fakt je to pruser s tema ickama...zacinam bejt uplne blba

3.5.2008 20:36

radule napsal(a):

Radul ,v poho... Já bych nejraděj odcestovala nastálo do Francie... Už spoustu let mě to tam táhne ...

3.5.2008 20:37

radule napsal(a):
...tak sonatko a trenovat dechovy cviceni

No jo on by byl ok , ale pokaždé když zařehtal tak se mu rozhýbaly nosdry a to on řehtal celej den ........
Ne je to neof, ale vše podle pravidel jako of ......
Akční foto z terénu ...ne já

3.5.2008 20:37

molly napsal(a):
Radul ,v poho... Já bych nejraděj odcestovala nastálo do Francie... Už spoustu let mě to tam táhne ...

...kdybych nebyla tehule, tak uz jsem tam byla. Mela jsem nabidku na supr flek. Nekdy me to zamrzi, ale jen malicko

3.5.2008 20:38

molly napsal(a):

do Francie? tak to mě tam mě to teda netáhne..možná to bude taky tím, že jsem tam ještě nebyla, prej to tam je nádherný, ale ta francouzština..no neim neim

3.5.2008 20:39

memmory napsal(a):
No jo on by byl ok , ale pokaždé když zařehtal tak se mu rozhýbaly nosdry a to on řehtal celej den ........
Ne je to neof, ale vše podle pravidel jako of ......
Akční foto z terénu ...ne já

...sonatko co to mas za urvance priste klapky na ocicka a pod nos mentolovou masticku

3.5.2008 20:39

radule napsal(a):
...kdybych nebyla tehule, tak uz jsem tam byla. Mela jsem nabidku na supr flek. Nekdy me to zamrzi, ale jen malicko

Já bych potřebovala flek,abych s sebou mohla vzít i tu svou závislačku... neuděláme jedna bez druhé ani ránu ... Ale už bych se sem asi nevrátila :-( Jsem tady ze všeho taková smutná...

3.5.2008 20:41

jenysimons napsal(a):
do Francie? tak to mě tam mě to teda netáhne..možná to bude taky tím, že jsem tam ještě nebyla, prej to tam je nádherný, ale ta francouzština..no neim neim

zuzo, kolik molinatý je?? Já se po matuře(za rok) chci vydat na rok někam do ciziny makat ke koním, ale jelikož rok je dlouhá doba, tak budu muset řešit co s Diegem a zatím to vypadá dost tak, že ho prodám...

3.5.2008 20:43

jenysimons napsal(a):

...jeny je to tam nadherny, ale vzdy zalezi na tom kam se dostanes. Tady u nas taky krasa...trosku sneho, kdyz mame takovy parna...

3.5.2008 20:43

jenysimons napsal(a):
zuzo, kolik molinatý je?? Já se po matuře(za rok) chci vydat na rok někam do ciziny makat ke koním, ale jelikož rok je dlouhá doba, tak budu muset řešit co s Diegem a zatím to vypadá dost tak, že ho prodám...

Tenhle měsíc bude mít 12. narozeniny

3.5.2008 20:45

molly napsal(a):
Tenhle měsíc bude mít 12. narozeniny

...moly takova kocka

...jeny kdyz nekam pujdes delat na rok tak si najdes nejake pastevni ustajeni, prece ho pro 1 rok neprodas...

3.5.2008 20:46

radule napsal(a):
...jeny je to tam nadherny, ale vzdy zalezi na tom kam se dostanes. Tady u nas taky krasa...trosku sneho, kdyz mame takovy parna...

molly, nám je od března 13

radule, jedeš babo pryč s tím sněhem..no fuj..já jsem ráda, že svítíčko hřeje....

3.5.2008 20:48

jenysimons napsal(a):
molly, nám je od března 13

radule, jedeš babo pryč s tím sněhem..no fuj..já jsem ráda, že svítíčko hřeje....

radule, ale kde?? tady těžko...:( navíc esli nebude rok dělat nic jinýho než žrát, tak už ho pak nikam nedostanu..navíc už to v tej době nebude zrovna mlaďák...

3.5.2008 20:51

jenysimons napsal(a):
radule, ale kde?? tady těžko...:( navíc esli nebude rok dělat nic jinýho než žrát, tak už ho pak nikam nedostanu..navíc už to v tej době nebude zrovna mlaďák...

...tak ja oproti vam mam opravdu duchodce

3.5.2008 20:55

radule napsal(a):

no jo, furt na to tak nějak zapomínám...nějak to vyřešit budu muset, rok nebudu platit ustájení, když si toho koně neužiju....

3.5.2008 20:57

radule napsal(a):

tak jedna letni...

3.5.2008 20:58

jenysimons napsal(a):
no jo, furt na to tak nějak zapomínám...nějak to vyřešit budu muset, rok nebudu platit ustájení, když si toho koně neužiju....

To jo,ale Radul má pravdu,přece může být rok na pastvinách... A 14 není žádný věk... Dneska jsem skoukla VC z Hamburkum ,Beerbaum tam skákal na 17letém "goldfeever"

3.5.2008 20:59

jenysimons napsal(a):

...tak to sem asi jedinej blazen tady, ja ho platim od ledna a jeste chvilybudu bez toho abych si ho uzila, ale stoji to zato, aspon pro me

Přidejte reakci

Přidat smajlík